Saltar apartados

CICLE CONNECTANT CORS. PIANO DAY

 

Data
Divendres 29 de març de 2019, a les 20:00 h.

Lloc
Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Intèrprets
Benjamin Sun, piano.

 

Galeria de fotos

 

Programa

Piano en Blanco

Pianospección

Agua       

Vals en la Luna

La luz ha llegado

La luz ha llegado

Inner peace

Here & now

La noche de la creación

La noche de la creación 

Interpretaciones creativas

Improvisaciones a partir de notas y acordes propuestos por el público…

La luz está en ti

 

Benjamin Sun
El seu primer contacte amb la música es remunta a 1978. Des de sempre, la seua passió per la forma musical li va portar, tant a analitzar l'harmonia de les cançons populars, com la dels diversos gèneres i la seua interrelació.

Primerament, amb un Òrgan Hammond. Però en l'actualitat, interpretant les seues pròpies Composicions per a piano de cua; i escrivint i dirigint diversos Concerts Didàctic-Temàtics en els quals destaca a més, la seua faceta com a cantant i multi-instrumentista.

Havent compost peces de diversos estils ja als 12 anys, en 1990 és seleccionat per a la fase final del Circuit Rock de la Comunitat Valenciana; escrivint i interpretant lletra i arranjaments per a tots els instruments.

A partir de 1991, decideix iniciar-se amb l'instrument de la guitarra; i posteriorment amb l'ús d'altres instruments com a harmònica, acordió, mandolina, ukulele o sitar; per a poder acompanyar la seua faceta com a cantant.

D'aquesta forma, combina les seues improvisacions, composicions i interpretacions en molt diversos estils i amb diferents Instruments; amb els seus estudis en les tres Enginyeries Informàtiques per la Politècnica de València.

 

Composicions i Concerts per a Piano
En 2000, el seu propòsit vital comença a prendre forma, gravant en els estudis SGAE de València, algunes de les seues Cançons d'Autor com Soñar es Real; després de rebre cursos de composició impartits per Carlos Goñi i Mikel Gil.

Conreant sempre les seues composicions i motius musicals per a piano en molt diversos gèneres, és en 2005 a la Seu de la Universitat d'Alacant, quan el gran acolliment del seu Concert Improvisaciones sobre un Piano de Cola li impulsa a editar el primer dels seus Àlbums: PIANOSPECCION.

Continuant amb la seua faceta com a Compositor en els gèneres Classical Contemporary, Soundtrack, Ambient o NewAge; a aquest li segueixen PIANOTERAPIA (2008) i altres recopilatoris com a PIANO-SOUNDTRACKS (2004-2015), o PIANO EN BLANCO (2016).

En 2010, paral·lelament als seus Estudis amb Judas Sanz i Nuno Kawaguchi - Piano i Composició-; i Jorge Páez -Canto-; comença a dirigir els seus esdeveniments per a piano i dansa, i concerts sobre història de la música popular.

 

Mensajeros de la Música
És en 2012, quan Mensajeros de la Música comença el seu recorregut en conèixer al gran compositor i guitarrista de peces de New Jazz Gustavo Cafaro. Missatgers interpreta en el Centre de Cultura Contemporània Les Cigarreras una de les magnífiques Composicions de Gustavo Cafaro titulada Amigo Eterno; causant un tremend impacte entre el públic. Les composicions -i els missatges inspiradors de tots dos- comencen a conformar un repertori -musical i intel·lectual, a l'una-, enriquit de forma subtil amb un instrument com la bateria jazzística de Fernando Alba, en 2015.

És en aqueix instant, quan aquest trio comença a barrejar: des de “Piano Soundtracks” de Benjamin Sun, fins al complex New Jazz de Gustavo Cafaro; en un original gènere de creacions, inclassificable pel públic quan connecta amb les seues emocions. L'èxit definitiu de la formació arriba en afegir la sensibilitat de Morela Giménez al cello i la de Pablo González amb els seus efectes naturals i percussions. I a l'octubre de 2016 posen en peus al públic de l'Auditori de la Diputació d'Alacant ADDA, amb el concert: MENSAJEROS DE LA MUSICA. Composiciones con Sensibilidad.

 

Coordina
María Marco

Organitza
Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 

L'accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de l'espai. Es prega puntualitat.

 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464