Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Juliol, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juliol, 2018
 • Dilluns, 30
 • imatge photoalacant solidari

  Concurs Fotogràfic PHOTO ALACANT SOLIDARI

  31/07/2018 dimarts - Finalitza termini 22/02/2019

  El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant convoca el concurs fotogràfic PHOTO ALACANT SOLIDARI. Durant els pròxims mesos es podran realitzar fotografies ajustant-se als requisits exposats en les bases amb el tema de la SOLIDARITAT. Es podran pujar les fotos emplenant el formulari que està en l'enllaç adjunt.

 • Divendres, 27
 • Carmen Domínguez Alcón

  LLIURAMENT DE PREMIS DE LA CÀTEDRA D'INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

  14/09/2018, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Lliurament de premis de la Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària, amb la conferencia "Investigació infermera i valor de la cura" a càrrec de la Dra. Carmen Domínguez Alcón, Infermera i Sociòloga. Organitza: Càtedra d'Infermeria Familiar i Comunitària.

 • Klías

  CONCERTE ASSOCIACIÓ KLÍAS

  13/09/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert d'obertura del curs de l'Associació Klías. Presentarà el seu programa per al pròxim curs i oferirà un espectacle, a càrrec de la soprano Ascensión Padilla i el pianista Shlomo Rodríguez, que afronta el prototip femení més utilitzat en òpera romàntica, caracteritzat per la bogeria, el suïcidi o la mort com a final inevitable de les dones transgressores. Organitza: Associació Klías.

 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  06/09/2018, dijous 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 24/09/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docents: Inés Montiel Higuero, Coach i Terapeuta Gestalt, i Gema Pomares Alemany, Coach i Terapeuta Gestalt. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 26
 • El món és com sembla

  EL MUNDO ÉS COM APAREIX. OBRES DE MARÍA AMÉRIGO MARTÍNEZ

  05/09/2018, dimecres 20:00 h. - Finalitza 26/09/2018

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició "EL MUNDO ÉS COM APAREIX". Obres de María Amérigo Martínez. Amb aquest títol expressa la seua admiració al poeta oriolà Miguel Hernández. Alacantina procedent de família d'artistes des del segle XIX. En aquesta mostra realitza collages en els quals utilitza pigments i qualsevol element que tinga a mà.

 • De tot una mica

  DE TOT UNA MICA. PINTURES DE CARMEN FRÍAS

  04/09/2018 dimarts 20:00 h. - Finalitza 18/09/2018

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició "DE TOT UNA MICA". Pintures de Carmen Frías, doctora cum laude en Ciències Polítiques i Sociologia. Premi Nacional i Premi Extraordinari. Pintora i escriptora.

 • Logo Aula feminista

  POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES

  03/09/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES. Aquesta sessió estarà dedicada a %u201CBiaix de gènere en la medicina%u201D a càrrec de Lorena Alcalde. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez.Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Setembre 2018

  PROGRAMA SETEMBRE EN LA SEU 2018

  Ja està disponible la programació de Setembre en la Seu. Poden consultar-la en l'enllaç adjunt.

 • Dimecres, 25
 • presidència Generalitat Valenciana

  PLA FEDER RECUPERACIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

  30/07/2018 dilluns 11:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del Pla FEDER de Recuperació del Patrimoni Cultural a càrrec del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Organitza: Presidència de la Generalitat Valenciana i la Direcció general de l'Administració Local.

 • Dilluns, 23
 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  26/07/2018, dijous 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la Mostra Videoclips LGTBI %u201CLa música LGTBI, la música que no existeix%u201D. Presentació i edició de videoclips: Carlos Lamm nosgustas.com. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport (Aula de Còmic) i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • Dissabte, 21
 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  23/07/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la conferència "Abraçant la identitat trans en l'entorn laboral". Presenta: Malena Fabregat, Coordinadora de Relacions Institucionals, Innovació Educativa i Polítiques d'Igualtat, Facultat de CCEE i Empresarials (UA). Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

 • campus amb orgull - còmic

  CAMPUS AMB ORGULL

  26/07/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la conferència "Sevilla i la caseta de les Pirallas: una història del còmic Underground a Espanya". Presenta: Carles Cortés Orts, Vicerector de Cultura, Esports i Llengües (UA). Ponent: Nazario Luque Vera, Historietista, pare del còmic underground espanyol i un dels més destacats del còmic gai. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport (Aula de Còmic) i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • Divendres, 20
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (23 Al 27 JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 23 al 27 de juliol.

 • Dimecres, 18
 • campus amb orgull - còmic

  CAMPUS AMB ORGULL

  19/07/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "Còmic LGTBI". Presenta i modera: Guillermo Soler Quiles, Dpto. Innovació i Formació Didàctica (UA). Participants: Nerea Loray, autora de còmics i llibres; Ulisses Ponce López (UPL). Historietista, dibuixant, guionista, entintador i il·lustrador; Fefeto, Il·lustrador i historietista. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport (Aula de Còmic) i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  20/07/2018, divendres 12:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la conferència "Malentesos trans: conceptes i tòpics associats". Ponent: Mar Cambrollé, Presidenta de Plataforma Trans Espanya. Presenta: Chelo Oliva, Presidenta ALGTB Benidorm. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • Dissabte, 14
 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  17/07/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la conferencia "Diversitat afectiu-sexual i d'identitats de gènere. Necessitats específiques, inequidades i enfocaments positius d'acció comunitària en la prevenció i promoció de salut de persones LGTBI". Ponents: Ángel Gasch Gallén, Dpto. de Fisiatría i Infermeria, Universitat de Saragossa. Presenta: Mayte Romá, Directora Universitat Saludable (UA). Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i Facultat de Ciències de la Salut.

 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  18/07/2018, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL, activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona “La homofòbia i la realitat dels pobles menuts”. Presenta: Diana Gil González, Directora del Secretariat de Responsabilitat Social (UA). Participants: Pau Torregrosa i Jordi Jiménez, Col·lectiu MARIola. Organitza: Vicerrectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • Divendres, 13
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (16 Al 27 JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 16 al 27 de juliol.

 • Dimecres, 11
 • El nassim

  4º TROBADA D'ARTISTES DE LA KASBAH

  27/07/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Actuació del grup hispà-àrab EL NASSIM. Concert oferit per Casa del Mediterrani dins dels actes de celebració delº 4 Trobada d'Artistes de la Kasbah a Alacant, en el qual es troben una vintena d'artistes àrabs amb d'altres alacantins. Coordina: Natalia Molins. Organitza: Les associacions "Els Artistes de la Kasbah" al Marroc i "Tercer Temps Intercultural" d'Alacant.

 • A quemarropa

  LA CULTURA DEL PROJECTE SOTA EL SIGNE D'HERMES

  17/07/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "La cultura del projecte sota el signe d'Hermes" a càrrec de Pedro Molina, Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Múrcia, Director del IED (Institut Europeu vaig donar Design) i crític d'art en Artecontexto. Organitza: Residències a frec de roba.

 • Divendres, 6
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (9 Al 20 JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 9 al 20 de juliol.

 • Solstici d'estiu

  CONCERT DE PIANO SOSTICI D'ESTIU

  20/07/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert de piano SOLSTICI D'ESTIU, a càrrec de Rafael Soler Vilaplana, pianista. Coordina: María Marco. L'accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de la Sala. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert s'emetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • música cortesana Europa segle XVI

  LA MÚSICA CORTESANA EN L'EUROPA DEL SEGLE XVI

  16/07/2018, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concerte LA MÚSICA CORTESANA EN L'EUROPA DEL SEGLE XVI a càrrec de la Capella de l'Assumpció de Castalla. Directora: Ana Andrea Martínez Juan. Coordina: María Marco. L'accés és lliure i gratuït fins a completar la capacitat de la Sala. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es podrà seguir en directe en l'enllaç adjunt.

 • Dijous, 5
 • Maduresa i cohousing

  MADURESA I COHOUSING. CONSTRUINT ALTERNATIVES

  13/07/2018, divendres 09:00 - 14:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornades "Maduresa i Cohousing. Construint alternatives". Jornada oberta per a ciutadans sèniors i intergeneracional, professionals i entitats públiques. Intervenen en l'acte d'obertura: Jorge Olcina Cantos, Clarissa Ramos Feijóo, Prudencio López Vicedo i Roberto Mohedano Menéndez. Més informació: https://dsoc2.ua.es/es/. Inscripcions: correu electrònic dsoc2@ua.es. Organitza: Departament de Sociologia II i Departament de Treball Social de la UA.

 • IUESAL

  AVACES I REPTES DEL PROCÉS I L'ACORD DE PAU A COLÒMBIA

  11/07/2018, dimecres 10:00 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornada-debat "Avanços i reptes del procés i l'acord de pau a Colòmbia". Jornada de treball amb investigadors del IUESAL. Organitza: Institut Universitari d'Estudis Socials d'Amèrica Llatina (IUESAL)

 • Dilluns, 2
 • XI Trobada de síndics greuges defesors i mediadors

  FÒRUM VIVES. XI TROBADA DE SÍNDICS DE GREUGES, DEFENSORS I MEDIADORS UNIVERSITARIS

  12/07/2018, dijous 19:30 h. - Finalitza 13/07/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  FÒRUM VIVES. XI TROBADA DE SÍNDICS DE GREUGES, DEFENSORS I MEDIADORS UNIVERSITARIS. Intervindran en la benvinguda: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d’Alacant; Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant; i M. Cecilia Gómez Lucas, Defensora Universitària de la Universitat d’Alacant. Informació i inscripcions: en l'enllaç adjunt. Organitza: Xarxa Vives d’Universitats.

 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  13/07/2018 divendres 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la "Mostra de curts trans. Visibilitat trans en el cinema, visibilitat trans en la societat". Hi haurà una projecció de curts que presenta José Ignacio Garrigós Monerris, Departament de Sociologia I, i un cinefórum que modera Carlos Lamm, nosgustas.com, i els participants del qual són: Ruth Celeste, directora de cinema, guionista, productora i protagonista del curt "Sueños"; Carolina Laferre, Directora de Trans-Socialmedia; i José Ignacio Garrigós Monerris. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Llengües i Esport i Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

 • Pressupostos participatius

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018)

  13/07/2018, divendres 9:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018) amb les següents activitats: seminari "Joves i participació"; taller "Pressupostos participatius". Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Còmic i cinema de terror

  CÒMIC I CINEMA DE TERROR

  12/07/2018, dijous 17:00 %u2013 22:00 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornada de CÒMIC I CINEMA DE TERROR, amb la presentació de les revistes "Cthulhu. Especial 10º Aniversari", "Killer Toons 2.0.", i "Egorama"; presentació del tráiler de la pel·lícula "The Invocation of Enver Simaku" i trobada amb el seu director, Marco Lledó-Escartín; taula redona "L'actualitat del cinema i còmic de terror"; projecció de la pel·lícula "La llamada de Cthulhu" (2005) de la Societat Històrica H.P. Lovecraft; i l'exposició "Un passeig per la història del Cinema de Terror" organitzada per CIA, Autors de Còmic i il·lustració d'Alacant. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Trobada amb Ana Barceló

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018)

  12/07/2018, dijous 10:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018) amb les següents activitats: Taller "Intel·ligència col·lectiva"; seminari "Territoris socialment responsables"; seminari "Geografia, dades geolocalizados i transparència"; Trobada amb Ana Barceló, Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública - Alacant; conversa oberta "Crisi ecològica, econòmica i d'atencions" amb Yayo Herrero, Antropòloga, educadora social i enginyera tècnica agrícola. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • campus amb orgull

  CAMPUS AMB ORGULL

  11/07/2018, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença CAMPUS AMB ORGULL activitats universitàries LGTBI, amb la taula redona "La realitat LGTBI universitària: el protocol d'atenció a la identitat i a l'expressió de gènere en la Universitat d'Alacant". Presenta i modera: Mª Cecilia Gómez Lucas, Defensora Universitària. Intervenen: María José Rodríguez Jaume, Vicerectora de Responsabilitat Social Inclusió i Igualtat; Edgar Martorell, President del Consell d'Estudiants; Moisés Polit Ripoll, estudiant i membre de LGTBI Mariola; Paula Sánchez García-Muñoz, Màster en Arqueologia; Pau López Botella, estudiant; Adrián Gómez Conesa, estudiant; i Aratz Castro, Ortzadai LGTBI. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat i Consell d'Estudiants.

 • converses moviment feminista

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018)

  11/07/2018, dimecres 10:00 - 20:30 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018) amb les següents activitats: Jornada "Reflexiones sobre la reforma de la Constitució espanyola"; seminari "Geografia, dades geolocalizados i transparència"; jornada "Desenvolupament sostenible, globalització i enfortiment dels drets democràtics"; conversa oberta "Del #nosotrasparimos al #metoo. Converses sobre el moviment feminista" amb Cristina Almeida, advocada; Irantzu Varela, periodista, coordinadora de Faktoria Lila; modera: Dèlia Amorós. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • reptes socials econòmics i polítics

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018)

  10/07/2018, dimarts 09:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018) amb les següents activitats: Taller "Innovació i ús de les xarxes socials en les administracions públiques"; seminari "Fonamentalismes religiosos, política i convivència"; taller "Introducció als pactes d'integritat: mesures contra la corrupció en la contractació pública"; conversa oberta "Reptes socials, econòmics i polítics actuals" amb Emilio Lamo Espinosa, sociòleg, president del Real Institut Elcano; i Nicolás Sartorius, advocat, polític i periodista, Vicepresident de la Fundació Alternativas. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464