Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Gener, 2014

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Gener, 2014
 • Divendres, 31
 • Guitarra clàssica

  CONCERTS DE GUITARRA CLÀSSICA A LA SEU CIUTAT D'ALACANT

  06/02/2014, dijous 20:00 h.

  CONCERTS DE GUITARRA CLÀSSICA A LA SEU CIUTAT D'ALACANT a càrrec dels alumnes de l'II Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica, Isabel María Martínez Garrido i Christian Haimel. Col·labora: Seu Ciutat d'Alacant, Centre Coordinador de Seus i Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant. Organitza: Universitat d'Alacant, Ajuntament d'Alacant i Diputació d'Alacant.

 • Què queda de la persona?

  COM QUEDA LA PERSONA?

  06/02/2014, dijous 19:15 h.

  Comença el cicle COM QUEDA LA PERSONA? amb la Taula Redona Està en joc la persona? Intervenen: Antonio Aranda, President d'HOAC diocesana, José Miguel Pareja Salines, psicòleg en l'IES Mare Nostrum, i Álvaro Nevat, Professor de Filosofia en l'IES Babel. Modera: Joaquín Pérez, Llicenciat en Història. Organitza: Comissió Diocesana Diàleg Fe-Cultura.

 • Herbari. Viure amb les plantes

  Presentació del llibre HERBARI. VIURE AMB LES PLANTES

  05/02/2014, dimecres 20:15 h.

  Presentació del llibre Herbari. Viure amb els plantes, de Daniel Climent i Ferran Zurriaga. Intervindran: Carlos Martín Cantarino, de la Universitat d'Alacant, i els autors. Entrada lliure fins a cobrir l'aforament de la sala.

 • Dijous, 30
 • nutrició, alimentació i càncer

  NUTRICIÓ, ALIMENTACIÓ I CÀNCER. RECOMANACIONS NUTRICIONALS PER A PACIENTS ONCOLÒGICS I FAMILIARS

  04/02/2014, dimarts 19:00 h.

  Conferència sobre Nutrició, alimentació i càncer. Recomanacions nutricionals per a pacients oncològics i familiars ¿Quins aliments són els més indicats? ¿Com alimentar-se davant els efectes secundaris? ¿Què pot menjar el pacient si sent nàusees? Es tractaran aquestes i altres qüestions que afecten al pacient oncològic i al seu entorn familiar. Conferenciant: Carmen Ballesta Sánchez, Facultativa Dietètica i Nutrició, Hospital de Sant Joan, Alacant. Organitza: Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i Nutricia.

 • Spartacus

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. A la recerca de la PERFECCIÓ

  03/02/2014, dilluns 19:00 h.

  Continua CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. A la recerca de la PERFECCIÓ, amb la projecció de Spartacus (Espartaco, 1960). Entrada lliure. Coordinador: Israel Gil. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i Aula de Cinema del Servei de Cultura de la UA.

 • Dimarts, 28
 • La Cinta Blanca

  VIII CICLE-COL·LOQUI CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. VIGÈNCIA DE L'INCONSCIENT I DEL PSICOANÀLISI

  31/01/2014, divendres 19:00 h

  Continua el VIII CICLE-COL·LOQUI CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. VIGÈNCIA DE L'INCONSCIENT I DEL PSICOANÀLISI, amb la projecció La Cinta Blanca (Dir. Michael Haneke). Presenten: Roderic Pla López, fotògraf i professor, i Aurora Morilla, psicòloga especialista en Psicologia Clínica. Coordina: Roque Hernández. Organitza: Anàlisi Freudiano i Centre Ocupacional El Molinet.

 • Avís

  BUÑUEL, TRENTA ANYS DESPRÉS

  31/01/2014, divendres 20:15 h.

  Lloc: Saló d'Actes de l'Auditori de la Diputació d'Alacant (ADDA).

  IMPORTANT: S'ha suspès la conferència prevista per a avui del cicle BUÑUEL, TRENTA ANYS DESPRÉS, per malaltia del conferenciant. En breu els comunicarem la nova data. Disculpen les molèsties.

 • Divendres, 24
 • tabac

  CURS DE DESHABITUACIÓ TABÁQUICA

  29/01/2014, dimecres 20:15 h.

  Comença el CURS DE DESHABITUACIÓ TABÁQUICA. Es tracta d'un programa de psicoterapia grupal, basat en principis cognitiu-conductuals. Fase de preparació. Coordina: Beatriz Galván Martínez, psicòloga de l'AECC Seu Provincial d'Alacant. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

 • Discurso Exhorativo República Literaria

  Presentació del llibre DISCURSO EXHORTATIVO SOBRE LA CONSECUCIÓN DEL MEJOR ESTADO DE LA REPÚBLICA LITERARIA

  29/01/2014, dimecres 20:00 h.

  Presentació del lliure Discurso exhortativo sobre la consecución del mejor estado de la República Literaria de Cosme Damián Savall. Intervenen: Rosa Martínez Martínez, Regidora de Cultura, Educació i Turisme de l'Ajuntament d'Oriola, Helena Rausell, Doctora en Geografia i Història i Editora del llibre, i David Bernabé, Catedràtic d'Història Moderna de la Universitat d'Alacant.

 • III Ciutat i Educació

  III CICLE CIUTAT I EDUCACIÓ. REDESCOBRIR LA CIUTAT

  28/01/2014, dimarts 20:15 h.

  Continua l'III CICLE CIUTAT I EDUCACIÓ. REDESCOBRIR LA CIUTAT, amb la sessió Experiències educatives entorn de la ciutat: descobrint Alacant a càrrec de Concha Monzó Infants, professora de Geografia i Història de l'IES 8 de Març, Sérfora Bou Perona, Assessora de participació ciutadana, i Joan Rovira, Tècnic de Joventut. Coordina: Francisco Javier Consuegra i Araceli Pericás. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes (PIC).

 • Paths of Glory

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. A la recerca de la PERFECCIÓ

  27/01/2014, dilluns 19:00 h.

  Continua CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. A la recerca de la PERFECCIÓ, amb la projecció de Paths of Glory (Senderes de Gloria, 1957). Entrada lliure. Coordinador: Israel Gil. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i Aula de Cinema del Servei de Cultura de la UA.

 • Dilluns, 20
 • Seu Oberta

  CATALUNYA-ESPANYA, EL VISIBLE I L'INVISIBLE

  30/01/2014, dijous 20:00 h.

  Nova sessió de SEU OBERTA a càrrec de Josep Ramoneda, Catalunya-Espanya, el visible i l'invisible. Espai de trobada i debat creat per a analitzar l'actualitat. Presenta: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant. Organitza: Universitat d'Alacant i EL PAÍS. Entrada lliure fins a completar l'aforament. Es podrà seguir l'acte en directe en el següent link: Punxa ací.

 • Parlem d'Àfrica

  PARLEM D'ÀFRICA

  03/02/2014, dilluns 20:15 h. - Finalitza 10/03/2014

  Ja es poden inscriure al cicle de conferències PARLEM D'ÀFRICA, la primera sessió de les quals estarà dedicada a la Immigració, a càrrec de Nicolás Castellano, periodista de Cadena Ser especialitzat en processos migratoris i països del Sud, amb llarga experiència en al cobertura de catàstrofes naturals, crisis alimentàries i periodisme social. Coordina: José Naranjo. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 17
 • Pilar González Duarte

  Conferència DONES QUÍMIQUES EXCEPCIONALS

  24/01/2014, divendres 18:00 h.

  Conferència Dones químiques excepcionals a càrrec de Pilar González Duarte, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i Catedràtica de Química Inorgànica en la Universitat Autònoma de Barcelona. Organitza: Secció de Ciències i Tecnologia de l’Institut d’Estudis Catalans, amb la col·laboració de la delegació de l’IEC a Alacant.

 • Desde el vestíbulo de un hotel

  Presentació del llibre DESDE EL VESTÍBULO DE UN HOTEL: ESPLENDOR Y DECADENCIA DE ESTA ACTIVIDAD TURÍSTICA

  23/01/2014, dijous 20:00 h.

  Presentació del llibre Desde el vestíbulo de un hotel: esplendor y decadencia de esta actividad turística de Tomás Mazón Martínez. Intervenen: Jesús Pradells, José María Perea i l'autor del llibre.

 • III Ciutat i Educació

  III CICLE CIUTAT I EDUCACIÓ. REDESCOBRIR LA CIUTAT

  21/01/2014 dimarts 20:15

  Continua l'III CICLE CIUTAT I EDUCACIÓ. REDESCOBRIR LA CIUTAT, amb la sessió “La ciutat des d'Internet com a eina per a docents. Recursos educatius en línia sobre Alacant a càrrec d'Ernesto Martín Martínez, Rubén Bodewig Belmonte, Alfredo el Campello Quereda, ALICANTEVIVO. Coordina: Francisco Javier Consuegra i Araceli Pericás. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes (PIC).

 • The Killing

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. A la recerca de la PERFECCIÓ

  20/01/2014, lunes 19:00 h.

  Continúa CINE EN VERSIÓN ORIGINAL: STANLEY KUBRICK. EN BUSCA DE LA PERFECCIÓN, con la proyección de The Killing (Atraco Perfecto, 1956). Entrada libre. Coordinador: Israel Gil. Organiza: Sede Ciudad de Alicante y Aula de Cine del Servicio de Cultura de la UA.

 • Dilluns, 13
 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de Gener - INCUBADORA DE VALORS

  14/01/2014, dimarts - Finalitza 16/01/2014

  Els pròxims dies 14, 15 i 16 de gener tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Divendres, 10
 • tatuatges henna

  L'ART FEMENÍ EN EL MAGRIB: ALHEÑA, HARQUUS (OUCHAM) I KHOL

  20/01/2014, dilluns 20:15 h. - Finalitza 23/01/2014

  Comença L'ART FEMENÍ EN EL MAGRIB: ALHEÑA, HARQUUS (OUCHAM) I KHOL, la primera sessió del qual estarà dedicada a l'Art corporal amb alheña: teoria. Coordina: Amalia Ghozali Djellal. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant i Associació Cultural El-Djazairia. Es poden inscriure en l'enllaç adjunt.

 • Les Mestres de la República

  Documental LES MESTRES DE LA REPÚBLICA

  14/01/2014, dimarts 20:00 h.

  Projecció del documental Les Mestres de la República, recentment nominat als Goya 2014, i debat sobre memòria històrica i reconeixement del paper de la dona en la II República. Intervenen: Luz Martínez, Secretària Polítiques Socials FETE-UGT i Directora del projecte, Toñi Serna, Secretària Organització CEP PSPV-PSOE Alacant i Genoveva Tent, Diputada provincial PSPV-PSOE Alacant. Organitza: Escola Ernest Lluch en col·laboració amb FETE-UGT.

 • Novissim@s

  Exposició NOVÍSSIM@

  13/01/2014, dilluns 20:15 h. - Finalitza 06/02/2014

  Exposició NOVÍSSIM@S. Els alumnes del Taller de Fotografia en Blanco i Negre exposen en la Seu Ciutat d'Alacant les seues fotografies analògiques en blanc i negre. Coordinador: Javier Serrano.

 • Dijous, 9
 • Logo Aula feminista

  ACCIONS FEMINISTES ENFRONT DE LA REACCION PATRIARCAL

  13/01/2014, dilluns 20:15 h.

  Continua el cicle ACCIONES FEMINISTES ENFRONT DE LA REACCIÓ PATRIARCAL. Coordinadores: Mar Esquembre, María Alejandra Ferradas i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista, aula.debatefeminista@ua.es.

 • Dimarts, 7
 • Luis Buñuel 30 anys després

  LUIS BUÑUEL 30 ANYS DESPRÉS

  16/01/2014, dijous 20:15 h. - Finalitza 20/02/2014

  Comença el cicle LUIS BUÑUEL 30 ANYS DESPRÉS, amb la conferència Buñuel, trenta anys després a càrrec de Carmen Peña, Universitat de Saragossa. Coordinen: Juan de Mata Moncho Aguirre i Ricardo Matas Pita. Entrada lliure fins a cobrir l'aforament. Durant els mesos de març i abril tindran lloc projeccions i col·loquis. Haurà de consultar-se la programació d'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. Es podrà seguir l'acte en directe en el següent link: Punxa ací.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464