Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Juny, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Juny, 2018
 • Divendres, 29
 • segrest de la justícia

  DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018)

  09/07/2018, dilluns 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença DIÀLEGS D'ESTIU. FÒRUM ÈTICA PÚBLICA I DEMOCRÀCIA (2018) amb les següents activitats: conversa oberta "El segrest de la justícia" amb Joaquim Bosch, magistrat i jurista; i Ignacio Escolar, periodista, director el diario.es. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (2 Al 14 JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 2 al 14 de juliol.

 • Dijous, 21
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (26 JUNY Al 7 JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 26 de juny al 7 de juliol.

 • Educació popular moviments socials

  EDUCACIÓ POPULAR PER Als MOVIMENTS SOCIALS - TROBADA AMB JANAINA STRONZAKE

  06/07/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Amb motiu de l'activitat d'Entrepobles EDUCACIÓ POPULAR PER Als MOVIMENTS SOCIALS, tindrà lloc la trobada amb Janaina Stronzake (Escoles Camperoles del MST MOVIMENT DELS SENSE TERRA-BRASIL). Organitza: Entrepobles.

 • Conferència John Martin

  ESPIRITUALITAT I ÈTICA MÉS ENLLÀ DE LES RELIGIONS

  06/07/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Conferencia "Espiritualitat i ètica més enllà de les religions" a càrrec de John Martin, monjo benedictino camaldulense que viu a l'ashram de Shantivanan, en Tamil Nadu, Índia. Organitza: MIA (Mesa Interreligiosa d'Alacant) i Petita Terra.

 • Vestits de núvia a Alacant

  VESTITS DE NÚVIA A ALACANT. INSTAL·LACIÓ VIDEOGRÀFICA DE L'ARQUITECTE VÍCTOR LLANOS

  04/07/2018, dimecres 19:30 h. - Finalitza 19/07/2018

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició "VESTITS DE NÚVIA A ALACANT. INSTAL·LACIÓ VIDEOGRÀFICA DE L'ARQUITECTE VÍCTOR LLANOS”. El contingut de l'exposició mostra el treball de l'artista Víctor Llanos. Una acció, un guió per a l'escenari de la Costa del Mediterrani. El teló, amb matèria fora de lloc. L'arquitectura, un vestit de núvia.

 • Escriptors de llums - Clemente Vergara

  ESCRIPTORS DE LLUMS A LA SEU. X EDICIÓ

  02/07/2018, dilluns 20:00 h. - Finalitza 26/07/2018

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició "ESCRIPTORS DE LLUMS A LA SEU. X EDICIÓ". Els Escriptors de Llums escriuen les seues històries amb solament una imatge i en escala de grises. Viuen les seues tertúlies fotogràfiques, tallers i muntatges a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, el seu lloc de trobades i debats sobre l'art de la fotografia. Comissari: Javier Serrano.

 • Asteroid Day

  ASTEROID DAY

  28/06/2018, dijous 19:00 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornada ASTEROID DAY amb motiu del Dia de l'Asteroide (30 de juny) declarat per Nacions Unides. Intervenen: Rafael Alemañ Berenguer amb la conferencia "Impactes sobre la Terra en la història i la prehistòria"; i Adriano Campo Bagatín amb la conferència "L'amenaça d'impactes terrestres: risc i solucions". A continuació hi haurà una taula redona per a discussió i preguntes dels assistents. Coordina: Adriano Campo Bagatín. Entrada lliure.

 • Dilluns, 18
 • Reportatge Seu Catalina Iliescu

  REPORTATGE DE LA TELEVISIÓ ROMANESA - ACTIVITATS CULTURALS SOBRE ROMANIA

  Reportatge de la televisió romanesa sobre les activitats culturals que es fan en la Seu Universitària Ciutat d'Alacant sobre Romania, i que estan dirigides per Catalina Iliescu (contingut en llengua Romanesa).

 • Dissabte, 16
 • Ponyo en el Acantilado

  CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA

  29/06/2018, divendres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA amb la projecció de “Ponyo en el Acantilado” (2008). Es pretén acostar a xiquets, xiquetes i majors la màgia del director i cofundador del Studio Ghibli Hayao Miyazaki. Dirigeix el cicle: Virginia Rodríguez Herrero, Doctora en Sociologia i Antropologia, autora de contes infantils. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Divendres, 15
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (18 A 30 JUNY)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 18 al 30 de juny.

 • Dijous, 14
 • Comèdia sense títol

  COMÈDIA SENSE TÍTOL

  30/06/2018, dissabte 20:30 h.

  Lloc: Teatre Arniches, Av. Aguilera, 1.

  Obra teatral "Comèdia Sense Títol" a càrrec de l'Aula de Teatre de la UA. La gran obra que Federico García Lorca estava creant quan va ser afusellat, fa més de 80 anys. El mateix Lorca qualificava a aquesta obra com "un drama social" del que solament ens queda el primer acte. Director: Iván Jiménez. Accés lliure fins a completar l'aforament. Organitza: Servei de Cultura de la UA i Teatre Arniches.

 • Kaiju Weekend

  KAIJU WEEKEND

  30/06/2018, dissabte 11:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornades KAIJU WEEKEND amb la taula redona "Origen i evolució del Kaiju Eiga", la gravació del podcast "Coses de monstres" oberta al públic, i cinefórum a la vesprada on es projectarà la pel·lícula “Japón bajo el terror del monstruo” (1954) i posterior debat conduït per Jonathan Bellés. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Servei de Cultura i Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • La última cena

  LA ÚLTIMA CENA

  29/06/2018, divendres 20:30 h.

  Lloc: Teatre Arniches, Av. Aguilera, 1.

  Espectacle d'arts escèniques “La Última Cena” a càrrec de l'Aula de Dansa de la Universitat d'Alacant. “La última cena” passa de ser un quadre de pintura de Leonardo da Vinci a convertir-se en un espectacle de dansa contemporània. Director: Carlos Peñalver. Accés lliure fins a completar l'aforament. Organitza: Servei de Cultura de la UA i Teatre Arniches.

 • Premie Profeta en la seua terra - Paco Huesca

  V PREMIE PROFETA EN LA SEUA TERRA

  29/06/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Lliurament del V PREMIE PROFETA EN LA SEUA TERRA a Paco Huesca García amb la conferència "La meua Alacant". Presenta i lliura el premi Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • El libro de cabecera

  XII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. COS I GAUDI

  29/06/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el XII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. COS I GAUDI, amb la projecció de la pel·lícula “The Pilow BookEl libro de Cabecera” (1996) de Peter Greenaway. Presenta: Roque Hernández. Psicoanalista, membre d'Anàlisi Freudiano i de la Xarxa Psicoanálitica d'Alacant. Coordina: Esperanza Jiménez, Psicoanalista, Psicòloga. Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica "El Molinet". Coordina el Cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica "El Molinet" i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • La imagen del pop rock español

  LA IMAGEN DEL POP ROCK ESPAÑOL

  28/06/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La imagen del Pop Rock español”. Autor: Javier Rico Sesé, professor de disseny gràfic en l'Escola d'Art i Superior de Disseny a Alacant, Llicenciat en Belles arts. Coordina: Marina Limiñana.

 • Dia Mundial del Refugiat

  DIA MUNDIAL DEL REFUGIAT

  18/06/2018, dilluns 18:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Acte de commemoració del DIA MUNDIAL DEL REFUGIAT amb la projecció del documental "Astral", la presentació del còmic “Refugiados: Viñetas solidarias”, i l'exposició de "Humor Social: Refugiats" (Sala d'Estudi en l'edifici de Sant Ferran fins al 25 de juny). Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social i Aula de Còmic de la UA.

 • Bahia Bencheikh Nosotras fuera

  DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI

  14/06/2018, dijous 19:30 h.

  Lugar: Casa Mediterráneo (Antigua Estación de Benalúa).

  Finalitza el cicle DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI amb la sessió “Nosotras Fuera” (Any 2016. Algèria). Direcció i guió: Bahia Bencheikh El Fegoun i Meriem Achour Bouakkaz. Presenta i modera: Luis López Belda, divulgador cinematogràfic. Organitza: Casa Mediterrani d'Alacant.

 • Dimecres, 13
 • Y ahora donde vamos

  DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI

  13/06/2018, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI amb la sessió “¿Y ahora dónde vamos?” (Any 2011. Líban). Direcció i guió: Nadine Labaki. Presenta i modera: Luis López Belda, divulgador cinematogràfic. Organitza: Casa Mediterrani d'Alacant.

 • Dimarts, 12
 • Chevalier

  DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI

  12/06/2018, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI amb la sessió "Chevalier" (Any 2015. Grècia). Direcció i guió: Athina Rachel Tsangari. Presenta i modera: Luis López Belda, divulgador cinematogràfic. Organitza: Casa Mediterrani d'Alacant.

 • Dilluns, 11
 • maltracte persones majors

  DIA MUNDIAL DE PRESA DE CONSCIÈNCIA DE L'ABÚS I MALTRACTAMENT EN LA VELLESA

  15/05/2018, divendres 17:00 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia - col·loqui amb motiu del DIA MUNDIAL DE PRESA DE CONSCIÈNCIA DE L'ABÚS I MALTRACTAMENT EN LA VELLESA, amb el títol "Apoderament enfront del maltractament en les persones majors" a càrrec de Manuel Manresa Lázaro, Màster en Gerontologia. Modera: Alberto Plaza Salan, Professor Col·laborador UPUA. Organitza: Col·legi Oficial de Psicologia Comunitat Valenciana i Universitat Permanent de la UA.

 • Divendres, 8
 • Arrugas

  CLUB DE LECTURA DE PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC

  19/06/2018, dimarts 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Finalitza el CLUB DE LECTURA DE PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC, amb l'anàlisi i discussió sobre l'obra de Paco Roca, "Arrugas". La sessió estarà dirigida per Eduard Baile, Professor de la Universitat d'Alacant i membre d'Unicómic. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • IX Jornades Científiques control plagues

  IX JORNADES CIENTÍFIQUES SOBRE CONTROL INTEGRAT DE PLAGUES

  18/06/2018, dilluns 11:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  IX JORNADES CIENTÍFIQUES SOBRE CONTROL INTEGRAT DE PLAGUES. Durant aquestes Jornades s'exposaran els últims estudis que els investigadors d'aquests centres han dut a terme i es farà una aposta en comú dels avanços assolits. Col·labora: Institut de Ciències Agràries (ICA) del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC). Organitza: Institut de Investigació CIBIO de la Universitat d'Alacant.

 • Del símptoma al sinthome

  DEL SÍMPTOMA Al SINTHOME

  15/06/2018, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Testimoniatge de passada "Del símptoma al sinthome" a càrrec de Silvia Nieto, Psicoanalista membre de l'ELP i l'AMP. Docent convidat: Patrick Monribot, Psicoanalista. Coordina: Oscar Ventura, Psicoanalista ESTIME, membre d'ELP i AMP.

  Organitza: Escola Lacaniana de Psicoanàlisi del Camp Freudiano.

 • Bar Bahar Entre dos mundos

  DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI

  11/06/2018, dilluns 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle DIRECTORES DE CINEMA DEL MEDITERRANI amb la sessió “Bar Bahar. Entre Mundos” (Any 2016. Israel). Direcció i guió: Maysaloun Hamoud. Presenta i modera: Luis López Belda, divulgador cinematogràfic. Organitza: Casa Mediterrani d'Alacant.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (11 A 23 JUNY)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes de l'11 al 23 de juny.

 • Dijous, 7
 • Los figurantes

  ELS FIGURANTES

  13/06/2018, dimecres 20:30 h.

  Lloc: Les Cigarreras, Calle San Carlos, 78.

  Obra teatral “Los figurantes” a càrrec de l'Aula de Teatre de la UPUA. Estrenada per primera vegada en 1989, planteja la rebel·lió dels figurantes contra els protagonistes. Els figurantes prenen l'escenari donant lloc a situacions absurdes i surrealistes que potser no s'allunyen tant de la vida real. Directora: Elizabeth Sogorb. Accés lliure fins a completar l'aforament. Organitza: Servei de Cultura de la UA i Les Cigarreras.

 • Dilluns, 4
 • mercats del Nord d'Àfrica - Algèria

  LES EMPRESES ESPANYOLES I ELS MERCATS DEL NORD D'ÀFRICA: BARRERES I OPORTUNITATS

  19/06/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Les empreses espanyoles i els mercats del nord d'Àfrica: barreres i oportunitats". Imparteix: Babba Mustafa Bad, Economista i Salka Mohamed Salm, Economista. Coordina: Ignacio Jiménez Raneda, Catedràtic de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dissabte, 2
 • Castell ambulant

  CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA

  15/06/2018, divendres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA amb la projecció de “El Castillo Ambulante” (2004). Es pretén acostar a xiquets, xiquetes i majors la màgia del director i cofundador del Studio Ghibli Hayao Miyazaki. Dirigeix el cicle: Virginia Rodríguez Herrero, Doctora en Sociologia i Antropologia, autora de contes infantils. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Divendres, 1
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (4 A 16 JUNY)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 4 al 16 de juny.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464