Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Novembre, 2013

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2013
 • Divendres, 29
 • A la puta calle

  Presentació del llibre A LA PUTA CALLE

  04/12/2013, dimecres 20:00 h.

  Presentació del llibre A la puta calle de Cristina Fallaràs. Intervenen: Jesús Taronger, Plataforma Stop Desnonaments, Josefina Bueno Alonso, Directora Seu Ciutat d'Alacant i Cristina Fallaràs, autora del llibre. Entrada lliure.

 • Aniversari de l'Estatut

  Exposició NOSALTRES. 30 ANYS DE L'ESTATUT D'AUTONOMIA

  02/12/2013, dilluns 20:00 h. - Finalitza 16/12/2013

  Exposició NOSALTRES. 30 ANYS DE L'ESTATUT D'AUTONOMIA, dins dels actes commemoratius amb motiu del trenta aniversari de l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana.Comissaris: Nuria Fernández i Francisco Sevillano.

 • Dilluns, 25
 • Brave

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  30/11/2013, dissabte 18:00 h.

  Continua el cicle ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ amb la projecció de la pel·lícula Brave (Indomable). Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana de l'Alacantí, Seu Ciutat d'Alacant, Servei de Cultura del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • Seu Oberta

  SEU OBERTA - ALACANT, ESPAI PÚBLIC, NEGOCI PRIVAT

  02/12/2013, dilluns 20:00 h.

  Un espai de trobada i debat per a analitzar temes d'actualitat. Taula Redona Alacant, espai públic, negoci privat. Intervenen: Alcázar Moreno, Associació de Veïns del Centre Tradicional, Lalo Díez, Associació Locals d'Oci, Vicente Armengol, Associació Comerços del Cor d'Alacant, Mª José San Román, Associació d'Hostaleria d'Alacant i Manuel Alcaraz, Plataforma d'Iniciativa Ciutadana. Modera: Ezequiel Moltó, periodista d'EL PAÍS a Alacant. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i EL PAÍS. Entrada lliure. Es podrà seguir l'acte en directe en el següent link: Punxa ací.

 • Divendres, 22
 • En femení

  EN FEMENÍ: LA LLUITA DELS POBLES PER LA MEMÒRIA

  29/11/2013, divendres 20:15 h.

  Finalitza el cicle EN FEMENÍ: LA LLUITA DELS POBLES PER LA MEMÒRIA, amb la xarra Rememoració de les víctimes i interpretacions de la guerra civil amb Marcelino Flórez, Catedràtic de Geografia i Història d'Educació Secundària i membre d'Entrepueblos. Organitza: Entrepobles Alacant.

 • oratorio del cubo

  Presentació del llibre ORATORIO DEL POAL

  27/11/2013, miércoles 20:15 h.

  Presentación del libro Oratorio del Cubo, poemas sobre el hundimiento del "Prestige", de Margarita Borja. Intervienen junto a la autora: Josefina Bueno Alonso, Directora de la Sede Ciudad de Alicante, José Luis Ferris, Director del Instituto Juan Gil Albert y Nieves Simón, Rapsoda.

 • Flamenc

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  26/11/2013, dimarts 20:00 h.

  Finalitza el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la sessió En principi va ser el ball a càrrec de José Luis Ortiz Nou, investigador i escriptor. Coordina: Josefina Samper. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 20
 • En femení

  EN FEMENÍ: LA LLUITA DELS POBLES PER LA MEMÒRIA

  21/11/2013, dijous 20:15 h.

  Continua el cicle EN FEMENÍ: LA LLUITA DELS POBLES PER LA MEMÒRIA, amb la Taula Redona Guatemala: memòria del silenci, amb Alicia Rodríguez, responsable de projectes a Guatemala i El Salvador, Entrepueblos, i César Apesteguía, representant d'Entrepueblos a Guatemala durant deu anys. Pròxima i última sessió el 29 de novembre. Organitza: Entrepobles Alacant.

 • L'ESPANYA CONSTITUCIONAL

  L'ESPANYA CONSTITUCIONAL

  28/11/2013, dijous 20:15 h.

  Finalitza el cicle L'ESPANYA CONSTITUCIONAL amb la conferencia ¿Justícia social sense justícia de gènere? Reptes per a l'emancipació política i la sobirania plena a càrrec de Carmen Castre Economista feminista, Directora de SinGENEROdeDUDAS i Coordinadora del Consell Científic d'ATTAC Espanya. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 19
 • En Ralph, el destructor

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  23/11/2013, dissabte 18:00 h.

  Continua el cicle ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D’ANIMACIÓ amb la projecció de la pel·lícula En Ralph, el destructor. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Seu Ciutat d’Alacant i Servei de Cultura del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • PELICULA ET DONE ELS MEUS ULLS

  DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE (25 NOVEMBRE). LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE EN EL CINEMA

  20/11/2013, dimecres 20:15 h.

  Cicle amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Aquesta xacra social present també en el Setè art: la gelosia, el control, la possessió i altres indicadors que ens han de posar en alerta han sigut magníficament plasmats en cel·luloide. La segona i última sessió estarà dedicada al cinema contemporani i el cinema espanyol. Imparteix i coordina: Israel Gil. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • El Discurs Musical- Carles Magraner

  DIVENDRES A LA SEU

  22/11/2013, divendres 20:30 h.

  Continua el cicle DIVENDRES A LA SEU, amb El Discurs Musical, audició comentada a càrrec de Carles Magraner, Capella de Ministrers. Instrument: viola da gamba. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Dilluns, 18
 • Women without men

  CINEMA IRANIÀ: UNA REALITAT AMBIGUA

  19/11/2013, dimarts 20:15 h.

  Finalitza el cicle CINEMA IRANIÀ: UNA REALITAT AMBIGUA, amb la projecció Women without men dirigida per Shirin Neshat (2009). Aquesta pel·lícula, a més de retratar el paper de la dona, analitza la complexa realitat de la societat iraniana en 1953 (colp d'estat per a enderrocar a Mohammed Mossadegh), i subratlla el valor simbòlic del “jardí” en la tradició islàmica. Coordina: José Francisco Cutillas Ferrer. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Flamenc

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  19/11/2013, dimarts 20:00 h.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la sessió Teoria i Pràctica del Flamenc II a càrrec de Curro Piñana, cantaor i professor, i Sergio Martínez Cebrián, guitarra. Coordinadora: Josefina Samper. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Reflexions urbanes sobfre l'espai públic d'Alacant

  Presentació del llibre REFLEXIONES URBANAS SOBRE EL ESPACIO PÚBLICO DE ALICANTE. UNA INTERPRETACIÓN DE LA CIUDAD Y SUS ESCENARIOS

  18/11/2013, dilluns 20:15 h.

  Presentació del llibre Reflexiones urbanas sobre el espacio público de Alicante. Una interpretación de la ciudad y sus escenarios per Sergio García. Intervenen: Sergio García Doménech, Arquitecte, professor d'urbanística de la UA i autor del llibre, José Ramón Navarro Vera, Catedràtic d'urbanística de la UA, Santiago Varela Botella, Arquitecte, José Luis Valdés, Dirigent històric veïnal de l'AA.VV “Verge del Remei”. Moderador: José María Perea Soro, Periodista.

 • Divendres, 15
 • Seminari Historia Medieval

  SEMINARI INTERNACIONAL D'HISTÒRIA MEDIEVAL

  21/11/2013, dijous 9:30 h.

  SEMINARI INTERNACIONAL D'HISTÒRIA MEDIEVAL. Projecció econòmica dels espais de fronteres i intercanvis mercantils entre les fronteres medievals mediterrànies (segles XIII-XVI). Adreça: José Vicente Cabezuelo Pliego i Juan Leonardo Soler Milla. Matrícula i accés gratuït fins a completar aforament, prèvia inscripció a dhmmo@ua.es. Calendari: 21 de novembre de 9:30 a 20:30 h. i 22 de novembre de 9:30 a 14:00 h. Organitza: Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques de la UA, i Projecte de Recerca R D: Xarxes socials i projecció econòmica en una societat de frontera: el sud del regne de València entre els segles XIII i XV.

 • Universitat Saludable

  MITJANS DE COMUNICACIÓ I SALUT

  20/11/2013, dimecres 20:15 h.

  Tertúlia MITJANS DE COMUNICACIÓ I SALUT ¿Influeixen o contribueixen a millorar la salut de la Comunitat? ¿Existeix realment un periodisme de salut? ¿Li interessa la salut al periodisme? ¿És la salut notícia o es genera notícia de la salut? Intervenen: Ricardo López Garzón, Jesús Sánchez Martos, Marta Martín Llaguno i José Mª Pumar Rudilla. Modera: José Ramón Martínez Riera. Organitza: Secretariat de Sostenibilitat i Salut Laboral de la Universitat d'Alacant, i Seu Ciutat d'Alacant. Es podrà seguir l'acte en directe en el següent link: Punxa ací.

 • Quaderns de cine

  PRESENTACIÓ QUADERNS DE CINEMA

  18/11/2013, dilluns 19:00 h.

  Presentació del número vuitè dedicat al “cinema italià” de la revista QUADERNS DE CINE a càrrec de Carles Cortés Orts, Vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, i de Juan Antonio Ríos Carratalá, Catedràtic de Literatura Espanyola de la Universitat d’Alacant, i director de la publicació. Darrere del lliurament dels exemplars als assistents es projectarà el divertidíssim migmetratge “Le tentazioni del dottor Antonio”, de Federico Fellini, que formava part del llargmetratge episòdic “Boccaccio 70” (1962). Organitza: Servei de Cultura del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • Dijous, 14
 • astronomia2

  XIII JORNADES DE DIVULGACIÓ DE L'ASTRONOMIA

  15/11/2013, divendres 20:15 h.

  Finalitzen les XIII JORNADES DE DIVULGACIÓ DE L'ASTRONOMIA amb la sessió Missió Marcopolo: Viatge d'anada i volta a un asteroide a càrrec d'Adriano Camp Bagatín. Organitza: Grup d'Astronomia i Astrofísica del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d'Alacant.

 • Divendres, 8
 • MADAGASCAR 3

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  16/11/2013, dissabte 18:00 h. - Finalitza 21/12/2013

  Comença el cicle ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D’ANIMACIÓ amb la projecció de la pel·lícula “Madagascar 3, de marxa per Europa”. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Seu Ciutat d’Alacant i Servei de Cultura del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • PELICULA ET DONE ELS MEUS ULLS

  DÍA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO (25 NOVIEMBRE). LA VIOLENCIA DE GÉNERO EN EL CINE

  13/11/2013, miércoles 20:15 h. - Finaliza 20/11/2013

  Ciclo con motivo del DÍA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO. Esta lacra social presente también en el Séptimo arte: los celos, el control, la posesión y otros indicadores que nos deben poner en alerta han sido magníficamente plasmados en celuloide. La primera sesión estará dedicada al cine mudo y clásico. Imparte y coordina: Israel Gil. Organiza: Sede Ciudad de Alicante.

 • Pilar Soler, Rebel amb causes

  Presentació del llibre PILAR SOLER, REBEL AMB CAUSES

  13/11/2013, dimecres, 20:00 h.

  Presentació del llibre de la periodista valenciana Emilia Bolinches titulat Pilar Soler, rebel amb causes. Presenta: Beatriz Busts Mendoza, historiadora de la UA. Intervenen: Emilia Caballero, Adjunta primera del Síndic de Greuges, Rosa Solbes, periodista, escriptora i primera directora de Radi 9, i Emilia Bolinches, periodista i autora del llibre.

 • MARMOULAK

  CINEMA IRANIÀ: UNA REALITAT AMBIGUA

  12/11/2013, dimarts 20:15 h. - Finalitza 19/11/2013

  Comença el cicle CINEMA IRANIÀ: UNA REALITAT AMBIGUA, amb la projecció Marmoulak dirigida per Tamal Tabrizi (2004), guardonada pel·lícula còmica que ha sigut aplaudida per les crítiques internacionals. Coordina: José Francisco Cutillas Ferrer. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Flamenc

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  12/11/2013, dimarts 20:00 h.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la sessió “Teoria i pràctica del Flamenc I” a càrrec de Treball Piñana, cantaor i professor, i amb l'assistència del guitarrista Sergio Martínez Cebrián. Coordina: Josefina Samper. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 7
 • ELLES

  VIII CICLE-COL·LOQUI CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. VIGÈNCIA DE L'INCONSCIENT I DEL PSICOANÀLISI

  08/11/2013, divendres 19:00 h.

  Continua el VIII CICLE-COL·LOQUI CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. VIGÈNCIA DE L'INCONSCIENT I DEL PSICOANÀLISI, amb la projecció Elles (Dir. Malgoska Szumowska). Presenten: Sonia Rugisques, economista i professora de la Universitat d'Alacant, i Herminia Hernáiz, psicoanalista i psicòloga clínica. Coordinador: Roque Hernández. Organitza: Anàlisi Freudiano i Centre Ocupacional “El Molinet”.

 • astronomia2

  XIII JORNADES DE DIVULGACIÓ DE L'ASTRONOMIA

  07/11/2013, dijous 20:15 h.

  Continuen les XIII JORNADES DE DIVULGACIÓ DE L'ASTRONOMIA amb la sessió “El primer estel” a càrrec d'Artemio Herrero Davó, Institut d'Astrofísica de Canàries. Organitza: Grup d'Astronomia i Astrofísica del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d'Alacant.

 • Divendres, 1
 • Molt x viure

  EL CÀNCER DE MAMA

  07/11/2013, dijous 20:15 h.

  Xarrada sobre Obesitat i càncer a càrrec de Pablo Enríquez President de l'AECC Alacant. Es pretén conèixer la malaltia, com prevenir-la o afrontar-la, i els hàbits saludables que redueixen el seu risc. Organitza: Associació Espanyola contra el càncer.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464