Saltar apartados

Divendres a la Seu

 

Dia

Activitat

Seu Ciutat d'Alacant

29.10.2010

PELANDRUSKA

Pelandruska (peladilla en rus) són un grup d'Alcoi, Crevillent, Muro i Quatretondeta nascut en el 2008. Toquen klezmer, música tradicional valenciana i dels Balcans (o siga dels Balcans valencians).

 

Membres del grup:

Cate: clarinet i flauta de bec soprano
David: acordió diatònic i guitarra espanyola
Ivan: guitarra espanyola, timple canari i acordió cromàtic
Llúcia: acordió cromàtic i castanyoles
Pau: violí i percussió (hand-drumming)
Raül: flauta de bec: sopranino i soprano, timple i guitarra espanyola
Ximo: buzuki grec, buzuki irlandès, guitarra espanyola, timple canari i banj

Més informació:

http://www.myspace.com/pelandruska

http://pelandruskes.blogspot.com/

 

05.11.2010

SÓL@ DAVANT ELPERILL

(Monòlegs per a compartir somriures)

Teatre Universitari de la

UNIVERSITAT D'ALACANT

Presenta

SÓL@ DAVANT ELPERILL

(Monòlegs per a compartir somriures)

 

Aquest espectacle és, ni més ni menys, que un clar exponent del que està sent, fins avui, aquesta experiència titulada SOL@ DAVANT EL PERILL i que, en col·laboració amb Clan Cabaret, omple de monòlegs la nit alacantina des de fa més d'una dècada.

Monòlegs com a respostes que un actor o una actriu ha d'interpretar en menys de vuit minuts per a plasmar des de la il·lògica teatral aqueixes petites anècdotes que converteixen la nostra vida en somriures propers, somriures de carn i os. Perquè l'humor comença sempre per un mateix i, si a més, ho comparteixes amb els altres, llavors entens que fins a resulta divertit sentir-se SOL@ DAVANT EL PERILL…

 

Direcció: Juan Luis Mira

 

 

 

 

 

10.12.2010

Dia internacional dels drets humans.

 

"Històries del dret i del revés".

Mir i Mor són dos cercadors d'històries que un dia es van pujar a un escenari per a explicar-les i des de llavors, van d'un costat a l'un altre intercanviant-les per somriures, sorpreses, cares de por, més històries i, de tant en tant, algun aplaudiment. Mir i Mor són Óscar Mora i Josep Vicent, una parella de guionistes valencians que quan no estan en la televisió o en la ràdio espremen els contes de Borges, Benedetti, Fontanarrosa, Cortázar... pots veure'ls en www.mirymor.com

11.02.2011

 

Concert acústic guitarra

Santiago J. Iglesias

 

INTROSPECTION “Memories”

Respecte al repertori Introspection vol reservar al fenomen sorpresa el “Set List” de cançons, on més d'una ens sorprendrà, ens engaliparà i ens farà recordar, són temes elegants especialment seleccionats per a assaborir diferents estils musicals entenent així el major llenguatge universal, la música. La variada selecció del repertori és equilibrada i apta per a tots els públics, intentant fer passar una estona agradable als oïdors. La formació composta per músics de primera categoria del panorama nacional estarà sota l'adreça de Santiago J. Iglesias, professor de Guitarra Contemporània en la Universitat d'Alacant.

04.03.2011

FemenîSAX

FeminiSAX promou la música per a saxofon interpretada i composta per dones, és a dir, les dones com a intèrprets i com a compositores. De moment ha constituït dues agrupacions:

-Quartet de Saxfones FeminiSAX: Encarni Oliver Cazorla (Saxofon Soprano i Alt), Rosabel Torregrosa i Lillo (Saxofon Alt), Bàrbara Fernández Gómiz (Saxofon Tenor) i Aida Orts Pomares (Saxofon baríton).

- Duet Falafet: Vicent Benavent Gandía (Clarinet) i Rosabel Torregrosa i Lillo (Saxofon Soprano). L'agrupació es va formar a principis de l'any 2007 i entre els seus objectius està promoure i donar a conèixer la família dels saxofons, instrument inventat pel belga Adolphe Saix cap a 1845, la música original composta per a aquest instrument, les seues possibilitats tímbricas i expressives, i mostrar al públic que les dones poden interpretar música amb qualsevol tipus d'instrument, en aquest cas, el saxofon. També la d'adquirir un repertori d'obres compostes per dones compositores i per homes poc coneguts per no procedir de països "tradicionalment" importants en música

Més informació: http://www.myspace.com/femenisax

08.04.2011

Aduosadas, un somriure a duo

 

Amb Josi Alvarado i Noemí Peidro

 

Direcció Juan Luis Mira

 

 

Teatre Universitari de la

UNIVERSITAT D'ALACANT

Presenta

ADUOSADAS

Neil Simon, l'autor de l'ESTRANYA PAREJA, el text –i la pel·lícula- que han servit de base per a aquesta obra, deia que les veritats s'expliquen sempre millor amb un somriure. ADUOSADAS parla de dos d'aqueixes grans veritats que omplen el món més proper com si foren part de la pell nostra de cada dia; l'amistat, per sobre de tot, i la dolça guerra dels sexes.

La vida com un joc, més o menys competitius – depèn de cadascú-, a voltes dur, unes altres de broma; la vida com una partida de trivial que unes amigues juguen una vegada per setmana. La vida com una comèdia d'avui en la qual tots barallem i riem per ser el que som i no solament el que aparentem.

Una comèdia, ni més ni menys. Un somriure i la vida, a duo.

13.05.2011

MORIR O NO

Un instant abans de morir

 

Teatre Universitari

Universitat d'Alacant

 

Autor:

Sergi Belbel

 

Direcció:

Tomàs Mestre

 

En aquesta societat, la mort tan sols ens convida a la reflexió quan algú pròxim desapareix, si no, no hi ha temps. Però quan la mort és d'algú molt pròxim llavors si, llavors se sorprenen, és una sorpresa terrible. Vivim en una cultura en la quina la mort és la gran absent. En aquesta cultura s'ha produït el silenci sobre l'essencial. I açò no és bo.

Un treball salvatge i ambiciós que tracta de la vida i de la mort, però no de la mort inevitable per malaltia o catàstrofe, sinó de la mort accidental que podria evitar-se i que és la que ens provoca ràbia.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464