Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Gener, 2016

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Gener, 2016
 • Divendres, 29
 • imatge de José Benito Ruiz

  MASTER CLASS A CÀRREC DE JOSÉ BENITO RUIZ

  05/02/2016,  divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Master Class “Projectes d'autor” i Presentació lliure “Fotografia d'autor, anàlisi i avaluació de la imatge”, a càrrec de José Benito Ruiz. Entrada lliure. Organitza: Club Fotogràfic d'Alacant (CFA).

 • Belle de Jour

  X CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. MIRADES SINGULARS DEL FEMENÍ

  05/02/2016, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el X CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. MIRADES SINGULARS DEL FEMENÍ amb la projecció de “Belle de Jour” (1967) Dir. Luis Buñuel. Presenta: Oscar Strada, Psicoanalista, soci d'ELP (Escola Lacaniana de Madrid) Alacant. Coordina: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica “El Molinet” i Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • Lego pel·lícula

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  06/02/2016, dissabte 18:00 h. - Finalitza 05/03/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ, projecte d’oci i cultura dirigit als estudiants de primària. En la primera sessió es projectarà la pel·lícula “Lego”. Organitza: La Civica – Escola Valenciana de l’Alacantí, Vicerectorat de Cultura, Esport i Política Lingüística de la Universitat d’Àlacant i Seu Ciutat d’Alacant.

 • Dimecres, 27
 • Gobernanza y gestión del agua

  Presentació del llibre GOBERNANZA Y GESTIÓN DEL AGUA: MODELOS PÚBLICO Y PRIVADOS

  05/02/2016, divendres 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Presentació del llibre “Gobernanza y gestión del agua: modelos público y privados” de Ramón Tamames, i Ramiro Aurín. Coordinador: Joaquín Melgarejo Moreno, Catedràtic d'història i institucions Econòmiques, Dpto. Anàlisi Econòmica Aplicada, i Director de l'Institut de l'Aigua i de les Ciències Ambientals de la Universitat d'Alacant.

 • Sin género de dudas - Logros y desafíos del feminismo hoy

  FEMINISME AVUI I ARA. QUÈ I PARA QUÈ?

  01/02/2016, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle FEMINISME AVUI I ARA ¿QUIN I PARA QUÈ? amb la presentació del llibre “Sin género de dudas. Logros y desafíos del feminismo hoy” a càrrec de Rosa Mª Rodríguez Magda i Mª Elena Simón Rodríguez. Coordinadores: Mar Esquembre, María Alejandra Ferradas i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Quartet de corda Mare Nostrum

  DIVENDRES A LA SEU

  05/02/2016, viernes 20:30 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ San Fernando, 40.

  Continúa el ciclo DIVENDRES A LA SEU con "Cuentos y músicas de Don Quijote", recorrido musical por una selección de episodios de “El Quijote” con narración adaptada para cada uno de los movimientos de la Suite Burlesca que G. Ph. Teleman compuso en relación con la novela. Interpretada por el Cuarteto de Cuerda Mare Nostrum. Narración: Mª Dolores Martínez Báez. Organiza: Sede Universitaria Ciudad de Alicante y Servei de Llengües i Cultura de la UA.

 • Avís

  RELIGIÓ, CULTURA I PODER EN LA DIÒCESI D'ORIOLA (SEGLES XVI - XIX)

  Us informem que s'ha anul·lat el cicle conferencies RELIGIÓ, CULTURA I PODER EN LA DIÒCESI D'ORIOLA (SEGLES XVI – XIX) que començava el pròxim dia 2 de febrer. Disculpen les molèsties.

 • Exp Simón de Rojas. Fotografia: Carlos Fdez

  UN VIATGER I UN PAISATGE: SIMÓN DE ROJAS CLEMENT EN EL MARQUESAT DE MOYA

  03/02/2016, dimecres 20:00 h. - Finalitza 17/03/2016

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4

  Exposició UN VIATGER I UN PAISATGE: SIMÓN DE ROJAS CLEMENTE EN EL MARQUESAT DE MOYA. Mostra fotogràfica del singular paisatge de l'itinerari seguit pel botànic D. Simón De Rojas Clemente. Fotografies de Carlos Fernández, Clemente Vergara, Juan Carlos Rodríguez i Carlos Vergara.

 • Avís

  FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT (II)

  02/02/2016, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Anul·lada la sessió d'avui del seminari FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT (II). Esperem recuperar-la quan siga possible. Disculpen les molèsties.

 • Dilluns, 25
 • Luis Bagué Quílez

  VOSTÈ ESTÀ ACÍ: COORDENADES POÈTIQUES

  03/02/2016,/ dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia VOSTÈ ESTÀ ACÍ: COORDENADES POÈTIQUES a càrrec de Luis Bagué, Poeta, assagista i crític literari (Premi de Poesia “Emilio Alarcos”). Presenta: Ángel Luis Prieto de Paula, professor de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Julio Llamazares

  ELS VIATGES DEL QUIXOT: PAISATGE I PAISANAJE

  04/02/2016, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Conferencia ELS VIATGES DEL QUIXOT: PAISATGE I PAISANAJE a càrrec de l'escriptor i periodista Julio Llamazares. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 21
 • Port d'Alacant - Juan J. Martínez

  V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA

  25/02/2016, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA amb la sessió  “L'experiència de l'IES A. J. Cavanilles en el marc educatiu de la Unió Europea” a càrrec de  María Belén Martínez Reche, Ana Isabel Cano Inarejos i Clara Aragonés Cholbi. Coordina: Fco. Javier Consuegra Panaligan i Araceli Pericás Deu. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes – PIC.

 • Dimecres, 20
 • Institut d'Economia Internacional

  TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL

  01/02/2016, dilluns 20:00 h. - Finalitza 07/03/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença el cicle de conferències TEMES D'ACTUALITAT ECONÒMICA I SOCIAL, amb la sessió “Moviments socials i representació política a Espanya (2011-2016)”, a càrrec d'Antonio Alaminos, Catedràtic de Sociologia de la UA. Coordina: Antonio Escudero. Organitza: Institut d'Economia Internacional de la Universitat d'Alacant i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • XI Seminari Historia i Clima

  XI SEMINARI D'HISTÒRIA I CLIMA

  01/02/2016, dilluns 9:30 h. - Finalitza 03/02/2016

  Lloc: Seminari 2 del Departament d'Història Medieval, Història Moderna i CC. i TT. Historiogràfiques, 2ª Planta de l'Edifici d'Història (Campus Sant Vicent), i Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el XI SEMINARI HISTORIA I CLIMA, Clima, risc i desastres NATURALS a Espanya i Hispanoamèrica durant l'Edat Moderna. Respostes Polítiques, tècniques i religioses. Poden consultar el programa en l'enllaç adjunt. Inscripció gratuïta en el Departament d'Història Medieval, Història Moderna i CC. i TT. historiogràfiques, Tl. 965 90 34 43, e-mail: dhmmo@ua.es. Directors: Armando Alberola Romá i Jorge Olcina Cantos. Organitza: Grup de recerca en història i clima-àrea d'història moderna (Universitat d'Alacant) i ALARMIR-Xarxa Internacional de Seminaris en Estudis Històrics sobre desastres.

 • Dimarts, 19
 • Port d'Alacant - Juan J. Martínez

  V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA

  20/01/2016 dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA amb la sessió  “Una altra Experiència: Els Projectes Erasmus en l'EASDA” a càrrec de  María Luisa Bernabeu Lledó, coordinadora de RRII de l'EASDA, Marta Leticia Sánchez Cadet, coordinadora ERASMUS, especialitat Dissenye Industrial de l'EASDA, Ana Mercedes Hernández Riquelme, coordinadora ERASMUS, especialitat Dissenye d'Interiors de l'EASDA i Javier Rico Sesé, coordinador ERASMUS, especialitat Dissenye Gràfic de l'EASDA. Coordina: Fco. Javier Consuegra Panaligan i Araceli Pericás Deu. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes – PIC.

 • Dilluns, 18
 • Primavera àrab

  QUÈ HA QUEDAT DE LES PRIMAVERES ÀRABS?

  27/01/2016, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona amb el títol “Què ha quedat de les Primaveres Àrabs?” Intervenen: Santiago Alba Rico, filòsof i assagista, i Olga Rodríguez, Directora Adjunta d'eldiario.es. Modera i coordina: Ignacio Álvarez-Ossorio Alvariño, Professor Titular d'Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat d'Alacant i Coordinador d'Orient Mitjà i Magrib de l'OPEX de la Fundació Alternatives.

 • Divendres, 15
 • Estudis Clàssics i Filosofia

  JORNADA REIVINDICATIVA D'ESTUDIS CLÀSSICS I FILOSOFIA

  29/01/2016 divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Sessió científica oberta al públic de la Societat Espanyola d'Estudis Clàssics (SEEC) a càrrec de José Bevía  amb el títol “Èdip en l'espill. Una aproximació a la imatge d'Èdip en Sófocles, André Gide i Cocteau”. A continuació tindrà lloc el Col·loqui en defensa de la Filosofia, on es presentarà el document adjunt, amb la participació d'Antonio Campillo, President de la Xarxa Espanyola de Filosofia, Elena Nájera, Professora de Filosofia UA, Fernando M. Pérez Herranz, Professor de Filosofia UA, i Nuria Artiaga Gran, Professora de Filosofia de l'IES Enric Valor. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

 • divulgArte

  DIVULGARTE, CICLE DE TROBADES ENTRE INVESTIGADOR I ARTISTA

  26/01/2016, dimarts 20:00 h. - Finalitza 31/05/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença DIVULGARTE, CICLE DE TROBADES ENTRE INVESTIGADOR I ARTISTA, la primera sessió del qual tractarà sobre l'Esport “i Art” a càrrec de José A. Pérez Turpin, Professor Titular d'Educació Física i Esportiva de la Universitat d'Alacant, i Saúl Sellés, Artista plàstic i perfomer. Coordina: Marina Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Es podrà seguir l'acte en directe en el link adunto.

 • Dijous, 14
 • Concert guitarra 22 gener

  RECITAL D'ALUMNES DE L'IV MÀSTER EN INTERPRETACIÓ DE GUITARRA CLÀSSICA

  22/01/2016 divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital a càrrec d'alumnes de l'IV Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant. Intèrprets: Kathy Acosta Zavala i Kyuhee Park. Organitza: Universitat d'Alacant, Ajuntament d'Alacant i Diputació d'Alacant. Entrada lliure.

 • Tesi pel·lícula

  I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPANYOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  22/01/2016, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPANYOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT amb la projecció de “Tesis” d'Alejandro Amenábar. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció gratuïta.

 • I Jornades professionals cinema espanyol

  I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPANYOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  21/01/2016, dijous 20:15 h. - Finalitza 04/03/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comencen les I JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPANYOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT, amb la conferencia-col·loqui amb FELE MARTÍNEZ, actor alacantí que va iniciar la seua carrera cinematogràfica amb les dues primeres pel·lícules d'Alejandro Amenábar, Tesis i Abre los ojos. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció gratuïta.

 • Fernando García Benavides

  L'ESTAT DEL BENESTAR I SALUT PÚBLICA, EL PAPER DE LA SALUT LABORAL

  21/01/2016, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Xarrada sobre L'ESTAT DEL BENESTAR I SALUT PÚBLICA, EL PAPER DE LA SALUT LABORAL, a càrrec de Fernando García Benavides, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra. Coordina: Carlos Álvarez- Dardet Díaz, Catedràtic de Salut Pública de la Universitat d'Alacant. Entrada lliure.

 • Nova Tabarca - Patrimoni Integral

  NOVA TABARCA, PATRIMONI INTEGRAL EN L'HORITZÓ MARÍTIM

  21/01/2016 dijous 11:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Defensa de la Tesi Doctoral “Nova Tabarca, Patrimoni Integral en l'Horitzó Marítim” a càrrec de José Manuel Pérez Burgos, i dirigida per Gregorio Canales Martínez, Catedràtic de Geografia Humana de la Universitat d'Alacant, i Mauro S. Hernández Pérez, Catedràtic de Prehistòria de la Universitat d'Alacant.

 • Port d'Alacant - Juan J. Martínez

  V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA

  18/01/2016, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les V JORNADES DE CIUTAT I EDUCACIÓ. ALACANT I EUROPA: EXPERIÈNCIES EDUCATIVES EN EL MARC DE LA UNIÓ EUROPEA amb la sessió “Participació i joventut alacantina a Europa” a càrrec d'Alejandra Bou Perona, Expresidenta del Consell de la Joventut d'Alacant (CJA), Ignacio Mora Guijarro, Tresorer de CJA i gerent del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV), Miguel Longo Rubi, Tècnic del CJA i Joan Miquel Rovira Collado, Tècnic del CJA. Coordina: Fco. Javier Consuegra Panaligan i Araceli Pericás Díez. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes – PIC.

 • Dimecres, 13
 • Històries d'Alacant. Autor: Bfoto.ru

  FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II

  26/01/2016, dimarts 20:15 h. - Finalitza 23/02/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el seminari FIQUEM LA LUPA EN LES HISTÒRIES D'ALACANT II, la primera sessió de les quals estarà dedicada a "La Santa Faç, tot un novelón (1ª)". Coordinador i docent: Pablo Rosser Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Anàlisi Freudiano

  CONFERÈNCIES SOBRE EDUCACIÓ I PSICOANÀLISI

  14/01/2016, dijous 20:15 h. - Finalitza 29/04/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença el cicle de CONFERÈNCIES SOBRE EDUCACIÓ I PSICOANÀLISI, amb la sessió inaugural “Límits. Eina de l'adult perquè aparega el subjecte o una forma de submissió autoritària?” a càrrec d'Isabel Cerdán de Frías, membre d'Anàlisi Freudiano. Coordina: Isabel Cerdán. Col·labora: Roque Hernández. Organitza: Associació Anàlisi Freudiano i C.O. “El Molinet”. Entrada lliure.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464