Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Octubre, 2018

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Octubre, 2018
 • Dimecres, 31
 • Escriptors Alacantins

  ESCRIPTORS ALACANTINS

  14/11/2018, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ESCRIPTORS ALACANTINS amb la sessió dedicada a "Dues poetises alacantines: Trina Mercader i Francisca Aguirre". Trinidad Sánchez Mercader (Torrevella 1919 - Granada 1984). Poetisa, resident des de 1940 a 1956 al Marroc (Larraix i Tetuán) on va ser directora de la revista literària Al Motamid i editora d'una col·lecció de poesia; Francisca Aguirre (Alacant 1930). Poetisa. El seu primer poemari, premi de poesia Leopoldo Panero, va ser Ítaca. Guanya el Premi Nacional de Poesia en 2011 amb el seu poemari Historia de una anatomía (2010), llibre amb el qual ja va guanyar el premi Miguel Hernández 2010. Coordinadora i docent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Cuarteto Repiques - J. Julio Escribano

  UNA ALTRA MANERA D'ENTENDRE LES CASTANYOLES

  14/11/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concerte UNA ALTRA MANERA D'ENTENDRE LES CASTANYOLES, a càrrec del Quartet Repiques, associació la finalitat de la qual és donar a conèixer les castanyoles com a instrument amb entitat pròpia separat de la dansa. Intèrprets: Quartet Repiques (Ana Paula Campos, Chitina Campos, Mª José Ribera i Rocío Ribera). Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en el link adjunt.

 • Ricardo Amils Pibernat

  INTERÈS ASTROBIOLÒGIC DE RÍO TINTO EN LA RECERCA DE VIDA FORA DEL PLANETA BLAU

  13/11/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "Interès Astrobiològic de Río Tinto en la recerca de vida fora del Planeta Blau" a càrrec de Ricardo Amils Pibernat, Catedràtic del Departament de Biologia Molecular de la Universitat Autònoma de Madrid. Modera: Josefa Antón Botella, Catedràtica del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Filosofia en obert 2

  FILOSOFIA EN OBERT II

  13/11/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA), Pl. Santa María, 3.

  Continua FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "Sobre el desprestigi de la filosofia" a càrrec de José Luis Pardo, Universitat Complutense de Madrid. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Altres alacantins il·lustres III - 2

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III

  12/11/2018, dilluns 20:15 h. - Finalitza 13/05/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle "ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III", amb la conferència dedicada a Carlos Arniches Barrera (Alacant 1866 - Madrid 1943). Màxim exponent del casticismo madrileny però profund alicantinista. Coordina: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  12/11/2018, dilluns 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller “L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable”. Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; Ana Zaragoza Martí, Nutricionista Universitat d'Alacant, Sotsdirectora de Gasterra. Col·laboradores: Carmen Valverde Jiménez i María Isabel Baeza López, professores Cdt. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant), Cdt Alacant, Cookpad Spain i Gasterra.

 • Lorenzo Silva

  LITERATURA A LA SEU

  16/11/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle LITERATURA A LA SEU, on Lorenzo Silva, un dels autors més aclamats dels últims anys, compartirà en un diàleg amb Marina Vicente, informació i anècdotes sobre la seua trajectòria com a escriptor. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Frankenstein o el modern prometeo

  FRANKENSTEIN O EL MODERN PROMETEU. UNA MIRADA CONTEMPORÀNIA

  15/11/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Frankenstein o el Modern Prometeu". Una mirada contemporània" a càrrec de Silvia Caporale, Professora de la Universitat d'Alacant. El bicentenari de la publicació de la novel·la de Mary Shelley és una oportunitat per a revisar els diferents significats, literaris, de gènere, científics, que aporten actualitat al relat i li han conferit el seu caràcter de clàssic. Coordina: José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarres divulgació cinema 2018

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  09/11/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA amb la sessió "50 anys de “2001” i “El planeta de los simios”. El començament de la ciència-ficció moderna". Convidats: Ángeles Gómez, divulgadora de cinema i ciència, i Alonso Abellan, Podcast “Rebobinar después de usar”. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  08/11/2018, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  06/11/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, amb la conferencia "Teoria i Pràctica del Flamenc", a càrrec de Curro Piñana, Cantaor i doctor en Música per UMM, primer Catedràtic de Flamenc, professor de Cante en el Conservatori Superior de Música de Múrcia. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La Isla Mínima

  CINE EN VERSIÓN ORIGINAL EN SEDE SAN FERNANDO. OCTUBRE-DICIEMBRE

  06/11/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Nou Thriller Español". Projecció de la pel·lícula “La isla mínima” (2014). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA %u2013 Aula de Cinema de la UA.

 • Divendres, 26
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (29 D'OCTUBRE Al 10 DE NOVEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 29 d'octubre al 10 de novembre.

 • Ramón Martínez Máñez

  LA REVOLUCIÓ CIENTÍFICA DE LA NANOMEDICINA

  05/11/2018, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferencia "La revolució científica de la nanomedicina" a càrrec de Ramón Martínez-Máñez, Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies, Catedràtic d'Universitat, Director de l'Institut Interuniversitari de Recerca de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic, i Director Científic del CIBER-BBN de l'Institut de Salut Carlos III. Presenta: Javier García Martínez, Catedràtic d'Universitat de Química Inorgànica, Director del Laboratori de Nanotecnologia. Col·labora: L'Agència Valenciana de la Innovació. Organitza: Fundació Premis Rei Jaume I i Universitat d'Alacant.

 • Wounded Land

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL

  26/10/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL amb la projecció "Wounded Land" d'Erez Tadmor. Coordina: Luis López Belda. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Dijous, 25
 • Homenatge a Maria Mercè Marçal

  HOMENATGE A MARIA MERCÈ MARÇAL

  09/11/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  HOMENATGE A MARIA MERCÈ MARÇAL amb la Taula Redona “Quatre mirades a Maria Mercè Marçal”. Hi Intervenen: Itxaro Borda, Lluïsa Julià, M. Àngels Francés i Anna Esteve. Modera: Gràcia Jiménez. Més informació: alacant@iec.cat. Coordina: Gràcia Jiménez, Victòria Cremades i Lliris Picó. Organitza: Institut d’Estudis Catalans – Delegació d’Alacant.

 • Aigua per a la terra

  DEFENSANT EL NOSTRE TERRITORI: AIGUA I SOBIRANIA ALIMENTÀRIA

  09/11/2018, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Xarra-col·loqui “Aigua per a la terra. Defensant els béns comuns i construint alternatives”. Ponents: Vidalina Morales i Manuela Morales Torres, camperoles i defensores dels béns naturals de Santa Marta,  El Salvador. Organitza: Associació de Solidaritat Perifèries del Món, Entrepobles i Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament de la UA.

 • Álex Fernández Muerza

  EL CANVI CLIMÀTIC ÉS MENTIDA... O PER QUÈ NECESSITEM PERIODISTES DE CIÈNCIA I MEDI AMBIENT

  08/11/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "El canvi climàtic és mentida... O per què necessitem periodistes de ciència i medi ambient" a càrrec d'Alex Fernández Muerza, periodista especialitzat en Ciència i Medi ambient. Coordina: Marina Limiñana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en el següent link.

 • Nueva Tabarca patrimonio integral en el horizonte marítimo

  NUEVA TABARCA, PATRIMONIO INTEGRAL EN EL HORIZONTE MARÍTIMO

  08/11/2018, dijous 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Nueva Tabarca, patrimonio integral en el horizonte marítimo”. Autor: José Manuel Pérez Burgos. Intervenen: Sra. Isabel Artime García, Directora General de Recursos Pesquers; D. Antonio Gil Olcina, Catedràtic i Rector Honorari; D. Gregorio Canales Martínez, Catedràtic de Geografia Humana de la UA.

 • Vagina Desdentata

  VAGINA DESDENTATA BY ALISSIA

  07/11/2018, dimecres 20:00 h. - Finalitza 17/01/2019

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició VAGINA DESDENTATA BY ALISSIA (María Penalva Leal). Mitjançant el dibuix, la pintura, el collage, l'escultura, la instal·lació i el text, Alissia ens fa reflexionar sobre la qüestió de gènere i la riquesa del diferent.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  07/11/2018, dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Zero Motivation

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL

  25/10/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL amb la projecció "Zero Motivation" de Talya Lavie. Coordina: Luis López Belda. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Dimecres, 24
 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  06/11/2018, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller "Cuidant la teua memòria" a càrrec d'Adela Alonso Gallegos i Julia Segura Martínez, Infermeres Comunitàries. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT

  05/11/2018, dilluns 10:00 - 12:30 h. - Finalitza 10/12/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller "Prenent control de la teua salut" del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Més informació: pacienteactiu@gva.es. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Logo Aula feminista

  POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES

  05/11/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES. Aquesta sessió estarà dedicada a "La construcció dels relats de terror sexual i les ferides col·lectives" a càrrec de Covadonga Peremarch i Guillermina Revolta. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • 1918 un centenari La Gran Guerra la postguerra i altres guerres

  1918, UN CENTENARI: LA GRAN GUERRA, LA POSTGUERRA I ALTRES GUERRES. RECORDS, TESTIMONIATGES, PRESAGIS I DENÚNCIES

  05/11/2018, dilluns 18:30 - 21:30 h. - Finalitza 9/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle de conferències 1918, UN CENTENARI: LA GRAN GUERRA, LA POSTGUERRA I ALTRES GUERRES. RECORDS, TESTIMONIATGES, PRESAGIS I DENÚNCIES, amb la primera sessió dedicada a "Contextos" a càrrec de Miguel Ángel Vega. Col·labora: Edicions Càtedra. Comitè organitzador: Jorge Olcina Cantos, Miguel Ángel Vega Cernuda i Pilar Martino Alba. Més informació: davidperez@ua.es. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Entrada lliure.

 • II Festival Flamenc Mediterrani Alacant

  II FESTIVAL FLAMENC MEDITERRANI ALACANT

  02/11/2018, divendres 20:30 h. - Finalitza 01/12/2018

  Lloc: Aula de Cultura Alacant, C/ Dr. Gadea, 1.

  II FESTIVAL FLAMENC MEDITERRANI ALACANT en l'Aula de Cultura Alacant amb concerts, master class, concurs internacional, exposició de fotografia i documentals. Venda d'entrades en taquilla de l'Aula de Cultura. Més informació: 966 01 25 74. Organitza: Fundació Caja Mediterráneo.

 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  30/10/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, amb la conferència "L'audiovisual i el flamenc com a vehicle de comunicació", a càrrec de Cristina Creues Roldán, Consellera del Consell audiovisual d'Andalusia. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La Librería

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  30/10/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Isabel Coixet". Projecció de la pel·lícula "La libreria" (2017). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 23
 • La Banda nos visita

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL

  24/10/2018, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL amb la projecció "La Banda nos visita" d'Eren Kolirin. Coordina: Luis López Belda. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Xarra Terror modern

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  29/10/2018, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle XARRES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFIQUES amb la sessió "Les pel·lícules fonamentals del terror modern. Quin és la teua favorita?". Convidats: Iván Escoda, expert en cinema de terror, i Rafa Gambin, Podcast "Doble sesión". Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 19
 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  07/11/2018, dimecres 17:30 - 19:00 h. - Finalitza 06/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el taller "ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA". Es pretén que l'alumne adquirisca un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i participe en la novel·la històrica que s'escriurà com a resultat del taller. Professor: Manuel Avilés Gómez, escriptor. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció completa.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ SETMANAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (22 D'OCTUBRE Al 3 DE NOVEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 22 d'octubre al 3 de novembre.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  25/10/2018, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 18
 • Atrapa la bandera

  ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ

  03/11/2018, dissabte 18:00 - 21:00 h. - Finaliza 24/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle “ELS DISSABTES, CINEMA EN VALENCIÀ I TALLERS D'ANIMACIÓ” amb la projecció “Atrapa la bandera”. Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Coordinador: Ismael Vicedo. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant, Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Parc Científic

  LA INTERNACIONALITZACIÓ EN EMPRESES INNOVADORES. UNA APOSTA NECESSÀRIA

  31/10/2018, dimecres 9:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornada "La internacionalització en empreses innovadores. Una aposta necessària". Intervindran en l'obertura: Vicente Romero, Director Provincial de Comerç i de l'ICEX a Alacant, i Joaquín Marhuenda, Director Acadèmic del Parc Científic d'Alacant. Més informació: www.icex.es. Organitza: Parc Científic d'Alacant i l'ICEX.

 • Exercici físic per a tots 2018

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  24/10/2018 dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller "Exercici Físic per a tots" a càrrec d'Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE MOS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  23/10/2018, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE MOS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, amb la conferència "El món de Carmen Amaya", a càrrec de Montse Madridejos, Doctora en Història de la Música per la Universitat de Barcelona, especialitzada en flamenc i col·leccionista. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Fundació Cajamar Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Aprendiendo a conducir

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  23/10/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a EIsabel CoixetE. Projecció de la pel·lícula "Aprenent a conduir" (2014). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  23/10/2018, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Cuidant la teua memòria" a càrrec d'Adela Alonso Gallegos i Julia Segura Martínez, Infermeres Comunitàries. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 17
 • Filosofia en obert 2

  FILOSOFIA EN OBERT II

  25/10/2018, dijous 19:00 h. - Finalitza 13/12/2018

  Lloc: Museu de la Universitat d'Alacant - Campus de Sant Vicent del Raspeig.

  Comença FILOSOFIA EN OBERT II amb la conferència "La filosofia com a interrupció" a càrrec d'Antonio Valdecantos, Universitat Carlos III. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 16
 • Poesia Científica

  POESIA CIENTÍFICA

  26/10/2018, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Poesia Científica” d’Emili Rodríguez-Bernabeu i José Antonio Buil Aína. Intervindran: Amparo Navarro Faure, vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement; Hermann Schwarz Chavari, vicepresident 1r del Col·legi de Metges d’Alacant; Rosa Ballester, catedràtica d’Historia de la Medicina i autora del pròleg; Emili Rodríguez-Bernabeu, autor; y José Antonio Buil Aína, autor. Recital de poemes a càrrec d’Irene E. Santacreu i Laura Agulló de l’Aula de Teatre de la Universitat d’Alacant. Organitza: Publicacions UA.

 • Dilluns, 15
 • Game of tones

  GAME OF TONES: EN CONCERT!

  26/10/2018, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert GAME OF TONES: EN CONCERT! Game Of Tones és un grup de cant a capela amb dos anys d'experiència en els escenaris de la ciutat d'Alacant i la seua Universitat. Components: Daniel Alonso González, Paul Torregrosa, Bernat Olivera, David Iribarren, Andrea Huertas, Susana Martínez, Agustina Kesselman. Directora: Alba Hernández. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Homenatge a la dona innovadora

  HOMENATGE A la DONA INNOVADORA

  26/10/2018, divendres 10:00 h. - Finalitza 22/11/2018

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició HOMENATGE A la DONA INNOVADORA. Obres del grup BRISES: Mª Rosa Azorín, Mª Araceli Bardisa, Mª Victoria Carratalá, Ascensión Fernández, Cristina Fernández, Helena Sainz. Mostra que pretén recordar la valentia, la tenacitat, la voluntat, el sacrifici i l'amor de moltes dones que fan un pas al capdavant i fan evolucionar al món.

 • Jean Charles Crapez

  SISTEMES D'INFORMACIÓ I PERFORMANCE DE LES EMPRESES

  25/10/2018, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Sistemes d'Informació i Performance de les Empreses" a càrrec de Jean-Charles Crapez, Director General de Performis Consulting i Director del Projecte Sistemes d'Informació, dirigida a estudiants, directors, managers i públic interessat en el món de l'empresa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Avís

  ESCOLA D'ESQUENA

  17/10/2018, dimecres 17:30 h.

  Els informem que l'ESCOLA D'ESQUENA començarà el 24 d'octubre i no el 17 com estava previst per raons alienes a aquesta Seu. Disculpeu les molèsties.

 • Carlos Martínez Alonso

  LA CIENCIA Y EL PROGRESO SOCIAL COMO OBJETIVOS NECESARIOS DEL SIGLO XXI

  25/10/2018, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "La ciència i el progrés social com a objectius necessaris del segle XXI" a càrrec de Carlos Martínez Alonso, Inmunòleg, professor de Investigació del CSIC. Modera: José Miguel Sempere, Director del Departament de Biotecnologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • UNIVALI

  XII SEMINARI INTERNACIONAL DE GOBERNANZA I SOSTENIBILITAT

  25/10/2018, dijous 9:00 - 17:00 h. - Finalitza 26/10/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  XII SEMINARI INTERNACIONAL DE GOVERNANÇA I SOSTENIBILITAT, amb la primera sessió dedicada a "Tesi de l'única resposta correcta i debat judicial" a càrrec de Josep Aguiló Regla, Universitat d'Alacant. Organitza: Institut Universitari de l'Aigua i de les Ciències Ambientals i Unversidad UNIVALI de Brasil.

 • Dijous, 11
 • Escriptors Alacantins

  ESCRIPTORS ALACANTINS

  24/10/2018, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ESCRIPTORS ALACANTINS amb la sessió dedicada a Carlos Arniches (Alacant 1866 - Madrid 1943). És un dels grans de la dramatúrgia espanyola del primer terç del segle XX i un dels nostres alacantins més il·lustres pels seus valors literaris i humans. Coordinadora i docent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Insconsciente, psicoanàlisi i ciutat

  INCONSCIENT, PSICOANÀLISI I CIUTAT

  24/10/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "Inconscient, psicoanàlisi i ciutat", com a defensa de la necessitat d'un urbanisme que, a més de satisfer les necessitats dels ciutadans, estiga compromès amb la seua vida emocional i afectiva. Intervenen: Roque Hernández, Psicoanalista i Director del C.O. El Molinet; i José Ramón Navarro, Professor d'Urbanisme de la UA. Coordina: José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat d'Alacant de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Participació ciutadana - Controvèrsia

  PARTICIPACIÓ CIUTADANA? PARA QUÈ?

  23/10/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Debat públic PARTICIPACIÓ CIUTADANA? PER A QUÈ? Introdueix el debat: José Antonio Baeza Martínez, Membre de l'Associació Veïns Vessants del Benacantil-Casc Antic, Representant del Col·lectiu Democràcia Participativa d'Alacant. Presenta: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • El poder de les paraules - dues escriptores enfront de les violències machistes

  EL PODER DE LES PARAULES. DUES ESCRIPTORES ENFRONT DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

  24/10/2018, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Trobada entre la poeta i novel·lista colombiana Pietat Bonnett i l'escriptora alacantina Paz Castelló, amb el títol "El poder de les paraules. Dues escriptores enfront de les violències masclistes" dins de les activitats del 25 de novembre, Dia Internacional contra les violències masclistes. Organitza: Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alacant i Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Xarra cinema del 68

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  22/10/2018, dilluns 20:15 h. - Finalitza 28/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle XARRES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA amb la sessió "El cinema del 68: revolució en els carrers i en les pantalles de cinema". Convidats: Mariano Sánchez Soler, escriptor i periodista, i Rafa Burgos, periodista. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • #Nodos

  CREUANT LES FRONTERES ENTRE ART, CIÈNCIA I HUMANITATS

  22/10/2018, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “Mestissatges: Creuant les fronteres entre Art, Ciència i Humanitats” a càrrec de Gustavo Ariel Schwartz, Centre de Física de Materials – Centre Mixt CSIC-UPV/EHU, en referència al seu llibre #NODOS. El Programa Mestissatges, finançat pel Donostia International Physics Center (DIPC) amb la col·laboració del Centre de Física de Materials (CFM) del CSIC,  constitueix un espai alternatiu per a la trobada d'artistes, escriptors, científics i humanistes. Un lloc per al debat, per a pensar diferent, per a imaginar.  Presenta: Augusto Beléndez, Universitat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Al final del mundo gira a la izquierda

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL

  22/10/2018, dilluns 18:00 h. - Finalitza 26/10/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  SETMANA DE CINEMA D'ISRAEL amb la projecció “Al final del mundo gira a la izquierda” d'Avi Nesher. Coordina: Luis López Belda. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Esclerosi Múltiple necessitats dels pacients

  ESCLEROSI MÚLTIPLE: NECESSITATS DELS PACIENTS

  22/10/2018, dilluns 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Trobe "Esclerosi Múltiple: necessitats dels pacients". Ponents: José Manuel Ventura, Director General de Farmàcia de la Comunitat Valenciana; Ángel Sempere, Cap de Secció de Neurologia Hospital General Universitari d'Alacant; Maribel Izquierdo, Associació de Pacients d'Esclerosi Múltiple d'Alacant; Ramón Gómez Illán, Especialista en activitat física i esclerosi múltiple Centre d'Investigació de l'esport UMH; Jorge Mauriño, Director Mèdic Àrea de Neurociencias de Roche Farma. Modera: Toni Cabot, Director del Club Informació. Clausura: Concepción Bru Ronda, Directora de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant. Confirmacions: informacion.club@epi.es. Organitza: Universitat Permanent i Club Informació.

 • Jeannette Benancourt

  L'EFECTE ANTROPOCENO I EL SEU IMPACTE SOBRE LA PRODUCCIÓ ARTÍSTICA

  18/10/2018, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "L'efecte Antropoceno i el seu impacte sobre la producció artística" a càrrec de Jeannette Betancourt Díaz, artista visual. S'esbossaran els arguments que promouen situar en el temps present de la història, l'inici de l'Antropoceno o el que és el mateix, l'època de major impacte de l'ésser humà sobre el planeta Terra. Presenta: Mª Dolores Mulá i María Marco Such.

 • Dijous, 4
 • Mar Gómez

  COMUNICACIÓ DEL TEMPS I CLIMA: DELS FORMATS CLÀSSICS A les XARXES SOCIALS

  18/10/2018, dijous 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Comunicació del temps i clima: dels formats clàssics a les xarxes socials" a càrrec de Mar Gómez, meteoròloga del "Tiempo.es". Presenta: Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  18/10/2018, dijous 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 15/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General.Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa

 • Sacrum Castellum

  SACRUM CASTELLUM. ESTUDIOS ARTÍSTICOS SOBRE LA IGLESIA DE SANTA MARÍA DE MONFORTE DEL CID

  17/10/2018, dimecres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Sacrum Castellum. Estudios artísticos sobre la Iglesia de Santa María, de Monforte del Cid”, a càrrec d'Alejandro Cañestro Donoso, Doctor en Història de l'Art. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Aula de la ciutat d'Alacant

  ALACANT. UNA CIUTAT EN LA CRUÏLLA

  17/10/2018, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona ALACANT. UNA CIUTAT EN LA CRUÏLLA. Fa uns mesos, amb motiu del fracàs del "tripartit" pensem que era necessari debatre les circumstàncies que havien portat a aqueixa crisi del govern municipal, sens dubte, la més greu des de 1979; però la reflexió que deuria fer-se no hauria de limitar-se al fet concret, caldria contextualitzar aquesta crisi en l'esdevenir de la ciutat a fi d'intentar explorar què factors polítics, socials, culturals, econòmics, i fins i tot provinents de l'imaginari col·lectiu, estan jugant en els últims temps en aquesta ciutat per a impedir el seu progrés. Intervenen: Juan Ramón Gil, Director de Continguts del Diari Informació; Manuel Alcaraz, Conseller de Transparència de la Generalitat Valenciana; Francisco Moreno, Historiador; Carlos Gómez Gil, Professor de la UA; i José Ramón Giner, Periodista. Moderador: José María Perea, Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Plataforma d'Iniciatives Ciutadanes.

 • Cap a un nou ésser humà

  CAP A UN NOU ÉSSER HUMÀ: CIBORG, BIOTECNOLOGIA, INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL, TRANSHUMANISME?

  17/10/2018, dimecres 19:00 h. - Finalitza 18/10/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el Seminari "CAP A UN NOU ÉSSER HUMÀ: CIBORG, BIOTECNOLOGIA, INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL, TRANSHUMANISME?" amb la ponència "El Ciborg" a càrrec d'Igor Sádaba Rodríguez, Doctor en Sociologia i professor de la UCM. L'endemà intervindran Javier Sádaba amb la ponència "Intel·ligència Artificial i Transhumanisme des de l'ètica"; i Benjamí Herreros Ruiz de Valdepeñas amb la ponència "Una nova medicina davant al biotecnologia". Coordina: María del Olmo Ibáñez, Directora de l'Arxiu Provincial d'Alacant i doctora en Filosofia i Lletres. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  24/10/2018, dimecres 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 14/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  16/10/2018, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "Cuidant la teua memòria" a càrrec d'Adela Alonso Gallegos i Julia Segura Martínez, Infermeres Comunitàries. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Exercici físic per a tots 2018

  EXERCICI FÍSIC PER A TOTS

  10/10/2018, dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller "Exercici Físic per a tots" a càrrec d'Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripcions en la web de la Seu. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 3
 • La vida secreta de las palabras

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE

  16/10/2018, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a Isabel Coixet. Projecció de la pel·lícula “La vida secreta de las palabras” (2005). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA %u2013 Aula de Cinema de la UA.

 • Dimarts, 2
 • Món i formes del Flamenc - el món de la imatge

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. SIS CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE

  16/10/2018, dimarts 20:15 h. - Finalitza 19/11/2018

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja es poden inscriure (inscripció gratuïta) al cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC. EL FLAMENC I EL MUNDO DE LA IMATGE, la primera sessió de la qual tractarà sobre "La necessitat de cultivar i transmetre el coneixement en les Penyes" a càrrec de la Peña Pedro Bacán. Intervindran: Vanessa Teba, cantaora, i Valentín Rosa, guitarra. Coordina: Josefina Samper García. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464