Saltar apartados

INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. DESCOBREIX ELS SECRETS DE L'ÈXIT PERSONAL I PROFESSIONAL - 2ª PART

 

Inscripció gratuïta disponible a partir del 26 de febrer a les 8:30 h. (punxant l'enllaç adjunt)

 

Objectius

Des del nostre punt de vista, el sistema educatiu convencional té manques importants, i per açò, la majoria dels nostres joves passen al món laboral o a la universitat amb notables problemes de: gestió d'emocions, assumir responsabilitats, definir objectius, planificació i organització, comunicació, habilitats socials i altres àrees bàsiques per a adaptar-se a aquest nou paradigma que ens trobem actualment.

El prestigiós psicòleg Anthony de Mello assenyalava que en el millor dels casos se'ns ensenya a guanyar-nos la vida, però rarament se'ns educa perquè aprenguem a viure una vida plena i amb sentit. Robert Kiyosaky, expert internacional en economia, apunta que és comuna trobar a estudiants de 10 que acaben treballant per a estudiants de 5. En moltes ocasions, confonem capacitat intel·lectual amb intel·ligència, si bé la capacitat intel·lectual ens pot ajudar a aconseguir bones qualificacions acadèmiques, la intel·ligència cobra un valor especial quan s'aplica a facilitar la nostra felicitat, i a desenvolupar-nos professionalment.

Assumint que la capacitat intel·lectual no garanteix l'èxit professional ni personal, i després d'anys de recerca en cerca de les variables que comparteixen les persones reeixides, hem preparat aquesta formació per a desenvolupar les competències professionals més demandades en aquest nou paradigma laboral. A més, alineat amb les conclusions de Shawn Achor, professor i investigador durant més de 12 anys a Harvard, facilitarem eines per a augmentar la felicitat, ja que segons els seus estudis afirma: “L'èxit no dóna la felicitat, sinó que és la felicitat la que et porta a l'èxit”.

 

Programa

Dissabte 9 de març de 2019
Mòdul 1
9:30 a 11:30 h.
AUTOCONEIXEMENT: EN QUÈ SÓC BÉ I COM DESENVOLUPAR-HO.

Mòdul 2
12:00 a 14:00 h.
INTEL·LIGÈNCIA FINANCERA I CLAUS DEL NOU PARADIGMA LABORAL.


Dissabte 16 de març de 2019
Mòdul 3
9:30 a 11:30 h.
CLAUS DE LA MOTIVACIÓ: ACTE-MOTIVACIÓ I MOTIVACIÓ LABORAL.


Mòdul 4
12:00 a 14:00 h.
ACTITUD POSITIVA: COM OPTIMITZAR ELS TEUS RECURSOS I GAUDIR DE LA VIDA.

 

Galería de fotos

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

Certificació

Justificant d'Assistència


Docent i coordinador

Fabián Villena. Llicenciat en Psicologia per la UNED. Director de l'Institut d'Actituds Positives. Docent en el Màster en Adreça de Màrqueting i Comunicació de la Universitat Politècnica de València. Coach Associat i Certificat per ASESCO. Màster en Programació Neurolingüística acred. per R. Bandler.

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464