Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Setembre, 2017

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2017
 • Dijous, 28
 • Miquel Grau

  V PREMI 9 D'OCTUBRE MIQUEL GRAU

  10/10/2017, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  V PREMI 9 D’OCTUBRE MIQUEL GRAU, acte d’homenatge a unes generacions que treballaren, fins i tot posant en perill la seua vida, com el cas de Miquel Grau, per guanyar la democracia, la llibertat i l’autogovern. Enguany, retrem homenatge a Concha Collado, advocada i professora de Dret Parlamentari. Organitza: Grup Municipal de Compromís Ajuntament d’Alacant.

 • salut mental

  DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL - LA SALUT MENTAL AVUI: FICCIONS D'UNA REALITAT

  10/10/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Taula Redona DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL, amb la sessió “La Salut Mental avui: Ficcions d'una realitat”. Ponents: Maite Belmonte Martínez, Infermera especialista en Salut Mental; Mª Ángeles Torres Alfosea, Psicòloga Clínica. Modera: Natalia Albaladejo, Coordinadora acadèmica de qualitat de la Facultat de Ciències de la Salut. Departament de Psicologia de la Salut. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant) i Facultat de Ciències de la Salut.

  Inscripció gratuïta en l'enllaç adjunt.

 • Ramón Jáuregui

  LA RESPONSABILITAT SOCIAL: UN COMPROMÍS EUROPEU AMB LA SOSTENIBILITAT DE L'ECONOMIA

  06/10/2017, divendres 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència inaugural dins del cicle LA RESPONSABILITAT SOCIAL: UN COMPROMÍS EUROPEU AMB LA SOSTENIBILITAT DE L'ECONOMIA, amb el títol “La Responsabilitat Social de l'Empresa: la llarga marxa” a càrrec de Ramón Jáuregui, Eurodiputat, Especialista en Responsabilitat Social en l'àmbit europeu. Codirectors: Irene Sota García i Eliseo Fernández Daza. Pròximes sessions: 31 d'octubre i 3 de novembre. Organitza: Càtedra de Responsabilitat Social. Podran seguir l'acte en directe en l'enllaç adjunt.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  02/10/2017, dilluns 17:30 h. - Finalitza 31/10/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el taller “Cuidant la teua memòria” a càrrec d'Adela Alonso Gallecs i Sandra Iñesta Salcedo, Infermeres Comunitàries. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Manuel Gerena Homenatge Miguel Hernández

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  17/10/2017, dimarts 20:15 h. - Finalitza 21/11/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja es poden inscriure (inscripció gratuïta) al cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. HOMENATGE FLAMENC A MIGUEL HERNÁNDEZ. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, la primera intervenció del qual serà a càrrec de Manuel Gerena, cantaor, i Juan I. González, tocaor, i la col·laboració de l'hernandiano Joan Pamíes. Coordina: Josefa Samper García. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 27
 • Portada Seu 2016

  PROGRAMACIÓ 2017-2018 DE LA SEU UNIVERSITÀRIA CIUTAT D'ALACANT

  Ja està disponible la programació de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant per al curs acadèmic 2017-2018. Anirem completant el programa conforme vaja avançant el curs. Més informació: 965 14 53 33.

 • Dilluns, 25
 • Il canto di Euterpe

  "'IL CANTO DI EUTERPE" MÚSIQUES DE COMPOSITORES ITALIANES DEL SEGLE XVII

  05/10/2017, dijous 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert ''IL CANTO DI EUTERPE" MÚSIQUES DE COMPOSITORES ITALIANES DEL SEGLE XVII. Concert didàctic al voltant de les composicions poètiques i musicals de les principals compositores italianes del segle XVII: Francesca Caccini, Barbara Strozzi, Raffaela Aleotti, Claudia Sessa i Francesca Rusca. Grup: Ensemble Dolci Sospiri. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 22
 • les migracions no són un joc - creu roja

  LES MIGRACIONS NO SÓN UN JOC: CICLE DE CINEMA SOBRE ELS DRETS DE LES PERSONES MIGRANTS

  05/10/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle LES MIGRACIONS NO SÓN UN JOC: CICLE DE CINEMA SOBRE ELS DRETS DE LES PERSONES MIGRANTS, amb la projecció de la pel·lícula “Lágrimas de África” (Amparo Climment, 2015). Ponents: Amparo Climent i Mamadou Dia. Pròximes sessions: 19 i 26 d'octubre. Organitza: Creu Roja Espanyola.

 • Sessió inaugural UPUA

  SESSIÓ INAUGURAL DE LA UPUA

  04/10/2017, dimecres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  “Sessió de Bienvenida a la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant curse acadèmic 2017/2018”. Inauguració del curs a càrrec de Concepción Bru Ronda, Directora de la Universitat Permanent. Ponència “Els Nous Majors davant el repte de la longevitat i del benestar: escenaris presents i futurs en serveis d'atenció a majors”, a càrrec de José Antonio Rabadán Sánchez, Gerontólogo i Expert en Gestió de Centres Sociosanitaris. Organitza: Vicerectorat d'Estudis i Formació de la Universitat d'Alacant i Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

 • Dijous, 21
 • Exposició Caos i ordre - Luis Ardevínez

  CAOS I ORDRE. PINTURES DE LUIS ARDEVÍNEZ

  04/10/2017, dimecres 20:15 h. - Finalitza 09/11/2017

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició CAOS I ORDRE. PINTURES DE LUIS ARDEVÍNEZ. Artista amb una llarga trajectòria professional es va formar en l'Escola d'Arts i Oficis de Madrid on va aprendre: dibuix i pintura, modelatge i buidatge, talla en fusta i gravat. Des de 1987 ha realitzat 46 exposicions individuals i ha participat en més de 200 col·lectives.

 • Cures pal·liatives

  DIA MUNDIAL DE LES CURES PAL·LIATIVES. CUIDANT EL FINAL

  03/10/2017, martes 19:00 h.

  Lugar: Sede Universitaria Ciudad de Alicante, C/ San Fernando, 40.

  Con motivo del Día Mundial de los Cuidados Paliativos, tendrá lugar la Mesa Redonda “Cuidando el final”. Intervienen: Pablo Tordera Higón, Médico Hospital de San Juan; Carmen Juanatey Dorado, Catedrática de Derecho Penal de la UA; Alejandra Peñaranda García, Trabajadora Social de CUDECA. Modera: M. José Cabañero Martínez, Profesora del Departamento de Enfermería, Facultad de Ciencias de la Salud. Organiza: Aula de la Salud de la Sede Universitaria Ciudad de Alicante y Facultad de Ciencias de la Salud.

 • Aula de la ciutat d'Alacant

  AULA DE LA CIUTAT D'ALACANT - ALACANT, CIUTAT TURÍSTICA?

  03/10/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Iniciem una nova activitat dirigida a presentar i debatre temes d'actualitat relacionats amb la ciutat d'Alacant AULA DE LA CIUTAT D'ALACANT, amb la sessió “Alacant, ciutat turística?”. Intervenen: Fernando Vera, Catedràtic UA, IU. Investigacions Turístiques; Eva Montesinos, Regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alacant; Pablo Guzman, Secretari General de l'Associació Provincial d'Hotels d'Alacant; Ana Ramón, Professora de la UA, IU. Investigacions Turístiques; Patricia Carrillo, Secretària de la Federació de Serveis de CCOO d'Alacant; Armando Ortuño, Professor de la UA, IU. Investigacions Turístiques. Coordina: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  DE LA REACCIÓ A l'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES

  02/10/2017, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle DE LA REACCIÓ A l'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Benjamin Fong Chao

  CANVIS GLOBALS: VISIÓ CIENTÍFICA ESPACIAL DEL QUE FEM I NO SABEM

  28/09/2017, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Conferència “Global Changes: Space scientific view of what we do and do not know” (Canvis globals: Visió científica espacial del que fem i no sabem) a càrrec de Benjamin Fong Chao, PhD; Distinguished Fellow, Institute of Earth Sciences, Acadèmia Sinica, Taipei, Taiwan; Geophysicist Emeritus, NASA Goddard Space Flight Center, USA; President, Àsia-Oceania Geosciences Society. Traducció simultània al castellà. Presenta: Jorge Olcina, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional i Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 19
 • Festival cinema rus 2017

  III FESTIVAL DE CINEMA RUS (CINEMA VOLNA) 2017

  19/09/2017, dimarts 11:00 - 13:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Dins de l'III FESTIVAL DE CINEMA RUS (CINEMA VOLNA) 2017 tindrà lloc la taula redona “El guió, la base d'una pel·lícula”. Intervenen: Yury Polyakov, guionista, escriptor i el director del periòdic “Leteraturnaya  Gazeta”, Lyudmila Gladunko, directora creativa de l'estudi cinematogràfic “Debut”, Mariano Sánchez Soler, guionista i escriptor espanyol. Més informació: http://www.cinevolna.com. Col·labora: Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Associació LAD.

 • Diumenge, 17
 • Festival cinema rus 2017

  III FESTIVAL DE CINEMA RUS (CINEMA VOLNA) 2017

  18/09/2017, dilluns 11:00 - 13:00 i 17:00 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4, la taula redona, i C/ Sant Ferran, 40, la projecció dels curtmetratges.

  Dins de l'III FESTIVAL DE CINEMA RUS (CINEMA VOLNA) 2017 tindrà lloc la taula redona “Curtmetratges russos en els festivals espanyols” d'11:00 a 13:00 a la Seu de la C/ Ramón y Cajal, 4, i, a la vesprada, es projectaran curtmetratges a la Seu de la C/ Sant Ferran, 40. Entrada lliure. Més informació: http://www.cinevolna.com. Col·labora: Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Associació LAD.

 • Dijous, 14
 • Lucy i Pol en concert-una nit a Broadway

  UNA NIT A BROADWAY

  28/09/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Lucy & Pol en concert “Una nit a Broadway”. Intèrprets: Shlomo Rodríguez, pianista i Lucía Candela, soprano. Cançons icòniques dels musicals més famosos de tots els temps. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Es podrà seguir el concert per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Dia Internacional de les persones majors

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES MAJORS 2017

  29/09/2017, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES MAJORS 2017 - Alimentació i Nutrició en Persones Majors. Intervenen: Dª Clotilde Vázquez Martínez, Cap de Servei d'Endocrinologia i Nutrició de la Fundació Jiménez Díaz, D. Francisco Más-Magre, Vicepresident d'AGM i Geriatre, D. David Martínez, Cuiner i propietari del Restaurant La Nyora d'Alacant. Presenta i modera: Alfonso Soler Gomis, President AGM i Col·laborador docent UPUA. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Associació Gerontològica del Mediterrani i Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

 • Avís

  PRESENTACIÓ DEL DIARI JORNADA

  27/09/2017, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els informem que la presentació del diari "Jornada" queda ajornada per motius aliens a aquesta Seu. Disculpen les molèsties.

 • Cruzando Fronteras

  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE CRUZANDO FRONTERAS - PILAR ALTAMIRA

  27/09/2017, dimecres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant,C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “Cruzando Fronteras” de Pilar Altamira. Presenta: Juan Antonio Ríos Carratalá, Catedràtic de Literatura Espanyola, i José Antonio López Vizcaíno, Gerent ECU. Organitza: Editorial ECU.

 • Avís

  QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA A LA SEU

  26/09/2017, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els informem que la conferència a càrrec de Luis Ivars, que donava començament al cicle QUI ÉS QUI. TROBADES TERTÚLIA EN LA SEU, s'ha anul·lat. Disculpen les molèsties.

 • Lydia Delicado

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE

  26/09/2017, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE amb la conferència “Els processos de deshumanització de les dones” a càrrec de Lydia Delicado Moratalla, Geògrafa Doctora en Estudis de Gènere - Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la Universitat d'Alacant. Presenta: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública. Organitza: Aula de la Salut, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 13
 • Rodando por el clima

  RODANDO POR EL CLIMA - SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

  19/09/2017, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat en la ciutat d'Alacant, es projectarà el documental “Rodando por el clima”. Coordina i presenta: Daniel La Parra Casado. Organitza: Alacant amb bici i Departament de Sociologia II.

 • Festival cinema rus 2017

  III FESTIVAL DE CINEMA RUS (CINEMA VOLNA) 2017

  16/09/2017, dissabte 11:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Dins de l'III Festival de Cinema Rus tindrà lloc la Taula Redona "Conclusions de la Trobada Nacional de cinematografia, noves convesaciones de Salamanca. El cinema espanyol: un viatge azaroso". Col·labora: Aula de cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Associació LAD.

  Més informació: http://cinevolna.com/?lang=es

 • Dimarts, 12
 • Balanç social sostenibilitat

  TALLER DE BALANÇ SOCIAL I LA MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT

  13/09/2017, dimecres 9:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el Taller de Balanç Social i la Memòria de Sostenibilitat. Inscripcions en el correu electrònic de l'enllaç adjunt. Organitza: Enclau, Xarxa per al finançament alternatiu.

 • Dilluns, 11
 • Avís

  EL MUNDO ÀRAB A través DE LA PRODUCCIÓ LITERÀRIA I CINEMATOGRÀFICA

  25/09/2017, dilluns 17:00 - 20:00 h. - Finalitza 29/09/2017

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els informem que el seminari EL MUNDO ÀRAB A través DE LA PRODUCCIÓ LITERÀRIA I CINEMATOGRÀFICA (SEGONA EDICIÓ) queda anul·lat per falta d'inscripció. Disculpen les molèsties.

 • Dissabte, 9
 • Javier García Martínez

  OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2017-2018 EN LA SEU I CONFERÈNCIA INAUGURAL

  22/09/2017, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  OBERTURA DEL CURS ACADÈMIC 2017-2018 EN LA SEU I CONFERÈNCIA INAUGURAL “En defensa de la raó” a càrrec de Javier García Martínez, Catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant i Premi Jaume I de Noves Tecnologies 2014. Intervenen en l'obertura: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant, Carles Cortés, Vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Ana Laguna, Directora de Relacions amb la Societat, i Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure. Podran seguir l'acte per videostreaming en l'enllaç adjunt.

 • Dia mundial de l'Alzheimer

  DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER

  19/09/2017, dimarts 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu del DIA MUNDIAL DE L'ALZHEIMER, el Col·legi Oficial de Psicòlegs de la Comunitat Valenciana organitza la jornada “Teràpies Innovadores en la malaltia de l'Alzheimer”. Presenta: Concepción Bru Ronda, Concepción Sánchez Beltrán i Mª Luz Rodríguez del Camp. Organitza: Col·legi Oficial de Psicòlegs de la C.V. i Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant.

 • Dijous, 7
 • amor en la poesia modernista

  RECITAL POÈTIC DEL GRUP AMARILIS

  14/09/2017, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital poètic del Grup Poètic Amarilis. “L'amor en la poesia modernista” (Simbiosi poètica Iberoamericana). Organitza: Associació Cultural Espill d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464