DIVENDRES A LA SEU D'ALACANT

Modificat [12/11/2014] 

Un divendres de cada mes al llarg del curs la Seu reviu la calor de les seues nits d'estiu a través d'actuacions musicals, teatrals, poètiques i humorístiques.

 

Calendari

Divendres 26 setembre de 2014

CONCERT DE FLAMENC. Concert didàctic amb Vanesa Teba “La Grina”.

En la seua curta carrera artística, ha participat en  els concursos de Lorca, tant de la Penya Flamenca d'aqueixa localitat com en el concurs Ciudad del Sol. En l'II concurs de Múrcia Polígono de la Paz. En tots ells es classifica per a la final. Supera la fase classificatòria del Concurs de Lo Ferro, i va ser convocada per l'Organització per a fer la gala de presentació. Concert en el Mubag d'Alacant en Des.2013. Participa en la setmana Santa d'Alacant cantant des de la balconada de l'Ajuntament.

Galeria de fotos.

 

Divendres 3 octubre de 2014

Presentació del llibre Manuel Millás, Sainets valencians 1871-1891, editat per l'institut Alfons el Magnànim (Diputació de València). Intervencions del professor Gabriel Sansano, de l'investigador i escriptor Jaume Lloret, i de l'autor del llibre i periodista Jaime Millás. A continuació, lectura dramatitzada d'escenes dels sainets del llibre.

Més informació

Galeria de fotos.

 

Divendres 6 febrer de 2015

ACOUSTIC CUTS. Duo artístic musical que interpreten temes clàssics acústics i temes arreglats per a guitarra i veu. Components: Inma Rodríguez, veu, i Santiago Iglesias, guitarra acústica i cors. 

Més informació

Galería de fotos.

 

Horari

Les actuacions tindran lloc a les 20:30 h.

 

Organitza

Seu Ciutat d'Alacant i Servei de Llengües i Cultura de la UA.

 

Enllaços relacionats