Saltar apartados

NITS DE JULIOL A LA SEU

 

Un any més, la Universitat d'Alacant t'ofereix un ampli ventall d'activitats culturals també al juliol. Al llarg d'aqueix mes, i en caure el sol (21.00 hores), serà el moment per a les Nits de Julio en la Seu, una programació que inclou concerts, recitals lírics, actuacions teatrals i projecció de pel·lícules.

 

Calendari

Teatre (Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40)


Dilluns 4 juliol de 2016

ELECTRA, de Sófocles. Aula de Teatre Clàssic. Universitat d'Alacant.
En Electra queda reflectida la pèrdua de la puresa i de la virtut al pas de les injustícies. La complexitat i riquesa del mite segueix vigent 2.500 anys després. Versió i adreça: Ricardo Arqueros. En castellà.


Dimarts 5 juliol de 2016

CAIDOS DEL CEL, de Paloma Pedrero. Aula de Teatre de la Universitat Permanent.
El grup Universitat Permanent de l'Aula de Teatre de la UA posa en escena "Caiguts del Cel", una obra escrita Coloma Pedrer i basada en vivències de persones sense llar. Adreça: Pascual Carbonell. En castellà.

Dijous 6 juliol de 2016

LA MAREA. I ELS PEIXOS VAN EIXIR A COMBATRE CONTRA ELS HOMES, sobre textos d'Angélica Liddell. Aula de Teatre Contemporani. Universitat d'Alacant
"Els immigrants són persones com tu i com jo". Aquesta idea de quotidianitat és la que vol transmetre'ns La marea.., obra creada sobre la base dels testimoniatges reals d'immigrants que viuen a Alacant i a textos d'Ángelica Liddell. Director: Iván Jiménez. Valencià/Castellà

Galeria de fotos

 

MÚSICA (Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4)


Dilluns 11 juliol de 2016

RECITAL UNA NIT D'ESTIU
Soprano: Ascensión Padilla
Piano: Shlomo Rodríguez 
Programa PDF, Currículum PDF
 

Dimarts 12 juliol de 2016  

RECITAL LÍRIC
Soprano: Rosario Campillo
Piano: Julia Vicent
Obres per a piano a sol i piano i veu, abastant un repertori interpretat amb més freqüència en les sales de concert (Lascia Ch'io Pianga de l'òpera Rinaldo, O mio babbino Car de l'òpera G. Schicchi, Havanera de l'òpera Carmen) amb un altre més postergat (Polonesas malenconioses de Franz Xaver Mozart, fill de W.A. Mozart, Cante gitano d'Enrique Granados o Una Reflexió de Manuel Bonino).


Dimecres 13 juliol de 2016  

MEMORIES AND SONGS
Violí: Carolina Martínez
Guitarra: Santiago Iglesias
Memories and Songs és un duo artístic musical que interpreta coneguts temes de tots els estils, èpoques i tendències musicals per a la tècnica per a violí i guitarra. Temes exclusivament arreglats per a l'ocasió i pensats per al gust de tots els públics. Memories and Songs combina les projeccions amb la música interpretada.

 

Galeria de fotos

 

Cinema (Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40)

CICLE: CINEMA I CORRUPCIÓ - Aula de Cinema de la UA

Dilluns 25 juliol de 2016

B (David Ilundain, 2016). Espanya, 78 minuts.
El 15 de Julio de 2013, l'extesorero del Partit Popular, Luis Bárcenas, és traslladat des de la presó per a declarar en l'Audiència Nacional. Fins a aquest dia, havia negat tota relació amb els anomenats "papers de Bárcenas", però després de 18 dies a la presó ha decidit canviar la seua declaració. Aquesta pel·lícula retrata el que va passar en aqueixa sala aquell dia.

Dimarts 26 juliol de 2016

LA CAIXA 507 (Enrique Urbizu, 2002). Espanya, 104 minuts.
Modest, un home honrat i treballador, dirigeix una sucursal bancària en la Costa del Sol. Un dia, uns atracadors entren en el banc, rebenten les caixes de seguretat i ho deixen atrapat dins. Casualment, en mirar el contingut de la caixa 507, descobreix que la mort de la seua filla, ocorreguda fa alguns anys, no va ser accidental. Del contingut d'aqueixa caixa depèn també la vida i la seguretat de Rafael, un ex-policia corrupte i sense escrúpols, que tractarà de recuperar aqueixos documents com siga.


Dimecres 27 juliol de 2016

TOTS A la PRESÓ (Luis García Berlanga, 1993). Espanya, 94 minuts.
En la presó Modele de València es va a celebrar el Dia Internacional del Pres de Consciència. Gents de la política, la cultura i la faràndula assistiran a l'acte i aprofitaran l'ocasió per a fer lucratius negocis.

 

Horari

Totes les sessions tindran lloc a les 21:00 h

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 

Entrada lliure fins a completar la capacitat de les sales.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464