Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Febrer, 2016

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2016
 • Diumenge, 28
 • Els Boxtrolls

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ

  05/03/2016, dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ, amb la projecció de “Els Boxtrolls”. Organitza: La Civica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística de la Universitat d’Àlacant i Seu Ciutat d’Alacant.

 • Dissabte, 27
 • Preparació a la jubilació

  PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE

  03/03/2016 dijous i 04/03/2016 divendres, a les 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE amb les conferències “Gaudir del medi ambient com una opció d'envelliment actiu” a càrrec de Trinidad de los Ángeles Sánchez, Antropòloga i Etnobotánica, el dijous 3 de març, i la conferència "Ser major i gaudir-ho: Coaching per a Aprendre a envellir" a càrrec d'Olga del Burgo Quiles, coach i terapeuta especialitzada, el divendres 4 de març. Organitza: Universitat Permanent.

 • IV Centenari Cervantes-Shakespeare

  IV CENTENARI CERVANTES-SHAKESPEARE

  01/03/2016, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua l'IV  CENTENARI CERVANTES-SHAKESPEARE, amb la conferencia “Lladres de tinta: història i ficció cervantina” a càrrec d'Alfonso Mateo Sagasta. Comissió IV Centenari: José Manuel González Fernández de Sevilla, José María Ferri Coll i María del Carmen Irles Vicente. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres i Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • Dijous, 25
 • Las minas de Almadén en la Edad Moderna

  LLIBRES UA A LA SEU

  10/03/2016, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Las minas de Almadén en la Edad Moderna” de Rafael Gil Bautista, dins de la secció LLIBRES UA EN LA SEU. Presenta: Armando Alberola Romá, Catedràtic d'Història Moderna en la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Publicacions de la Universitat d'Alacant.

 • Amor en Pablo Neruda

  L'AMOR EN L'OBRA DE PABLO NERUDA

  09/03/2016, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "L'amor en Pablo Neruda" a càrrec de Gabriele Morelli, Catedràtic de Llengua i Literatura espanyola en la Universitat de Bergamo (Itàlia), President de l'Associació d'Hispanistes Italians i editor de les obres "Cartas de amor" i "Veinte poemas de amor y una canción desesperada" de Pablo Neruda. Presenta: Manuel Parra, coordinador del grup literari Auca. Organitza: Càtedra Miguel Hernández (UMH), Comissió Cívica d'Alacant per a la Recuperació de la Memòria Històrica, Fundació Cultural Miguel Hernández i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Inmaculada Fernández Arrillaga

  LA INVESTIGACIÓ FEMINISTA DES DE LA HISTÒRIA MODERNA

  09/03/2016, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “La investigació feminista des de la Història Moderna” a càrrec d'Inmaculada Fernández Arrillaga, Professora del Departament d'Història Medieval, Història Modernes i CC i TT historiogràfiques. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la UA.

 • T'a dones?

  T'A DONES?

  07/03/2016, dilluns 20:15 h. - Finalitza 14/04/2016

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Obertura de l’exposició T’A DONES? Reuneix una mostra de l’últim treball del pintor alacantí Francisco Javier Torres Ribelles acompanyada d’un recull de relats de l’escriptora iberuda Lliris Picó que s’apunta com una contundent denúncia contra la violència de gènere i la discriminació que pateixen les dones en la nostra societat. Coordinació: Delegació d’Alacant de l’IEC.

  Calendari: 7 de març al 14 d’abril.

 • Institut d'Economia Internacional

  TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL

  07/03/2016, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Cicle de conferències TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL, amb la sessió “El cicle de l'edificació a Alacant: Recuperació o estabilització?” Paloma Taltavull, Catedràtica habilitada d'Economia Aplicada de la UA. Coordina: Antonio Escudero. Organitza: Seu Universitària de la Ciutat d'Alacant i l'Institut d'Economia Internacional de la Universitat d'Alacant.

 • Shakesperience

  DIVENDRES A LA SEU

  04/03/2016, divendres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle DIVENDRES A LA SEU amb “Shakesperience”, per ACTUA. Es podran gaudir les obres més importants de l'il·lustre autor en 10 minuts, escenes antològiques de Romeo y Julieta, Hamlet, Mucho ruido y pocas nueces, El mercader de Venecia, Macbeth. Dramatúrgia i direcció: Pascual Carbonell. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Llengües i Cultura de la UA.

 • Dimecres, 24
 • Hanna y sus hermanas

  X CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. MIRADES SINGULARS DEL FEMENÍ

  04/03/2016, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el X CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. MIRADES SINGULARS DEL FEMENÍ amb la projecció d'Hanna “i les seues germanes” Dir. Woody Allen. Presenta: María Elena Tarapow, psicoanalista. Coordina: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica “El Molinet” i Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • Design for living

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL A LA SEU SANT FERRAN

  01/03/2016 dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL A LA SEU SANT FERRAN amb el subtítol “Triangles amorosos... dècada a dècada”, i amb la projecció “Design for living” (Una dona per a dues, Ernst Lubitsch, 1933). Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Llengües i Cultura de la UA.

 • Històries d'Alacant. Autor: Bfoto.ru

  FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT (II)

  25/02/2016, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT (II), amb la sessió "Existeix patrimoni a Alacant? Es pot usar el patrimoni cultural alacantí per a convertir a Alacant en un referent de turisme cultural important? Exemples". Coordina: Pablo Rosser. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Diumenge, 21
 • Operació cacahuet

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ

  27/02/2016, dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ, amb la projecció “Operació Cacahuet”. Organitza: La Civica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística de la Universitat d’Àlacant y Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 19
 • Luis Mateo Díez

  LA VIDA DE LA NOVEL·LA

  02/03/2016, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “La vida de la novel·la” a càrrec de Luis Mateo Díez, escriptor i Acadèmic de la Llengua. Intervé: Ángel Luis Prieto de Paula, Catedràtic de Literatura de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Hija de la Laguna

  HIJA DE LA LAGUNA

  29/02/2016, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Presentació del documental realitzat a Perú “Hija de la Laguna” d'Ernesto Cabells. A continuació s'obrirà un col·loqui-debat en el qual intervindrà: Nélida Ayay, protagonista de la pel·lícula i defensora dels DDHH a Perú, Jorge Olcina, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional i Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, i Carmen Sala, Presidenta d'Entrepueblos. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, Perifèries, Ecologistes en Acció, Pachamama i Pau i Solidaritat. Organitza: Entrepueblos. Es podrà seguir l'acte en directe en el link adjunt.

 • Tras las huellas de Heródoto

  Presentació del llibre TRAS LAS HUELLAS DE HERÓDOTO

  26/02/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Tras las huellas de Heródoto. Crónicas de un viaje histórico por Asia Menor” d'Antonio Penadés. L'autor va seguint l'itinerari de l'exèrcit del rei persa Jerjes en la seua expedició a Grècia mentre aprofundeix en la vida i el pensament d'Heródoto. Intervenen: Aránzazu Calçada, Secretària del Consell Social de la UA, Mari Paz López, Professora de Filologia Grega de la UA, i l'autor.

 • Històries d'Alacant. Autor: Bfoto.ru

  FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II

  23/02/2016, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II, amb la sessió “Més lupa en el nostre urbanisme, Sant Nicolás i el seu entorn”. Coordina: Pablo Rosser. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 18
 • Coneix la teua càmera

  CONEIX LA TEUA CÀMERA

  18/04/2016, dilluns 10:00 h. - Finalitza 18/05/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja es poden inscriure al curs bàsic de maneig de càmeres fotogràfiques digitals i revelat digital "CONEIX LA TEUA CÀMERA". Poden consultar els continguts i requisits per a la seua realització en l'enllaç adjunt. Professora: Consuelo Martínez. Organitza: Seu Ciutat d'Alacant.

 • Preparació a la jubilació

  PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE

  26/02/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE amb la conferencia “Voluntats anticipades: vitals i tutelars” a càrrec de Delfín Martínez Pérez, Notario d'Alacant, Vicedegà del Col·legi Notarial de València i Vicepresident de la Junta Provincial de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Col·labora: Notaria Delfín Martínez. Organitza: Universitat Permanent.

 • Dimecres, 17
 • Anàlisi Freudiano

  CONFERÈNCIES SOBRE EDUCACIÓ I PSICOANÀLISI

  26/02/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de CONFERÈNCIES SOBRE EDUCACIÓ I PSICOANÀLISI, amb la conferència inaugural “Calat doble. Té un lloc el femení en l'educació?” a càrrec deª M Cruz Estada, psicoanalista i membre d'Anàlisi Freudiano. Coordina: Isabel Cerdán. Col·labora: Roque Hernández. Organitza: Associació Anàlisi Freudiano en col·laboració amb el C.O. “El Molinet”.

 • Dimarts, 16
 • Històries d'Alacant. Autor: Bfoto.ru

  FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II

  17/02/2016, dimecres i 18/02/2016, dijous  a les 20:15 h.

  Es reprenen les classes del cicle FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II amb les sessions "La Santa Faç, tot un novelón 2ª" el dimecres 17 de febrer, i "La moguda que es va muntar per a ser ciutat" el dijous 18 de febrer. Coordinador i docent: Pablo Rosser. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 15
 • El agua que nos une

  Presentació del llibre EL AGUA QUE NOS UNE

  23/02/2016, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “El Agua que nos une” de Manuel Buitrago Bernal, periodista del diari La Veritat. Intervenen: José Manuel Claver, President del Sindicat Central de Regantes de l'Aqüeducte Tajo-Segura-SCRATS, Joaquín Melgarejo, Director de l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals (IUACA), i l'autor del llibre, Manuel Buitrago Bernal. Organitza: Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals (IUACA).

 • Sunrise

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN LA SEU SANT FERRAN

  23/02/2016, dimarts 19:30 h. - Finalitza 17/05/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN LA SEU SANT FERRAN amb el subtítol “Triangles amorosos... dècada a dècada”, i amb la projecció “Sunrise” (Clarejar, F.W. Murnau, 1927). Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Llengües i Cultura de la UA.

 • Diumenge, 14
 • Avions equip de rescat

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ

  20/02/2016, dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ, amb la projecció “Avions, equip de rescat”. Organitza: La Civica – Escola Valenciana de l'Alacantí, Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística de la Universitat d'Àlacant i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 12
 • Miguel Delibes y Eduardo Galante

  CONSERVAR LA BIODIVERSITAT, UN REPTE SOCIAL

  25/02/2016, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Converses amb Miguel Delibes i Eduardo Galante: “Conservar la biodiversitat, un repte social”. El Professor Miguel Delibes, Investigador de Doñana, Premi Jaime I i Premi Nacional de Medi ambient, i el Professor Eduardo Galante, Catedràtic i Director del Museu de la Biodiversitat de la Universitat d'Alacant, i Premi de Medi ambient de Castella i Lleó, i de Cantàbria, conversaran sobre els reptes actuals de la conservació de la naturalesa abordant temes que van des de les bases científiques per al coneixement, a les funcions que les espècies juguen en els ecosistemes, quins són les principals amenaces per a biodiversitat, com li afecta el canvi global del planeta Terra i què podem aportar a aquest repte des de la societat. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Preparació a la jubilació

  PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE

  16/02/2016, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle PREPARACIÓ A la JUBILACIÓ I ENVELLIMENT ACTIU I SALUDABLE amb la conferència “Artrosis i artritis: Claus per a vèncer el dolor” a càrrec d'Álvaro Asensio García, Fisioterapeuta Reumático Especialista en la Recuperació del Dolor Crònic. Programa d'Envelliment Saludable. Organitza: Universitat Permanent.

 • Dijous, 11
 • IV Centenari Cervantes-Shakespeare

  IV CENTENARI CERVANTES-SHAKESPEARE

  26/02/2016, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el Programa d'activitats de l'IV CENTENARI CERVANTES-SHAKESPEARE, amb la conferència “La meua traducció dels sonets de Shakespeare” a càrrec d'Alfredo Gómez Gil. Comissió IV Centenari: José Manuel González Fernández de Sevilla, José María Ferri Coll i María del Carmen Irles Vicente. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres i Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

 • Carlos Taibo

  UNA REFLEXIÓ SOBRE DESMOBILITZACIÓ, MOVIMENTS SOCIALS, POLÍTICA CONVENCIONAL, COL·LAPSE I ALTERNATIVES

  24/02/2016, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència “Una reflexió sobre desmobilització, moviments socials, política convencional, col·lapse i alternatives” a càrrec de Carlos Taibo, escriptor i Professor titular de Ciència Política i de l'Administració en la Universitat Autònoma de Madrid. Coordina: Carlos Gómez Gil. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant - Observatori Permanent de la Immigració.

 • Dimecres, 10
 • divulgArte

  DIVULGARTE, CICLE DE TROBADES ENTRE INVESTIGADOR I ARTISTA

  23/02/2016, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIVULGARTE, CICLE DE TROBADES ENTRE INVESTIGADOR I ARTISTA, amb la sessió dedicada a la “Botànica i Art” a càrrec de Segundo Ríos Ruiz, Professor titular de Ciències Ambientals i Recursos Naturals, i Miriam Martínez Guirao, Artista plàstica. Coordina: Marina Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Es podrà seguir l'acte en directe en el link adunto.

 • Crónicas de la transición valenciana (1972-1985)

  Presentació del llibre CRÓNICAS DE LA TRANSICIÓN VALENCIANA (1972-1985)

  22/02/2016, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “Crónicas de la transición valenciana (1972-1985)” de Jaime Millás. Intervenen: Vicent Flor, Director de la Institució Alfons El Magnànim, editora del llibre, Francisco Moreno Sáez, Doctor en Història i especialista en el franquisme a Alacant, José María Perea, periodista i ExDirector General de Transports, Pere Miquel Campos, periodista i escriptor, i l'autor de l'obra, Jaime Millás.

 • Trobades sobre la felicitat

  MOTIUS PER A PARLAR DE FELICITAT I ALTRES COSES

  18/02/2016, dijous 19:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença el cicle TROBADES SOBRE LA FELICITAT. COMISSIÓ DIOCESANA DIÀLEG FE-CULTURA, amb la conferencia “Motius per a parlar de la felicitat i altres coses” a càrrec de P.  Joaquín Pérez, historiador. Coordinador: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diocesana Diàleg Fe-Cultura.

 • Dilluns, 8
 • Che guerrilla

  I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  19/02/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT amb la projecció de “Che: Guerrilla” de Steven Soderbergh. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ignacio Escolar

  LA CRISI DEL PEDIODISMO I ELS NOUS MITJANS

  11/02/2016, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Conferencia “La crisi del periodisme i els nous mitjans” a càrrec del periodista Ignacio Escolar, Director d'Eldiario.es. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, Universitat d'Alacant.

 • Diumenge, 7
 • L'Abella Maia

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  13/02/2016, dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ, amb la projección de “L’abella Maia”. Organitza: La Civica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística de la Universitat d’Àlacant i Seu Ciutat d’Alacant.

 • Dissabte, 6
 • Fotografia de Toni Magro

  CONFERENCIA LOS SUEÑOS DE MAOR A CÀRREC TONI MAGRO

  12/02/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Los sueños de Maor" a càrrec de Toni Magro, en que es tractarà la fotografia digital creativa amb arrels surrealistes. Entrada lliure. Organitza: Club Fotogràfic d'Alacant (CFA).

 • Divendres, 5
 • I Jornades professionals cinema espanyol

  I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  18/02/2016, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT, amb la conferencia-col·loqui amb ANTXON GÓMEZ, director artístic de pel·lícules com a “Huevos de Oro” de Bigas Luna, “Carne Trémula” de Pedro Almodóvar, o “Che: Guerrilla” de Steven Soderbergh. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Islam Corán

  L'ISLAM I ELS MUSULMANS A ALACANT

  17/02/2016, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona “L'Islam i els musulmans a Alacant”. Intervenen: Khaled Maged, President de la Comunitat Islàmica d'Alacant – Centre Cultural, Zoubayr Oulad-Hifaoui Ahmed-Saidi, Vicepresident de la Comunitat Islàmica An-Nour d'Alacant, Juan David Sempere, Professor del Departament de Geografia Humana de la UA i especialista en migracions, Mariví Pérez, Mediadora Intercultural Agència AMICS de l'Ajuntament d'Alacant i Presidenta de l'Associació per la Interculturalitat a Alacant, Babelia, i Souad Kchitil L'Haraj, Mediadora Intercultural en IES Verge del Remei. Organitza i modera: Francisco Franco-Sánchez.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de febrer - INCUBADORA DE VALORS

  09/02/2016, dimarts - Finalitza 11/02/2016

  Els pròxims dies 9, 10 i 11 de febrer tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Via Láctea

  CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ASTRONOMIA

  16/02/2016, dimarts 20:15 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença el CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ASTRONOMIA, amb la conferència “La nostra galàxia, la Via Làctica” a càrrec de Ricardo Dorda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • novissimos novissimas

  NOVISSIMOS, NOVISSIMAS

  15/02/2016, dilluns 20:15 h. - Finalitza 03/03/2015

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició NOVISSIMOS, NOVISSIMAS a càrrec dels alumnes del taller “L'art de la fotografia en blanc i negre”. Comissari: Javier Serrano.

 • Institut d'Economia Internacional

  TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL

  15/02/2016, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Cicle de conferències TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL, amb la sessió “La Reforma Fiscal a Espanya”, a càrrec d'Ángel Sánchez, Catedràtic d'Economia Aplicada. Coordina: Antonio Escudero. Organitza: Seu Universitària de la Ciutat d'Alacant i l'Institut d'Economia Internacional de la Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 1
 • La otra cara del Caudillo

  Presentació del llibre LA OTRA CARA DEL CAUDILLO

  11/02/2016, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre La otra cara del Caudillo, d'Ángel Viñas, Economista i Historiador. Presenta: Glicerio Sánchez, Catedràtic d'Història Contemporània, UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • José Álvarez Junco

  L'EVOLUCIÓ DEL TRACTAMENT DELS NACIONALISMES EN LES CIÈNCIES SOCIALS DE L'ÚLTIM MIG SEGLE

  09/02/2016, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “L'evolució del tractament dels nacionalismes en les ciències socials de l'últim mig segle” a càrrec de José Álvarez Jonc, Catedràtic Emèrit d'Història del Pensament i dels Moviments Polítics i Socials en la Universitat Complutense de Madrid. Presenta: Emilio La Parra, Catedràtic d'Història Contemporània UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Nos vemos en Chicote

  Presentació del llibre NOS VEMOS EN CHICOTE. IMÁGENES DEL CINISMO Y EL SILENCIO EN LA CULTURA FRANQUISTA

  08/02/2016, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Nos vemos en Chicote. Imágenes del cinismo y el silencio en la cultura franquista” de Juan Antonio Ríos Carratalá, dins de la secció LLIBRES UA EN LA SEU. Intervenen: Carmen Alemany Bay, Catedràtica de Literatura Espanyola i Hispanoamericana, UA, i Pablo Rosser, Cap del Departament de Memòria Històrica Municipal d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Publicacions de la Universitat d'Alacant.

 • Aniversari Rafael Altamira

  150 ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE RAFAEL ALTAMIRA I CREVEA

  09/02/2016, dimarts 11:30 h.

  Acte institucional d'inauguració del 150 ANIVERSARI DEL NAIXEMENT DE RAFAEL ALTAMIRA I CREVEA, i presentació del llibre “L'entorn de Rafael Altamira” a càrrec de Pilar Altamira. Organitza: Universitat d'Alacant, Institut Alacantí de Cultura Juan Gil Albert, Ajuntament d'Alacant, Ajuntament del Campello i Institut d'Educació Secundària “Jorge Juan”.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464