Saltar apartados

Programa d'accions formatives cambra de comerç

La Càmera Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d'Alacant és una Corporació de dret públic que té com a finalitat representar els interessos generals del comerç, la indústria i la navegació de la província d'Alacant atenent a les seues necessitats d'informació, formació i assessorament.

 

L'objectiu de les accions formatives desenvolupades per la Càmera d'Alacant és el d'optimitzar l'entorn soci-econòmic, oferint a empresaris, treballadors, aturats, estudiants, formadors i altres col·lectius una formació de qualitat, adaptada a les seues necessitats específiques, oberta a nous enfocaments i a propostes innovadores.

 

Informació i matrícula

Centre de Formació

Esplanada d'Espanya, 2

03002 Alacant

Telf.: 965 14 86 55; Fax: 965 20 14 57

e-mail: formacion@camaralicante.com

Web: http://www.camaralicante.com

 

FORMACIÓ PER A PIME

Per a fomentar el perfeccionament de la formació de comerciants, directius i empleats del sector de distribució de béns i serveis i facilitar a les persones emprades i aturades una qualificació professional que els permeta una integració plena en la vida laboral activa.

 

PROGRAMA INCYDE

A través de la Fundació INCYDE (Fundació Institut Cameral per a la Creació i Desenvolupament de l'Empresa) es desenvolupen Programes multisectoriales on, de manera eminentment pràctica i individualitzat, es proposen, defineixen, desenvolupen i duen a terme Planes Estratègics i Projectes de Viabilitat, fonamentals per a la creació i el desenvolupament de l'empresa.

 

Una vegada finalitzada l'acció, l'alumne pot ser assessorat en qualsevol tema relacionat amb el seu projecte durant dos o més anys pel director/a i equip docent que han impartit l'acció.

 

PROGRAMA DE MILLORA EMPRESARIAL

Es proposa una modalitat que combinant elements de la formació oberta i formació a la mesura té per objecte potenciar, augmentar i, sobretot, tangibilizar l'esforç que representa tot procés d'aprenentatge, per al personal de les empreses, i especialment per als seus propietaris, gerents i directius.

 

Sens dubte, el valor afegit d'aquests programes és l'assessorament individualitzat per part dels consultors a cadascuna de les empreses participants, i amb total flexibilitat i disponibilitat en funció de les característiques i necessitats de l'empresari.

 

TALLERS DE FORMACIÓ I INSERCIÓ LABORAL - TFIL

Dirigit a col·lectius amb especials dificultats d'inserció en el mercat de treball, per a facilitar-los aquesta incorporació mitjançant accions que combinen l'orientació i formació professional, la recerca activa d'ocupació i, finalment, la seua inserció.

 

FORMACIÓ PER A IMMIGRANTS

L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar accions formatives dirigides a immigrants per a afavorir la seua incorporació al mercat de treball i en general a la societat espanyola.

 

CERTIFICATS DE MANIPULADOR D'ALIMENTS

L'objectiu és aconseguir que el personal que treballa en el sector del comerç d'aliments adquirisca una correcta educació sanitària, així com hàbits d'higiene adequats.

 

Dirigit a professionals i persones que pel seu treball necessiten l'obtenció del Certificat de Formació de Manipulador d'aliments.

 

MÀSTER EN INTERNACIONALITZACIÓ DE L'EMPRESA

Aquest Màster homologat per la Universitat Miguel Hernández, persegueix formar professionals del Comerç Exterior, des d'un enfocament eminentment pràctic, per a la seua integració en el staff de l'empresa. Per a açò s'intercalen les sessions teòriques amb els casos pràctics i amb visites a les empreses en les quals es mostra in situ els sistemes de gestió i les estratègies internacionals.

 

Cal destacar el mòdul docent "La Unió Europea" que es desenvolupa durant una setmana a Brussel·les en la pròpia seu de la Funció de la Comunitat Valenciana i el mòdul "Màrqueting Internacional" que s'imparteix en el mes de juliol a Liverpool John Moore University. El programa té una durada de 520 hores i es desenvolupa durant un any sencer.

 

MÀSTER GESTIÓ I ADMINISTRACIÓ DE L'EMPRESA COMERCIAL

Aquest Màster homologat per la Universitat Miguel Hernández, persegueix formar professionals del Comerç, des d'un enfocament eminentment pràctic. Amb aquest cicle formatiu dirigit a titulats universitaris de grau mitjà i superior, es pretén oferir a les empreses de la província professionals altament qualificats per a gestionar i administrar les empreses comercials.

 

CURS SUPERIOR DE SUMILLER PROFESSIONAL

Destinat a tot professional que desitge arribar a ser sumiller a través d'una formació rigorosa. Recomanat per als professionals de l'hostaleria que desitgen ampliar o complementar la seua formació.

 

En el Programa, s'inclou un mòdul sobre el "Vi a França", que es desenvolupa a Bordeus.

 

PRÀCTIQUES NO LABORALS - PNL

Les PNL permeten l'aplicació i contrast dels coneixements i habilitats rebudes en els cursos de formació ocupacional impartits pel Servef, amb matèries i tècniques que responen a les necessitats reals de les empreses. Es podrà disposar de personal motivat, qualificat, amb experiència i amb formació molt actualitzada.

 

Les Pràctiques No Laborals (PNL) ofereixen a les Empreses la possibilitat d'incorporar als seus equips persones amb experiència laboral sense cost algun. Ofereix l'avantatge de formar als alumnes en les seues tècniques i reduir així, en el cas d'una posterior contractació, el temps d'adaptació i els costos de selecció de personal.

 

FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL - FCT

La FCT és una part constitutiva de tots els cicles formatius de la Formació Professional Específica, dissenyada perquè els alumnes puguen completar la seua qualificació ja adquirida en el Centre Educatiu i participar en els processos productius reals en l'empresa.

 

L'objectiu és aconseguir el "saber fer", en situacions de treball real, que facilitaran la inserció laboral.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464