Saltar apartados

MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

 

Inscripció gratuïta (punxant l'enllaç adjunt).


Curs AUDIOVISUAL sobre el Flamenc amb el qual es pretén una aproximació al coneixement del seu origen, història, formes, desenvolupament i continguts dels quals es nodreix i representa, a través de les variants del cante i les lletres, el ball i la guitarra.

  

Calendari
Dimarts 16 octubre de 2018
LA NECESSITAT DE CULTIVAR I TRANSMETRE EL CONEIXEMENT EN LES PENYES
Peña Pedro Bacán. Cantaora Vanessa Teba i Valentín Rosa a la guitarra.

Galeria

 

Dimarts 23 octubre de 2018
EL MUNDO DE CARMEN AMAYA
Montse Madridejos. Barcelona. Doctora en Història de la Música per la Universitat de Barcelona, especialitzada en flamenc i col·leccionista. Ha fet classes de flamenc en l'ESEM de Barcelona i d'Història del Flamenc a Catalunya per al Màster de Flamencología de l'ESMUC. És Enginyera Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Galería

 

Dimarts 30 octubre de 2018
L'AUDIOVISUAL I EL FLAMENC COM A VEHICLE DE COMUNICACIÓ
Cristina Cruces Roldán. Sevilla. Consellera del “Consell audiovisual d'Andalusia”. Doctora en Geografia i Història (Antropologia Cultural) i Catedràtica d'Antropologia Social de la Universitat de Sevilla, ha centrat les seues recerques en el flamenc com a expressió cultural: patrimoni, gènere i identitat.

Galeria

 

Dimarts 6 novembre de 2018
TEORIA I PRÀCTICA DEL FLAMENC
Curro Piñana. Cantaor i doctor en Música per UMM. Primer Catedràtic de Flamenc, professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia.

Galeria

 

Dimarts 13 de novembre de 2018
“BOCAMINA” documental sobre el cante de Mines.
Curro Piñana. Cantaor i doctor en Música per UMM. Primer Catedràtic de Flamenc, professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia.

Galeria

 

Dilluns 19 de novembre de 2018
EL BALL FLAMENC EN EL CINEMA
Beatriz del Pozo. Barcelona. Pianista clàssica i mestra de ball flamenc. Va estudiar piano en l'Acadèmia Grandos-Marshall de Barcelona i en la Universitat de Viena. És especialista en flamenc i música espanyola i ha col·laborat com a assessora en documentals de TVE. És la promotora del film documental dirigit per Lucija Stojevic sobre la figura de la Chana, guanyador de diversos premis internacionals de cinema, i coautora també de l'acte-biografia de la genial balladora.

Galeria

 

Lloc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Horari
Les sessions tindran lloc a les 20:15 h. L'assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala, tenint prioritat els inscrits prèviament.

Certificació
Certificat de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE). Per a l'obtenció del certificat es precisarà una assistència mínima del 80% i l'abonament d'unes taxes.

Coordina
Josefa Samper García.

Patrocina
Fundació Cajamar Comunitat Valenciana.

Organitza
Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464