SESSIONS DE CONVERSA DE LA BIBLIOTECA ENRIC VALOR-IEC

Aula de Conversa de la Biblioteca Enric Valor IEC

 

La Delegació d’Alacant de l’IEC reprèn les Sessions de Conversa en Valencià, enguany estructurades en un màxim de 10 sessions per persona, en els quals tractarem de temes relacionats amb la nostra cultura: gastronomia, història, llengua, art, etc. El punt de trobada serà sempre la Biblioteca Enric Valor-IEC de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, però segons el tema tractat farem visites a diversos punts de la ciutat (MACA, MUBAG, Mercat Central, refugis, i edificis més emblemàtics d’Alacant).

Les Sessions de Conversa s’inclouen dins del programa del Voluntariat pel Valencià, per tant no són classes de conversa. No preparem cap examen oficial. El Voluntariat pel Valencià és un punt de trobada per a tots aquells que volen practicar la llengua i conèixer la nostra cultura.

Els interessats s’han d’inscriure necessàriament en alacant@iec.cat abans del 19 de novembre. L’última sessió de la primera fase serà el 19 de desembre, dia en què es tornarà a obrir període d’inscripcions per a la fase de gener.

 

 

Calendari

Del 19 de novembre al 19 de desembre de 2018

 

Horari

Dilluns i dimecres de 10:30 a 12:00 h

 

Coordina

Lliris Picó

 

Informació i inscripcions

Tel. 965 145 986 / 630 692 007.

A/e: alacant@iec.cat

 

Col·labora

Seu Universitària Ciutat d’Alacant, La Cívica-Escola Valenciana i Ajuntament d'Alacant.

 

Organitza

Delegació d’Alacant de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Institut d'Estudis Catalans