Saltar apartados

TÈCNIQUES D'IL·LUMINACIÓ FOTOGRÀFICA EN INTERIOR I EXTERIORS. RETRATS

 

Inscripció Completa


Descripció i Objectius

  • Curs dirigit a afeccionats, coneixedors dels controls principals de la seua càmera, que desitgen ampliar, descobrir i experimentar totes les possibilitats de la seua réflex digital.
  • El domini de la il·luminació és el pas decisiu per a transformar al fotògraf en un artista capaç de transmetre emocions amb els seus retrats.
  • El curs se centra en els processos d'il·luminació, descrivint els accessoris fonamentals per a millorar, modificar i dominar el tractament de la llum en fotografia.
  • Es va a treballar detalladament el tema de la il·luminació tant en interior (estudi) com en exteriors, juntament amb els esquemes principals d'il·luminació en fotografia de retrat.
  • L'objectiu fonamental del curs és que l'afeccionat descobrisca totes les possibilitats artístiques dels processos d'il·luminació i li permeta donar regna solta a la seua creativitat.

 

Calendari

Dilluns 25 de febrer de 2019
LA IL·LUMINACIÓ. QUALITATS DE LA LLUM.
Qualitats de la llum; qualitat, intensitat, amplitud, adreça i color. Llum forta i llum suau, com aconseguir-ho. La llei del quadrat invers. Adreça de la llum i resultats. Enfosquiment del fons.

Dimecres 27 de febrer de 2019
ELS COLORS DE LA LLUM. COBERTURA. MODIFICADORS.
Temperatura de color. Filtres de colors. Finestra de llum. Modificadors de llum; soft-box, octabox, difusores, paraigua, reflectores, esticos, reixeta niu d'abella (grids), beauty-dish, cons (snoots), strips. Tècniques per a treballar en exteriors amb llum natural i llum artificial.

Divendres 1 de març de 2019
ADREÇA DE LA LLUM. ESQUEMES D'IL·LUMINACIÓ EN RETRATS. STROBIST.
Esquema fonamental; llum principal, de farcit i retallada. Esquemes d'il·luminació en estudi; Frontal/Paramount, Butterfly/Rembrandt, Lateral, Kicker o retallada, Contra o posterior. Clam Shell. Il·luminació creuada. Ús del Beauty-dish. Clau alta (high key) i Clau baixa (low key). Strobist.

 

Horari

D'11:00 a 13:00 h.

 

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

 

Coordinador i docent

Vicente Viana

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464