Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Novembre, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2017
 • Dijous, 30
 • Concert de Nadal La Sablonara

  CONCERT DE NADAL - LA SABLONARA

  15/12/2017, divendres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert de Nadal a càrrec de la Sablonara amb el títol "Villancicos de diversos autores, a tres, y a quatro bozes, agora nuevamente cantados. Ay mas, una ensalada renacentista, todo ello ofrescido por el Coro La Sablonara". Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert és retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Esclerosis múltiple: preguntas y respuestas

  ESCLEROSI MÚLTIPLE: PREGUNTES I RESPOSTES PER A PACIENTS I FAMILIARS

  13/12/2017, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure "Esclerosi múltiple: preguntes i respostes per a pacients i familiars". Intervenen: Manuel Palomar Sanz, Rector Universitat d'Alacant; Concepción Bru Ronda, Directora Universitat Permanent; Ángel Pérez Sempere, Coordinador del llibre. Servei de Neurologia, Hospital General Universitari d'Alacant; Maribel Izquierdo Silgado, Vicepresidenta d'ADEMA (Associació d'esclerosi múltiple d'alicante); José Tomás Ruiz, President d'AADEM- Vega Baixa. Organitza: Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

 • Les torres de l'Horta d'Alacant

  LES TORRES DE L'HORTA D'ALACANT

  12/12/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Les torres de l’Horta d’Alacant” d’Enric Aragonés i Juan López Sala. Intervindran: Andrés Pedreño, catedràtic d’Economia i exrector de la UA; Miguel Louis, catedràtic d’Arquitectura de la UA; Daniel Simón, regidor de l’Ajuntament d’Alacant; Enric Aragonés, editor; Juan López Sala, editor. Organitza: Servei de Publicacions Universitat d’Alacant.

 • Lola Mollá

  XVI PREMI MAISONNAVE

  12/12/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Acte de lliurament del XVI PREMI MAISONNAVE, guardó que porta el nom del primer Alcalde d'Alacant triat democràticament i que, anualment, es concedeix a una persona o entitat que s'haja distingit per la defensa de l'educació, la cultura o els valors cívics en la ciutat. En aquesta ocasió el premi s'atorgarà a Lola Mollá, mestra, política i activista sociocultural, considerada un referent local per la seua labor dinamitzadora en àmbits com la igualtat de gènere, la inclusió social de les persones majors, la comunicació, la literatura, les arts o l'educació. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments Especial de Nadal - INCUBADORA DE VALORS

  11/12/2017, dilluns - Finalitza 14/12/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els pròxims dies 11, 12, 13 i 14 de desembre tindrà lloc la Convocatòria Especial de Nadal de Recollida d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Dimecres, 29
 • También la Lluvia

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  05/12/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a “Iciar Bollaín, realisme commovedor”. Projecció de la pel·lícula “También la lluvia” (2010) Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 28
 • Memòria històrica i recursos memorials

  MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT

  04/12/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el curs MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT, amb la sessió “La memòria de guerra, llibertat i repressió (II)”. Coordinador i docent: Pablo Rosser Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Diumenge, 26
 • feminisme i còmic

  LES DONES EN EL CÒMIC (I). EL FEMINISME EN EL CÒMIC

  28/11/2017, dimarts 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el curs LES DONES EN EL CÒMIC (I). EL FEMINISME EN EL CÒMIC, amb la sessió del LLOCA (Club de Lectura de Còmic i Àlbum Il·lustrat): “Etapes de Wonder Woman: George Pérez, Greg Rucka i altres autors” Presenta i modera: Eduard Balle López, Aula de Còmic, i Séfora Bou Perona, la Lupa Violeta. Al llarg de la setmana es desenvoluparà un extens programa que podran consultar en l'enllaç adjunt. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Dijous, 23
 • societat i cultura a Cuba

  SOCIETAT I CULTURA EN LA CUBA CONTEMPORÀNIA

  29/11/2017, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Conferencia "Societat i cultura en la Cuba Contemporània" a càrrec d'Ernesto Sierra (Güines, 1968), escriptor i professor universitari. Es tracta d'una mirada i interpretació de la relació entre societat i cultura a partir del període revolucionari, que ajuda a situar en perspectiva el present de la illa i la seua projecció en l'àmbit de la cultura iberoamericana. Organitza: Casa de les Américas d'Alacant.

 • Dia drets lingüístics

  DIA DELS DRETS LINGÜÍSTICS

  30/11/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Commemoració del DIA DELS DRETS LINGÜÍSTICS amb la conferència “La llengua als nous mitjans públics valencians” a càrrec de Joan Carles Simó, Cap de la Unitat d’Estil i Recursos Lingüístics d’A Punt Mèdia. Presenta: Mar Iglesias, Directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística de la UA i Vicepresidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí i Universitat d’Alacant.

 • Luis Ivars 2

  QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA A LA SEU

  05/12/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA EN LA SEU (Qui és qui en la societat alacantina). Trobada amb LUIS IVARS, compositor de cinema. Director del cicle: Eduardo Llastres.

 • Exposició Javier Lorenzo

  JAVIER LORENZO. PINTURA

  05/12/2017, dimarts 20:00 h. - Finalitza 18/01/2018

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició JAVIER LORENZO. PINTURA. En ella s'exposen els treballs més recents d'aquest artista alacantí que retrata en les seues pintures moments propers i íntims. Comissaris: Jorge Olcina i María Marco.

 • Dimecres, 22
 • Logo Aula feminista

  DE LA REACCIÓ A L'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES

  04/12/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle DE LA REACCIÓ A L'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Dánae

  COM PODEM FOMENTAR LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS EN LA NOSTRA SOCIETAT?

  04/12/2017, dilluns 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona sobre la Igualtat “Com podem fomentar la igualtat d'oportunitats en la nostra societat? Participen: María José Espuch, Regidora de l'Excm. Ajuntament d'Alacant; Consuelo Navarro, Secretària General de CC.OO. Alacant; María José Rodríguez, Vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat; Amelia Navarro, Directora de Desenvolupament Sostenible d'Aigües d'alicante; Elena Ruiz, Associació Cultural Dánae. Organitza: Associació Cultural Dánae.

 • Arrival

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  28/11/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat als “gèneres avui”. Projecció de la pel·lícula “The Arrival" (La llegada, Denis Villeneuve, 2016) Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 21
 • Memòria històrica i recursos memorials

  MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT

  27/11/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el curs MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT, amb la sessió “La memòria de guerra, llibertat i repressió (I). La preparació del colp a Alacant i intents d'alliberament de José Antonio”. Coordinador i docent: Pablo Rosser Limiñana. Més informació i inscripcions en la web de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La muerte del Sr. Lazarescu

  LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA

  27/11/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Cicle de Cinema Romanés LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA, (versió original amb subtítols en castellà), amb la projecció de la pel·lícula “La muerte del Señor Lazarescu” (Moartea Domnului Lazarescu. Cristi Puiu, Romania 2005). Presenta i modera: Vicente Pascual, Màster en estudis fílmicos i cineasta; Catalina Iliescu, professora de la UA; Israel Gil, responsable de l'Aula de Cinema de la UA. Entrada gratuïta. Organitza: ARIPI, Excm. Ajuntament d'Alacant, Institut Cultural Romanès i Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 20
 • Trobada Toni Cabo

  XARRADA AMB L'AUTOR TONI CABO

  23/11/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Univesitaria Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  En col·laboració amb la Plaça del Llibre d'Alacant, tindrem una trobada amb Toni Cabo, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i guionista de còmic. El creador d'historietes com a Boro, Moro i Puromoro ens parlarà del procés creatiu. Coordina: Virginia Carrión. Entrada lliure. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Diumenge, 19
 • Mascotes

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  25/11/2017, sábado 18:00 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ Ramón y Cajal, 4

  Finaliza el ciclo ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D’ANIMACIÓ, proyecto de ocio y cultura dirigido a estudiantes de primaria, con la película “Mascotes”. Coordinador: Ismael Vicedo. Organiza: La Cívica - Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant y Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 17
 • Dia Nacional de Romania

  DIA NACIONAL DE ROMANIA

  02/12/2017, dissabte 12:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  L'Associació ARIPI celebra el DIA NACIONAL DE ROMANIA amb un programa de lectures i actuacions preparat per la mestra LUMINITA MIHAI juntament amb els alumnes de l'Escola de Romanès. Seguit d'una xarrada a càrrec del Dr. en Història de la UA Laurentiu Barbieru i finalitzarà amb un recital de balls populars. Organitza: Associació ARIPI.

 • Lectura Constitució

  LECTURA PÚBLICA DE LA CONSTITUCIÓ

  01/12/2017, divendres 11:00 h.

  Lloc: Seu Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  La Universitat d'Alacant celebra el Dia de la Constitució amb una lectura íntegra i pública del seu text. Participaran alumnes d'educació primària, d'instituts i de la universitat. A més intervindran autoritats acadèmiques i d'institucions públiques, representants de col·lectius ciutadans i totes les persones que desitgen estar presents en aquest homenatge. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Theo & Hugo París 05:59

  DIA MUNDIAL CONTRA EL VIH/SIDA

  30/11/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Amb motiu del Dia Mundial contra el VIH/Sida, tindrà lloc una xarrada/debat prevenció del VIH/SIDA després de projectar la pel·lícula “Theo & Hugo. París 05:59” d'Oliver Ducatel i Jacques Martineau (2016. França). Participen: Professionals CIPS (Centre d'Informació i Prevenció de VIH/SIDA i ITS) i associacions LGTBI. Modera: CIPS. Organitza: Centre d'Informació i Prevenció de VIH/SIDA i ITS i Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • XI Seminari Hispà-argentí La globalització colonialitat descolonialitat

  XI SEMINARI HISPÀ-ARGENTÍ: LA GLOBALITZACIÓ I LA COLONIALIDAD / DESCOLONIALIDAD DEL CONEIXEMENT EN LES LLETRES I LES ARTS D'AMÈRICA LLATINA I EUROPA

  30/11/2017 dijous 16:00 - 21:00 h. - Finalitza 01/12/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  XI SEMINARI HISPÀ-ARGENTÍ: LA GLOBALITZACIÓ I LA COLONIALIDAD / DESCOLONIALIDAD DEL CONEIXEMENT EN LES LLETRES I LES ARTS D'AMÈRICA LLATINA I EUROPA. Direcció: Eva Valero Juan (Universitat d'Alacant) i Juan A. Roche Presó (Universitat d'Alacant). Més informació, inscripció i matrícula: http://web.ua.es/es/centrobenedetti/. Organitza: Departament de Sociologia I i Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti (Universitat d'Alacant) i Facultat de Ciències i Humanitats (Universitat Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina).

 • Manuel Aznar

  LA SIGNIFICACIÓ HISTÒRICA DEL SEGON CONGRÉS INTERNACIONAL D'ESCRIPTORS PER A la DEFENSA DE LA CULTURA

  28/11/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Conferencia “La significació històrica del Segon Congrés Internacional d'Escriptors per a la defensa de la cultura (València-Madrid-Barcelona-París, juliol de 1937)” a càrrec de Manuel Aznar, Universitat Autònoma de Barcelona. Presenta: José Carlos Rovira. Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 16
 • Antonio José Vila-Coro

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE

  28/11/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE amb la conferència “Cap a una regulació de la gestació subrogada com a tècnica de reproducció” a càrrec d'Antonio José Vila-Coro, Plataforma “Son nuestros hijos” per a accedir a la paternitat mitjançant Gestació Subrogada. Presenta i coordina: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UA. Organitza: Aula de la Salut, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Trobades Alacant foto art

  V TROBADES ALACANT FOTO ART

  27/11/2017, dilluns 20:15 h. - Finalitza 19/12/2017

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició V TROBADES ALACANT FOTO ART. Dos fotògrafs de reconegut prestigi ajunten en aquesta exposició les seues obres fent tots dos un exercici de reflexió. En “Primateria”, Paulina López de la Casa investiga la imatge amb els quatre elements bàsics de la naturalesa: aigua, aire, terra i foc. “En nosaltres mateixos”, José Antonio Cerdán retrata l'interior.

 • Entre mujeres y dones

  JORNADA SENSIBILITZACIÓ SOBRE DESIGUALTATS DE GÈNERE

  27/11/2017, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  JORNADA SENSIBILITZACIÓ SOBRE DESIGUALTATS DE GÈNERE, on es presentaran per a la seua difusió i coneixement, els Curts premiats en “el Concurs de Curtmetratges 2' per la Igualtat entre dones i homes” organitzat en col·laboració amb el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i el Consell d'Estudiants de la UA, realitzat dins del programa en commemoració del Dia Internacional de les Dones d'enguany. Organitza: Entre Mujeres y Dones, Associació per la Igualtat de Gènere.

 • Dimecres, 15
 • Manuel Gerena Homenatge Miguel Hernández

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  21/11/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. “Flamenc: experiències teatrals”, amb la projecció de l'obra de Carmen Linares Oasis Abierto. Homenatge a Miguel Hernández. Presenta i coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • It Follows

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  21/11/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat als “gèneres avui”. Projecció de la pel·lícula “It Follows” (It Follows, David Robert Mitchell, 2014). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 14
 • XII Jornades Micològiques

  XII JORNADES MICOLÒGIQUES

  16/11/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XII JORNADES MICOLÒGIQUES, amb la xarrada “Les intoxicacions per bolets en el segle XXI” a càrrec de Josep Piqueras Carrasco, metge, micólogo i Hematólogo, Hospital Vall d'Hebron Barcelona. Inscripcions en APUNTA, Associació Micológica Alacantina, asoma.bolets@gmail.com, 619 486 559, 625 837 057. Organitza: Museu de la Biodiversitat i Associació Micológica Alacantina.

 • Estoy embarazada en Rumanía

  LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA

  20/11/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Cicle de Cinema Romanés LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA, (versió original amb subtítols en castellà), amb la projecció de la pel·lícula Estoy embarazada en Rumanía (Sunt Insarcinata in Romania, Jesús del Cerro, Romania 2016). Presenta i modera: Vicente Pascual, Màster en estudis fílmicos i cineasta; Catalina Iliescu, professora de la UA; Israel Gil, responsable de l'Aula de Cinema de la UA. Entrada gratuïta. Organitza: ARIPI, Excm. Ajuntament d'Alacant, Institut Cultural Romanès i Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 13
 • feminisme i còmic

  LES DONES EN EL CÒMIC (I). EL FEMINISME EN EL CÒMIC

  24/11/2017, divendres 17:30 h. - Finalitza 15/12/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el curs LES DONES EN EL CÒMIC (I). EL FEMINISME EN EL CÒMIC, amb la conferència “El viatge de la (super) heroïna” a càrrec d'Elisa McCausland, autora de l'estudi “Wonder Woman. El feminisme com superpoder”. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • cap a una transformació espiritualitat

  CAP A UNA TRANSFORMACIÓ PERSONAL, SOCIAL, ECOLÒGICA I POLÍTICA DES DE L'ESPIRITUALITAT

  24/11/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia debat: “Cap a una transformació personal, social, ecològica i política des de l'espiritualitat”, a càrrec de José Antonio Vázquez Mosquera, Màster en Counselling i supervisor del Centre d'Escolta de Vallecas. Coordina: Paco Buigues, President MIA. Organitza: Mesa Interreligiosa d'Alacant.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de novembre - INCUBADORA DE VALORS

  13/11/2017, dilluns - Finalitza 16/11/2017

  Els pròxims dies 13, 14, 15 i 16 de novembre tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Diumenge, 12
 • Atrapa la bandera

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  18/11/2017,dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D’ANIMACIÓ,  projecte d'oci i cultura dirigit a estudiants de primària, amb la pel·lícula “Atrapa la Bandera”. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica - Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat  d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 10
 • Jornades de clínica psicoanalítica

  XXVI JORNADES DE CLINICA PSICOANALÍTICA

  25/11/2017, dissabte 9:00 h. i 26/11/2017, diumenge 10:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  XXVI JORNADES DE CLINICA PSICOANALÍTICA amb el títol “Cos i Gaudi”. Coordina. Isabel Cerdán i Roque Hernández. Més informació i Inscripcions: icerdan@gmail.com. Col·labora: El Molinet. Centre d'Orientació Soci-laboral i Clínica i Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Anàlisi Freudiano.

 • Aniversari naixement Emilio Varela

  TAULA REDONA SOBRE EMILIO VARELA

  24/11/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona en commemoració del pintor Emilio Varela. Intervenen: Rosa Castells, Jordi Navas i Emilio Soler. Modera i coordina: Juan A. Roche Presó. Organitza: Servei de Cultura de la UA.

 • Dijous, 9
 • Cualquier cosa menos eso

  CUALQUIER COSA MENOS ESO

  24/11/2017, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre Cualquier cosa menos eso, proposta de treball enfront del tabú associat a la malaltia mental. Ed. Formació Alcalá. Autor: Juan Liaño Liaño, Psicoanalista Membre d'Anàlisi Freudiano. Coordina: Roque Hernández, Psicoanalista, Psicòleg Clínic, Director del Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica “El Molinet”.Organitza: Anàlisi Freudiano.

 • Santiago Posteguillo

  LITERATURA EN LA SEU

  24/11/2017, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle LITERATURA EN LA SEU, amb la conferència a càrrec de Santiago Posteguillo sobre els llibres perseguits que van acabar sent grans obres de la literatura universal. Religió, sexe, idioma… Per què es persegueix als escriptors? Quina tragèdia familiar va portar a Kipling a escriure el Llibre de la Selva? Qui es va quedar a un vot de rebre el Nobel de literatura pel fet de ser dona? Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Josep Beviá Pastor

  ACTE ANUAL DE L'ARXIU DE LA DEMOCRÀCIA I HOMENATGE A JOSEP BEVIÀ

  23/11/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Acte Anual de l'Arxiu de la Democràcia, en el qual es reconeix el treball i generositat de les persones que han fet donacions de documentació als seus fons. En aquesta ocasió es farà un sentit homenatge al President Honorari del Consell Assessor, Josep Bevià, amb la projecció d'un documental sobre la seua trajectòria. Intervenen: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant; José María Perea Soro, Coordinador del Consell Assessor de l'Arxiu de la Democràcia; Mateo Maciá, Director de Documentació, Arxiu i Biblioteca del Congrés dels Diputats. Organitza: Arxiu de la Democràcia i Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. Es podrà seguir l'acte en directe en l'enllaç adjunt.

 • Canvi climàtic en el Mediterrani-reptes de futur

  CANVI CLIMÀTIC EN EL MEDITERRANI: REPTES DE FUTUR

  22/11/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Canvi climàtic en el Mediterrani: reptes de futur”, a càrrec de Jorge Olcina Cantos, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica i responsable de l'Institut de Climatologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Grup d'Estudis d'Actualitat d'Alacant, GEA.

 • Santiago Varela

  HOMENATGE A SANTIAGO VARELA BOTELLA

  20/11/2017, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  HOMENATGE A SANTIAGO VARELA BOTELLA amb la Taula Redona “El Patrimoni Alacantí”. Intervenen: Santiago Varela Botella, Lorenzo Hernández Guardiola i Andrés Martínez Medina. Modera: Alejandro Cañestro Donoso. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Manuel Molina - centenari

  CENTENARI DEL POETA MANUEL MOLINA

  09/11/2017, dijous 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les activitats amb motiu del CENTENARI DEL POETA MANUEL MOLINA, amb la Taula de Debat “Mesa de la memòria i l'amistat. Proximitat poètica de Manuel Molina”. Moderador: José Carlos Rovira Soler, Catedràtic de Literatura Hispanoamericana. Ponents: Trinitario García Rodríguez, Miguel Ángel Cuevas, María Luisa Domínguez, Antonio Gracia, Rafael González, Antonio Moreno i Juan Luis Mira Candel. Intervindrà el grup MEZCLA que cantaran dos poemes de Manuel Molina i un dedicat a Miguel Hernández. Organitza: IAC Juan Gil-Albert, Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Utopia i desencantament 3ª part

  UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017

  09/11/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua la tercera part d'UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017, amb la conferencia “Literatura, Poesia i Utopia” a càrrec de Natalia Timoshenko, professora de l'Àrea de Filologia Eslava de la UA i José Ramón Navarro Vera, Professor de la UA. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 8
 • La La Land

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  14/11/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat als “gèneres avui”. Projecció de la pel·lícula “La La Land” (La ciutat dels estels, Damien Chazelle, 2016). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Manuel Gerena Homenatge Miguel Hernández

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  14/11/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la conferència “Els grans poetes i l'expressió del flamenc”, a càrrec de Treball Piñana, cantaor i doctor en Música per la UMM i professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia (CSMM) i Francisco González Tornero, professor de guitarra del CSMM. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Manuel Molina - centenari

  CENTENARI DEL POETA MANUEL MOLINA

  08/11/2017, dimecres 18:30 h.

  Lloc: IAC Juan Gil-Albert, Casa Bardin, C/ Sant Ferran, 44.

  Continuen les activitats amb motiu del CENTENARI DEL POETA MANUEL MOLINA, amb la presentació del lliure “Parábolas y otros poemas”. Ponents: José Ferrándiz Lozano, Director del IAC Juan Gil-Albert; Cristina Llorens Estarelles, Coordinadora del cicle poètic Alimentant pluges; i Cecilio Alonso, Cuidador de l'edició. Organitza: IAC Juan Gil-Albert, Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Servei de Cultura de la UA.

 • Dimarts, 7
 • De hombres y caracoles

  LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA

  13/11/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el Cicle de Cinema Romanés LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA, (versió original amb subtítols en castellà), amb la projecció de la pel·lícula “De hombres y caracoles” (Despre Oameni Si Melci, Tudor Giurgiu, Romania 2012). Presenta i modera: Vicente Pascual, Màster en estudis fílmicos i cineasta; Catalina Iliescu, professora de la UA; Israel Gil, responsable de l'Aula de Cinema de la UA. Entrada gratuïta. Organitza: ARIPI, Excm. Ajuntament d'Alacant, Institut Cultural Romanès i Universitat d'Alacant.

 • Dilluns, 6
 • Memòria històrica i recursos memorials

  MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT

  20/11/2017 dilluns 20:15 h. - Finalitza 08/01/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT en el qual es recorrerà a la història i a documents d'arxiu amb la finalitat de poder explicar els esdeveniments històrics memorístics d'Alacant, amb especial èmfasi en la Guerra Civil Espanyola i la dictadura. Coordinador i docent: Pablo Rosser. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La gran guerra en la literatura europea

  A PROPÒSIT D'UN CENTENARI: LA GRAN GUERRA EN LA LITERATURA EUROPEA

  20/11/2017,  dilluns 18:30 h. - Finalitza 24/11/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comencen les jornades "A propòsit D'UN CENTENARI: LA GRAN GUERRA EN LA LITERATURA EUROPEA" complit el centenari del seu inici i a punt de complir-se el de la seua finalització. Inscripcions en l'enllaç adjunt. Director: David Pérez Blázquez. Comitè organitzador: Jorge Olcina, Miguel Álgel Vega Cernuda i Pilar Martino Alba. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Grup d'Investigació en Història de la Traducció MHISTRAD.

 • Cada 30 horas

  CADA 30 HORAS

  13/11/2017, dilluns 16:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Projecció de la pel·lícula “Cada 30 horas”. Debat amb la presència d'Alejandra Perdomo, directora del film. Organitza: Unitat d'Igualtat de la Universitat d'Alacant.

 • Diumenge, 5
 • Buscant la Dory

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  11/11/2017, dissabte 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D’ANIMACIÓ, projecte d'oci i cultura dirigit a estudiants de primària, amb la pel·lícula “Buscant la Dory”. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica - Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Dissabte, 4
 • La cometa de Andrei

  LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA

  06/11/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Cicle de Cinema Romanés LA DONA EN EL CINEMA ROMANÉS POSTCOMUNISTA, (versió original amb subtítols en castellà), amb la projecció de la pel·lícula “La Cometa de Andrei” (Zmeul lui Andrei, Vicente Pascual i Luis García Verdú, Romania/Espanya 2010). Presenta i modera: Vicente Pascual, Màster en estudis fílmicos i cineasta; Catalina Iliescu, professora de la UA; Israel Gil, responsable de l'Aula de Cinema de la UA. Entrada gratuïta. Organitza: ARIPI, Excm. Ajuntament d'Alacant, Institut Cultural Romanès i Universitat d'Alacant

  Més informació: http://www.aripi.es.

 • Utopia i desencantament 3ª part

  UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017

  08/11/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua la tercera part d'UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017, amb la conferència “La revolució en el cinema des de dins. El cinema soviètic abans del realisme socialista” a càrrec de Jorge Latorre. Professor d'Història de l'Art. Universitat Rei Juan Carlos.   Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 3
 • Manuel Gerena Homenatge Miguel Hernández

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  07/11/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la conferencia “Teoria i pràctica del Flamenc”, a càrrec de Curro Piñana, cantaor i doctor en Música per la UMM i professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia (CSMM). Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Utopia i desencantament 3ª part

  UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017

  03/11/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Tercera part del cicle UTOPIA I DESENCANTAMENT. CENTENARI DE LA REVOLUCIÓ RUSSA 1917-2017, amb la conferència “Teatre i construccions escenogràfiques de la revolució” a càrrec de Natalia Timoshenko, professora de l'Àrea de Filologia Eslava de la UA; Juan Ignacio Prieto, professor de Projectes en l'Escola d'Arquitectura de Coruña. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 2
 • IV Congrés Internacional Miguel Hernández

  IV CONGRÉS INTERNACIONAL "MIGUEL HERNÁNDEZ, POETA EN EL MUNDO"

  16/11/2017, dijous 9:30 - 12:30 h. i 17/11/2017, divendres 9:30 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  IV CONGRÉS INTERNACIONAL “MIGUEL HERNÁNDEZ, POETA EN EL MUNDO” amb motiu del 75 aniversari de la seua mort. Més informació i inscripcions en: http://congresomiguelhernandez.org/. Calendari: 15 (Oriola), 16 (Alacant), 17 (Alacant) i 18 (Elx) de novembre. Organitza: Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Diputació d'Alacant, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat d'Alacant i Fundació Cultural Miguel Hernández.

 • urbanisme a Alacant PGOU

  AULA DE LA CIUTAT D'ALACANT. 30 ANYS D'URBANISME A ALACANT: EL PGOU DE 1987

  15/11/2017, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona “30 anys d'urbanisme a Alacant: el PGOU de 1987” dins de les activitats de l'AULA DE LA CIUTAT D'ALACANT. Intervenen: Alfonso Arenas. Regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Alacant quan es va aprovar el PGOU; José María Perea. Regidor de l'Ajuntament d'Alacant en l'època d'aprovació del PGOU i membre de la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes d'Alacant; José María Hernández. AA.VV. de la Florida i dirigent de la Plataforma RENFE; Miguel Ángel Cano. Arquitecte. Director de l'equipe redactor del PGOU del 87; Francisco J. Juan Martínez Pérez. Arquitecte. Professor Titular d'Urbanisme de la Universitat Politècnica de València Modera: José Ramón Navarro Vera. Professor d'Urbanisme de la Universitat d'Alacant i membre de la Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes d'Alacant. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure.

 • els fongs l'altra biodiversitat

  ELS FONGS: L'ALTRA BIODIVERSITAT

  13/11/2017, dilluns 20:15 h. - Finalitza 23/11/2017

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició ELS FONGS: L'ALTRA BIODIVERSITAT. Compta amb mostres didàctiques amb cartelleria específica i fotografies guanyadores en concursos. Tot açò acompanyat d'una col·lecció de bolets naturals encapsulats, una petita mostra de rèpliques de bolets en argila en els seus hàbitats i una altra de yesqueros.

 • Julio Guillén Tato

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES II

  13/11/2017, dilluns 20:15 h. - Finalitza 16/04/18

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES II amb la conferència dedicada a Julio Guillén Tato. “Un marí il·lustrat entre la milícia i la història”. Nascut a Alacant en 1897 i mort a Madrid en 1972. (120 Aniversari del seu naixement i 45 de la seua mort). Coordina: Joaquín Sant Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure.

 • transnacionals oligarquia protesta social Guatemala

  TRANSNACIONALS, OLIGARQUIA I CRIMINALITZACIÓ DE LA PROTESTA SOCIAL: EL CAS DE GUATEMALA

  13/11/2017, dilluns 19:00h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació de l'informe “Transnacionals, oligarquia i criminalització de la protesta social: el cas de Guatemala” activitat dins del Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament. Intervenen: Aura Lolita Chávez Ixcaquic, Consell del Poble Kiche (Guatemala), nominada al Premi Sajarov de DD.HH. del Parlament Europeu 2017; Jesús González Pazos, Mugarik Gabe (Euskalerria). Organitza: Perifèries, Entrepobles, Brigades internacionals de Paz i Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament.

 • Dimecres, 1
 • Hell or high water

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  07/11/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat als “gèneres avui”. Projecció de la pel·lícula “Hell or High Water” (Comanchería, David Mckenzie, 2016). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464