Saltar apartados

MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. 10 ANYS DESPRÉS: EL FLAMENC A ALACANT.

 

Inscripció gratuïta (punxant l'enllaç adjunt).

 

Calendari

Dimarts 15 d'octubre de 2019
DUES MIRADES CINEMATOGRÀFIQUES SOBRE LA FESTA FLAMENCA PER BULERIAS: RICARDO PACHÓN I CARLOS SAURA. Cristina Creues Roldán. Sevilla. Doctora en Geografia i Història (Antropologia Cultural) i Catedràtica d'Antropologia Social de la Universitat de Sevilla, ha centrat les seues recerques en el flamenc com a expressió cultural: patrimoni, gènere i identitat.

Galeria de fotos

Dimarts 22 d'octubre de 2019
EL BALL FLAMENC EN ELS CAFÈS CANTANTS Juan Vergillos. Doctor en Filologia per la Universitat d'Huelva, escriptor, director i guionista d'espectacles. Premi Nacional Flamencología.

Galeria de fotos

 

Dimarts 29 d'octubre de 2019
HISTÒRIA DE LA GUITARRA FLAMENCA. L'ACOMPANYAMENT Al CANTE. Raquel Bermejo Álvarez. Cantaora. Psicòloga educativa. Roberto Sabater Boix. Guitarrista flamenc. Professor del Conservatori Professional de Jerez de la Frontera. Alejandro Hurtado. Guitarrista flamenc i compositor. Premie Bordó en el Festival del Cante de les Mines.

Galería de fotos

Dimarts 5 de novembre de 2019
CARMEN AMAYA I ROSALIA: BARCELONA FLAMENC I PODERIO. Montse Madridejos. Barcelona. Doctora en Història de la Música per la Universitat de Barcelona. Enginyera informàtica per l'O. Politècnica de Catalunya. Col·leccionista i especialitzada en flamenc, professora en el Master de Flamencología de l'ESMUC.

Galería de fotos

Dimarts 12 de novembre de 2019
ELS CANTES DE LES MINES: LA TARANTA. Curro Piñana. Cantaor. Doctor en Música per UMM. Primer Catedràtic de Flamenc. Professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia. Lampara Minera en el Festival de Cante de les Mines.

Galería de fotos

Dimarts 19 de novembre de 2019
TEMES PRESENTS EN LES COBLES FLAMENQUES I ÁNALISIS DE GÈNERE. Miguel López Castro. Màlaga. Doctor en Pedagogia per O. de Màlaga, investigador, escriptor i expert en didàctica del flamenc.

Galería de fotos

Dimarts 26 de novembre de 2019
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MUNDO Y FORMAS DEL FLAMENCO. LA MEMORIA QUE NOS UNE". Intervenen: Josefa Samper García, Editora del llibre i coordinadora del cicle “Món i Formes del Flamenc”; Pablo Martínez Samper, Llicenciat en Filosofia; Génesis García Gómez, Doctora en Filologia Hispànica, escriptora i investigadora; Josefina Bueno Alonso, Catedràtica de la Universitat d'Alacant; i Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

A continuació tindrà lloc la conferència FLAMENCA I BALLADORA: EL GEST DE LA LLIBERTAT. Génesis García Gómez Doctora en Filologia Hispànica. Escriptora, investigadora. Autora del llibre "José Menese. La voz de la cultura jonda en la Transición Española".

 

Reproducir

 

Horari

Les sessions tindran lloc a les 20:15 h. L'assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala, tenint prioritat els inscrits prèviament.

 

Certificat

Justificant d'Assistència, a les persones que assistisquen al 80% de les sessions.

 

Coordina

Josefa Samper García

 

Patrocina

Cajamar Caixa Rural

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464