Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Novembre, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2018
 • Divendres, 30
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 3 Al 15 DE DESEMBRE)

  Ja podeu consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 3 al 15 de desembre.

 • Dijous, 29
 • Frankenstein de Mary Shelley

  XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI

  14/12/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "Frankenstein" Dir. Kennet Branagh (1994). Presenta: Angela Bacaicoa, Psicoanalista, Coordinadora d'Espai Obert. Madrid, membre de l'Associació Entre-Dites, membre de l'Associació de psychanalyse Encore. Paris (França). Coordina: Oscar Strada. Psicoanalista, Doctor en Psicologia, Soci de l'ELP de Madrid. Coordina el Cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano - C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • La noche de los cascabeles

  LA NOCHE DE LOS CASCABELES

  13/12/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La noche de los cascabeles”. Autor: Àlex Marín Canals. Intervindrà: María Ribes Lafoz, Professora de llengua i literatura espanyoles en el CSI de la UA. Col·labora: Centre Superior d'Idiomes de la UA.

 • Jornades visió llum i vida

  VISIÓ, LUZ I VIDA

  13/12/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Jornades VISIÓ, LUZ I VIDA. Intervenen: Joaquín Santo Matas, membre Real Acadèmia Valenciana de Cultura; Jorge L. Alió, Catedràtic d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández; Estela Medina Peláez, Directora de l'ONCE d'Alacant; Yolanda Asenjo, Presidenta Associació ANIRIDIA. Actuació Musical a càrrec de l'afiliada Julia García Zuazola amb instrument de violí. Organitza: Fundació Serveis Familiars de la Comunitat Valenciana, ONZE.

 • Filosofia en obert 2

  FILOSOFIA EN OBERT II

  13/12/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Museu Arqueològic d'Alacant (MARQ), Plza. Dr. Gómez Ulla, s/n.

  Finalitza FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "Ètica per a Millenials. Llibertat i felicitat en temps de precarietat" a càrrec deª M José Guerra, Universitat de la Laguna. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Gadea Programa prometeo

  VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS

  13/12/2018, dijous 9:30 - 18:00 h. - Finalitza 14/12/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença la VIII EDICIÓ DEL SEMINARI GADEA. HISTÒRIA DEL TEMPS PRESENT: REPTES I OPORTUNITATS. Intervenen: Emmanuel Henry (Université Paris-Dauphine); Alfredo Menéndez Navarro (Universitat de Granada); Julio Pérez Serrano (Universitat de Cadis); David Beorlegui (Universitat de País Basc); Francisco Moreno Sáez (Universitat d'Alacant); Mercedes Guijarro Antón (Universitat d'Alacant). Organitza: Universitat Miguel Hernández d'Elx i Universitat d'Alacant.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de desembre - INCUBADORA DE VALORS

  10/12/2018 dilluns - Finalitza 13/12/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Els pròxims dies 10, 11, 12 i 13 de desembre tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA"

  11/12/2018, dimarts 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  04/12/2018, dimarts 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT

  03/12/2018, dilluns 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 28
 • No puse nombre a mi primer amor

  NO PUSE NOMBRE A MI PRIMER AMOR. MEMORIAS HETERODOXAS DE UN CHICO DE POSGUERRA

  11/12/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “No puse nombre a mi primer amor. Memorias heterodoxas de un chico de posguerra” de Pedro Díaz Cepero. Retrat sociològic i humà de les generacions que van viure els durs anys de la postguerra espanyola. La història personal i íntima dels quals no expliquen per a la Història. Intervenen: Pablo Rosser i Pedro Díaz Cepero, autor. Editorial Universo de letras. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La novia

  LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ

  11/12/2018, dimarts 17:30 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ a través del com es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta sessió, amb el títol %u201CLa mirada espanyola%u201D, es projectaran “La novia” (2015. Amb Inma Cuesta) i “María y los demás” (2016. Amb Barbara Lennie). Coordina: Luis López Belda. Organitza: Associació Imajoven.

 • La música que et sona III

  LA MÚSICA QUE ET SONA III

  10/12/2018, dilluns 20:00 h. - Finalitza 31/05/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA III, amb la sessió "Cafè Music". Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • El declivi dels drets humans

  70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES

  10/12/2018, dilluns 10:00 h. - Finalitza 14/12/2018

  Lloc: Saló de Graus de Dret Ramón Martín Mateo.

  Amb motiu del 70 ANIVERSARI DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS DE LES NACIONS UNIDES, comencen les jornades "El declivi dels drets humans. Debats: Atreveix-te a pensar, atreveix-te a opinar". Conferència inaugural i debat "El segle XX, el segle curt". Ponent: Mónica Moreno, directora de l'Institut Universitari de Recerca d'Estudis de Gènere de la UA. Conferència i debat "El pacte internacional per a la consecució dels drets econòmics, polítics, socials i culturals". Ponent: Arancha Vicario Laguna, presidenta d'Amnistia Internacional. Durant la setmana tindrà lloc un variat programa de taules redones i conferències. Més informació en l'enllaç adjunt. Coordina: María Teresa Molares, Departament de Sociologia I. Organitza: Seu Universitària d'Alacant.

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA"

  28/11/2018, dimecres 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Capitanes intrépidos

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  04/12/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Kipling en el cinema". Projecció de la pel·lícula "Captains corageous" (Capitanes intrépidos, Víctor Fleming, 1937). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA %u2013 Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 27
 • Consumeix amb lògica

  CONSUMEIX AMB LÒGICA

  30/11/2018, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Xarrada informativa sobre consum agroecológico amb el títol "Consumeix amb lògica". Intervenen: Mª Dolores Raigón Jiménez, Doctora en Enginyeria Agrònoma per la (UPV), Catedràtica d'Escola Universitària de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrònoma i del Mitjà Natural de la UPV; i Helena Cifre Sapena, Coordinadora de SEAE, Experta en consum responsable. Organitza: Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica/Agroecologia (SEAE).

 • Xarres divulgació cinema 2018

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  28/11/2018, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA amb la projecció de la pel·lícula triada en la xarrada del New Hollywood. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 22
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 26 NOVEMBRE Al 8 DE DESEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 26 de novembre al 8 de desembre.

 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  28/11/2018, dimecres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 21
 • José Manuel Varó Llópis

  XVII PREMI MAISONNAVE

  04/12/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Acte de lliurament del XVII PREMI MAISONNAVE, guardó que porta el nom del primer Alcalde d'Alacant triat democràticament i que, anualment, es concedeix a una persona o entitat que s'haja distingit per la defensa de l'educació, la cultura o els valors cívics en la ciutat. En aquesta ocasió el premi s'atorgarà a José Manuel Varó Llopis, per la seua contribució al patrimoni cultural en l'àmbit gastronòmic i com a responsable de reinventar la nova cuina alacantina. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant.

 • Lectura Constitució

  LECTURA PÚBLICA DE LA CONSTITUCIÓ

  04/12/2018, dimarts 11:00 h.

  Lloc: Seu Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  La Universitat d'Alacant celebra el DIA DE LA CONSTITUCIÓ amb una lectura íntegra i pública del seu text. Participaran alumnes d'educació primària, d'instituts i de la universitat. A més intervindran autoritats acadèmiques i d'institucions públiques, representants de col·lectius ciutadans i totes les persones que desitgen estar presents en aquest homenatge. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Convenció drets persones amb discapacitat

  LECTURA CONVENCIÓ INTERNACIONAL DELS DRETS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

  04/12/2018, dimarts 9:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Lectura de la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb Discapacitat. Intervindran diversos càrrecs acadèmics de la Universitat i representants d'associacions de persones amb discapacitat. Organitza: Vicerectorat d'Estudiants i Centre de Suport a l'Estudiant de la UA.

 • Logo Aula feminista

  POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES

  03/12/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES. Aquesta sessió estarà dedicada a "Remistificació de la maternitat" a càrrec de Lydia Sellés. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Glosa de lo cotidiano

  GLOSA DE LO COTIDIANO. ANTOLOGÍA POÉTICA (1969 - 2018)

  03/12/2018, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Glosa de lo cotidiano. Antología poética (1969 – 2018)” de Francisco Mas-Magro Magro. Intervenen: Antonio Gracia, poeta; Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; i Francisco Mas-Magro, autor.

 • Filosofia en obert 2

  FILOSOFIA EN OBERT II

  29/11/208, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "Ètica per a una democràcia real" a càrrec d'Adela Cortina, Universitat de València. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Que Dios nos perdone

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  27/11/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Nou Thriller Español". Projecció de la pel·lícula “Que Dios nos perdone” (Rodrigo Sorogoyen, 2016). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Organitza: Servei de Cultura de la UA %u2013 Aula de Cinema de la UA.

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA"

  27/11/2018, dimarts 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • El viaje de Nisha

  LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE 4 MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ

  27/11/2018, dimarts 17:30 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE 4 MIRADES A LA RECERCA DE L'APODERAMENT FEMENÍ on es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta sessió, amb el títol “La mirada europea”, es projectaran “El viaje de Nisha” (Noruega, 2017) i “Lady Macbeth” (Regne Unit, 2016). Coordina: Luis López Belda. Organitza: Associació Imajoven.

 • Pobresa a Alacant

  POBRESA A ALACANT?

  26/11/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat públic "Pobresa a Alacant?. Introdueixen el Debat: Maribel Aranda Arenillas, Presidenta Associació Labor, i Sergio Méndez Martín del Olmo, Treballador Social, Director tècnic d'Obra Social-Filles de la Caritat. Presenta: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: NUETRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  26/11/2018, dilluns 17:00 - 20:00 h.

  Lloc: Cdt Alacant, Muntanya Tossal. Recollida amb autobús 16:45 h. en C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller "L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable". Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; Ana Zaragoza Martí, Nutricionista Universitat d'Alacant, Sotsdirectora de Gasterra. Col·laboradores: Carmen Valverde Jiménez i María Isabel Baeza López, professores Cdt. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT

  26/11/2018, dilluns 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Diumenge, 18
 • Mascotes

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  24/11/2018, dissabte 18:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle “ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ” amb la projecció de “Mascotes”. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 16
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 19 NOVEMBRE A l'1 DE DESEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 19 de novembre a l'1 de desembre.

 • 100 Romania

  DIA NACIONAL DE ROMANIA I CENTENARI DE L'ESTAT ROMANÉS

  01/12/2018, dissabte 11:00 - 13:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  L'Associació ARIPI celebrarà el DIA NACIONAL DE ROMANIA i el CENTENARI DE L'ESTAT ROMANÉS amb un programa de balls populars, història i geografia, cançons i versos romanesos. Participen: els xiquets de l'Escola de Romanès; María Brudán, violinista; Luminita Mihai, professora de l'Escola de Romanès; i el conjunt "Nou Codrisorul". Col·labora: Ministeri per als Romanesos d'Allèn les Fronteres. Organitza: Associació ARIPI.

 • Prostitució i indústria del sexe en el nou capitalisme liberal

  PROSTITUCIÓ I INDÚSTRIA DEL SEXE EN EL NOU CAPITALISME NEOLIBERAL

  30/11/2018, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu del DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE (25 NOVEMBRE) tindrà lloc la conferencia "Prostitució i indústria del sexe en el nou capitalisme neoliberal" a càrrec de Rosa Cobo. Organitza: Plataforma Feminista Alacant.

 • Dijous, 15
 • Emili Balaguer i Perigüel 1942-2014. Mestre i amic

  EMILI BALAGUER I PERIGÜEL (1942-2014). MESTRE I AMIC

  29/11/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “Emili Balaguer i Perigüell (1942 – 2014). Mestre i amic” Actes del Simposi d’homenatge. Xàtiva, 24 d’abril de 2015, Xàtiva: Editorial Ulleye, 2018. Presenten: Antoni López Alemany, editor; Enrique Perdiguero Gil, Catedràtic d’Història de la Ciència, Universitat Miguel Hernandez d’Elx; Josep Bernabeu Mestre, Catedràtic d’Història de la Ciència, Universitat d’Alacant; Rosa Ballester, Catedràtica emèrita d’Història de la Ciència, Universitat Miguel Hernandez d’Elx. Coordina: Josep Bernabeu i Rosa Ballester. Organitza: Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Seminari Hispà-Argentí

  XII SEMINARI HISPÀ-ARGENTÍ: LA CONTRUCCIÓN SOCI-CULTURAL DE LES FRONTERES I MARGES ESPAI-TEMPORALS

  29/11/2018, dijous 16:00 - 21:00 h. - Finalitza 30/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el XII SEMINARI HISPÀ-ARGENTÍ: LA CONTRUCCIÓN SOCI-CULTURAL DE LES FRONTERES I MARGES ESPAI-TEMPORALS. Adreça: Juan Antonio Roche (Universitat d'Alacant), Claudio Lizárraga (Universitat Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina). Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Col·labora: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües (UA), Facultat de ciències Econòmiques i Empresarials (UA, Càtedra Arquebisbe Loaces (UA) i Càtedra Oberta d'Estudis Llatinoamericans %u201CJosé Martí%u201D (Argentina). Organitza: Departament de Sociologia I (UA), CeMaB (UA) i Facultat de Ciències i Humanitats de la Universitat Nacional del Litoral (Santa Fe, Argentina).

 • Xarres divulgació cinema 2018

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  26/11/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle XARRES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA amb la sessió "40 Anys de "El Cazador". Què va ser el New Hollywood i perquè va durar tan poc?" Convidats: Gonzalo Eulogio, Crític de cinema Cadena Ser Alacant, i Augusto González, Crític de cinema Informació TV. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escriptors Alacantins

  ESCRIPTORS ALACANTINS

  28/11/2018, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle ESCRIPTORS ALACANTINS amb la sessió dedicada a "Set escriptors i un editor en l'Alacant del Franquisme i la Transició". Rafael Azuar, Ángel Caffarena, Enrique Cerdán Tato, Miguel Martínez Mena, Vicente Mojica, Manuel Molina, Vicente Ramos, Miguel Signes. Diferents ideològicament (des del comunisme i el liberalisme a la falange i la Divisió Blava) i des del punt de vista literari (novel·listes, poetes, assagistes...) els unia la passió per la literatura i per dinamitzar la cultura alacantina de la seua època. Coordinadora i docent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Exposició TRIA

  TRIA. OBRES D'IRENE CANO, HELMUT IRSCH I EMMA PASCUAL

  27/11/2018, dimarts 20:15 h. - Finalitza 19/12/2018

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició TRIA. OBRES D'IRENE CANO, HELMUT I EMMA PASCUAL. L'obra d'Irene Cano és una al·legoria a la naturalesa, representada per imatges femenines que ens parlen de les dones com a portadores de vida. Emma Pascual ens acosta mitjançant pigments naturals a l'amor cap a la dona de l'Índia. I Helmut Irsch ens convida a visualitzar els seus olis sobre llenç.

 • Escrit sobre les dunes

  ESCRIT SOBRE LES DUNES

  27/11/2018, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del poemari “Escrit sobre les dunes” de Lluís Ferri. Hi intervenen: Lluís Alpera, poeta, filòleg, crític literari, i autor del pròleg; Vicent Brotons, professor de la Facultat d’Educació; Antoni M. Bonet, Editorial Neopàtria; i Lluís Ferri, autor del llibre. Actuació musical a l’oboè de Laia Alpera. Organitza: Editorial Neopàtria.

 • Proposta per a un debat sobre la reforma laboral

  PROPOSTES PER A UN DEBAT SOBRE LA REFORMA LABORAL

  26/11/2018, dilluns 17:00 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornada "Propostes per a un debat sobre la Reforma Laboral". Presenta: Carmen Viqueira Pérez, Catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UA. Intervenen: Tomás Sala Franco, Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València; Ángel Blasco Pellicer, Magistrat de la Sala Quarta del Tribunal Suprem; José María Go Erlich Pesset, Catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat de València. Organitza: El Club de les bones decisions (CBD) i Departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la UA.

 • Novel·la històrica

  ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  21/11/2018, dimecres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  21/11/2018, dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Vesprada per a la ira

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  20/11/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Nou Thriller Español". Projecció de la pel·lícula “Tarde para la ira” (Raúl Arévalo, 2016). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • La mujer que sabía leer

  LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A la recerca de l'APODERAMENT FEMENÍ

  20/11/2018, dimarts 17:30 - 21:30 h. - Finalitza 18/12/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle LA DONA EN EL CINEMA ACTUAL. CICLE QUATRE MIRADES A la recerca de l'APODERAMENT FEMENÍ, a través del com es proposa un viatge cinematogràfic que ens acosta a variats personatges femenins mitjançant un programa doble. En aquesta primera sessió, amb el títol "La mirada francesa", es projectaran “La mujer que sabía leer” (França, 2017) i "Mustang" (França, 2015). Coordina: Luis López Belda. Organitza: Associació Imajoven.

 • ADINU

  DIA MUNDIAL DIETISTA NUTRICIONISTA

  20/11/2018, dimarts 9:30 - 12:45 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornades de portes obertes en commemoració del DIA MUNDIAL DEL DIETISTA-NUTRICIONISTA. Es pretén donar a conèixer la figura del dietista-nutricionista tant en l'àmbit acadèmic com para el seu futur professional. Intervenen: Membres de la Junta directiva d'ADINU Alacant i representants de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA; Yolanda Martínez López, nutricionista Oriola; i Carlos Agustí Martí. Organitza: ADINU Alacant, Facultat de Ciències de la Salut UA i Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  19/11/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, amb la sessió "El Ball Flamenc en el cinema", a càrrec de Beatriz del Pozo, Pianista clàssica i mestra de ball flamenc (Barcelona). Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  19/11/2018, dilluns 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable". Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; Ana Zaragoza Martí, Nutricionista Universitat d'Alacant, Sotsdirectora de Gasterra. Col·laboradores: Carmen Valverde Jiménez i María Isabel Baeza López, professores Cdt. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT

  19/11/2018, dilluns 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 14
 • Filosofia en obert 2

  FILOSOFIA EN OBERT II

  15/11/2018, dijous 13:00 h.

  Lloc: Plaza Miguel Hernández d'UA. Campus Sant Vicent del Raspeig

  Continua FILOSOFIA EN OBERT II, amb el "Dia mundial de la filosofia. III Àgora de Filosofia: A propòsit de les utopies...". Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Diumenge, 11
 • Ballerina

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  17/11/2018, dissabte 18:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle “ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ” amb la projecció “Ballerina”. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Dissabte, 10
 • Homenatge a Maria Mercè Marçal

  HOMENATGE A MARIA MERCÈ MARÇAL

  16/11/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  HOMENATGE A MARIA MERCÈ MARÇAL amb la Performance Poètica “He ensenyat una dona a fer servir la veu”, a càrrec de Txus Garcia. Més informació: alacant@iec.cat. Coordina: Gràcia Jiménez, Victòria Cremades i Lliris Picó. Organitza: Institut d’Estudis Catalans – Delegació d’Alacant.

 • Divendres, 9
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 12 Al 24 DE NOVEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 12 al 24 de novembre.

 • La noche en que pude haber visto tocar la Dizzy Gillespie

  LA NOCHE EN QUE PUDE HABER VISTO TOCAR A DIZZY GILLESPIE

  23/11/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La noche en que pude haber visto tocar a Dizzy Gillespie” (XXII Premi de Novel·la Vargas Llosa), d'Antonio Tocornal. Presenta: Raúl Tola, escriptor i periodista. Organitza: Universitat d'Alacant, Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i Càtedra Vargas Llosa.

 • La edad de las piedras

  LA EDAD DE LAS PIEDRAS

  23/11/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre de poemes “La Edad de las Piedras” (Huerga & Fierro Editores). Autor: Luis T. Bonmatí. Presenta: Ángel L. Prieto de Paula i Antonio Gracia.

 • Otra mujer

  XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI

  23/11/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula “Otra mujer” Dir. Woody Allen (1988). Presenta: Esperanza Giménez Serrano, Psicoanalista, Psicòloga, Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica "El Molinet" Alacant i Murcia. Coordina el Cicle: Roque Hernández, Director del Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica - El Molinet. Mancomunitat del Vinalopó. Alacant. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano - C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • Arxiu de la Democràcia

  ACTE ANUAL DE L'ARXIU DE LA DEMOCRÀCIA

  22/11/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Acte Anual de l'Arxiu de la Democràcia, en el qual es reconeix el treball i generositat de les persones que han fet donacions de documentació als seus fons. Organitza: Arxiu de la Democràcia i Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

 • Carlos Marx

  LA REVOLUCIÓ "PRÀCTICA" DEL TEÒRIC MARX

  22/11/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència commemorativa del bicentenario del naixement de Carlos Marx amb el títol "La revolució "pràctica" del teòric Marx" a càrrec de José Antonio Pérez Tapias. Amb motiu d'aquest aniversari pretenem passar revista a una figura essencial per a entendre la història, la cultura i la política en els últims cent cinquanta anys, i quin és la vigència del seu pensament en el món contemporani. Coordina: José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Jornada Salut mental i sinhoragisme

  JORNADA SALUT MENTAL I SINHOGARISME

  21/11/2018 dimecres 9:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  JORNADA SALUT MENTAL I SINHOGARISME amb el títol "Estratègies per a un abordatge comunitari integral i inclusiu". Moderen: Charo Moreno Montes (REAPSHA); José Ramón Martínez Riera (UA); Rocío Juliá Sanchis (UA); Fidel Romero Salord (REAPSHA). Inscripcions i més informació: http://catedraefyc.ua.es. Organitza: Càtedra Infermeria Familiar i Comunitària.

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA"

  20/11/2018, dimarts 18:30 - 20:30 h. - Finalitza 11/12/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA". Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  15/11/2018, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 8
 • Plataforma Feminista Alacant

  FEMINISME PER A NO TAN PRINCIPIANTS

  17/11/2018, dissabte 10:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornada de Formació per a organitzacions que componen la PFA "Feminisme per a no tan principiants". Intervenen: Elena Simón Rodríguez, Llicenciada en Filologia Moderna i Formadora de Feminisme i Gènere; Maite López Baeza del Col·legi Treballe Social d'Alacant, i Paloma Cascales, de l'Agrupació Dones Advocades Alacant. Organitza: Plataforma Feminista d'Alacant.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  14/11/2018, dimecres 17:30 %u2013 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Novel·la històrica

  ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  14/11/2018 dimecres 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  13/11/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, amb el documental "BOCAMINA" sobre el cante de Mines, a càrrec de Curro Piñana, Cantaor i doctor en Música per UMM, primer Catedràtic de Flamenc, professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Cien años de perdón

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  13/11/2018 dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Nou Thriller Español". Projecció de la pel·lícula “Cien años de perdón” (Daniel Calparsoro, 2016). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Del progrés a la història - Manuel Alcaraz

  DEL PROGRÉS A la HISTÒRIA: COM PARLA L'ESQUERRA DE SI MATEIXA

  12/11/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Del progrés a la història: com parla l'esquerra de si mateixa" a càrrec de Manuel Alcaraz Ramos, President de Compromís Alacant. Presenta: Natxo Bellido, secretari Local Compromís Alacant. Organitza: Compromís Alacant.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT

  12/11/2018, dilluns 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Aula de la ciutat d'Alacant

  EL PORT A LA CIUTAT, OPORTUNITAT O AMENAÇA?

  19/11/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula redona "El port a la ciutat, Oportunitat o Amenaça?". Intervenen: Mª Del Carmen D'Espanya Menargues, Regidora d'Urbanisme Ajuntament d'Alacant; Miguel Ángel Pavón, Regidor de l'Ajuntament d'Alacant; José Manuel Santamaría, A.V. de Gran Via Sud; Armando Ortuño, Professor de la UA. Modera: José Ramón Navarro. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat d'Alacant - Calme Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Narratives en les fissures de l'espai i el temps

  NARRATIVES EN LES FISSURES DE L'ESPAI I EL TEMPS

  08/11/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferències NARRATIVES EN LES FISSURES DE L'ESPAI I EL TEMPS amb la sessió "Investigació artística i arquitectura" a càrrec d'Alex Arteaga, professor de la Universitat der Künste Berlin. Coordina: Enric Mira Pastor, professor Departament de Comunicació i Psicologia Social. Organitza: Museu Universitat d'Alacant, MUA.

 • Dilluns, 5
 • Narratives en les fissures de l'espai i el temps

  NARRATIVES EN LES FISSURES DE L'ESPAI I EL TEMPS

  07/11/2018, dimecres 19:30 h. - Finalitza 08/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferències NARRATIVES EN LES FISSURES DE L'ESPAI I EL TEMPS amb la sessió "Poètiques digitals, dispositius postinternet i meca-alquímies" a càrrec de Moisés Mañas, Professor de la Universitat Politècnica de València. Coordina: Enric Mira Pastor, professor Departament de Comunicació i Psicologia Social. Organitza: Museu Universitat d'Alacant, MUA.

 • Diumenge, 4
 • Buscant la Dory

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  10/11/2018, dissabte 18:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle “ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ”  amb la projecció de “Buscant la Dory”. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Divendres, 2
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 5 Al 17 DE NOVEMBRE)

  Ja podeu consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 5 al 17 de novembre.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464