El Racó de les geògrafes

 

El racó de les geògrafes és un espai obert de divulgació, debat i reflexió sobre temàtiques relacionades amb la Geografia. Investigacions, projectes, activitats realitzades per geògrafes.


Organitzat en la seu universitària de la Ciutat d'Alacant per professores dels departaments de Geografia de la Universitat d'Alacant amb la col·laboració de la Comissió d'Igualtat de la Facultat de Filosofia i Lletres, Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social, Vicerectorat de Transferència, Investigació i Divulgació Científica i vicerectorat de Cultura,  Esport i Extensió universitària i UA Divulga, Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Universitat d'Alacant.


Obert a tot el públic que vulga conèixer més sobre tot el que esdevé en la superfície del nostre planeta: canvi climàtic, migracions, riscos naturals, geopolítica, globalització, economia circular i un llarg etcètera. Amb això, volem donar a conèixer la Geografia com a ciència, amb especial atenció a les aportacions de les geògrafes, visibilitzar el seu treball i les seues aportacions a la societat, a més de contribuir a despertar noves vocacions per a la ciència geogràfica entre les generacions més joves.

 

Coordinadores
Ascensión Padilla Blanco i Ana Espinosa Seguí

 

Activitats