Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Maig, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2017
 • Dimecres, 31
 • Càncer de pell

  DIA EUROPEU PREVENCIÓ CÀNCER DE PELL

  13/06/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Celebració del DIA EUROPEU PREVENCIÓ CÀNCER DE PELL amb la taula redona “Càncer de pell”. Modera: Mª Flores Vizcaya Moreno, Directora del Grup d'investigació Infermeria Clínica i Professora del Departament d'Infermeria de la Universitat d'Alacant. Ponents: Dr. Miguel González Nebreda, Centre Dermatológico Estètic d'Alacant; Encarna Espejo Luna, Infermera Centre Dermatológico Estètic d'Alacant. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Facultat de Ciències de la Salut.

  Inscripció gratuïta punxant l'enllaç adjunt

 • la teua ment al teu favor

  APRENENT A UTILITZAR LA TEUA MENT AL TEU FAVOR

  08/06/2017, dijous 18:30 h. - Finalitza 15/06/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller APRENENT A UTILITZAR LA TEUA MENT AL TEU FAVOR. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant-Hospital General. Presenta: Natalia Albaladejo Blázquez. Coordinadora acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la Salut. Departament de Psicologia de la Salut. Universitat d'Alacant. Organitza: Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Divendres, 26
 • Encuentro en el Café de Flore

  ENCUENTRO EN EL CAFÉ DE FLORE CON SIMONE DE BEAVOIR

  09/06/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Encuentro en el Café de Flore con Simone de Beavoir” de Rosa María Rodríguez Magda, a càrrec de Juana Serna. Lectura dramatitzada per Marga Borja i l'autora. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Mari Luz Esteban

  SALUT, DONES I GÈNERE

  05/06/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Finalitza el seminari de SALUT, DONES I GÈNERE, amb la Conferència “Repensar l'amor des de les relacions de gènere” a càrrec de  Mª Luz Esteban, Professora d'Antropologia Social de la Universitat del País Basc (UPV/EHU). Coordinadora: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública, Coordinadora del Grup de Recerca de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i integrant del IUIEG. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 25
 • Dia mundial del medi ambient - paisatge

  DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

  08/06/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte en commemoració del DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT que pretén obrir el necessari debat sobre el paisatge com a element essencial en la recualificación de la ciutat i el territori. Intervenen: José Vicente Cabrera Sánchez, Geògraf, desenvolupa la seua activitat professional en projectes i plans de Paisatge; i Lorenzo Fernández Ordóñez, Arquitecte, Membre de l'equip guanyador del recent concurs d'idees per a la remodelació de la Plaça d'Espanya de Madrid. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • 40 anys primeres eleccions democràtiques

  40 ANIVERSARI DE LES 1ª ELECCIONS DEMOCRÀTIQUES DE 1977

  07/06/2017, dimecres 20:00 h. - Finalitza 09/06/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte del 40 ANIVERSARI DE LES 1ª ELECCIONS DEMOCRÀTIQUES DE 1977, amb la conferència “La transició a les primeres eleccions democràtiques” a càrrec de l'historiador Francisco Moreno Sáez. Coordina: José María Perea. Organitza: Arxiu de la Democràcia i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ensemble la Dragontea

  GRUP DE MÚSICA ENSEMBLE LA DRAGONTEA

  06/06/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Concert del GRUP DE MÚSICA ENSEMBLE LA DRAGONTEA “Interrote Speranze”. Música de Monteverdi, Kapsberger, Cassulana i Legrenzi. Textos de Virgili, Catulo, Ovidio, Safo i Arquíloco. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • divulgArte

  DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA

  02/06/2017, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Finalitza DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA, amb la sessió dedicada a “telómeros i telomerasa i art” i la conferencia “Ciència i immortalitat” a càrrec de María A. Blasco, Directora del Centre Nacional de Recerques Oncològiques i cap del Grup de Telómeros i Telomerasa; Luisa Pastor Mirambell, Artista i Doctora en Belles arts per la Universitat Miguel Hernández. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es podrà seguir per streaming en el següent enllaç.

 • música que et sona

  LA MÚSICA QUE ET SONA

  02/06/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA amb el concert a càrrec de: Marina Pastor (flauta), Carlos Savall (clarinet), Verónica Rubio (cello), Victoria Marco (piano) i Daniel Curichagua (piano). Direcció: Quattro Piano Duo, Victoria Marco i Daniel Curichagua. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La invención de Hugo

  XI CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. DESEMPARAMENT, ANGOIXA I CREACIÓ

  02/06/2017, divendres 19:00 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el XI CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. DESEMPARAMENT, ANGOIXA I CREACIÓ, amb la projecció "La invención de Hugo” (2011), Director: Martin Scorsese Presenta: Ángeles Palacio, psicoanalista i Membre d'Anàlisi Freudiano. Coordina el cicle: Roque Hernández. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica “El Molinet” i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • Cinco notas

  CINCO NOTAS

  31/05/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Cinco notas” de Carmen Fredes. Presenta: Mª José Bono, Dra. en Filosofia, i Carmen Fredes, autora del llibre. Els riures, els gestos i les aventures d'un grup d'amics de la societat mitjana en l'Alacant dels anys seixanta i de la vida d'un adolescent aferrat a un amor que li durarà tota la vida i que li conduirà a una conclusió que desassossega. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • tabaquisme

  EL TABAQUISME ÉS UNA MALALTIA

  31/05/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Xarra “El Tabaquisme és una malaltia” a càrrec de Toñi Giménez Milà, Infermera UCA Sant Vicent 1, i Francis Camarena Soler, Psicòloga UCA Sant Vicent 1. Presenta: Natalia Albaladejo Blázquez, Coordinadora Acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la  Salut, Departament de Psicologia de la Salut, Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Facultat de Ciències de la Salut i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció gratuïta en l'enllaç adjunt.

 • Ran

  CICLE DE LES ARTS Al CINEMA

  31/05/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA amb la projecció de “Ran” de A. Kurosawa, 1985 (123'). Presenta: Virgilio Tortosa, professor UA. Coordina: Virgilio Tortosa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  31/05/2017, dimecres 17:30 - 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller “Exercici Físic per a tots” a càrrec d'Adela Alonso Gallegos i Consuelo García Montero, Infermeres Comunitàries. Organitza: Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • La casa y la isla

  LA CASA I L'ILLA: L'AMOR EN ELS TEMPS DE LA POST REVOLUCIÓ CUBANA

  30/05/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “La casa i l'illa: l'amor en els temps de la post revolució cubana” a càrrec de Ronaldo Menéndez, i presentació del seu llibre La casa y la isla (Alianza de novelas, 2016). Presenta: Carmen Alemany, Catedràtica de Literatura Hispanoamericana de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Prevenció fractures per osteoporosis

  PREVENCIÓ DE LES FRACTURES PER OSTEOPOROSIS

  30/05/2017, dimarts 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller “Prevenció de les fractures per osteoporosis” a càrrec de Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Revisió mèdica a la cultura alacantina - Foguera Sèneca Autobussos 2016

  REVISIÓ MÈDICA A la CULTURA ALACANTINA

  29/05/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Cicle REVISIÓ MÈDICA A la CULTURA ALACANTINA amb la sessió “La música a Alacant”. Ponent: José Bornay, músic i gestor cultural. Coordina: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Biodiversitat-Eduardo Galant-Sergio Guevara

  CONVERSES AMB SERGIO GUEVARA I EDUARDO GALANT

  29/05/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Converses amb Sergio Guevara i Eduardo Galant: “Conservar la biodiversitat en un món en desenvolupament. Què podem esperar en el segle XXI?”. El Professor  Sergio Guevara és Investigador de l'Institut d'Ecologia A. de C. Xalapa, Mèxic, i el Professor Eduardo Galant és Catedràtic i Director del Museu de la Biodiversitat de la Universitat d'Alacant, i Premi de Medi ambient de Castella i Lleó, i de Cantàbria. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • A 20 pasos de la fama

  CICLE CINEMA WATCH MY SOUL

  25/05/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  El Festival de Música Negra d'Alacant “Eat my soul” presenta el cicle de cinema “Watch my soul”, amb la projecció “A 20 passos de la fama”. Entrada lliure. Col·labora: Servei de Cultura, Universitat d'Alacant. Organitza: Mistos.

 • Doce hombres sin piedad

  CICLE DE LES ARTS Al CINEMA

  29/05/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA amb la projecció de “Doce hombres sin piedad” de Sidney Lumet, 1957 (123'). Presenta: José Joaquín Penalva, professor UA. Coordina: Virgili Tortosa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 24
 • Art dramàtic aplicat

  PRESENTACIÓ PLA D'ESTUDIS PROPIS D'ART DRAMÀTIC APLICAT 2017-2018

  29/05/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del Pla d'Estudis Propis d'Art Dramàtic Aplicat 2017-2018. Presenta: Alejandro Tous, Professor de "L'Actor davant la càmera”. Coordina: John Sanderson, Director del PEP en Art Dramàtic UA. Organitza: PEP en Art Dramàtic.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES

  24/05/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES amb la sessió dedicada a “El lector”. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • Dimarts, 23
 • hawkers empresaris

  HAWKERS EMPRESARIS: LA REVOLUCIÓ DEL MÓN DIGITAL

  01/06/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència “Hawkers empresaris: La revolució del món digital” a càrrec d'Andrés Pedreño, Catedràtic d'Universitat-Economia Aplicada i exrector de la UA, David Moreno, Cofundador i Director Creatiu d'Hawkers, i Francisco Pérez, Soci i Director General d'Hawkers. Modera: Juan Andrés Montoyo, Professor de Llenguatges i Sistemes Informàtics, Director de l'Escola Politéctica Superior de la UA. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es podrà seguir per streaming en el següent enllaç.

 • Sam Cooke Legend

  CICLE CINEMA WATCH MY SOUL

  24/05/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  El Festival de Música Negra d'Alacant “Eat my soul” presenta el cicle de cinema “Watch my soul”, amb la projecció “Sam Cooke Legend”. Entrada lliure. Col·labora: Servei de Cultura, Universitat d'Alacant. Organitza: Mistos.

 • Hamlet

  CICLE DE LES ARTS Al CINEMA

  24/05/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA amb la projecció de "Hamlet" de L. Olivier, 1948 (95'). Presenta: Juan Antonio Ríos Carratalá, Catedràtic de teatre UA. Coordina: Virgili Tortosa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 19
 • Juan Bardem

  MASTERCLASS 30 ANYS NO SÓN GENS

  27/05/2017, dissabte 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Masterclass “30 anys no són gens” a càrrec de Juan Bardem, prolífic compositor de bandes sonores per a cinema i TV, i que enguany compleix els seus trenta anys de carrera. Aquesta masterclass s'enquadra dins de la secció “MÚSICA PER A la IMATGE. 14 FESTIVAL DE CINEMA D'ALACANT”. Organitza: 14 Festival de Cinema d'Alacant.

 • Exposició La millor festa del món

  LA MILLOR FESTA DEL MÓN

  26/05/2017, divendres 20:00 h. - Finalitza 08/06/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Exposició LA MILLOR FESTA DEL MÓN. Imatges per a la promoció dels Fogueres de Sant Joan com a màxim exponent de la ciutat, fenomen de masses i atractiu per al turisme internacional. Coordina: Josep Amand Tomàs, Foguera Sèneca Autobusos.

 • EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  24/05/2017,  miércoles 17:30 - 19:00 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ San Fernando, 40.

  Continúa el taller “Ejercicio Físico para todos” a cargo de Adela Alonso Gallegos y Consuelo García Montero, Enfermeras Comunitarias. Organiza: Organiza: Aula de la Salud de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante, Hospital General (Departamento de Salud Alicante) y Facultad de Ciencias de la Salud.

 • Prevenció fractures per osteoporosis

  PREVENCIÓ DE LES FRACTURES PER OSTEOPOROSIS

  23/05/2017, dimarts 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller “Prevenció de les fractures per osteoporosis” a càrrec de Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Mr Dynamite: the rise of James Brown

  CICLE CINEMA WATCH MY SOUL

  22/05/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  El Festival de Música Negra d'Alacant “Eat my soul” presenta el cicle de cinema “Watch my soul”, amb la projecció “Mr. Dynamite: the rise of James Brown”. Entrada lliure. Col·labora: Servei de Cultura, Universitat d'Alacant. Organitza: Mistos

 • Revisió mèdica a la cultura alacantina - Foguera Sèneca Autobussos 2016

  REVISIÓ A LA CULTURA ALACANTINA

  22/05/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Cicle REVISIÓ A LA CULTURA ALACANTINA amb la sessió “El teatre a Alacant”. Ponent: Marc Llorente, crític teatral. Coordina: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Gustavo Forero

  ESCRIURE ENMIG DE LA GUERRA... I EN LA PAU

  22/05/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Escriure enmig de la guerra… i en la pau” a càrrec de Gustavo Forero, escriptor colombià. Presenta: Eva Valero, Directora del Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'alicante i Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Shakespeare in love

  CICLE DE LES ARTS Al CINEMA

  22/05/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA amb la projecció de “Shakespeare in” love de John Madden, 1998 (123'). Presenta: John Sanderson, Traductor teatral i professor UA. Coordina: Virgili Tortosa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Grècia

  GRÈCIA: BRESSOL DE LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL. LA REALITAT ACTUAL DEL PAÍS

  22/05/2017,dilluns 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència “Grècia: bressol de la civilització occidental. La realitat actual del país” a càrrec de l'Excm. Ambaixador de Grècia, Christodoulos J. Lazaris. Intervenen: Antonio Galiano Garrigós, Director del Secretariat de Mobilitat del Vicerectorat de Relacions Internacionals, Manuel Serrano Espinosa, Cònsol de Grècia a Elx, i Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Coordinador: Manuel Serrano, Cònsol de Grècia a Elx i Professor de Filologia Grega UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 17
 • Qüestions actuals de la reflexió feminista

  QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA

  18/05/2017, dijous 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el curs QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA, amb la sessió “J. Butler i les formes de la política feminista contemporània” a càrrec d'Ángeles J. Perona (Universitat Complutense de Madrid). Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 16
 • Associació Controvèrsia

  S'HA IMPOSAT UNA NOVA FORMA DE CENSURA?

  19/05/2017, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat públic “S'ha imposat una nova forma de Censura?” a càrrec de Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Introdueixen el debat: Caterina Ferrero Herrero, Membre Fundadora de l'Associació Librexpresión, i Pepe López Marín, Periodista. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • Dilluns, 15
 • Món àrab cinema i literatura

  EL MUNDO ÀRAB A TRAVÉS DE LA PRODUCCIÓ LITERÀRIA I CINEMATOGRÀFICA

  12/06/2017, dilluns 17:00 - 20:00 h. - Finalitza 16/06/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el seminari EL MUNDO ÀRAB A TRAVÉS DE LA PRODUCCIÓ LITERÀRIA I CINEMATOGRÀFICA, on s'analitzaran pel·lícules i novel·les àrabs. Coordinadora: Naima Benaicha, Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics, Departament de Filologies Integrades. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripció gratuïta punxant l'enllaç adjunt.

 • Fotografia digital

  TECNOLOGIA I PRÀCTICA DE LA FOTOGRAFIA DIGITAL PER A AFECCIONATS

  05/06/2017, dilluns 10:30 - 12:30 h. - Finalitza 16/06/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja es poden inscriure (inscripció gratuïta) al taller de TECNOLOGIA I PRÀCTICA DE LA FOTOGRAFIA DIGITAL PER A AFECCIONATS, on es tractaran diverses tècniques de fotografia i il·luminació. Coordinador i docent: Vicente Viana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Infotografos VIII

  INFOTOGRAFOS VIII

  05/06/2017, dilluns 19:00 h. - Finalitza 13/06/2017

  Lloc: Seu Univeritaria Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença en el seminari INFOTOGRAFOS VIII. En aquesta edició comptarem amb les intervencions de: Fernando Maquieira; Lola Barcia i Marinela Forcadell, Fotolateras; Paulina López de la Casa; i Ana Zaragoza. Coordina: Javier Serrano. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Les sessions es podran seguir per streaming en l'enllaç adjunt.

 • Divendres, 12
 • Plataforma contra la pobresa

  X PREMI ADRIÁN LÓPEZ

  26/05/2017, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte de lliurament del X Premi ADRIÁN LÓPEZ a la Plataforma contra la pobresa, l'exclusió i la desigualtat social d'Alacant. Presenta: Manuel Marco. President de la PIC. Intervenen: Agustín Bueno, Professor de la UA. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes d'Alacant (PIC).

 • Maig Negre Thriller Noir

  MAIG NEGRE 2017 XII EDICIÓ - THRILLER NOIR

  24/05/2017, dimecres 19:00 h. - Finalitza 27/05/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle MAIG NEGRE 2017 XII EDICIÓ – THRILLER NOIR, amb la conferència inaugural “¿Com s'escriu un thriller? Mata'ls i torna” a càrrec de Mariano Sánchez Solee. A les 20:00 h. tindrà lloc la trobada amb els autors Arthur Gunn i Claudio Cerdán amb el títol “Arthur Gunn vs Claudio Cerdán. Dos escriptors al mateix temps i no estar boig”. Coordina: Mariano Sánchez Soler. Col·labora: de la Llibreria 80 Mons. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure.

 • Tiza y arena

  TIZA Y ARENA. UN VIAJE POR LAS ESCUELAS DEL SÁHARA ESPAÑOL

  23/05/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Tiza y arena. Un viaje por las escuelas del Sáhara español”  a càrrec d'Enrique Satué Oliván, autor del llibre. Edita: Diputació Provincial d'Osca. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Rèquiem pel patrimoni edilicio de la ciutat

  RÉQUIEM POR EL PATRIMONIO EDILICIO DE LA CIUDAD

  23/05/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure “Réquiem por el Patrimonio Edilicio de la Ciudad”. Intervenen: Felipe Briones, Fiscal Anticorrupció, José Ramón Navarro Vera, Professor d'Urbanisme de la UA, Manuel Ayús i Rubio, Arquitecte, Advocat i  Autor del llibre. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Laura Len

  FOTOGRAFIA EL TEU INTERIOR

  18/05/2017, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Xarrada “Fotografia el teu interior” a càrrec de Laura Len, fotògrafa. En l'actualitat treballa amb diverses Galeries d'Art. Imparteix master-class  sobre el seu procés creatiu i el taller  “Com tenir el teu propi estil fotogràfic” en diverses institucions. Ha exposat, a més d'Espanya, en nombroses fires d'art internacionals a Europa (Paris, Lió, Roma, Gènova, Milà, Florència, Brussel·les, Hamburg) a EUA, Xina i Corea. “Hi ha fotos que es fan des de la càmera. Hi ha fotos que es fan des de l'emoció”. Organitza: Club Fotogràfic d'Alacant.

 • Eva al desnudo

  CICLE DE LES ARTS AL CINEMA

  17/05/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA amb la projecció "Eva al desnudo" de Joseph Leo Mankiewicz, 1950 (138'), presentada per Ricardo José Matas Xiula (Professor Institut Jorge Juan d'Alacant). Coordina: Virgilio Tortosa. Inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES

  17/05/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES amb la sessió dedicada a Cortázar i Gil de Biedma. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • Her

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. FEBRER-MAIG

  16/05/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat a Quan ella no està viva. Projecció de la pel·lícula Her (HER, Spike Jonze, 2014). Entrada lliure. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA, Aula de Cinema de la UA.

 • Prevenció fractures per osteoporosis

  PREVENCIÓ DE LES FRACTURES PER OSTEOPOROSIS

  16/05/2017, dimarts 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Prevenció de les fractures per osteoporosi" a càrrec de Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Revisió mèdica a la cultura alacantina - Foguera Sèneca Autobussos 2016

  REVISIÓ MÈDICA A la CULTURA ALACANTINA

  15/05/2017, lunes 20:15 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continúa el Ciclo CHEQUEO A LA CULTURA ALICANTINA con la sesión “Cultura festera”. Ponente: Juan Carlos Vizcaíno, investigador y escritor. Coordina: Antonio Sempere. Organiza: Sede Universitaria Ciudad de Alicante.

 • Sádaba i Fraijó

  RELACIONS HUMANES: CIUTADANIA, AMISTAT, AMOR, Etc. UNA MIRADA DES DE L'ÈTICA

  24/05/2017, dimecres 20:15 h. - Finalitza 25/05/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el seminari RELACIONES HUMANES: CIUTADANIA, AMISTAT, AMOR, Etc. UNA MIRADA DES DE L'ÈTICA. Ponents: Javier Sádaba, filòsof i Catedràtic Emèrit d'Ètica  en la Universitat Autònoma de Madrid, i Manuel Fraijó, teòleg i filòsof Catedràtic Emèrit de Filosofia de la Religió i Història de les Religions en la UNED. Coordina: María de l'Olmo Ibáñez, Directora de l'Arxiu Provincial d'Alacant i Professora de la Facultat d'Educació UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure.

 • Alcohol mal ús i abús

  L'ALCOHOL, CONSEQÜÈNCIES I MALALTIES D'UN MAL ÚS I ABÚS

  25/05/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Xarra “L'alcohol, conseqüències i malalties d'un mal ús i abús” a càrrec de Toñi Giménez Milà, Infermera UCA Sant Vicent 1, i Francis Camarena Soler, Psicòloga UCA Sant Vicent 1. Presenta: Natalia Albaladejo Blázquez, Coordinadora Acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la  Salut – Departament de Psicologia de la Salut – Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Facultat de Ciències de la Salut i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Incripción gratuïta en l'enllaç adjunt.

 • Pilar Mateo

  MICROASSASINS: ELS GRANS DEPREDADORS DEL SEGLE XXI

  23/05/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferència “Microassasins: Els grans depredadors del segle XXI” a càrrec de Pilar Mateo, científica reconeguda internacionalment en el camp de la Química. Modera: Diana Gil González. Directora del Secretariat de Responsabilitat Social. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia – Calme Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 11
 • EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  17/05/2017, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Exercici Físic per a tots" a càrrec d'Adela Alonso Gallecs i Consuelo García Montero, Infermeres Comunitàries. Organitza: Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Dimecres, 10
 • Noves tecnologies, mal ús i abús

  NOVES TECNOLOGIES, MALAMENT ÚS I ABÚS

  18/05/2017, dijous, 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Xarrada “Noves tecnologies, malament ús i abús” a càrrec de Toñi Giménez Milà, Infermera UCA Sant Vicent 1, i Francis Camarena Soler, Psicòloga UCA Sant Vicent 1. Presenta: Natalia Albaladejo Blázquez, Coordinadora Acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la  Salut – Departament de Psicologia de la Salut – Universitat d'Alacant.  Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Facultat de Ciències de la Salut i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Incripciones en l'enllaç adjunt.

 • Dia Mundial contra la hipertensió

  DIA MUNDIAL CONTRA LA HIPERTENSIÓ

  19/05/2017, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Celebració del DIA MUNDIAL CONTRA LA HIPERTENSIÓ amb la taula redona “Afrontant la Hipertensió: La lluita que ens uneix”. Intervenen: Vicente Giner Galvañ, Metge,  Cap del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Verge dels Lliris, Alcoi, María del Milagro Reig Botella, Infermera, Especialitzada en seguiment i control d'Hipertensió; Rocío Bueno Martínez, Dietista Nutricionista en el grup HLA; Zeneida Perseguer Torregrosa, Farmacèutica Comunitària a Petrer. Modera: Eva María Gabaldón Bravo, Coordinadora Acadèmica del Grau en Infermeria, Facultat de Ciències de la Salut, Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Facultat de Ciències de la Salut.

  Incripciones en l'enllaç adjunt.

 • Dimarts, 9
 • Qüestions actuals de la reflexió feminista

  QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA

  16/05/2017, dimarts 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el curs QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA, amb la sessió “Filosofia de la literatura i estudis de gènere” a càrrec d'Antonio de Múrcia (Universitat d'Alacant). Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  10/05/2017, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller “Exercici Físic per a tots” a càrrec d'Adela Alonso Gallecs i Consuelo García Montero, Infermeres Comunitàries. Organitza: Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

 • Divendres, 5
 • Danols

  RECITAL DE GUITARRA ELÈCTRICA - DANOLS

  16/05/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital clàssic de Guitarra Elèctrica interpretat per  José Daniel Álvarez Blanco, Danols. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure fins a l'aforament de la sala. El concert es retransmetrà  en directe per streaming en en enllaç adjunt.

 • Socialistas Ahora

  SOCIALISTAS AHORA. MILITANCIA Y DISCURSO

  15/05/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Socialistas ahora. Militancia y discurso” de Pepe Reig Cruañes i Francisco Sanz Sánchez. Coordina: Manuel Marco. Organitza: Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes (PIC).

 • Rescatar la esperanza

  RESCATAR L'ESPERANÇA. MÉS ENLLÀ DEL NEOLIBERALISME I EL PROGRESSISME

  16/05/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Rescatar la esperanza. Más allá del neoliberalismo y el progresismo” amb la conferència “Els canvis polítics a Amèrica Llatina” a càrrec d'una de les autores: Maristella Svampa (Argentina), professora de Teoria social Llatinoamericana, Debats i categories en disputa en la Universitat Nacional de la Plata, integrant de la Plataforma 2012 per a la recuperació del pensament crític. Investigadora Principal del Consell Nacional de Recerques Científiques i Tècniques, directora del programa Models de Desenvolupament. Actors, disputes i escenaris en l'Argentina contemporània. Presenta: Clara Ruíz i Israel Morales (Entrepobles). Organitza: Entrepobles.

 • Ismael Serrano

  RECITAL POÈTIC A càrrec d'ISMAEL SERRANO

  19/05/2017, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital poètic a càrrec d'Ismael Serrano, conegut cantautor espanyol. Coordina: Marina Ferri.
  Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Maria Josep Picó

  PER QUÈ INCOMODA EL CANVI CLIMÀTIC? LES CLAUS ECONÒMIQUES I POLÍTIQUES

  18/05/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Per què incomoda el canvi climàtic? Les claus econòmiques i polítiques” a càrrec de Maria Josep Picó, periodista i Premi Nacional de Periodisme Mediambiental 2005, professora en la Universitat Jaume I de Castelló. Presenta: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Con las manos en el verso

  AMB LES MANS EN EL VERS

  17/05/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Festival de poesia “Amb les mans en el vers”, amb les intervencions de: Erika Martínez, poeta i professora en la Universitat de Granada; Sergio C. Fanjul, poeta i periodista cultural El País; Luis Bagué, poeta i professor en la Universitat de Múrcia. Coordina: Luis Bagué. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Gran Diccionario de anglicismos

  GRAN DICCIONARIO DE ANGLICISMOS DE FÉLIX RODRÍGUEZ GONZÁLEZ

  12/05/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Gran diccionario de anglicismos” de Félix Rodríguez González. Amb els seus més de 4.500 entrades, el “Gran diccionario de anglicismos” ve a cobrir una de les necessitats més apressants del nostre panorama cultural: la d'un diccionari general i completament actualitzat que reflectisca l'ús real de les veus i expressions procedents de l'anglès en l'espanyol d'avui. Presenta: Fernando Sánchez Dragó, escriptor. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Alacant en guerra

  ALACANT EN GUERRA. LA VIDA EN LA REREGUARDA 1936-1939

  17/05/2017, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Alacant en guerra. La vida en la rereguarda 1936-1939” de Carlos Salinas. Intervenen en la presentació: Reme Esquerre i Pablo Rosser. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Publicacions UA.

 • Gastronomía alicantina

  GASTRONOMÍA ALICANTINA

  11/05/2017, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Gastronomía Alicantina” (Edició facsímil de les obres de José Guardiola Ortiz, 1872-1946). Intervindran: Ana Laguna Pérez, Directora de Relacions amb la Societat de la UA, Ángeles Ruíz, periodista gastronòmica, Evarist Miralles, cuiner i responsable del laboratori de cuina de l’Invat.tur, i Helena Establier Pérez, besneta de José Guardiola Ortiz i professora de la UA. Editors del llibre: Josep Bernabeu-Mestre, catedràtic d’Història de la Ciència de la UA, Eva María Tescastro López, dietista-nutricionista i professora de la UA, Vanesa Cortés Serrano, dietista-nutricionista.

 • Consum de plàstics

  REDUIR ELS PLÀSTICS DE LES NOSTRES VIDES: ELS SEUS EFECTES SOBRE EL MEDI AMBIENT I LA SALUT

  11/05/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "Reduir els plàstics de les nostres vides: els seus efectes sobre el medi ambient i la salut". Intervenen: Adrián Martínez, Pablo Sánchez-Jerez, Carlos Martínez-Romero Fernández i la Federació Estudiantil Llibertària. Organitza: CGT, Ecologistes en Acció i Federació Estudiantil Llibertària.

 • Candilejas

  CICLE DE LES ARTS AL CINEMA

  10/05/2017, dimecres 19:00 h. - Finalitza 31/05/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja es poden inscriure (inscripció gratuïta) en el CICLE DE LES ARTS Al CINEMA, que comença amb la projecció de "Candilejas" de Charles Chaplin 1952 (134'). Presenta: Juan Luis Mira, autor i director teatral. Coordina: Virgilio Tortosa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES

  10/05/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES amb la sessió dedicada a “Silvio Rodríguez i Joaquin Savina”. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • Dijous, 4
 • Grandeur Nature

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. FEBRER-MAIG

  09/05/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat a “Quan ella no està viva”. Projecció de la pel·lícula “Grandeur Nature” (TAMAÑO NATURAL, Luis G. Berlanga, 1973). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Llenguatge cinematogràfic grans mestres

  EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES

  09/05/2017, dimarts 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle de cinema EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES amb la sessió “Woody Allen, Déu, sexe i psicoanàlisi a Manhattan”. S'analitzaran i visionaran escenes de “Manhattan”, “Annie Hall”, “Hannah y sus hermanas”, “Zelig”… Coordina: Israel Gil Pérez, Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 3
 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de maig - INCUBADORA DE VALORS

  08/05/2017, dilluns - Finalitza 11/05/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els pròxims dies 8, 9, 10 i 11 de maig tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Cataclismo

  CATACLISMO

  05/05/2017, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure “Cataclismo” de Jaime Colom Valent, novel·la sobre la fi del planeta Terra i el naixement d'un nou món. Entrada lliure.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464