Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Desembre, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Desembre, 2019
 • Dissabte, 21
 • El Cartero de Neruda

  XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA

  10/01/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA, amb la projecció de la pel·lícula “El cartero de Neruda”, Director: Michael Radford (1994). Presenta: Oscar Strada, Psicoanalista, Alacant, Doctor en Psicologia, Soci de l'ELP de Madrid. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica "El Molinet" i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiana.

 • Divendres, 20
 • Nadal 2019-2020

  BON NADAL

  La Seu Universitària Ciutat d'Alacant els desitja BON NADAL i PRÒSPER ANY 2020. Els informem que del 24 de desembre fins al 6 de gener la Seu (C/ Ramón y Cajal, 4) romandrà tancada. Reprendrem la programació cultural a partir del 7 de gener. Ja està disponible el butlletí de gener en l'enllaç adjunt.

 • Los espigadores y la espigadora

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  16/01/2020, dijous 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb "El cinema d'Agnes Varda, La Dama de la Nouvelle Vague (I)" i la projecció de “Los espigadores y la espigadora” (“Les glaneurs et la glaneuse”, França - Tunísia, any 2000). Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Dijous, 19
 • Arquitectures en l'arquitectura

  ARQUITECTURES EN L'ARQUITECTURA

  16/01/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari ARQUITECTURES EN L'ARQUITECTURA. Al llarg del temps els edificis han passat per diferents alteracions amb canvis d'usos. Això ha portat a intervenir amb noves arquitectures en l'arquitectura d'origen. La segona jornada versarà sobre "Intervencions en l'arquitectura musulmana". Coordinador i docent: Santiago Varela, arquitecte i doctor en Arquitectura. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ladrones de vidas

  LADRONES DE VIDAS

  16/01/2020, dijous 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/Sant Ferran, 40.

  Projecció del documental “Ladrones de vidas”. El documental tracta dels xiquets robats durant el franquisme a la Comunitat Valenciana, de Miguel Hernández i Luis Pla. Organitza: Associació Víctimes Xiquets Robats Alacant (AVA).

 • Vicente Gaos

  EFEMÈRIDES LITERÀRIES

  16/01/2020, dijous 19.30 h. - Finalitza 06/02/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal.

  Comença el cicle EFEMÈRIDES LITERÀRIES, referides a any 2019, seguint el criteri cronològic de la data en què es produeix (naixement o defunció). La primera conferència estarà dedicada a "Vicente Gaos, poeta valencià". Coordina i imparteix: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Benjamí Prado i Raquel Lanseros

  LITERATURA EN LA SEU. DE BAT A BAT

  16/01/2020, dijous 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LITERATURA EN LA SEU. DE BAT A BAT, amb la sessió titulada "Poesia actual" a càrrec de Benjamí Prado i Raquel Lanseros. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Concatedral de San Nicolás

  SANT NICOLÁS, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS

  15/01/2020, dimecres 20.15 h. - Finalitza 11/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Seminari SANT NICOLÁS, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS. La Catedral de Sant Nicolás alberga les relíquies del Sant i Patró d'Alacant, a partir del qual sorgeix la tradició de Papà Noel en el món. La primera sessió estarà dedicada a "L'origen del culte a Sant Nicolás, la seua expansió pel Mediterrani i la seua arribada a la Península Ibèrica". Coordina i imparteix: Pablo Rosser Limiñana, arqueòleg i Tècnic Conservador Patrimoni Cultural Municipal. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripció completa.

 • Alexander Von Humboldt

  ART, CIÈNCIA I VIATGE. ALEXANDER VON HUMBOLDT

  14/01/2020, dimarts 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Art, ciència i viatge. Alexander Von Humboldt" a càrrec d'Elisa Garrido Moreno, Universitat Europea de Madrid. Amb aquesta conferència es commemora els 250 anys del naixement d'aquest personatge polifacètic en el qual es fusiona la ciència, l'art i les humanitats. Presenta: Emilio Soler. Coordina: José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • seminari salut - menopausa

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020

  14/01/2020, dimarts 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020 amb la conferència "Caminant de la mà de la menopausa" a càrrec de Silvia Delgado García. Hospital General d'Alacant. Coordina: Carmen Vives Cases, Vicedegana d'Investigació, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut i Catedràtica de Salut Pública. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  13/01/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista amb el títol LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL. Coordinadores: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revuelta, Mari Sigüenza i Josefina Carreño. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Mirame, ahora me ves 1

  MIRA'M! ARA EM VEUS

  13/01/2020, dilluns 19.30 h. - Finalitza 30/01/2020

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició MIRA'M! ARA EM VEUS, producte d'un procés col·laboratiu realitzat durant dos anys entre membres del Poble Gitano d'Alacant i alumnes i professors de la Universitat d'Alacant. Es va partir del respecte a la diversitat cultural, entenent que cada cultura és diferent i ha de ser acceptada en les seues formes de vida, sense exclusió, sense repressió, en igualtat de drets i oportunitats.Comissariat col·laboratiu.

 • Xarrades divulgatives oscars goyas i una dècada de cinema que s'acaba

  XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA

  13/01/2020, dilluns 19.00 h. - Finalitza 28/02/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença les XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA amb la primera sessió dedicada "El millor i el pitjor del cinema de 2019". Intervenen: Gonzalo Eulogio, Cadena SER; Augusto González, Informació TV; Antonio Dopazo, Diari Informació; i Ludivine Homo, productora audiovisual. Modera i coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dóna regna solta al mestre que portes dins

  SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN

  13/01/2020, dilluns 17.30 - 19.30 h. - Finalitza 11/02/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN. Docents: Inés Montiel Higuero, Metge de l'Equip d'Atenció Primària en el Centre de Salut Sant Blas, i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica i Professora de Llengua Castellana i Literatura de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Sagrat Cor HH Maristes d'Alacant. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • Aigua... libèl·lules i fotografies

  AIGUA... LIBÈL·LULES I FOTOGRAFIES. TEODORO MARTÍNEZ I RICARDO MENOR

  09/01/2020, dijous 20.15 h. - Finalitza 30/01/2020

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició AIGUA... LIBÈL·LULES I FOTOGRAFIES. TEODORO MARTÍNEZ I RICARDO MENOR. L'aigua com a element per a la vida d'aquests extraordinaris insectes voladors. Les libèl·lules com a punt d'unió i partida per a una amistat i un projecte que es materialitza amb aquesta exposició. Presentació a càrrec de Vicente Valero Costa.

 • Dimecres, 18
 • Calendari de la dóna 2020

  PRESENTACIÓ DEL CALENDARI DE LA DÓNA 2020

  09/01/2020, dijous 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del Calendari de la Dóna 2020. Intervenen: Mari Carmen Gil García, responsable de STEPV-Dons; i Anabel García López, Delegada de STEPV. Convidades: Conxa Ballester Pons, Guitarra; Gloria Revert Lázaro i Rosario Palma Moreno, Piano duo; Emilia Méndez Barrios i Inmaculada Azorín López, mezzosopranos en el cor de Cambra Contrapunctum; Raquel Álvarez, Artista alacantina, escenificació a capela; Natalia García Fernández i Judit Aliaga Nájar, Presenten taller d'instruments "Basubanda/Ressonant". Coordina: Mari Carmen Gil, Responsable de l'Àrea de polítiques d'igualtat del STEPV Intersindical Valenciana. Més informació: https://intersindical.org/dones/. Organitza: STEPV Intersindical Valenciana.

 • Divendres, 13
 • Grup d'Estudis Actualitat Alacant

  EN EL CAMINO HACIA EL BELÉN

  21/12/2019, dissabte 11.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Projecció del documental “En el camino hacia el Belén” vídeo original de Sr. Juan Giner, Catedràtic en Història. A continuació tindrà lloc l'actuació del cor de Veus Blanques de Xixona dirigit pel mestre Vicente Pla. Coordina: Gerónimo Gai Gacén, President de GEA. Organitza: GEA Grupo d'Estudis d'Actualitat.

 • Storm

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  19/12/2019, dijous 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb la projecció de "Storm", any 2009, Direcció Hans-Christian Schmid, Coproducció Bòsnia i Hercegovina, Alemanya, Dinamarca, Holanda, Suècia. Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Le Grand Bleu - El Gran Blau

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE

  17/12/2019, dimarts 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a la "El Mar Greg”. Projecció de la pel·lícula "Le Grand Bleu" (“El Gran Azul”, Luc Besson, 1988). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (16 Al 21 DESEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 16 al 21 de desembre.

 • Dimarts, 10
 • La Sablonara

  "CANTEN COMO QUE LLOREN, LLOREN COMO QUE CANTEN"

  20/12/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert “Canten como que lloren, lloren como que canten” amb obres dels segles XVI i XVII dividit en dues parts: la primera amb peces profanes de temàtica lírica de Claudio Monteverdi; i la segona amb nadales nadalenques espanyoles de diversos autors. Intèrprets: La Sablonara. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El insulto

  XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA

  20/12/2019, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA, amb la projecció de la pel·lícula “El Insulto”, Director: Ziad Doueiri (2017). Presenta: Esperanza Giménez, psicoanalista i psicòloga C.O. "El Molinet"; i Ascensión Andreu Martínez, professora de l'Àrea de Dret Eclesiàstic de l'Estat de la Universitat de Múrcia. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiana, C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • Cultura de la violació i robots sexuals

  CULTURA DE LA VIOLACIÓ I ROBOTS SEXUALS

  19/12/2019, dijous 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornada CULTURA DE LA VIOLACIÓ I ROBOTS SEXUALS amb les ponències: "Robots patriarcals i intel·ligència artificial" a càrrec de Lydia Delicat Moratalla, Universitat Jaume I de Castelló; i "Sexisme en la cultura sexual: el disseny de robots i altres enginys de plaer" a càrrec d'Ana María González Ramos, Universitat Autònoma de Barcelona. Coordinadores: Inmaculada Fernández Arrillaga i Lydia Delicado Moratalla. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Associació Klías i Institut Interuniversitari d'Estudis de Gènere.

 • Dilluns, 9
 • El silencio de otros

  COMMEMORACIÓ DE LA DECLARACIÓ UNIVERSAL DELS DRETS HUMANS

  18/12/2019, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Commemoració de la Declaració Universal dels Drets Humans amb la projecció, i posterior col·loqui, del documental “El silencio de otros” d'Almudena Carracedo i Robert Bahar. Coordina: Vicente Hernandis Martínez. Organitza: Amnistia Internacional, Grup Local d'Alacant.

 • Emergència climàtica, activismes i solidaritat

  EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, ACTIVISMES I SOLIDARITAT: REPTES DELS MOVIMENTS SOCIALS DAVANT LA CRISI CLIMÀTICA

  18/12/2019, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Xarra-col·loqui "Emergència climàtica, activismes i solidaritat: reptes dels moviments socials davant la crisi clímática" a càrrec d'Àlex Guillamón Lloret, Coordinador d'Entrepueblos i activista a favor del clima. Presenta: Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Director del Laboratori de Climatologia de la Universitat d'Alacant; i Marisa López Lon, Entrepobles Alacant. Col·labora: Campanya - Alacant NO als TCI, Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, CVONGD (Coordinadora Valenciana d'ONGD), Colla Ecologista d'Alacant-Ecologistes en Acció, Fridays For Future Alacant i Extinction Rebellion Alacant. Organitza: Entrepobles Alacant i Màster Interuniversitari en Cooperació al Desenvolupament (Esp. en Sostenibilitat Ambiental) de la Universitat d'Alacant.

 • La insólita vida de Martín Olmedo

  LA INSÓLITA VIDA DE MARTÍN OLMEDO

  17/12/2019, dimarts 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació i signatura del llibre “La insólita vida de Martín Olmedo” de Jesús Romero Briasco. Intervenen: Francisco Mas-Magro Magro, Mèdic Gerontólogo, Vicepresident de l'Associació Gerontològica del Mediterrani, Membre de l'Associació Cultural Espill d'Alacant i de l'Ateneu Blasco Ibáñez de València, i escriptor; Julio de España Moya, Doctor en Medicina Interna i Cirurgia, President de la Diputació Provincial d'Alacant (1995-2003), President de les Corts Valencianes (2003-2007), i Senador (2007-2011); i Luis Crespo García, Tinent Coronel de l'Exèrcit de l'Aire, Comandant de la Companyia Gestair i de TNT-Panair, i eminent retratista madrileny.

 • I Jornada Meteorològica à punt

  I JORNADA METEOROLÒGICA D'À PUNT

  17/12/2019, dimarts 10:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I JORNADA METEOROLÒGICA D’À PUNT amb el títol “La informació de proximitat en els episodis de pluges torrencials. La lliçó de la DANA del setembre a Alacant”. Ponents: Jorge Olcina Cantos, catedràtic d’Analisi Geogràfica Regional UA; un representant de Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica; Jorge Tamayo, delegat territorial d’Aemet a la Comunitat Valenciana; representants d’Avamet i Ametse; i Victòria Rosselló, cap de Meteorologia d’À Punt Mèdia. Organitza: À Punt Mèdia.

 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÓNICAS DE NUEVA TABARCA

  16/12/2019, dilluns 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Crónicas de Nueva Tabarca” d'Armando Parodi coeditado per l'Ajuntament d'Alacant i Publicacions UA. Intervenen: Pablo Rosser i Armando Parodi, autor del llibre. Organitza: Publicacions UA.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de desembre. Convocatòria especial de Nadal - INCUBADOR DE VALORS

  09/12/2019 dilluns - Finalitza 12/12/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Els dies 9, 10, 11 i 12 de desembre tindrà lloc la Convocatòria especial de Nadal i Recollida d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • Dijous, 5
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (9 Al 21 DESEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 9 al 21 de desembre.

 • Dimecres, 4
 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT A RATLLA

  10/12/2019, dimarts 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT A RATLLA. Es treballaran els continguts de manera amena i participativa, ensenyant conceptes i tècniques de Teràpia Cognitiva, avalats per l'evidència clínica, i assequibles al públic general. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea, Psicòloga Clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Captain Corelli's mandolin

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE

  10/12/2019, dimarts 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "El Mar grec". Projecció de la pel·lícula "Captain Corelli's mandolin" (“La Mandolina del capitán Corelli”, John Madden, 2001). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464