Saltar apartados

II CICLE DE POLIFONIA SACRA CIUTAT D'ALACANT. COR DE CAMBRA ÓSCAR ESPLÁ I ENSEMBLE DOLCI SOSPIRI

 

Data i lloc

Domingo 29 d'octubre a les 20:30 hores. Concatedral de Sant Nicolás

 

Intrépretes

Cor de Cambra “Oscar Esplá”

Ensemble Dolci Sospiri

 

Cor de Cambra “Óscar Esplá”

El Cor de Cambra “Óscar Esplá” es funda al gener de 2014 en el si de l'Escola Coral de l'Alacantí, amb seu a Sant Joan d'Alacant. Al desembre de 2014, el Cor de cambra va rebre elº 2 premi en el XXXVI Certamen Nacional de Nadales i nanas de Rojals (Alacant), competint amb cors vinguts de tot el territori nacional. Al febrer de 2015, el Cor de Cambra es constitueix com a associació independent, sota l'adreça d'Albert Alcaraz Pastor. Al setembre del 2015,  l'associació es trasllada a Mutxamel, presentant-se amb el Concert “Ad Mari usque ad” Mare i l'Oratorio “de Nadal” de Camile Saint Saens. Presenta  al novembre del 2015, en l'ADDA,  l'obra  completa “Membra Jesu Nostri” de Buxtehude. Ha organitzat concerts benèfics en l'església dels Salesianos d'Alacant al març 2016, i a Villena al maig 2016. En l'actualitat, el director és Luis Seguí i assisteix al cor com a assessor tècnic vocal Josep Pérez.

 

Ensemble Dolci Sospiri

Format per diversos músics alacantins professionals provinents del camp de la música antiga, especialitzats en l'estudi de la música del primer barroc seguint criteris historicistes. Són els seus components Lucía Pérez, soprano primera; Herminia Ripoll, soprano segona; Pilar Mazón, contralto; Sara Brime, òrgan positiu; Claudi Llorens, sacabuche; Óscar Santacreu, guitarra barroca; Isabel Counote, presentació i recitat de textos, i Josep Pérez, tiorba i adreça. L'ENSEMBLE DOLCI SOSPIRI pretén convertir-se en el grup vocal i instrumental de referència alacantí en el camp de la música antiga, per a açò compta amb la col·laboració d'importants professionals de prestigi internacional que intervenen en la labor formativa de l'ensemble: Olalla Alemany, Jan van Outryve, Juan Carlos de Mulder, Jordi Domènech o Massud Razei.


Coordina

María Marco Such

 

Organitza
Concatedral de Sant Nicolau i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 

L'accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de l'espai. Es prega puntualitat.

 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464