Saltar apartados

CONCERT "HACIA LA NOVA VIDA. MÚSICA I REFLEXIONS"

 

 

 Inscripció per a assistir presencialment: completa

 

El concert es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

 

Data

Dijous 17 de desembre a les 19.00 h.

 

Lloc

Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

 

“Cap a la nova vida” és un recital de piano en el qual Naira Perdu ofereix un programa de peces que tenen en comú la lluita contra la malaltia i la cerca de la inspiració i del consol a través de la música en moments de crisis i foscor.

A més, la pianista introduirà entre obra i obra les seues reflexions sobre temes com el paper de l'artista en la societat i el poder guaridor de l'art. Aquestes reflexions són fruit del contacte amb el programa que l'ha acompanyada durant els dies de confinament.

 

Intèrpret

Naira Perdu, piano.

 

Programa

M. RAVEL

"Miroirs" nº2 y 3:

Los pájaros tristes

Una barca sobre el océano

S RACHMANINOV

"Études tableaux" op. 33 nº2 y op. 39 nº5

F. LISZT

Fantasia Quasi Sonata "Après une lecture de Dante

 

 

NAIRA PERDU

Jove pianista d'Almeria d'origen espanyol, anglès i persa guardonada en els següents concursos internacionals durant l'any passat: 1r Premi i Premi Absolut en el Concurs Internacional de Piano Sardoal, Portugal, 1r Premi en el Concurs Internacional de Música Clàssica "La Camenae d'Or" a Itàlia i 2º Premi en el Concurs Internacional de Música Clàssica en Ruza, Moscou.

Va realitzar els seus estudis superiors de piano en el Conservatori Superior de Múrcia, obtenint Matrícula d'Honor en el seu recital fi de carrera després d'haver estudiat en la classe de la Dra. Pilar Valero Abril que sempre serà per a ella una important mentora i guia.

Naira es va traslladar a Bèlgica per a estudiar Màster d'interpretació pianística en el Real Conservatori de Brussel·les, en la classe del Prof. Boyan Vodenitcharov, que va tenir una forta influència en la seua percepció musical, finalitzant amb la qualificació "Cum laude" en 2017.

Ha tocat a Espanya, Bèlgica, Rússia, Itàlia, Israel, Portugal i Àustria, ha col·laborat en diverses ocasions amb l'Orquestra Simfònica de Bilbao i l'Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia, també com a solista.

Amb la finalitat d'aprofundir en una de les seues obres preferides, Naira va crear en 2018 al costat de l'actor Fran Bermejo el projecte "De l'amor, la música i les paraules", una performance inèdita i experimental entorn de les peces per a piano de "Romeo i Julieta" op. 75 de Prokófiev, estrenant a Molina de Segura, Almeria i Brussel·les amb una calorosa benvinguda del públic.

Actualment Naira troba inspiració i consell en el mestre Aquil·les delle Vigne i desenvolupa la seua activitat concertista sent recentment seleccionada per a tocar en la prestigiosa “Wiener Saal” de Salzburg (agost 2019) i convidada el mes de desembre passat per a tocar en el festival “Clara Schumann Weekend” de Moscou. També ha sigut convidada a formar part del jurat del Concurs Internacional de piano de Sardoal (Portugal) al novembre 2020. Entre els seus projectes per a la present temporada destaca la participació en el “Festival Internacional de Piano” de Subótica, Sèrbia i l'estrena del seu recital de música i reflexions "Cap a la nova vida".

 

Coordina

María Marco Such

 

Organitza

Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 

Galería de fotos

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464