Saltar apartados

18 HISTÒRIES D'UN TANCAMENT

 

Les exposicions de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant es realitzen en les seues dues sales: Juana Francés i Miguel Hernández. A causa de la crisi sanitària de la Covid-19, les propostes culturals de la Seu s'han desenvolupat de manera virtual, per la necessitat de complir amb pràctiques profilàctiques en la lluita contra la pandèmia i  com a resposta a les demandes de les persones que, dies després de dia, acudeixen a les nostres activitats presencials. Conferències, tallers, exposicions i cursos de matèries variades es poden veure i consultar en la nostra pàgina web: https://web.ua.es/va/sedealicante.

“18 històries d'un tancament” és el testimoniatge d'un grup d'artistes que han viscut i reflectit aquest complicat període en les seues obres. Diferents experiències d'un moment històric, dolorós i estrany, que ha transformat, almenys momentàniament, el nostre món. Les obres són conseqüència d'una vivència, d'un sentiment. Cadascun d'aquests treballs ens convida a pensar, a reflexionar i, sobretot, a no perdre l'esperança en un futur normalitzat i millor.

Amb aquesta exposició, la Seu Universitària Ciutat d'Alacant vol retre homenatge a totes les persones que han lluitat en primera línia pel benestar de la societat. Gràcies a tots ells per una labor impagable. I a tota una societat que s'ha comportat cívicament, en moments de dificultat, demostrant que és possible un projecte comú, d'esperança enfront de les adversitats.

 

Jorge Olcina Cantos
Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 

Exposició Virtual

 

Artistes

Alissia (María Penalva), Aurelio Ayela, Miguel Bañuls, Pepe Calvo, Cayetano Ferrández, Pepa Ferrández, Susana Guerrero, Elena Jiménez, Ana Juan, Alicia Mena, J.V. Monzó, Mª Dolores Mulá, Luisa Pastor, Massimo Pisani, Elio Rodríguez, Alfonso Sánchez, Almudena Torró, Jesús Zuazo.

 

Comissariat

María Marco Such

 

Disseny

Gabinet d'Imatge de la UA

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 

 

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464