Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Febrer, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2019
 • Dimarts, 26
 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ

  06/03/2019, dimecres 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 28/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ. Coordinadores: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; i Ana Zaragoza Martí, nutricionista Universitat d'Alacant i Sotsdirectora de Gasterra. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant), Cookpad i Gasterra. Inscripció completa.

 • Dissabte, 23
 • CAR 3

  CINEMA EN VALENCIÀ

  01/03/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció de “Cars 3” (per a tots els públics). Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant.

 • Divendres, 22
 • II Trobada de la Xarxa Internacional de sociologia de les sensibilitats

  II TROBADA DE LA XARXA INTERNACIONAL DE SOCIOLOGIA DE LES SENSIBILITATS (REDISS)

  09/03/2019, dissabte 9:30 - 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  II TROBADA DE LA XARXA INTERNACIONAL DE SOCIOLOGIA DE LES SENSIBILITATS (REDISS). Directors: Adrián Scribano 8CONICET (Universitat de Buenos Aires), i Juan Antonio Roche Presó (Universitat d'Alacant). Coordinadors Acadèmics: Jeanine Herrera (Universitat Sant Carlos de Guatemala), i Pablo Martínez Rico (Universitat d'Alacant). Organitza: Departament de Sociologia I. Programa

 • space cowboys

  CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR

  07/03/2019, dijous 17:30 - 21:30 h. - Finalitza 08/04/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el cicle CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR, amb la projecció de la Pel·lícula "Space Cowboys". Tema: Envelliment Positiu. Ponent: Reyes Pascual, mèdica internista. Coordina: Nieves Antón Tavira, Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • L'or dels valencians

  L'OR DELS VALENCIANS - CONFERÈNCIA

  05/03/2019, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència sobre l’exposició L’OR DELS VALENCIANS a càrrec dels comissaris de la mostra, Alfons Sánchez i Jaume Vicent Ortiz Poblador. Organitza: Associació “l’Ullal Cultural d’Algemesí”.

 • Intel·ligència aplicada - èxit personal i professional

  INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. DESCOBREIX ELS SECRETS DE L'ÈXIT PERSONAL I PROFESSIONAL - 2a PART

  09/03/2019, dissabte 9:30 - 14:00 h. - Finalitza 16/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  El dimarts 26 de febrer a les 8:30 h. estarà disponible el formulari d'inscripció (gratuïta) al seminari INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. DESCOBREIX ELS SECRETS DE L'ÈXIT PERSONAL I PROFESSIONAL - 2a PART. Autoconeixement, intel·ligència financera, automotivació, motivació laboral i actitud positiva, són part dels continguts del seminari. Docent i coordinador: Fabián Villena. Llicenciat en Psicologia per la UNED. Director de l'Institut d'Actituds Positives. Docent en el Màster en Adreça de Màrqueting i Comunicació de la Universitat Politècnica de València. Coach Associat i Certificat per ASESCO. Màster en Programació Neurolingüística acred. per R. Bandler. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT

  05/03/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 02/04/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT que consisteix en sessions d'exercici físic que milloren la mobilitat, força i elasticitat dels membres superiors i inferiors, així com l'equilibri i estabilitat corporal. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant de l'Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).
  Inscripció completa.

 • Logo Aula feminista

  POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES

  04/03/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES, amb la sessió "Agenda feminista, la Quarta Ona, el 8M i conseqüències". Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Actrius Alacantines, avui

  ACTRIUS ALACANTINES, AVUI

  04/03/2019, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ACTRIUS ALACANTINES, AVUI. Trobades amb actrius alacantines que ens parlaran de les seues trajectòries. Aquesta sessió estarà a càrrec de Patricia Jordá. Director del cicle: Juan Luis Mira. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Marcas Negras en la era de la transparencia

  MARCAS NEGRAS (EN LA ERA DE LA TRANSPARENCIA)

  04/03/2019, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Presentació del llibre“Marcas Negras (en la era de la transparencia) ¿Quién fabrica en realidad los productos que nos venden las marcas líderes?”, GEDISA - 2018. Ponents: Fernando Olivares Delgado, director de l'obra i Director de la Càtedra de la Marca Corporativa i del grup d'investigació UA Brandscience; Arturo Pinedo de Miguel, Coautor General de Llorente & Conca, Espanya i Portugal. Organitza: Càtedra de la Marca Corporativa.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 25 FEBRER Al 9 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 25 de febrer al 9 de març.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ

  28/02/2019, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. La primera part del taller consistirà en "El riure com a eina terapèutica per al canvi" i la segona "Aprenent a descobrir la nostra part positiva". Docents: Isabel López Molina, psicòloga clínica, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 21
 • Avís

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA" - REPETICIÓ

  27/02/2019, dimecres 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Us informem que l'última sessió del taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT “A ratlla” (Repetició) ha sigut anul·lada. En breu els comunicarem la nova data. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant – Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  27/02/2019, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Carmen y Lola

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG

  26/02/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. FEBRER-MAIG, amb la projecció de la pel·lícula “Carmen y Lola”. Comptarem amb l'assistència de l'actor Moreno Borja, nominat al Goya a l'actor revelació pel seu paper de pare de Lola. Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA – Aula de Cinema de la UA.

 • Dissabte, 16
 • El Renaixement a Espanya

  EL RENAIXEMENT A ESPANYA

  22/02/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL RENAIXEMENT A ESPANYA amb la sessió "Fernando Yáñez de l'Almedina entre Itàlia i Espanya: pintures i arquitectures" a càrrec de Fernando Marías Franco, catedràtic d'Història de l'Art de la Universitat Autònoma de Madrid. Coordinador: Alejandro Cañestro Donoso. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 15
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 18 FEBRER Al 2 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 18 de febrer al 2 de març.

 • Premis Lupa Violeta

  I EDICIÓ PREMIS LUPA VIOLETA

  02/03/2019, dissabte 10:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I Edició Premis LUPA VIOLETA FILLES DEL FEMINARI. Premiades: María Murnau, Cultura i Comunicació, Marcela Lagarde, Genealogia Feminista, i Marina Subirats, Coeducació. Organitza: Lupa Violeta

 • Mucho ruido y pocas nueces

  XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI

  01/03/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula “Mucho ruido y pocas nueces” (1993) del director Kenneth Branagh. Presenta: Mª Elena Tarapow, Psicoanalista, membre de la Xarxa psicoanalítica d'Alacant. Coordina el Cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano - C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • Ángel Gómez

  IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL

  28/02/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL, amb la conferència "Del curtmetratge al llargmetratge" a càrrec d'Ángel Gómez, Director de cinema, guionista, director d'actors, consultor de guió i docent cinematogràfic. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i TEADA.

 • Futbol la nova religió pagana del segle XXI

  ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI?

  28/02/2019, dijous 20:00 h. -  Finalitza 21/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comença el cicle ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI? amb la sessió "Quin és la situació avui?" Quins paradigmes estan en la base d'aquesta relació? Presentació d'un vídeo periodístic elaborat amb una enquesta a diverses persones en el carrer i en estudi, sobre aquest tema, i tertúlia general oberta. Dirigeix la sessió José Emilio Munera, periodista. Cap d'esports del diari INFORMACION. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe - Cultura de la Diòcesi Oriola - Alacant.

 • Óscar Bernácer

  PROJECTA, ON VIUS? - MASTERCLASS ÓSCAR BERNÁCER

  28/02/2019, dijous 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Dins de la III Edició de PROJECTA, ON VIUS?, tindrà lloc una Másterclass amb el cineasta valencià Óscar Bernácer, així com la projecció del seu llargmetratge “El Hombre que embotelló el sol” sobre la creació de ciutat de Benidorm. Organitza: Mediterrania Audiovisual.

 • Preludi

  LAURA MONTSEÉ. PRELUDI

  27/02/2019, dimecres 20:00 h. - Finalitza 25/03/2019

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició PRELUDI. Laura Monstseé reflexiona en la seua exposició sobre el trànsit generat en la societat actual amb la dona com a protagonista, una dona lliure, fort, que pren les regnes de la seua vida i decideix la seua pròpia destinació.

 • número 59 L'Espill

  PRESENTACIÓ NÚMERO 59 REVISTA L'ESPILL

  27/02/2019 dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del número 59 de la revista de pensament L'Espill, dedicat a analitzar els canvis que han tingut lloc en els últims 50 anys (1968-2018). Hi intervindran: Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant; Gustau Muñoz, director de L'Espill i Enric Balaguer, assagista i escriptor. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües.

 • IV Jornades Professionals del cinema espanyol

  IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL

  27/02/2019, dimecres 19:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL, amb la projecció “Cariño” (2018) i “Behind” (2016). Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i TEADA.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II

  27/02/2019 dimecres 10:00 - 12:30 h. - Finalitza 10/04/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant). Inscripció completa.

 • L'or dels valencians

  L'OR DELS VALENCIANS

  26/02/2019, dimarts 20:15 h. - Finalitza 28/03/2019

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició L’OR DELS VALENCIANS. Mostra itinerant sobre l’infrafinançament fiscal del nostre territori. Autors: Alfons Sánchez Andrés i Jaume Vicent Ortiz Poblador de l’associació “l’Ullal Cultural d’Algemesí”.

  Calendari: Del 26 de febrer al 28 de març.

 • divulgArte

  DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (4ª EDICIÓ)

  26/02/2019, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (4ª EDICIÓ), amb la sessió dedicada a "Criminologia i Art" a càrrec de Fernando Rodes Lloret, mèdic forense i professor associat de la UA, i Joan Castejón, Pintor. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Rosa Montero

  LITERATURA A LA SEU

  26/02/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LITERATURA A LA SEU amb la trobada amb l'escriptora Rosa Montero, l'autora dialogarà amb Marina Vicente sobre la seua obra. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarrada Stanley Kubrick

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA II

  25/02/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle XARRES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA II, amb la sessió "20 anys sense kubrick. Viatge per una filmografia inoblidable". Francisco J. Ortiz, professor i divulgador, i Pascual Gozalvez, escriptor. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ

  21/02/2019, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. La primera part del taller consistirà en "El riure com a eina terapèutica per al canvi" i la segona "Aprenent a descobrir la nostra part positiva". Docents: Isabel López Molina, psicòloga clínica, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • La professora d'història

  CINEMA EN VALENCIÀ

  21/02/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció de “La professora d’història” (no recomanada a menors de 7 anys). Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant.

 • Arquitectura i art la construcció de la modernitat

  ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT

  21/02/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT. 1950-2000, amb la conferència "L'urbanisme de la modernitat": La Ciutat de Vacances, Ciutat Prieto, a Alacant; Planificació del Polígon Primer en la platja de Sant Joan; Poblats de Colonització en la Vega Baixa. Coordinador i docent: Santiago Varela Botella, arquitecte i doctor en Arquitectura. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 14
 • Totes fem empresa

  I JORNADA TOTES FEM EMPRESA. LES DONES EN L'EMPRESA DE FUTUR

  21/02/2019 dijous 9:30 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Univeritària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I JORNADA TOTES FEM EMPRESA. LES DONES EN L’EMPRESA DE FUTUR, amb la ponència inaugural “El paper de l’empresa en la igualtat” a càrrec de Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell i consellera d’igualtat i Polítiques Inclusives. Més informació i inscripcions en l’enllaç adjunt. Organitza: IVACE i Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  20/02/2019, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 13
 • El Renaixement a Espanya

  EL RENAIXEMENT A ESPANYA

  15/02/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL RENAIXEMENT A ESPANYA amb la sessió "El renaixement en el Regne de Múrcia. Pautes en la recerca sobre un relat necessari" a càrrec del Dr. Ignacio Ruiz López, Professor de la Universitat de Barcelona, comissari d'exposicions i galerista. Coordinador: Alejandro Cañestro Donoso. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 • Dimarts, 12
 • La causa contra Franco

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG

  19/02/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. FEBRER-MAIG. Projecció del documental "La causa contra Franco". El documentalista Dietmar Post presentarà la seua obra i participarà en el debat posterior. Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Dilluns, 11
 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL

  26/02/2019, dimarts 18:00 h. - Finalitza 27/05/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL. Consta de dues parts: "Mantenirmiento del benestar emocional" les dues primeres sessions, i "Desenvolupar el benestar emocional en la teua vida" les dues segones. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant). Inscripció completa.

 • Dissabte, 9
 • Déu meu però que t'hem fet

  CINEMA EN VALENCIÀ

  14/02/2019, jueves 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle “CINEMA EN VALENCIÀ” amb la projecció de “Déu meu, però què t’hem fet?” (per a tots els públics). Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant.

 • Divendres, 8
 • Tècniques d'il·luminació fotogràfica

  TÈCNIQUES D'IL·LUMINACIÓ FOTOGRÀFICA EN INTERIOR I EXTERIORS. RETRATS

  25/02/2019, dilluns 11:00 - 13:00 h. - Finalitza 01/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4. Els continguts del taller versaran sobre la il·luminació i les seues qualitats, el color de la llum i la seua direcció. Coordinador i docent: Vicente Viana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció completa.

 • Música contemporània en a l'UA

  MÚSICA CONTEMPORÀNIA EN LA UA

  15/02/2019, divendres 20:00 h. - Finalitza 18/05/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle MÚSICA CONTEMPORÀNIA EN LA UA, amb el concert "Diàlegs". Duo Lisus, Jesús Núñez i Lidia Muñoz (saxofon). Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DE L'11 Al 23 DE FEBRER)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana de l'11 al 23 de febrer.

 • Arquitectura i art la construcció de la modernitat

  ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT

  14/02/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT. 1950-2000, amb la conferència "La Modernitat a Espanya": Els inicis a Espanya; L'arribada a Alacant. Obres de Miguel López; Els anys seixanta. Treballs de José Antonio García Solera; La dècada desarrollista. Arquitectura de Juan Guardiola Gaya. Coordinador i docent: Santiago Varela Botella, arquitecte i doctor en Arquitectura. Inscripció gratuïta en la web de la Seu. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ

  14/02/2019, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. La primera part del taller consistirà en "El riure com a eina terapèutica per al canvi" i la segona "Aprenent a descobrir la nostra part positiva". Docents: Isabel López Molina, psicòloga clínica, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 7
 • tertúlies de cinema

  TERTÚLIES DE CINEMA

  22/02/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle TERTÚLIES DE CINEMA amb la sessió "Entorn dels Oscar". Intervenen: Gonzalo Eulogio, Augusto González i Luis López Belda. Modera: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • II Jornades de Filosofia a Secundària

  II JORNADES DE FILOSOFIA A SECUNDÀRIA. LA INNOVACIÓ A l'AULA DE FILOSOFIA

  22/02/2019, divendres 17:00 - 20:30 h. - Finalitza 23/02/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Comencen les II JORNADES DE FILOSOFIA A SECUNDÀRIA. LA INNOVACIÓ A l'AULA DE FILOSOFIA, amb la Conferència Inaugural "La Innovació i l'ensenyament de la Filosofia" a càrrec d'Antonio Campillo, Catedràtic de Filosofia de la Universitat de Múrcia. Organitza: Assessoria Filosofia. CEFIRE Humanístic i Social.

 • La música que et sona III

  LA MÚSICA QUE ET SONA III

  21/02/2019, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA III, amb la sessió "Ànima llatina". Intèrprets: Laura Ortega, Raymond Arteaga, Joe Ott, Victoria Marco i Daniel Curichagua. Direcció del cicle: Victoria Marco i Daniel Curichagua (Associació de Música de cambra d'Alacant, AMCA). Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es podrà seguir en directe en l'enllaç adjunt.

 • Tecnópolis

  TECNÓPOLIS. UNA CRÍTICA IL·LUSTRADA I REFLEXIVA DE LA TECNOLOGIA CONTEMPORÀNIA

  19/02/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "TECNÓPOLIS. Una crítica il·lustrada i reflexiva de la tecnologia contemporània" a propòsit del llibre de Neil Postman "Tecnópolis" (Edicions "El Salmón", 2018). Participen: Antonio Alonso, Professor de Filosofia de la Universitat Complutense de Madrid; Juanma Agulles, Professor de Sociologia de la UA; i José Ramón Navarro Vera, Professor d'urbanisme de la UA. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Actrius Alacantines, avui

  ACTRIUS ALACANTINES, AVUI

  18/02/2019, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ACTRIUS ALACANTINES, AVUI. Trobades amb cinc actrius alacantines que ens parlaran de les seues trajectòries. Aquesta sessió estarà a càrrec de Saida Benzal. Director del cicle: Juan Luis Mira. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Riu Monnegre i l'horta d'Alacant

  RIO MONNEGRE I L'HORTA D'ALACANT

  18/02/2019, dilluns 20:15 h. - Finalitza 20/02/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle de conferències sobre el RIO MONNEGRE I L'HORTA D'ALACANT amb la sessió "L'ús dels terres del Monnegre fins l'època romana: hàbitat i explotació", a càrrec de Julio J. Ramón Sánchez, Llicenciat en Geografia i Història; Anna Garcia Barrachina, Llicenciada en Història; i Tècnics de la Unitat de Col·leccions i Excavacions del MARQ. Coordina: Jorge Payá Sellés. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • 50 anys del CEU

  DOCUMENTAL 50 ANYS DEL CEU: HISTÒRIA I MEMÒRIA

  07/02/2019, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cicle 50 ANYS DEL CEU: HISTÒRIA I MEMÒRIA, amb la presentació i projecció del documental "50 anys del CEU: Història i memòria" que dóna títol al cicle del mateix nom. Coordina: José María Perea. Organitza: Arxiu de la Democràcia.

 • Novel·la històrica

  ANEM A ESCRIURE UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  13/02/2019, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Origen i evolució de les places urbanes Alacant

  ORIGEN I EVOLUCIÓ DE LES PLACES URBANES D'ALACANT (I)

  13/02/2019, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el Seminari ORIGEN I EVOLUCIÓ DE LES PLACES URBANES D'ALACANT (I). El seminari consisteix a divulgar la història, formació, desenvolupament i transformació de les principals places urbanes i espais públics d'Alacant (Paseíto Ramiro, Plaza de l'Ajuntament, Portal d'Elx, Plaza Gabriel Miró, Plaza Calvo Sotelo, Plaza de la Montanyeta, Plaza Ruperto Chapí i Plaça Nova). Coordinador i docent: Sergio García Doménech, Doctor arquitecte i arquitecte tècnic. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 6
 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA" - REPETICIÓ

  13/02/2019, dimecres 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA" (Repetició). Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Aprenent a ser feliços, enfortint la nostra autoestima

  APRENENT A SER FELIÇOS ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA - REPETICIÓ

  12/02/2019, dimarts 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller APRENENT A SER FELIÇOS ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA (Repetició). Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant %u2013 Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallecs. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Memòria històrica i recursos memorials

  MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT

  11/02/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari MEMÒRIA HISTÒRICA I RECURSOS MEMORIALS A ALACANT, amb la sessió "LA MEMÒRIA DE GUERRA, LLIBERTAT I REPRESSIÓ (V). Els recursos de la memòria i el seu futur a Alacant: els refugis anti-aeris". Coordinador i docent: Pablo Rosser. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dóna regna solta al mestre que portes dins

  SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN

  11/02/2019, dilluns 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller SOLTA Al MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN. Docents: Inés Montiel Higuero, Metge de l'Equip d'Atenció Primària en el Centre de Salut Sant Blas, i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica i Professora de Llengua Castellana i Literatura de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Sagrat Cor HH Maristas d'Alacant. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció Completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 1
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 4 Al 16 DE FEBRER)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 4 al 16 de febrer.

 • Principia

  REVISTA PRINCIPIA I PRINCIPIA MAGAZINE

  15/02/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació de la Revista PRINCIPIA I PRINCIPIA MAGAZINE amb el títol "Principia: Derrocant la barrera entre les ciències i les lletres", a càrrec d'Enrique Royuela, doctor en Microbiologia, Editor cap i director de les publicacions Principia i Principia Magazine al costat de Cristina Escandón i Javier Díaz Romeral. Coordina: Marina Limiñana.

 • La protecció social en la Societat Actual

  LA PROTECCIÓ SOCIAL EN LA SOCIETAT ACTUAL

  13/02/2019, dimecres 10:30 - 15:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  LA PROTECCIÓ SOCIAL EN LA SOCIETAT ACTUAL. Jornades XXV aniversari de la creació del Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana: 25 anys de seu i trobada social. Col·labora: Presidència de la Generalitat i Universitat d'Alacant. Organitza: Comitè Econòmic i Social de la Comunitat Valenciana i Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Particiació i Cooperació.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464