Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Març, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2017
 • Divendres, 31
 • L'armada d'a prop

  L'ARMADA D'A PROP

  10/04/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Entrevista – Col·loqui “L'Armada d'a prop” a Ángel Tello Valero, Almirall (R) a càrrec de Fernando López de Rego, Diplomàtic de la UE. Organitza: GEA (Grup d'Estudis d'Actualitat d'Alacant).

 • Aula Filosofia

  CAFÈ FILOSÒFIC

  11/04/2017, dimarts 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cafè Filosòfic amb l'alumnat premiat en la IV Olimpíada de Filosofia de la Universitat d'Alacant. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 30
 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments d'abril - INCUBADORA DE VALORS

  03/04/2017, dilluns - Finalitza 06/04/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els pròxims dies 3, 4, 5 i 6 d'abril tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES

  05/04/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES amb la sessió dedicada a “Luis Leante”. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • Dimecres, 29
 • Dones de la festa - Foguera Séneca Autobusos

  DONES DE LA FESTA / MUJERES DE LA FIESTA

  05/04/2017, dimecres 20:30 h

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona “Dones de la Festa / Mujeres de la Fiesta”. Ponents: Ana Belén Castelló, Bellesa del Foc d'Alacant, Susana Llorens, Arxivera Municipal, Marisa Ribera, Vicepresidenta de la Federació de Fogueres, i Toñi Martín-Zarco, Presidenta de la Foguera Port d'Alacant. Modera: Carolina Sevila, Foguera Sèneca-Autobusos Organitza: Foguera Sèneca-Autobusos.

 • Pleasantville

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG

  04/04/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat al “color combina molt bé amb el blanc i negre”. Projecció de la pel·lícula “Pleasantville” (Gary Ross, 1998). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 28
 • Elsa Punset

  I JORNADES PSICOPEDAGOGIA PRÀCTICA

  06/05/2017, dissabte 9:30 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I JORNADES PSICOPEDAGOGIA PRÀCTICA, amb la conferència "La importància de la intel·ligència emocional en l'educació dels xiquets" a càrrec d'Elsa Punset. Dirigit exclusivament a professors docents en actiu. Coordina: Marina Ferri. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Violències invisibles

  SALUT, DONES I GÈNERE

  04/04/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el seminari de SALUT, DONES I GÈNERE, amb la Conferència: “Violències invisibles: l'explotació sexual de les dones” a càrrec d'Esther Castellanos Torres, PhD, Codirectora I+Equitat, integrant del Grup de Recerca en Salut Pública de la UA. Coordinadora: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública, Coordinadora del Grup de Recerca de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i integrant del IUIEG. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 27
 • Pla d'inclusió social

  LA NECESSITAT I URGÈNCIA D'UN PLA D'INCLUSIÓ SOCIAL EN LA CIUTAT D'ALACANT

  06/04/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat “La necessitat i urgència d'un Pla d'Inclusió Social en la ciutat d'Alacant” Presenta: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Modera: Enrique Romá, de la Plataforma contra la Pobresa. Intervenen: Natxo Bellido, Regidor de Coordinació de Projectes, Julia Angulo, Regidora d'Acció Social, i Sofia Morales, Regidora d'Hisenda. Coordina: Manuel Semper. Organitza: Plataforma contra la Pobresa.

 • Logo Aula feminista

  DEBATS SOBRE L'AGENDA FEMINISTA: DE QUI SÓN ELS COSSOS DE LES DONES?

  03/04/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle DEBATS SOBRE L'AGENDA FEMINISTA: DE QUI SÓN ELS COSSOS DE LES DONES?, sobre la temàtica de “¿Feminisme o Feminismes?”. Coordinadores: Elena Afrodita Ruiz, Mar Esquembre, María Alejandra Ferradas i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Cinema i salut - veure dialogar aprendre

  CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE - AUTISME

  06/04/2017, dijous 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE, amb la conferencia “Autisme” a càrrec d'Ana Mª Lorenzo, Treballadora Social, i la projecció de la pel·lícula “María i jo”. Coordina: Nieves Antón Tavira del Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Game of tones - Acapella

  DIVENDRES A LA SEU (2º QUADRIMESTRE)

  07/04/2017, divendres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle DIVENDRES A LA SEU (2º QUADRIMESTRE) amb el concert GAME OF TONES. ACAPELLA. Agrupació de joves que versiona i reinventa èxits de tots els temps a través de les seues veus, generant tots els sons i la melodia sense cap instrument musical.  Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • El club de los poetas muertos

  XI CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. DESEMPARAMENT, ANGOIXA I CREACIÓ

  07/04/2017, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el XI CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. DESEMPARAMENT, ANGOIXA I CREACIÓ, amb la projecció “El Club de los poetas muertos”. Adreça: Peter Weir. Presenta: Rosa Raquena, Llicenciada en Filologia Hispànica i professora de Llengua i Literatura castellana en Educació Secundària, IES Poeta Paco Mollá de Petrer. Coordina: Isabel Cerdán, psicoanalista i membre d'Anàlisi Freudiano i de la Xarxa Psicaoanalítica d'Alacant. Coordina en cicle: Roque Hernández. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica “El Molinet” i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • Projecte FFpaciente

  PROJECTE FFPACIENTE - ABANS DE RES PERSONES

  05/04/2017, dimecres 19:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del Projecte “FFpaciente. Abans de res, persones” a càrrec del seu fundador, Pedro Soriano, i Ana Cordobés León, creadora de “Alea Lacta est”. Coordina: José R. Martínez Riera. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dissabte, 25
 • María Teresa Arredondo

  INTEL·LIGÈNCIA COL·LABORATIVA EN LIVING LABS - MARÍA TERESA ARREDONDO

  04/04/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Intel·ligència Col·laborativa en Living Labs” a càrrec de María Teresa Arredondo, Catedràtica d'Universitat I.T.S. Enginyers de Telecomunicació, Centre de Tecnologia Biomèdica. Modera: Miguel Ángel Cazorla, Professor Titular Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia – Calme Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe per streaming en l'enllaç adjunt.

 • El secreto de los números

  EL SECRETO DE LOS NÚMEROS

  07/04/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “El Secreto de los números”. Intervenen: Juan Mora Pastor, director del Secretariat de Recerca; Clara Grima, divulgadora, investigadora i professora de matemàtiques de la Universitat de Sevilla que impartirà la xarrada “El nostre món: tan petit i tan ben connectat”; Facundo San Blas, professor de música en l'especialitat de percussió. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Publicacions UA.

 • música que et sona

  LA MÚSICA QUE ET SONA

  05/04/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA amb el concert a càrrec de: José Franch-Ballester (clarinet), Carlos Savall (clarinet), César de Juan (violí), Verónica Rubio (cello), Victoria Marco (piano) i Daniel Curichagua (piano). Direcció: Quattro Piano Duo, Victoria Marco i Daniel Curichagua.  Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe per streaming en l'enllaç adjunt.

 • José María Esquerdo Zaragoza

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

  03/04/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES amb la conferència dedicada a José María Esquerdo Zaragoza, “Un avançat de la moderna Psiquiatria i la política progressista”, nascut a la Vila Joiosa el 2 de febrer de 1842 (175 Aniversari del seu naixement). Coordina: Joaquín Sant Matas Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 23
 • Homenatge a Miguel Hernández - processe judicial

  EL PROCÉS JUDICIAL A MIGUEL HERNÁNDEZ: LA MEMÒRIA DAVANT LA JUSTÍCIA

  28/03/2017, dimarts 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Acte homenatge al poeta Miguel Hernández amb motiu del 75 aniversari de la seua mort amb el títol “El procés judicial a Miguel Hernández: la memòria davant la Justícia”. Presenta: Ximo Puig, Molt Hble. President de la Generalitat. Intervenen: Gabriela Bravo Sanestanislao, Hble. Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, José Santacreu Soler, Univesidad d'Alacant, Rafael Escudero Alday, Universitat Carlos III de Madrid, i José Antonio Martin Pallín, Fiscal i Magistrat emèrit del Tribunal Suprem. Organitza: Direcció general de Reformes Democràtiques – Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES

  29/03/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A les IMATGES amb la sessió dedicada a “Escritura creativa (II): Lord Byron y Walt Whitman”. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • Dimecres, 22
 • Llei de Mediació de la Comunitat Valenciana

  DEBAT SOBRE LA NOVA LLEI DE MEDIACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA

  28/03/2017, dimarts 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte de debat sobre la nova Llei de Mediació de la Comunitat Valenciana destinat a persones mediadores, entitats de mediació, Administracions Públiques i interessats en la mediació. Presenta: Gabriela Bravo Sanestanislao, Honorable Consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques. Debat: Isabel Leal Ruiz, Representant de FEPAMED-CV, Miguel Ángel Martínez Martínez, mediador i advocat, Institut de Mediació de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats d'Alacant, Mª Ascensión Antón Esclapez, mediadora de l'Associació Eduqués Social, i Ana Carrascosa de Miguel, lletrada del Consell General del Poder Judicial. Coordina el debat: Verónica López Yagües, Professora Titular de Dret Processal UA. Organitza: Direcció general de Reformes Democràtiques – Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

 • Llenguatge cinematogràfic grans mestres

  EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES

  28/03/2017, dimarts  17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle de cinema EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES amb la sessió “Howard Hawks, mestre en tots els gèneres”. S'analitzaran i visionaran escenes de “Sólo los ángeles tienen alas”, “Scarface”, “La fiera de mi niña”, “Luna nueva”, “Río Rojo”… Coordina: Israel Gil Pérez, Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Living in oblivion

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG

  28/03/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat al “color combina molt bé amb el blanc i negre”. Projecció de la pel·lícula “Living in oblivion” (Vivir Rodando, Tom DiCilio, 1995). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dissabte, 18
 • Alicia Giménez Barlett

  EL CRIM: DE LA IDEA A l'ÈXIT DE VENDES - ALICIA GIMÉNEZ BARTLETT

  31/03/2017, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferencia “El crim: de la idea a l'èxit de vendes” a càrrec d'Alicia Giménez Bartlett, filòloga i escriptora, coneguda especialment per les seues novel·les policíacas i Premi Planeta 2015 per “Hombres desnudos””. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Jorge Alcalde

  ARQUIMEDES EL DEL TEOREMA. UN REPÀS A LA CARA MÉS HUMANA DE LA CIÈNCIA - JORGE ALCALDE

  31/03/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència “Arquimedes el del Teorema. Un repàs a la cara més humana de la ciència” a càrrec de Jorge Alcalde, periodista, divulgador científic, escriptor espanyol i Director de la revista Quo. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Mediterrani espanyol territori de risc

  EL MEDITERRANI ESPAÑOL, TERRITORI DE RISC

  01/04/2017, dissabte 9:30 - 13:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornada divulgativa EL MEDITERRANI ESPAÑOL, TERRITORI DE RISC. Participen: Jorge Olcina Cantos, Laboratori de Climatologia (UA), Enrique Moltó Mantero, Home del temps de Radi Alcoi, Francisco Torres Alfosea, Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física (UA), Agustí Jansà Clar, Doctor en Físiques, Meteoròleg i Antic delegat d'AEMET en les Illes Balears, i Associacions d'afeccionats a la meteorologia de l'ES peninsular. Organitza: Laboratori de Climatologia i Associació Meteorològica del Sud-est.

 • Divendres, 17
 • II Trobada Internacional Cartesià

  II TROBADA INTERNACIONAL CARTESIÀ: POLÍTICA DE LA SUBJECTIVITAT I GOVERN DE SI EN DESTARTES

  05/04/2017, dimecres 9:15 - 20:00 h. - Finalitza 06/04/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  II TROBADA INTERNACIONAL CARTESIÀ: POLÍTICA DE LA SUBJECTIVITAT I GOVERN DEL SI EN DESCARTES. Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de la programació de l'Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia i Departament d'Humanitats Contemporànies – Àrea de Filosofia.

 • Unicómic 2017

  XIX JORNADES DEL CÒMIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. UNICOMIC 2017

  23/03/2017, dijous 10:00 h. - Finalitza 25/03/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  XIX JORNADES DEL CÒMIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. UNICOMIC 2017. És pretén, amb aquestes jornades, dignificar el còmic com a vehicle d'expressió artística. Més informació i inscripcions: http://www.unicomic.org/Pròximes sessions: 24 març (en C/ Sant Fernando, 40) i 25 març (en C/ Ramón y Cajal, 4). Organitza: Consell Joventut d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Dijous, 16
 • Sobornos - Angel Viñas

  SOBORNOS. DE CÓMO CHURCHILL Y MARCH COMPRARON A LOS GENERALES DE FRANCO

  31/03/2017, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “SOBORNOS. De cómo Churchill y March compraron a los generales de Franco”. Intervenen: Ángel Viñas, Catedràtic emèrit de la Universitat Complutense, Dr. Honoris causa per la UA, i autor del llibre, i Glicerio Sánchez Recio, Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Yonquis del dinero

  YONKIS DEL DINERO. LAS DIEZ GRANDES HISTORIAS DE LA CORRUPCIÓN VALENCIANA

  30/03/2017, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Yonquis del dinero. Las diez grandes historias de la corrupción valenciana” a càrrec de Miquel González, director d'Alacant Plaza i Sergi Castillo Prats, autor del llibre. Presenta i modera: Pere Miquel Campos. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Cuidant la casa comuna

  CUIDANT LA CASA COMUNA: ACTITUD ÈTICA DAVANT EL MEDI AMBIENT

  29/03/2017, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle CUIDANT LA CASA COMUNA: ACTITUD ÈTICA DAVANT EL MEDI AMBIENT amb la taula redona  “Es pot actuar? Com?”. Intervenen: Jose Mª Tortosa, sociòleg de la UA, María José Ortiz, advocat, tècnic de Nacions Unides per al desenvolupament, i Francisco Javier Esquembre, membre del partit Verds d'Europa i Alcalde de Villena. Moderarà el psicòleg i pedagog, José Miguel Pareja. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diocesana Diàleg, Fe i Cultura.

 • divulgArte

  DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA

  28/03/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA, amb la conferència “Hematologia i Art” a càrrec de Joaquín de Juan Herrero, Catedràtic de la UA, Doctor en Medicina, Especialista en Anatomia Patològica, i Ana Pastor, Artista plàstica, Màster en Belles arts en College of Art and Design, University of the Arts London, Chelsea. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte és retransmetrà en directe per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Mario Benedetti2

  UN POETA PER AL POBLE: BENEDETTI I LA MEMÒRIA HISTÒRICA

  27/03/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Un poeta per al poble: Benedetti i la memòria històrica” a càrrec de Mario Hernández, director de l'obra teatral “Una dona nua i en el fosc”, basada en textos de Mario Benedetti. Presenta: John Sanderson, director del Màster en Art Dramàtic de la UA.

 • La destrucción de la ciudad

  LA DESTRUCCIÓN DE LA CIUDAD. EL MUNDO URBANO EN LA CULMINACIÓN DE LOS TIEMPOS MODERNOS

  27/03/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La Destrucción de la Ciudad. El mundo urbano en la culminación de los tiempos modernos” de Juanma Agulles, Premie Cataracta d'Assaig 2016. Intervenen: Antonio Aledo, Professor de Sociologia, José Ramón Navarro, Professor d'Urbanisme, i Juanma Agulles, autor del llibre. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • ciutat cuidadora

  SALUT, DONES I GÈNERE

  27/03/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el seminari de SALUT, DONES I GÈNERE, amb la sessió dedicada a la CIUTAT CUIDADORA. Conferències: “Ciutats més habitables a través de l'urbanisme feminista” a càrrec de Blanca Valdivia Gutiérrez; i “Gènere i urbanisme. De la nova agenda urbana, al disseny urbà d'escala veïnal” a càrrec d'Inés Novella Abril. Coordinadora: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública, Coordinadora del Grup de Recerca de Salut Pública de la Universitat d'Alacant i integrant del IUIEG. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Tertúlia literària II

  TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES

  22/03/2017, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (II): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A LES IMATGES amb la sessió dedicada a “Cap a rutes salvatges”. Coordina: Ignacio Ballester Pardo i María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Iberoamericà Mario Benedetti.

 • canvi climàtic-mirades des de la geologia

  CANVI CLIMÀTIC: MIRADES DES DE LA GEOLOGIA

  20/03/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle de conferències CANVI CLIMÀTIC: MIRADES DES DE LA GEOLOGIA amb la conferencia “Importància mundial de l'Antàrtida i l'Àrtic, la seua situació davant el canvi climàtic” a càrrec de Jerónimo López, Universitat Autònoma de Madrid. Coordina: Pedro Alfaro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 14
 • Santa Faç

  LA SANTA FAÇ, UN CODI DA VINCI?

  20/03/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Seminari LA SANTA FAÇ, UN CODI DA VINCI?, amb la sessió dedicada a "El paper de la Santa Faç en la Guerra Civil. D'ací al futur”. Coordinador i docent: Pablo Rosser Limiñana, Doctor en Patrimoni Arqueològic i Històric i Cap de Memòria Municipal d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 13
 • Maternidad paternidad positiva - Liane Metzler

  MATERNITAT PATERNITAT POSITIVA: COM PREPARAR Als NOSTRES XIQUETS PER A AFRONTAR LES DIFICULTATS DE LA VIDA

  29/03/2017, dimecres 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Xarra "Maternitat paternitat positiva: com preparar als nostres xiquets per a afrontar les dificultats de la vida" a càrrec deª M Ángeles Torres Alfosea, Psicòloga Salut Mental a Sant Vicent 1. Presenta: Natalia Albaladejo Blázquez, Coordinadora acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la Salut, Departament de Psicologia de la Salut. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut. 

  Inscripció (gratuïta) en la web de la Seu

 • Dissabte, 11
 • Zootrópolis

  CINEMA EN VALENCIÀ

  17/03/2017 divendres 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA EN VALENCIÀ  amb la projecció de “Zootrópolis” (2016 – Byron Howard, Rich Moore, Jared Bush). Organitza: La Cívica-Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat  d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 10
 • Cinema i salut - veure dialogar aprendre

  CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE

  16/03/2017, dijous 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE, amb la conferencia “Sexualitat en la tercera edat” a càrrec deª M Teresa Díez Sales, Mèdica Sexóloga, i Antonio Palacios, Mèdic AP, i la projecció de la pel·lícula “La vida empieza hoy”. Coordina: Nieves Antón Tavira del Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • De la il·lusió al mite

  DIVENDRES A LA SEU

  24/03/2017, divendres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle DIVENDRES A la SEU (2º QUADRIMESTRE) amb la projecció homenatge a Víctor Mora. Documental DE LA IL·LUSIÓ Al MITE (Ignasi P. Ferré, 2006). Presenta: Álvaro Pons. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Flora de Pablo

  DONA, CIÈNCIA, TECNOLOGIA I SOCIETAT: PER A TROBAR LA SOLUCIÓ, CAL VEURE EL PROBLEMA

  23/03/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula redona “Dona, Ciència, Tecnologia i Societat: Per a trobar la solució, cal veure el problema”. Ponent: Flora de Pablo, professora d'Investigació del Centre d'Investigacions Biològiques del Consell Superior de Investigacions Científiques a Madrid. Modera: Magdalena García Irles, Professora de Biotecnologia de la UA. Presenta: Mª José Rodríguez, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia - Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Ania Chakhalyan

  Concert de Jazz ÀNIMA DE DONA

  22/03/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert de Jazz ÀNIMA DE DONA a càrrec d'Ania Chakhalyan, cant, piano i ball. Col·laboren: Roque Hernández, cant i guitarra acústica, i El Pibe Sanjo, ball. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Manuel Fraijó y Javier Sádaba - Un diálogo entre dos filósofos de la religión

  MANUEL FRAIJÓ Y JAVIER SÁDABA. UN DIÁLOGO ENTRE DOS FILÓSOFOS DE LA RELIGIÓN

  21/03/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Manuel Fraijó y Javier Sádaba. Un diálogo entre dos Filósofos de la religión”. Intervenen: Fernando Pérez Herranz, Professor de Filosofia de la UA, Antonio de Múrcia Conesa, Professor de Filosofia de la UA, i María de l'Olmo Ibáñez, autora del llibre. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dia Mundial de la poesia - Càntics de Leuka

  DIA MUNDIAL DE LA POESIA - CÀNTICS DE LEUKA

  21/03/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital CÀNTICS DE LEUKA. Presenta: Antonio Mula. Intervenen poetes del grup “Verse a Vers” amb la lectura de poemes de grans poetes. Coordina: José Luis Rico. Organitza: Universitat Permanent UA.

 • Dijous, 9
 • Jornada #EmpleabilidadUA

  JORNADA #EMPLEABILIDADUA

  23/03/2017, dijous 9:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  “JORNADA #EMPLEABILIDADUA”. Eines digitals, xarxes socials i marca personal. Inaugura: Jorge Olcina, Director Calme Universitària Ciutat d'Alacant, i Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants i Ocupació. Intervenen: Eva Collado, Consultora estratègica de Capital Humà i Digitalització, formadora i escriptora, i Alfredo Vetla, Expert en Social mitjana, Màrqueting Digital i Orientació Laboral, Consultor en RRSS. Informació i Inscripcions en la web adjunta. Organitza: Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant.

 • Dia Mundial del Somni - Paula Giménez

  DIA MUNDIAL DEL SOMNI - DORMIR PROFUNDAMENT NODREIX LA VIDA

  21/03/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Ja es poden inscriure en la xarrada amb motiu del DIA MUNDIAL DEL SOMNI: “DORMIR PROFUNDAMENT NODREIX LA VIDA” amb el títol “Dorm bé, viuràs millor”. Ponent: Dra. Paula Giménez, Metge especialista en Neurofisiologia Clínica i Mèdic Expert en Medicina del Somni, Directora de la Unitat Multidisciplinària de Medicina del Somni de la Clínica Vistahermosa grup hospitalari HLA, i co-autora de la Guies “Somie saludable: evidències i guies d'actuació. Document oficial de la Societat Espanyola de Somni”. Presenta i modera: Rosario Ferrer Cascales, Directora del Dpto. de Psicologia de la Salut de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Salud de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante, Facultad de Ciencias de la Salud, Unidad del sueño Vistahermosa y ASISA.

  Inscripció (gratuïta) en la web de la Seu

 • El Médico simple - TEADA

  Representació teatral - EL MÉDICO SIMPLE

  20/03/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  TEADA Produccions presenta un pas de Lope de Roda “El médico simple”. Adreça: Pollux Hernúñez. Producció: John Sanderson. Repartiment: Paco Peraile, Inmaculada Alcalá, Carlota Adrover, Marina Bartual, Juan Carlos Gascón i Sergio Sempere. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: TEADA Produccions.

 • XII Seminari Historia i Clima

  XII SEMINARI HISTORIA I CLIMA: RISC METEOROLÒGIC, DESASTRE, POR I MEMÒRIA A banda i banda DE L'ATLÁNTICO (SEGLES XVI-XVIII)

  21/03/2017, dimarts 10:00 – 19:00 h.- Finalitza 22/03/2017

  Lloc: Seminari 2 del Dept. Història Medieval i Moderna, a les 10:00 h, i Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4, a les 17:30 h.

  Comença XII SEMINARI HISTORIA I CLIMA: Risc meteorològic, desastre, por i memòria a banda i banda de l'Atlántico (Segles XVI-XVIII). Directors: Dr. Armando Alberola Romá i Dr. Cayetano Mas Galvañ. Inscripció gratuïta en el Departament d'Història Medieval, Història Moderna i CC. i TT. Historiogràfiques, Tl. 965 90 34 43, e-mail: dhmmo@ua.es. Organitza: Grup de recerca en història i clima - Àrea d'història moderna (Universitat d'Alacant), ALARMIR-Xarxa Internacional de Seminaris en Estudis Històrics sobre desastres, i Xarxa temàtica CONACYT.

 • Dimecres, 8
 • Johnny got his gun

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG

  14/03/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat al “color combina molt bé amb el blanc i negre”. Projecció de la pel·lícula “Johnny got his gun” (Johnny cogió su fusil, Dalton Trumbo, 1971). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Llenguatge cinematogràfic grans mestres

  EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES

  14/03/2017, dimarts 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de cinema EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES amb la sessió “John Ford, èpica i poètica”. S'analitzaran i visionaran escenes de “Centauros del desierto”, “Las uvas de la ira”, “La diligencia”, “El hombre tranquilo”… Coordina: Israel Gil Pérez, Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 7
 • Santa Faç

  LA SANTA FAÇ, UN CODI DA VINCI?

  13/03/2017, dilluns, 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Seminari LA SANTA FAÇ, UN CODI DA VINCI?, amb la sessió dedicada a la “Construcció del Camarín. Un nou “Codi Da Vinci?”. Coordinador i docent: Pablo Rosser Limiñana, Doctor en Patrimoni Arqueològic i Històric i Cap de Memòria Municipal d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dissabte, 4
 • Mustang

  CINEMA EN VALENCIÀ

  10/03/2017, divendres 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA EN VALENCIÀ, amb la projecció “Mustang” (2015 – Deniz Gamze Ergüven). Organitza: La Cívica-Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat  d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 3
 • Migracions a EUA - Maison de France

  LES MIGRACIONS A ESTATS UNITS: ORÍGENS, EVOLUCIÓ I SITUACIÓ ACTUAL

  17/03/2017, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Les migracions a Estats Units: orígens, evolució i situació actual” a càrrec del professor Juan David Sempere Souvannavong, del Departament de Geografia Humana de la UA. La xarrada s'impartirà en francès. Organitza: Associació cultural La Maison de France d'Alacant.

 • música que et sona

  LA MÚSICA QUE ET SONA

  17/03/2017, viernes 20:00 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continúa el ciclo LA MÚSICA QUE TE SUENA con el concierto a cargo de Ricardo Berná (clarinete) y Victoria Marco (piano). Dirección: Quattro Piano Duo, Victoria Marco y Daniel Curichagua. Coordina: María Marco Such. Organiza: Sede Universitaria Ciudad de Alicante.

  El concert es podrà seguir en directe per streaming en l'enllaç adjunt.

 • Grup poètic Amarilis - 16 març

  75 ANIVERSARI DE LA MORT DEL POETA MIGUEL HERNÁNDEZ - GRUP POÈTIC AMARILIS

  16/03/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital del Grup Poètic Amarilis “75 aniversari de la mort del Poeta Miguel Hernández”, acompanyats a la guitarra pel professor Marque Smaili, del Conservatori professional de Música “Guitarrista José Tomás” d'Alacant. Organitza: Associació Cultural Espill d'Alacant.

 • Régimen jurídico de los entornos de los biernes del patrimonio

  RÉGIMEN JURÍDICO DE LOS ENTORNOS DE LOS BIENES DEL PATRIMONIO HISTÓRICO-ARTÍSTICO

  15/03/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure “Régimen Jurídico de los Entornos de los Bienes del Patrimonio Histórico-Artístico”. Intervenen: Manuel Ayús i Rubio, autor del llibre, i Juan José Deu Sánchez, Catedràtic de Dret Administratiu.

 • Cinema i salut - veure dialogar aprendre

  CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE

  09/03/2017 dijous 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA I SALUT. VEURE, DIALOGAR, APRENDRE, amb la conferencia “Teràpia de parella” a càrrec de Macarena Quesada, Mèdica CSSYR, Iris Colomer, Psicòloga CSSYR i la projecció de la pel·lícula “Si de debò vols”. Coordina: Nieves Antón Tavira del Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 2
 • El género de la violencia - Adriana Cases Sola

  EL GÉNERO DE LA VIOLENCIA. MUJERES Y VIOLENCIAS EN ESPAÑA (1923-1936)

  15/03/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre d'Adriana Cases Sola, Doctora en Història per la Universitat d'Alacant, "El género de la violencia. Mujeres y violencias en España (1923 - 1936)", que ha sigut guardonat amb un accésit del XXVI Premi Victoria Kent, de la Universitat de Màlaga. Organitza: Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere.

 • canvi climàtic-mirades des de la geologia

  CANVI CLIMÀTIC: MIRADES DES DE LA GEOLOGIA

  15/03/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de conferències CANVIE CLIMÀTIC: MIRADES DES DE LA GEOLOGIA amb la conferència “Historia del gel en la Terra” a càrrec d'Abel Flores, Universitat de Salamanca. Coordina: Pedro Alfaro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Paco Torreblanca

  QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA A LA SEU

  14/03/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua  el cicle QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA A LA SEU (Qui és qui en la societat alacantina). Trobada amb Paco Torreblanca, pastisser. Director del cicle: Eduardo Lastres.

 • Las Ladies - Hasta cuando Catilina

  LAS LADIES - ¿HASTA CUÁNDO, CATILINA...?

  14/03/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  LES LADIES presenten monòlegs en clau de dona “¿Hasta cuándo, Catilina…?”. Intervenen: Ana Planelles, Elvira Ortiz, Maribel Sirvent, Llibertat Sáez, Ana Martínez i Isabel Tomás. Veu i guitarra: Carmen Galiana i Lolo Rivas. Adreça i textos: Isabel Tomás.

 • Instrumentalia XIII

  INSTRUMENTALIA XIII

  13/03/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert didàctic INSTRUMENTALIA XIII “En Flamenc (paraules per a sonata i ball)”, sobre el ball, el cante, la guitarra i la paraula en el flamenc com a mitjà d'expressió d'Art. (Patrimoni immaterial de la Humanitat des del 2010). Intervenen: Fefa Gómez, al ball; Santi Moreno, al cante; Antonio Moreno, a la guitarra; i Javier Serrano, paraules. Organitza: Associació d'alumnes i exalumnos de la Universitat Permanent d'Alacant.

 • Xperimenta a la Seu

  XPERIMENTA EN LA SEDE

  11/03/2017, sábado 9:30 - 14:00 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 40

  Proyecto XPERIMENTA EN LA SEDE. Realización de distintos experimentos científicos dirigido a niños. Más información: Consejo de Estudiantes, 965 90 3675, cons.estudiants@ua.es. Organiza: Delegación de Alumnos de la Facultad de Ciencias y Consejo de Estudiantes de la Universidad de Alicante.

 • Dimecres, 1
 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de març - INCUBADORA DE VALORS

  06/03/2017, dilluns - Finalitza 09/03/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els pròxims dies 6, 7, 8 i 9 de març tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • The Wizard of Oz

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. FEBRER-MAIG

  07/03/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat al “color combina molt bé amb el blanc i negre”. Projecció de la pel·lícula “The Wizard of Oz” (El mag d'Oz, Victor Fleming 1939). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Llenguatge cinematogràfic grans mestres

  EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES

  07/03/2017, dimarts 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de cinema EL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC SEGONS ELS GRANS MESTRES amb la sessió “Fritz Lang, el tràgic cercle de la destinació”. S'analitzaran i visionaran escenes de “Metrópolis”, “Los Nibelungos”, “El Doctor Mabuse”, “M, el vampiro de Düsseldorf”... Coordina: Israel Gil Pérez, Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464