Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Maig, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Maig, 2018
 • Dijous, 31
 • divulgArte

  DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (3ª EDICIÓ)

  15/06/2018, divendres 20:15 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (3ª EDICIÓ), amb la sessió dedicada a la "Etnobotánica i Art" a càrrec de Pilar Sala Vallejo, Artista plàstica i llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Granada, i José Fajardo, Doctor en Ciència i Enginyeria Agrària, Especialista en Botànica, Universitat Popular d'Albacete. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Un amor - Alejandro Palomas

  LITERATURA EN LA SEU

  15/06/2018, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LITERATURA EN LA SEU. Trobada amb Alejandro Palomas, per a parlar de la seua obra i, especialment de “Un amor”, llibre guardonat amb el Premi Nadal 2018. Alejandro és un dels autors més potents del nostre país, un gran narrador que mereix la pena conèixer. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Chanson Française

  CHANSON FRANÇAISE

  13/06/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert CHASON FRANÇAISE. Intèrprets: Mª Antonia Lozano, Carlos Ortiz i Ferran Ramón, grup aficionat de recent configuració constituït per tres professors de Francès, Química i Biologia amants de la cançó francesa. Accés lliure i gratuït fins a completar la capacitat de l'espai. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Tertúlia literària III

  TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE

  06/06/2018, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza la TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE, amb la pel·lícula "Zorba el griego". Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Dimecres, 30
 • Expressionistes taller pintura aire lliure

  EXPRESSIONISTES

  12/06/2018, dimarts 20:15 h. - Finalitza 28/06/2018

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició EXPRESSIONISTES. En el taller de Pintura a l'aire lliure (Curs 2017/18) ens hem acostat a l'Expressionisme Alemany estudiant el moviment, el color, el gest i la seua expressió. En el Taller de Pintura Gestual es continua pintant emocions, amb infinitat de matisos. Coordina: María Dolores Mulá.

 • Divendres, 25
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (28 MAIG A 9 JUNY)

  Ja podeu consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 28 de maig al 9 de juny.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de maig - INCUBADORA DE VALORS

  28/05/2018, dilluns - Finalitza 31/05/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els pròxims dies 28, 29, 30 i 31 de maig tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Matemàtiques i música

  MATEMÀTIQUES I MÚSICA. LA MÚSICA NECESSITA DE L'ORDRE I LA MATEMÀTICA ANALITZA AQUEIX ORDRE

  08/06/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Matemàtiques i Música. La Música necessita de l'ordre i la Matemàtica analitza aqueix ordre", a càrrec dels professors Éric Dubon i Octavio De Juan. Organitza: La Maison de France Alacant.

 • Concert Duo clarinet piano

  CONCERTE DUO CLARINET I PIANO

  08/06/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concerte Duo Clarinet i Piano. Música clàssica contemporània. Intèrprets: Eduard Terol, clarinet i Silvia Gómez Maestro, piano. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Casa Rússia a Alacant

  JORNADES DE DIÀLEG RÚSSIA-ESPANYA-ALACANT. RELACIONS ACTUALS I PERSPECTIVES DE FUTUR

  08/06/2018, divendres 11:00 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  JORNADES DE DIÀLEG RÚSSIA-ESPANYA-ALACANT. RELACIONS ACTUALS I PERSPECTIVES DE FUTUR. Assistiran a la taula d'inauguració: Francisco Gómez Andreu, President del Consell Social de la Universitat d'Alacant; un representant de la Diputació i de l'Ajuntament d'Alacant; Alfonso Jurado Mesa, Cònsol Honorífic de Bielorússia a Alacant; Galina Kurochkina, Delegada Comercial de Rússia a Espanya. Organitza: Casa Rússia.

 • Aquae ciutats resilients

  CIUTATS RESILIENTS: ALACANT

  07/06/2018, dijous 13:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Fundació Aquae i Aigües d'Alacant presenten Aquae Papers 8, publicació que aborda la resiliència en el cicle urbà de l'aigua. Ciutats resilients: Alacant. Organitza: Aigües d'Alacant i Fundació Aquae.

 • Crisi multidimensional

  CRISI MULTIDIMENSIONAL I SOSTENIBILITAT DE LA VIDA. REPENSANT EL SISTEMA DES DE L'ECOFEMINISMO

  31/05/2018, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Seminari-Col·loqui "Crisi Multidimensional i sostenibilitat de la vida. Repensant el sistema des de l'ecofeminismo". Intervé: Amaia Pérez Orozco, Economista feminista, Doctora en Economia Internacional i Desenvolupament per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Presenta: Moisés Hidalgo Moratal, Director Acadèmic del Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupe Universitat d'Alacant. Patrocina: Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament d'Alacant. Organitza: Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament (Universitat d'Alacant).

 • Dijous, 24
 • Mascaras de la mentira

  MÁSCARAS DE LA MENTIRA: EL NUEVO DESORDEN DE LA POSVERDAD

  06/06/2018 dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure “Máscaras de la mentira: el nuevo desorden de la posverdad”, Premi d'assaig Celia Amorós Ciutat de València 2017. Presenta: Jorge Hurtado, Professor del Departament de Sociologia II. Autor: Raúl Rodríguez, Professor de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d'Alacant.

 • Magister Lucentinus - internet

  GETTING READY FOR THE INTERNET

  06/06/2018, dimecres 9:00 - 14:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  A seminar organized by 4iP Council and Magister Lvcentinvs GETTING READY FOR THE INTERNET OF THINGS, Business and legal challenges. Free registration until full capacity: administracion.magister@uafg.net. Organitza: Magister Lvcentinvs, Màster en Propietat Industrial i Intel·lectual de la Universitat d'Alacant.

 • Ana Peiró

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE

  05/06/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE amb la conferència "La invisibilitat de la disfunció sexual femenina. Reptes per a la sanitat actual" a càrrec de la Dra. Ana Peiró, Unitat Farma Clínica, Unitat del Dolor, Departament de Salut Alacant - Hospital General. Presenta i coordina: Dra. Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UA. Organitza: Aula de la Salut, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  DE LA REACCIÓ A l'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES

  04/06/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle DE LA REACCIÓ A l'OFENSIVA PATRIARCAL. ALTERNATIVES I ESTRATÈGIES FEMINISTES. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • mi vecino totoro

  CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA

  01/06/2018, divendres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA amb la projecció del “Mi vecino Totoro” (1988). Es pretén acostar a xiquets, xiquetes i majors la màgia del director i cofundador del Studio Ghibli Hayao Miyazaki. Dirigeix el cicle: Virginia Rodríguez Herrero, Doctora en Sociologia i Antropologia, autora de contes infantils. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Atenció Plena - mindfulness

  INICIACIÓ A l'ATENCIÓ PLENA (MINDFULNESS)

  30/05/2018, dimecres 18:00h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Finalitza el taller %u201CIniciació a l'Atenció Plena (Mindfulness)%u201D. Dirigit a persones majors de 50 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Tertúlia literària III

  TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE

  30/05/2018, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE, amb la sessió dedicada a "Tipus de lectura: l'assaig. V. Frankl, H.D. Thoureau, I. Galeano". Coordina: María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Hécuba de Eurípides

  HÈCUBA D'EURÍPIDES

  06/06/2018, dimecres 20:30 h.

  Lloc: Les Cigarreras, C/ San Carlos, 78.

  Obra teatral "Hècuba, d'Eurípides" a càrrec de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant. És una història de guerra explicada des de l'òptica de les dones. Hècuba parla de les perdedores, sí, en una guerra perden tots, però les dones són, sens dubte, les grans perdedores, ja que, si ben els homes moren en el camp de batalla convertint-se en herois per açò-, elles ho perden tot. Director: Pascual Carbonell, i traduïda per Juan A. López. Accés lliure fins a completar l'aforament. Organitza: Servei de Cultura de la UA i Les Cigarreras.

 • Divendres, 18
 • Antàrtida

  CIÈNCIA, VIATGE I AVENTURA EN L'ANTÀRTIDA

  01/06/2018, divendres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Ciència, viatge i aventura en l'Antàrtida" a càrrec de José Miguel Viñas, Divulgador científic i consultor de l'OMM. Presenta: Jorge Olcina, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional i Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Seminari Hagiografia

  I SEMINARI INTERNACIONAL. L'HAGIOGRAFIA HISPÀNICA DAVANT LA REFORMA PROTESTANT

  01/06/2018, divendres 9:30 - 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I SEMINARI INTERNACIONAL "L'Hagiografia Hispànica davant la Reforma Protestant". Presenta: Carme Arronis Llopis (Universitat d'Alacant). Intervenen: Javier Burguillo (Universitat de Salamanca); Mathilde Albisson (Universitat de París-Sporbonne); José Aragüés (Universitat de Saragossa); Fernando Baños Vallejo (Universitat d'Alacant); Cristina Sobral (Universitat de Lisboa); Natalia Fernández (Universitat de Berna). Patrocina el projecte R+D d'Excel·lència del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat. Col·labora: Universitat d'Alacant i el Departament de Filologia Catalana.

 • La música que et sona II

  LA MÚSICA QUE ET SONA II

  31/05/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA II CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA 2018 amb el concert "Clausura de Cinema". Intèrprets: Pedro Bonilla (cello); Isabel Gualda (flauta); Hugo Ramos (clarinet); Victoria Marco (piano); Daniel Curichagua (piano). Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • En defensa

  EN DEFENSA... UN CONCIERTO DE DESPEDIDA

  30/05/2018, dimecres 20:30 h.

  Lloc: Les Cigarreras, C/ San Carlos, 78.

  Obra teatral “En defensa... Un concierto de despedida” a càrrec de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant. Una obra feta per joves sobre joves, que convida a reflexionar sobre l'exili d'aquells que es veuen obligats a eixir a l'estranger. Director: Iván Jiménez. Adaptació de l'obra de Lola Blasco, autora alacantina, nominada als premis de la crítica de la Generalitat Valenciana i Premi Nacional de teatre. Accés lliure fins a completar l'aforament. Organitza: Servei de Cultura de la UA i Las Cigarreras.

 • El desencantament dels votants Jesús Maraña

  EL DESENCANTAMENT DE ELS VONTANTS: PODEM CREURE LES NOTÍCIES QUE LLEGIM?

  30/05/2018, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat públic: "El desencantament de els votants: Podem creure les notícies que llegim?" Introdueix el Debat: Jesús Embull, Periodista i analista polític. Presenta: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • Vanessa Teba

  CONCERT DE FLAMENC VANESSA TEBA

  30/05/2018, dimecres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert de VANESSA TEBA. Concert de Flamenc on es farà un recorregut pels diferents estils d'aquest art. Coordina: Jerónimo González. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure fins a cobrir l'aforament de la sala. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • La mar solidària

  II JORNADA LA MAR SOLIDÀRIA

  30/05/2018, dimecres 13:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació als mitjans de la II JORNADA LA MAR SOLIDÀRIA. Esdeveniment sense ànim de lucre que té com a finalitat la pràctica i el gaudi de diverses disciplines esportives relacionades amb el mar, el seu entorn terrestre i el mitjà aquàtic, fomentant la integració de les persones amb discapacitat dels col·lectius UPAPSA i COCEMFE de la província d'Alacant. La realització d'aquest esdeveniment tindrà lloc el pròxim 2 de juny de 2018 en un privilegiat entorn natural, la platja de l'Almadrava. Organitza: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la Universitat d'Alacant.

 • divulgArte

  DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (3ª EDICIÓ)

  29/05/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (3ª EDICIÓ), amb la sessió dedicada a "l'Astronomia i Art" a càrrec de Luis Miguel Gutiérrez Pérez, artista plàstic, Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular, i Enrique Aparicio Arias, Professor de l'Escola Politècnica Superior de la UA i president d'Astroingeo. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Festival de cinema

  CURTMETRATGES INTERNACIONALS A CONCURS - FESTIVAL DE CINEMA D'ALACANT

  29/05/2018, dimarts 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença la projecció de curtmetratges internaciones a concurs. Coordina: Vicente Seva. Pròxima sessió: 31 de maig. Organitza: Festival de cinema d'Alacant.

 • Tertúlia literària III

  TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE

  23/05/2018, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE amb la pel·lícula "Parlem dels clàssics: O. Wilde i A. Camus". Coordina: María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Dijous, 17
 • Lalcudia de Alejandro Ramos Folques y vajilla de vidrio

  L'ALCÚDIA DE ALEJANDRO RAMOS FOLQUÉS Y LA VAJILLA DE VIDRIO EN EL ÁMBITO SURORIENTAL DE LA HISPANIA ROMANA

  28/05/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Presentació dels llibres “L’Alcúdia de Alejandro Ramos Folqués. Contextos arqueológicos y humanos en el yacimiento de la Dama de Elche” d'Ana María Ronda Femenia; i de la “La vajilla de vidrio en el ámbito suroriental de la Hispania Romana. Comercio y producción entre los siglos I-VII d.c” de María Dolores Sánchez de Prado. Presenten respectivament: Alberto Lorrio, Catedràtic de Prehistòria de la UA; i Sonia Gutiérrez, Catedràtica d'Arqueologia de la UA. Organitza: Publicacions UA i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'aviació feixista i el bombardeig del 25 de maig

  LA AVIACIÓN FASCISTA Y EL BOMBARDEO DEL 25 DE MAYO DE ALICANTE

  25/05/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La aviación fascista y el bombardeo del 25 de mayo de Alicante”, de Roque Moreno Fonseret. Intervenen: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant, Roque Moreno Fonseret, editor del llibre i coautor, i Pablo Rosser Limiñana, Coautor i codirector de la col·lecció "Alacant, ciutat de la memòria" Organitza: Publicacions UA i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fernando Arrabal

  LA NOVA CREACIÓ ESCÈNICA, PER A NOUS PÚBLICS I DES DE NOUS ARTISTES

  25/05/2018, divendres 19:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Xarra col·loqui "La nova creació escènica, per a nous públics i des de nous artistes" a càrrec de Fernando Raval, escriptor, artista, director teatral, cineasta i fundador del Grup Pànic. Modera: Verá Lebron, Directora de la Companyia La Sala Itinerant. Coordina: Juanjo Cervetto. Organitza: Elèctric Romanç.

 • ASYRAS research workshop

  JORNADES FORMATIVES PEL X ANIVERSARI DE L'ASSOCIACIÓ DE JOVES INVESTIGADORS EN ESTUDIS ANGLÓFONOS

  25/05/2018, divendres 9:15 - 20:15 h. - Finalitza 26/05/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Jornades Formatives pel X Aniversari de l'Associació de Joves Investigadors en Estudis Anglófonos (ASYRAS). Col·labora: Facultat de Filosofia i Lletres (Departament de Filologia Anglesa). Més informació: infoasyras@gmail.com. Organitza: ASYRAS

 • Lliures fins al final

  LLIURES FINS Al FINAL: VOLUNTATS ANTICIPADES

  24/05/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat "Lliures fins al final: voluntats anticipades". Ponent: Marisa Velasco, professora jubilada de la Facultat de Ciències de la Salut i representant de DMD per la província d'Alacant. Presenta l'acte: Ana Laguna, Directora de Relacions amb la Societat. Coordina: María Soler. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Exposició programa EDALNU

  EDUCACIÓ EN ALIMENTACIÓ I NUTRICIÓ AVUI

  24/05/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona sobre Educació en alimentació i nutrició avui. Intervenen: Juan Carlos Victoria, Responsable del Centre de Recursos de Consum Excm. Ajuntament d'Alacant; Josep Bernabeu-Mestre, Catedràtic d'Història de la Ciència de la Universitat d'Alacant i Director de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic; i Mayo Leal, COES Alacant. Modera: Eva Mª Trescastro López. Dietista-Nutricionista. Professora Ajudant Doctor de la Universitat d'Alacant. Coordinador: Antonio García Belmar.

 • Jorge Luis Borges

  PROCEDIMENTS D'ESTRANYAMENT EN JORGE LUIS BORGES

  23/05/2018, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Procediments d'estranyament en Jorge Luis Borges" a càrrec d'Adriana Cristina Crolla, Universitat Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina. Coordina: John Sanderson.

 • Atenció Plena - mindfulness

  INICIACIÓ A l'ATENCIÓ PLENA (MINDFULNESS)

  23/05/2018, dimecres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el taller "Iniciació a l'Atenció Plena (Mindfulness)". Dirigit a persones majors de 50 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Ciutat postindustrial

  HISTÒRIA DEL FENOMEN URBÀ (II): LA CIUTAT POSTINDUSTRIAL

  22/05/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari "Historia del Fenomen Urbà (II): La ciutat postindustrial" on s'analitzaran la història, formació i desenvolupament de la ciutat posterior a la revolució industrial (la ciutat romàntica, en les albors de la revolució industrial, la ciutat industrial, postindustrial i moderna). Professor: Sergio García Doménech, Doctor arquitecte, arquitecte tècnic i professor de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Blue Jasmine

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN

  22/05/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el Cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. Dins del tercer bloc de projeccions, amb el títol "Remake?, tindrà lloc la projecció "Blue Jasmine" (Blue Jasmine, Woody Allen, 2013). Entrada lliure. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • 1968 l'any de la utopia

  1968, L'ANY DE LA UTOPIA

  18/05/2018, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle 1968, L'ANY DE LA UTOPIA dedicat al cincuentenario dels esdeveniments que es van succeir en 1968, amb la sessió "L'última revolta universal", a càrrec de Josep Ramoneda, Periodista i Filòsof. Presenta: José María Perea, periodista. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 16
 • Millors sèries, pel·lícules, director

  MILLORS SÈRIES, MILLORS I PITJORS PEL·LÍCULES I MILLOR DIRECTOR

  17/05/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle MILLORS SÈRIES, MILLORS I PITJORS PEL·LÍCULES I MILLOR DIRECTOR amb la sessió "Quin és el millor director de cinema de l'actualitat?". Intervenen: Richie Fintano, Podcast “Fans Fiction” i Podcast d'Humor anomenat “Con todos Mis Respetos”; Juan Francisco Aguirre, Podcast “El camarote de los Marx”; Rafa Gambin, Podcast “Doble sesión”. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tertúlia literària III

  TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE

  17/05/2018, dijous 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE. Trobada amb l'escriptor Benjamín Prado, i debat sobre la pel·lícula “Amanecer de un sueño”. Coordina: María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Activitat física i esport

  CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT

  16/05/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Cicle de conferències sobre actualitat en les CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT, amb la sessió dedicada a "L'anàlisi del rendiment esportiu com predictor de resultats" a càrrec d'Aurelio Ureña, Ex-seleccionador nacional de voleibol. Coordina: José Antonio Pérez Turpin, Director del Grup de Recerca en Ciències de l'Esport de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • 1968 l'any de la utopia

  1968, L'ANY DE LA UTOPIA

  16/05/2018, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle 1968, L'ANY DE LA UTOPIA dedicat al cincuentenario dels esdeveniments que es van succeir en 1968, amb la sessió "Em rebel·le, després filmem. Maig del 68 i el cinema", a càrrec de Juan Navarro de Sant Pio, Doctor en Filosofia, professor de l'IES Navarro Santafé de Villena. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç.

 • Atenció Plena - mindfulness

  INICIACIÓ A l'ATENCIÓ PLENA (MINDFULNESS

  16/05/2018, dimecres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el taller "Iniciació a l'Atenció Plena (Mindfulness)". Dirigit a persones majors de 50 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 15
 • Infotógrafos IX

  INFOTÓGRAFOS IX

  04/06/2018, dilluns 19:00 h. - Finalitza 12/06/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Seminari INFOTÓGRAFOS IX. Enguany comptarem amb la presentacia de: Leila Amat, Juan Manuel Díaz Burgos, José Luis Castillo i Irelenes. Inscripció completa. Coordina: Javier Serrano. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Univeritaria Ciutat d'Alacant. Les sessions es retransmetran en directe en l'enllaç adjunt.

 • Dijous, 10
 • Nit de bandes sonores boleros i tangos

  NIT DE BANDES SONORES, BOLEROS I TANGOS

  22/05/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concerte "Nit de bandes sonores, boleros i tangos" a càrrec de Duo Piazello. Intervenen: Ania Chakhalyan al piano i Isa Hidalgo al cello. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Drets humans tractats comercials

  DRETS HUMANS, TRACTATS COMERCIALS I EMPRESES TRANSNACIONALS

  24/05/2018, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Seminari-col·loqui "Drets Humans, Tractats Comercials i Empreses Transnacionals". Intervenen: Pedro Ramiro, Doctor en Ciències Químiques per la Universitat Complutense de Madrid (UCM) i Erika González, Investigadora en l'Observatori de Multinacionals a Amèrica Llatina (OMAL). Presenta: Lluís Català Oltra, Professor del Dpto. de Sociologia II i del Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament, Universitat d'Alacant. Patrocina: Regidoria de Cooperació de l'Ajuntament d'Alacant. Organitza: Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament de la Universitat d'Alacant.

 • Maig Negre 2018 Detectius

  MAIG NEGRE 2018. XIII EDICIÓ. DETECTIUS

  23/05/2018, dimecres 19:00 h. - Finalitza 26/05/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle "MAIG NEGRE 2018. XIII EDICIÓ. DETECTIUS. De Barcelona a Twin Peaks", amb l'homenatge al llibreter Paco Camarasa, bastió negre-criminal de la millor literatura del món (1950-2018) a càrrec d'Andreu Martín i Mariano Sánchez Soler, i la sessió "Del Cabaret Pompeya a l'Harem del Tibidabo", trobada amb l'autor Andreu Martín. Es pot consultar el programa en l'enllaç adjunt. Dirigeix el cicle: Mariano Sánchez Soler i Francisco J. Ortiz. Col·labora: Librería 80 Mundos i l'editorial Dilatando Mentes. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ètica i discapacitat intel·lectual

  ÈTICA I DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

  22/05/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornada "ÈTICA I DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL. Enfocament ètic del maltractament a les persones amb discapacitat intel·lectual", amb Xabier Etxeberría, Catedràtic d'Ètica i professor emèrit de la Universitat de Deusto a Bilbao. Acte destinat a professionals i familiars del món de la discapacitat i altres àrees com l'ètica, filosofia i treball social. Coordina: Kike Romá, Responsable de comunicació de Centre Sant Rafael. Organitza: Centre Sant Rafael - Fundació Sant Francisco de Borja.

 • Transición

  TRANSICIÓ

  21/05/2018, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del lliure "Transición", premi Francisco Umbral al Llibre de l'Any. Autor: Santos Juliá Díaz. Presenta: Glicerio Sánchez Recio. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La princesa mononoke

  CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA

  18/05/2018, divendres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA MIYAZAKI I LA INFÀNCIA amb la projecció de la “La princesa Mononoke” (1997). Es pretén acostar a xiquets, xiquetes i majors la màgia del director i cofundador del Studio Ghibli Hayao Miyazaki. Dirigeix el cicle: Virginia Rodríguez Herrero, Doctora en sociologia i Antropologia, autora de contes infantils. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Dimecres, 9
 • El mantial de la doncella

  XII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. COS I GAUDI

  11/05/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el XII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. COS I GAUDI, amb la projecció de la pel·lícula “El manantial de la doncella” d'Ingmar Bergman (1960). Presenta: Oscar Strada. Psicoanalista. Doctor en  Psicologia. Soci de l'ELP de Madrid. Coordina el cicle: Roque Hernández, psicoanalista. Col·labora: Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica "El Molinet" i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiano.

 • Futur Pensions

  EL FUTUR DEL SISTEMA PÚBLIC DE PENSIONS

  11/05/2018, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferencia "El futur del sistema públic de pensions" a càrrec de Mercè Perea, participant del Pacte de Toledo en representació del PSOE. Coordina: Fernando Javier Fernández i María Teresa Abaigar Subero. Organitza: Fòrum Social per Alacant.

 • workshop climed

  WORKSHOP CLIMED

  16/05/2018, dimecres 8:30 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  WORKSHOP CLIMED, Variabilitat climàtica, tendències i esdeveniments extrems en la Península Ibèrica Oriental des del segle XVI a partir de dades proxy i registres instrumentals. Taller dirigit a investigadors. Organitza: Universitat de Saragossa, Institut Universitari d'Investigació en Ciències Ambientals d'Aragó, Universitat de Barcelona, Universitat d'Alacant, Universitat d'Almeria, Univesity of Ljubljana, Johannes Gutenberg University Mainz i Justus-Liebig University Giessen.

 • Dimarts, 8
 • 1968 l'any de la utopia

  1968, L'ANY DE LA UTOPIA

  11/05/2018, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle 1968, L'ANY DE LA UTOPIA dedicat al cincuentenario dels esdeveniments que es van succeir en 1968, amb la sessió "Maig del 68. La irrupció de l'infinit", a càrrec de José Luis Villacañas. Catedràtic de Filosofia de la Universitat Complutense de Madrid. Coordina: José Ramón Navarro Vera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 7
 • And the Oscar goes to...

  AND THE OSCAR GOES TO...

  17/05/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert "And the Oscar goes to..." a càrrec de Lucía Candela, soprano, i Sholomo Rodríguez, piano. Selecció de musicals molt coneguts. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert podrà seguir-se en directe en l'enllaç adjunt.

 • Antoni Miró

  INAUGURACIÓ DEL PORTAL D'ART ANTONI MIRÓ DE LA BIBLIOTECA VIRTUAL MIGUEL DE CERVANTES

  08/05/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Acte d'inauguració del "Portal d'Art Antoni Miró de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes". Presideix: Manuel Palomar, Rector de la Universitat d'Alacant. Intervenen: Jesús Pradells, Director Acadèmic de la Biblioteca Virtual; Armando Alberola, Director del Portal i Director de la Càtedra Toni Miró; l'artista Antoni Miró; i Carles Cortés, Vicerector de Cultura, Esport i Llengües. Organitza: Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i Càtedra Toni Miró.

 • Divendres, 4
 • habitatges i barris

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE

  15/05/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE amb la conferència "La perspectiva de gènere en els habitatges i els barris. Base per a la salut pública" a càrrec d'Inés Novella, Arquitecta-Urbanista, i investigadora de la Càtedra UNESCO de Polítiques de Gènere de Ciència, Tecnologia i Innovació. Presenta i coordina: Mª Teresa Ruiz Cantero, Catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la UA. Organitza: Aula de la Salut, Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • I Trobada PFA

  I TROBE PLATAFORMA FEMINISTA D'ALACANT

  19/05/2018, dissabte 9:30 - 14:00 h

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I TROBE PLATAFORMA FEMINISTA D'ALACANT. Tindrà lloc la Taula de debat "Reptes del Feminisme en la Quarta Ona". Intervenen: Rosa Cobo Bedía, Feminista i Activista, Séfora Bou Perona, Mar Esquembre Cerdá, Yolanda Díaz Serra i Consuelo Navarro Sánchez. Presenta: Elena Afrodita Fernández. Modera: Paloma Cáscales Bernabeu. Organitza: Plataforma Feminista d'Alacant.

 • Joanot

  JOANOT

  17/05/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Joanot” de Joan Nave, “un text teatral que ens explica des d’un punt de vista original i molt personal la vida de Joanot Martorell”. Intervenen: Anna Esteve, professora de literatura de la Universitat d’Alacant, i Joan Nave, autor. Organiza: La Civica. Escola Valenciana.

 • L'interés per la llengua dels valencians

  L'INTERÉS PER LA LLENGUA DELS VALENCIANS. PERSONATGES, LLIBRES I FETS

  17/05/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “L’interés per la llengua dels Valencians. Personatges, llibres i fets” de Josep Daniel Climent. Intervenen: Josep Vicent Miralles, editor; Lliris Picó, Escriptora; Joan Borja, Professor de la UA; i Josep Daniel Climent, Autor.

 • Dijous, 3
 • Benjamín Prado

  SI NO VOLEN QUE L'EXPLIQUES, ÉS QUE ÉS UNA BONA HISTÒRIA

  16/05/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferència "Si no volen que l'expliques, és que és una bona història" a càrrec de Benjamín Prado, novel·lista, assagista i poeta. Presenta: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, i Eva Valero, Directora del CeMaB. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Centre d'Estudis Literaris iberoamericans Mario Benedetti.

 • Exposició programa EDALNU

  COM VAM APRENDRE A MENJAR. L'ACCIÓ EDUCATIVA SOCIAL DEL PROGRAMA EDALNU, 1961-1996

  16/05/2018, dimecres 20:00 h. - Finalitza 28/06/2018

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4

  Exposició COM VAM APRENDRE A MENJAR. L'ACCIÓ EDUCATIVA SOCIAL DEL PROGRAMA EDALNU, 1961-1996. L'exposició pretén mostrar els estrets vincles que uneixen a l'alimentació amb la societat i la cultura d'un país. Així mateix s'impartirà una conferència amb el tema de l'exposició. Coordinador: Antonio García Belmar.

 • Blacksad Integral

  CLUB DE LECTURA DE PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC

  15/05/2018, dimarts 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el CLUB DE LECTURA DE PREMIS NACIONALS DEL CÒMIC, amb l'anàlisi i discussió sobre l'obra de Juan Díaz Canales, Juanjo Guarnido, "Blacksad Integral". La sessió estarà dirigida per Eduard Baile, Professor de la Universitat d'Alacant i membre d'Unicómic. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Entre hienas

  ENTRE HIENAS - LORETO URRACA

  14/05/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre "Entre hienas". Presenta: Fernando López de Rego, antic membre dels Serveis Jurídic i Exterior de la UE, i Ex-membre de les Sales de Recurs de l'EUIPO, i Emilio La Parra, Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant. Autora: Loreto Urraca, Llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat Complutense. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Qüestions actuals de la reflexió feminista II

  QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA II. IMATGES DEL GÈNERE I LA SEXUALITAT

  14/05/2018, dilluns 17:00 - 20:00 h. - Finalitza 18/05/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle QÜESTIONES ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA II. IMATGES DEL GÈNERE I LA SEXUALITAT des del punt de vista de la filosofia, i la primera sessió estarà dedicada als "Crumbs del gènere: transidentidad sexual" a càrrec de Rosa Mª Rodríguez Magda, filòsofa i escriptora. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i CEFIRE Alacant.

  Inscripcions: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&aneu=7224959

 • Atenció Plena - mindfulness

  INICIACIÓ A l'ATENCIÓ PLENA (MINDFULNESS)

  09/05/2018, dimecres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el taller "Iniciació a l'Atenció Plena (Mindfulness)". Dirigit a persones majors de 50 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Tertúlia literària III

  TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE

  09/05/2018, dimecres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua la TERTÚLIA LITERÀRIA (III): ENTRE AHIR I AVUI, DEL TEXT A la IMATGE amb la pel·lícula “Sostiene Pereira”. Els temps de totalitarismes a Europa. Coordina: María Luisa Cossovich. Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Ciutat postindustrial

  HISTÒRIA DEL FENOMEN URBÀ II: LA CIUTAT POSTINDUSTRIAL

  08/05/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari "Historia del Fenomen Urbà (II): La ciutat postindustrial" on s'analitzaran la història, formació i desenvolupament de la ciutat posterior a la revolució industrial (la ciutat romàntica, en les albors de la revolució industrial, la ciutat industrial, postindustrial i moderna). Professor: Sergio García Doménech, Doctor arquitecte, arquitecte tècnic i professor de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Diari Jornada 2

  DIARI JORNADA

  07/05/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del diari "Jornada". Intervenen: Natxo Calatayud i Joan Canela, membres de Jornada, Pere Miquel Campos, periodista, i Aquil·els Rubio, membre del Casal Tio Cuc. Coordina: Pere Miquel Campos.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464