Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Juliol, 2016

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2016
 • Dijous, 28
 • Logo Magister Lucentinus

  X TRANSATLANTIC INTELLECTUAL PROPERTY SUMMER ACADEMY (TIPSA)

  05/09/2016, dilluns 10:00 - 20:00 h. - Finalitza 09/09/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Congrés “Xth Transatlantic Intellectual Property Summer Academy (TIPSA)” sobre propietat intel·lectual, comerç internacional i tecnologia. Directors: Laurent Manderieux, Bocconi University, i Manuel Desantes Real, Universitat d'Alacant. Organitza: Bocconi University, Magister Lucentinus – Universitat d'Alacant.

 • memorables insignes intrèpides

  Cicle de conferències i exposició MEMORABLES, INSIGNES I INTRÈPIDES 1870-1931

  14/09/2016, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle MEMORABLES, INSIGNES I INTRÈPIDES, 1870-1931, amb la conferencia “Mobilització de les dones i ciutadania: assoliments i paradoxes” a càrrec de Mónica Moreno Seco, Directora de l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la UA i professora d'Història Contemporània. A continuació tindrà lloc la inauguració i visita guiada de l'exposició del mateix nom a càrrec deª M Elena Simón Rodríguez, Presidenta de l'Associació Museu de Fets i Drets de les Dones. Organitza: Associació Museu de Fets i Drets de les Dones, i Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Calendari de l'exposició: 14 de setembre al 28 de novembre. Entrada lliure.

 • igualtat i feminisme a debat - Catherine Mcmahon

  IGUALTAT I FEMINISME A DEBAT: DE LES ONES A les MAREES

  16/09/2016, divendres 17:00 h - Finalitza 19/11/2016

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el curs IGUALTAT I FEMINISME A DEBAT: DE LES ONES A les MAREES. Es pretén aclarir termes i conceptes referents a la igualtat i al feminisme; aprofundir en les causes i conseqüències de la desigualtat de gènere i els seus derives actuals; perfeccionar el coneixement sobre la història del feminisme, els seus protagonistes i els assoliments aconseguits; i establir un debat sobre la condició humana actual en relació amb les atribucions de gènere i les seues possibilitats de canvi. Coordinadora i docent: Mª Elena Simón Rodríguez. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  DEBATS SOBRE L'AGENDA FEMINISTA: DE QUI SÓN ELS COSSOS DE LES DONES?

  05/09/2016, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle DEBATS SOBRE L'AGENDA FEMINISTA: DE QUI SÓN ELS COSSOS DE LES DONES?, sobre la temàtica de “Ventres de lloguer”. Coordinadores: Mar Esquembre, María Alejandra Ferradas i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • olivera - Antonio Marcilla

  Exposició ANHELS I HOMENATGE. PINTURES D'ANTONIO MARCILLA

  05/09/2016, dilluns 20:00 h. - Finalitza 29/09/2016

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició “Anhels i homenatge. Pintures d'Antonio Marcilla”. Aquesta mostra representa l'humil homenatge d'un amateur cap als seus admirats i inassolibles mestres i un exemple dels gratificants moments que ha passat component aquestes imatges, que a voltes corresponen a lliures interpretacions i barreges d'estils i distorsions, sense un altre ànim que intentar un resultat plàstic agradable i gaudir fent-ho.

 • setembre - Baard Hansen

  PROGRAMA SETEMBRE EN LA SEU 2016

  Ja està disponible el programa de Setembre en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Més informació: 965 14 53 33 i 965 14 59 59.

 • Dijous, 14
 • ciència, cinema i fantasia

  CINEMA, CIÈNCIA I FANTASIA

  27/07/2016, dimecres 20:00 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle CINEMA, CIÈNCIA I FANTASIA amb la sessió “La física aplicada al cinema”. Són innombrables els exemples de pel·lícules i, sobretot, de contraexemples de tècniques argumentals que desafien les lleis de la Física. Docent i coordinador: Vicente Viana. Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Todos a la cárcel

  NITS DE JULIOL A LA SEU - CINEMA I CORRUPCIÓ

  27/07/2016, dimecres 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle NITS DE JULIOL A LA SEU amb les jornades de “Cinema i corrupció”. Projecció de la pel·lícula “Tots a la presó” de Luis García Berlanga (Espanya, 1993). Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • La caja 507

  NITS DE JULIOL A LA SEU - CIMENA I CORRUPCIÓ

  26/07/2016, dimarts 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle NITS DE JULIOL A LA SEU amb les jornades de “Cinema i corrupció”. Projecció de la pel·lícula “La caja 507” d'Enrique Urbizu (Espanya, 2002). Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • B

  NITS DE JULIOL - CINEMA I CORRUPCIÓ

  25/07/2016, dilluns 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle NITS DE JULIOL A LA SEU amb les jornades de “Cinema i corrupció”. Projecció de la pel·lícula “B” de David Llundain (Espanya, 2016). Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Residencias a quemarropa

  RESIDENCIAS A QUEMARROPA - CONFERENCIA DE PEDRO GUIRAO

  25/07/2016, dilluns 20:00 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència impartida per Pedro Guirao, artista intermèdia el treball de la qual es troba en la intersecció de les arts visuals, l'art sonor, la performance i la instal·lació. Organitza: Residencias a Quemarropa.

 • Dimecres, 13
 • DIVERSITAT

  SEXE DIVERS, I SEGUR

  19/07/2016, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Taula redona “Sexe divers, i segur” dins del programa d'activitats d'ORGULL ALACANT 2016. Intervenen: Dra. Josefina Belda, Unitat de Prevenció de la Sida i Infeccions de Transmissió Sexual, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública; Dr. Pablo Saiz de la Foia, Metge especialista en VIH-Sida; i Mar Fernández, Sexólogos sense fronteres. Organitza: DIVERSITAT, Associació LGTBI dels comarques d'Alacant.

 • Divendres, 8
 • Semianario hispà-llatinoamericà

  I SEMINARI HISPÀ-LLATINOAMERICÀ DE POLÍTIQUES PÚBLIQUES DE MODERNITZACIÓ DELS SISTEMES POLÍTIC-ADMINSTRATIVOS I DE L'ESTAT EN EL CONTEXT DE LA GLOBALITZACIÓ

  20/07/2016, dimecres 10:00 h. - Finalitza 21/07/2016
  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.
  I SEMINARI HISPÀ-LLATINOAMERICÀ DE POLÍTIQUES PÚBLIQUES DE MODERNITZACIÓ DELS SISTEMES POLÍTIC-ADMINSTRATIVOS I DE L'ESTAT EN EL CONTEXT DE LA GLOBALITZACIÓ. El seminari té per objecte l'anàlisi i discussió de les transformacions i processos de modernització dels sistemes polítics hispanoamericans, en un context global i complex. Directors: José Manuel Canales Aliende, Catedràtic de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat d'Alacant, i Guillaume Fontaine, Coordinador del Departament d'Assumptes Públics per la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials (FLACSO). Secretària Acadèmica: Adela Romero, Professora de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat d'Alacant. Organitza: Àrea de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat d'Alacant.

 • Elina Rubio

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  22/07/2016, divendres 19:00 h.
  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Clausura de DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb a actuació d'Elina Rubio Pentcheva, violinista (Peça: Eugene Ysaÿi, Sonata op 27, num. 6 per a violí, dedicada al gran violinista espanyol Manuel Quiroga). Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Mónica Oltra

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  22/07/2016 divendres, 10:00 - 19:00 h.
  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Contínua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb les següents activitats: Experiències de participació juvenil; Reunió de la Xarxa +50.000; Jornada “Defensories municipals dels veïns”; Trobada amb Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Manuel Alcaraz

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  21/07/2016, dijous 9:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Contínua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb les següents activitats: "Paritat i Democràcia: una invitació al futur" - XIII Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional; Seminari “Experiències de participació en els polítiques públiques”; Josep Ramoneda “Democràcia, llaura”; Trobada amb Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Trobada amb María José Salvador, Consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Trobada amb Manuel Alcaraz, Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Javier de Lucas 2

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  20/07/2016, dimecres 9:00 – 20:30 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Contínua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb les següents activitats: "Paritat i Democràcia: una invitació al futur" - XIII Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional; Curs “Com treballar la participació i l'associacionisme dónes dels ajuntaments”; Jornada “Els mitjans de comunicació davant els objectius de desenvolupament sostenible”; Trobada amb Elena Cebrián, Consellera d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural; Trobada amb Vicent Soler, Conseller d'Hisenda i Model Econòmic; Trobada amb Gabriela Bravo, Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques; Javier de Lucas “Imposar la transparència: el cul de sac de l'estètica?”. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Vicent Marzà

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  19/07/2016, dimarts 9:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Contínua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb les següents activitats: "Paritat i Democràcia: una invitació al futur" - XIII Trobada de la Xarxa Feminista de Dret Constitucional; Curs “Com treballar la participació i l'associacionisme dónes dels ajuntaments”; Jornada “La Responsabilitat Social: una oportunitat de present i futur”; Jornada “Els objectius de Desenvolupament Sostenible i Espanya”; Trobada amb Vicent Marzà, Conseller d'Educació, Recerca, Cultura i Esport; Trobada amb Carmen Munt, Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública; Adela Cortina “Ètica pública i democràcia”. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Ximo Puig

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  18/07/2016, dilluns 10:00 - 20:30. h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.
  Comença DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA amb les següents activitats: Seminari “La nova cultura de la transparència: problemes i avantatges”; Ramón Jáuregui “De la responsabilitat social empresarial a l'economia del Bé Comú”; Trobada amb Ximo Puig, President  de la Generalitat. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Humor Social XV

  HUMOR SOCIAL XV. PROMETRE FINS A FICAR - DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA

  18/07/2016, lunes 9:00 h - Finaliza 22/07/2016

  Lugar: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Apertura de la exposición HUMOR SOCIAL XV. PROMETER HASTA METER, dentro de la programación DIÀLEGS D’ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA. Cada año electoral resulta divertido comprobar cómo los políticos se convierten en hombres oferta que asaltan el espacio público con sus descuentos, regalos y promociones. Comisario: Enrique Pérez Penedo.

 • ciència, cinema i fantasia

  CINEMA, CIÈNCIA I FANTASIA

  13/07/2016 dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CINEMA, CIÈNCIA I FANTASIA amb la sessió “Éssers monstruosos i diminuts”. Es tracta de la fantasia de l'increïblement gran i l'increïblement xicotet: tècniques de slow motion, maquetes de Willis O'Brien, tècniques de Ray Harryhousen i El Dynamation. Docent i coordinador: Vicente Viana. Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • memories & songs

  NITS DE JULIOL A LA SEU

  13/07/2016, dimecres 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de NITS DE JULIOL A LA SEU amb el concert “Memories and Songs”. Violí: Carolina Martínez; Guitarra: Santiago Iglesias. Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • recital líric Julia Vicent i Rosario Campillo

  NITS DE JULIOL A LA SEU

  12/07/2016, dimarts 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de NITS DE JULIOL A LA SEU amb “el Recital Líric”. Soprano: Rosario Campillo; Piano: Julia Vicent. Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Recital una nit d'estiu

  NITS DE JULIOL A LA SEU

  11/07/2016, dilluns 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de NITS DE JULIOL A LA SEU amb el recital "Una nit d'estiu”. Soprano: Ascensión Padilla; Piano: Shlomo Rodríguez. Entrada lliure. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464