Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Març, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Març, 2019
 • Divendres, 29
 • Shine

  CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR

  04/04/2019, dijous 17:30 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR, amb la projecció de la pel·lícula "Shine". Tema: Família i bogeria. Ponent: José Luis Serra, psicòleg USM. Coordina: Nieves Antón Tavira, Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Igualtat Lingüística

  IGUALTAT LINGÜÍSTICA

  03/04/2019, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Igualtat lingüística” d’Alfons Esteve i Francesc Esteve. Presenta: Marinela Garcia, Junta Directiva d’ACPV. Ponents: Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant; Alfons Esteve, cap tècnic del Servei de Política Lingüística de la UV i autor del llibre; i Francesc Esteve, tècnic lingüístic del Servei de Política Lingüística de la UV i autor del llibre. Organitza: Acció Cultural del País Valencià i Vicerectorat de cultura, Esport i Llengües.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II

  03/04/2019, dimecres 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Un hombre de éxito

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. FEBRER-MAIG

  02/04/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. FEBRER-MAIG. Aquest mes dedicat a "L'Havana en el cinema cubà dels vuitanta". Projecció de la pel·lícula “Un hombre de éxito” (Humberto Solás, 1985). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura, Aula de Cinema de la UA.

 • cinema i còmic imprescindibles del còmic

  I EDICIÓ DE CINEMA I CÒMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÒMIC

  01/04/2019, dilluns 18:30 h. - Finalitza 17/04/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença la I EDICIÓ DE CINEMA I CÒMIC. IMPRESCINDIBLES DEL CÒMIC. Aquest cicle que uneix cinema i còmic recorre alguns dels personatges més icònics del món del còmic: batman, Akira, Anacleto, Tintín i Watchmen. La primera projecció és "The Dark Knight" (2008) de Christopher Nolan. Podeu consultar el programa i horaris en l'enllaç adjunt. Coordina: Virginia Carrión. Organitza: Aula de Còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DE L'1 Al 13 D'ABRIL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana de l'1 al 13 d'abril.

 • Dijous, 28
 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT

  02/04/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT que consisteix en sessions d'exercici físic que milloren la mobilitat, força i elasticitat dels membres superiors i inferiors, així com l'equilibri i estabilitat corporal. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "Taller de tonificación i enfortiment", i la segona "Millora de la condició física de l'adult major mitjançant l'exercici". Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant de l'Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 26
 • Santa Faç

  LA SANTA FAÇ, UN NOU CODI DA VINCI?

  09/04/2019, dimarts 20:15 h. - Finalitza 29/05/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el seminari LA SANTA FAÇ, UN NOU “CODI DA VINCI”?, amb la sessió “Introducció i context” a càrrec de Pablo Rosser Limiñana, doctor en Patrimoni Arqueològic i Històric de la UA i Tècnic Superior en Patrimoni Cultural de l'Ajuntament d'Alacant. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 22
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 25 MARÇ Al 6 D'ABRIL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 25 de març al 6 d'abril.

 • TALLER: EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL 2

  EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (ABRIL)

  01/04/2019, dilluns 9:30 - 11:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el taller EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (ABRIL). Destinat a aquelles persones que desitgen traure-li el màxim partit al seu telèfon. Docent: Aixa Escudero Morales. Coordina: Daniel Ruíz. Inscripció completa. Calendari: 1, 8 i 15 abril, torn matí i vesprada; 4 i 11 torn tard. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ

  28/03/2019, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Hestia Lucentum, C/ la Vilavella, 1 (al costat de l'Església de Santa María).

  Finalitza el taller L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable", i la segona "Generar habilitats per a posar en pràctica la cuina mediterrània". Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; i Ana Zaragoza Martí, nutricionista Universitat d'Alacant i Sotsdirectora de Gasterra. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant), Cookpad i Gasterra.

 • Dijous, 21
 • Jules y Jim

  XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI

  05/04/2019 divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle XIII CICLE DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA. EL CINEMA I EL PSICOANÀLISI, amb la projecció de la pel·lícula "Jules i Jim" del director François Truffaut. Presenta: Adrián Buzzaqui, psicoanalista, soci de l'ELP de Madrid i membre de Xarxa Psicoanalítica d'Alacant. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano, C.O. "El Molinet" (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • Cárceles Bolleras

  CÁRCELES BOLLERAS

  05/04/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Documental “Cárceles Bolleras”. Participen: Cecilia Montagut, realitzadora del documental; Camen Beamud, treballadora Social Institucions Penitenciàries i professora de la UA; Victòria Cremades, de l’Aparadora i professora de la UA. Col·labora: Mostra Visible Alacant. Organitza: L’Aparadora, UA, Mostra Visible Alacant.

 • Xavier Barcons Jáuregui

  EUROPA ENFRONT DELS NOUS REPTES DE L'ASTRONOMIA

  04/04/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Europa enfront dels nous reptes de l'Astronomia". Ponent: Xavier Barcons Jáuregui, Director General de l'Organització Europea per a la Investigació Astronòmica en l'Hemisferi Austral (ESO). Modera: Guillermo Bernabeu Pastor, Catedràtic de Física Aplicada en la UA. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe punxant l'enllaç adjunt.

 • Vibracions de Juan Gil-Albert

  VIBRACIONS DE JUAN GIL-ALBERT: LA FASCINACIÓ DE LA CONSTÀNCIA. ALACANT-ALCOI

  04/04/2019, dijous 10:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Congrés Internacional "Vibracions de Juan Gil-Albert: la fascinació de la constància. Alacant-Alcoi" amb motiu del XXV Aniversari de la seua mort. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt.Calendari: 3 abril (Institut Juan Gil Albert), 4 abril (Institut Juan Gil Albert i Seu Universitària Ciutat d'Alacant), 5 abril (Institut Juan Gil Albert i Seu Universitària Ciutat d'Alacant), i 6 abril (Alcoi). Organitza: Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • II Jornada participativa sobre desenvolupament urbà sostenible

  II JORNADA PARTICIPATIVA SOBRE DESENVOLUPAMENT URBÀ SOSTENIBLE EN LA COSTA MEDITERRÀNIA D'ALACANT #DUSA2

  04/04/2019, dijous 9:30 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  II JORNADA PARTICIPATIVA SOBRE DESENVOLUPAMENT URBÀ SOSTENIBLE EN LA COSTA MEDITERRÀNIA D'ALACANT #DUSA2, que pretén reunir a diferents agents del canvi per a construir una ciutat més sostenible. La primera taula redona se centrarà en "Els reptes d'una ciutat en la Costa Mediterrània". Modera: Laura García Torregrosa, Tècnic de Finançament i Innovació de FUNDEUN. Participen: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; Magdalena Martínez, Directora Agencia Provincial de l'Energia; Miguel Ángel Gracia, Representant de l'Associació PAU2; i Cristina Ávila, Responsable de R+D CHM. Organitza: Sustainable Environmental Network.

 • Acte dels Reis Mags de Canyada

  EL AUTO DE LOS REYES MAGOS DE CAÑADA: UNA JOYA DE TRADICIÓN Y ESPECTÁCULO

  03/04/2019, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia “El Auto de los Reyes Magos de Cañada: Una joya de tradición y espectáculo” a càrrec d'Antonio Díez Mediavilla, Secretari de l'Associació Espanyola de Comprensió Lectora, professor del Departament d'Innovació i Formació Didàctica. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Mariano Sánchez Soler2

  TALLER DE RELATS

  03/04/2019, dimecres 18:00 h. - Finalitza 05/04/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4, els dies 3 i 4 d'abril; i C/ Sant Ferran, 40, el dia 5 d'abril.

  Comença el TALLER DE RELATS, dirigit per Mariano Sánchez Soler. El taller és gratuït fins a completar l'aforament. Inscripcions: relatos@alicantelibros.com. Organitza: Associació Provincial de Llibreters.

 • Lorca i copla contra l'oblit

  LORCA I COPLA CONTRA L'OBLIT

  02/04/2019, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert LORCA I COPLA CONTRA L'OBLIT. Recorregut musical i poètic pels temps de la guerra civil espanyola i la postguerra. Intèrprets: Zambra, Jordi Estellés (guitarra), Antonio Pérez (violoncel), Esther Díaz (veu), Francisco Gil (rapsode). Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • novissimas novissimos

  NOVISSIMAS, NOVISSIMOS

  01/04/2019, dilluns 20:15 h. - Finalitza 16/04/2019

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició NOVISSIMAS, NOVISSIMOS en la seua edició de 2019. Dotze fotógraf@s que presenten els seus treballs del taller "L'Art de la fotografia en blanc i negre" que organitza el Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant. Comissari: Javier Serrano.

 • Altres alacantins il·lustres III - 2

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III

  01/04/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III, amb la conferència dedicada a Francisco Javier Balmis i Berenguer (Alacant 1753 - Madrid 1819). Pare de la major gesta filantrópica sanitària de la Història. Coordina: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES

  01/04/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Debat Feminista amb el títol POLÍTICA SEXUAL I NOVES ALIANCES FEMINISTES, amb la conferència a càrrec d'Isabel Menéndez, psicòloga i psicoanalista. Coordinadores: Mar Esquembre i Cristina Sánchez. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Dimarts, 19
 • TALLER: EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL 2

  EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (MARÇ)

  25/03/2019, dilluns 9:30 - 11:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (Març). Destinat a aquelles persones que desitgen traure el màxim partit al seu telèfon. Docent: Aixa Escudero Morales. Coordina: Daniel Ruíz. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 18
 • IV Jornades Professionals del cinema espanyol

  IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL

  28/03/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les IV JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL, amb la Cerimònia de lliurament de diplomes del Màster en Art Dramàtic Aplicat de la Universitat d'Alacant, presidida per John D. Sanderson i Juan Luis Mira Candel. Coordina: John Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i TEADA.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II

  27/03/2019, dimecres 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT

  26/03/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller ESCOLA DE TONIFICACIÓN I ENFORTIMENT que consisteix en sessions d'exercici físic que milloren la mobilitat, força i elasticitat dels membres superiors i inferiors, així com l'equilibri i estabilitat corporal. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "Taller de tonificación i enfortiment", i la segona "Millora de la condició física de l'adult major mitjançant l'exercici". Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant de l'Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL

  25/03/2019, dilluns 18:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. El taller consta de dues parts: "Manteniment del benestar emocional" les dues primeres sessions; i "Desenvolupar el benestar emocional en la teua vida" les dos següents. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dissabte, 16
 • El Renaixement a Espanya

  EL RENAIXEMENT A ESPANYA

  21/03/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle EL RENAIXEMENT A ESPANYA amb la sessió "L'escultura sevillana del segle XVI: La formació de l'escola" Dr. Jesús Rojas-Marcos González, professor de la Universitat de Sevilla. Coordinador: Alejandro Cañestro Donoso. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 15
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 18 Al 30 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 18 al 30 de març.

 • Cita a ciegas

  CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR

  21/03/2019, dijous 17:30 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el cicle CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR, amb la projecció de la pel·lícula %u201CCita a Cegues%u201D. Tema: Alcohol, Cola social. Ponent: Dorotea Torres, psiquiatre UCA. Coordina: Nieves Antón Tavira, Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 14
 • Connectant cors Piano Day

  CONNECTANT CORS. PIANO DAY

  29/03/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CONNECTANT CORS, amb la sessió "Benjamin Sun, Piano Day". Intèrprets: Benjamin Sun, piano. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Comissió Cívica per a la recuperació de la memòria històrica

  POLÍTIQUES I PRÀCTIQUES DE MEMÒRIA HISTÒRICA I DEMOCRÀTICA

  29/03/2019, divendres 9:00 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Trobada Internacional POLÍTIQUES I PRÀCTIQUES DE MEMÒRIA HISTÒRICA I DEMOCRÀTICA amb motiu de la commemoració del 80 aniversari del final de la Guerra Civil. Organitza: Comissió Cívica per a la Recuperació de la Memòria Històrica.

 • El final de la guerra civil a Alacant

  EL FINAL DE LA GUERRA CIVIL A ALACANT. REPRESSIÓ I EXILI

  28/03/2019, dijous 9:00 h. - Finalitza 11/04/2019

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició EL FINAL DE LA GUERRA CIVIL A ALACANT. REPRESSIÓ I EXILI. La mostra arreplega els esdeveniments del final de la Guerra Civil, així com la repressió posterior. Comissariat: Arxiu de la Democràcia.

 • Miguel Delibes

  SEMBLANÇA MIGUEL DELIBES

  27/03/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Semblança Miguel Delibes", a càrrec d'Elisa Delibes de Castro, filla de l'escriptor i Presidenta de la Fundació. Presenten: Javier Ortega Álvarez, Director gerent de la Fundació; Jorge Olcina Cantos, Director Calme Universitària Ciutat d'Alacant; Eva Valero Juan, Directora del CeMab. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, CeMab i Fundació Miguel Delibes.

 • divulgArte

  DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (4ª EDICIÓ)

  26/03/2019, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua DIVULGARTE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (4ª EDICIÓ), amb la sessió dedicada a "Els insectes en la vida i en l'art" a càrrec d'Eduardo Galante, Catedràtic Zoologia UA i director del Museu de Biodiversitat UA, i Eugenio Ampudio, Artista multidisciplinari. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • An What if

  CINEMA GREC

  26/03/2019, dimarts 19:30 h. - Finalitza 29/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle de CINEMA GREC amb la projecció AN (What if / I si...?). Any 2012. Direcció i guió: Christoforos Papakaliatis. Versió original amb subtítols en castellà. Podeu consultar la resta del programa en l'enllaç adjunt. Coordina: Luis López Belda. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Xarrades distopies de cinema

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA II

  25/03/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle XARRES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA II, amb la sessió "35 anys de (1984). La distopía en el cinema". Ludvine Homo, Cap de projectes audiovisuals i divulgadora, i José Vicedo, guionista i director de cinema. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Actrius Alacantines, avui

  ACTRIUS ALACANTINES, AVUI

  25/03/2019, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle ACTRIUS ALACANTINES, AVUI. Trobades amb cinc actrius alacantines que ens parlaran de les seues trajectòries. Aquesta sessió estarà a càrrec d'Inma Mira. Director del cicle: Juan Luis Mira. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Maysun Acostament al fotoperiodisme

  ACOSTAMENT Al FOTOPERIODISME DE CONFLICTE. SHOOTING FROM THE HIP

  25/03/2019, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferencia "Acostament al fotoperiodisme de conflicte. Shooting from the hip", a càrrec de MAYSUN, periodista gràfica que ha cobert conflictes socials, polítics o desastres naturals en diverses zones geogràfiques. Coordina: Ignacio Álvarez-Ossorio Alvariño. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ

  21/03/2019, dijous 17:00 - 20:00 h.

  Lloc: Hestia Lucentum, C/ la Vilavella, 1 (al costat de l'Església de Santa María).

  Continua el taller L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol %u201CL'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable%u201D, i la segona %u201CGenerar habilitats per a posar en pràctica la cuina mediterrània%u201D. Coordinadores: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; i Ana Zaragoza Martí, nutricionista Universitat d'Alacant i Sotsdirectora de Gasterra. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant), Cookpad i Gasterra.

 • Dimarts, 12
 • TALLER: EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL 2

  EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (MARÇ)

  18/03/2019, dilluns 9:30 - 11:30 h. i 18:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taller EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (MARÇ). Destinat a aquelles persones que desitgen traure-li el màxim partit al seu telèfon. Docent: Aixa Escudero Morales. Coordina: Daniel Ruíz. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció completa.

 • Diumenge, 10
 • Intel·ligència aplicada - èxit personal i professional

  INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. DESCOBREIX ELS SECRETS DE L'ÈXIT PERSONAL I PROFESSIONAL - 2a PART

  16/03/2019, dissabte 9:30 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari INTEL·LIGÈNCIA APLICADA. DESCOBREIX ELS SECRETS DE L'ÈXIT PERSONAL I PROFESSIONAL - 2a PART. Autoconeixement, intel·ligència financera, automotivació, motivació laboral i actitud positiva, són part dels continguts del seminari. Docent i coordinador: Fabián Villena. Llicenciat en Psicologia per la UNED. Director de l'Institut d'Actituds Positives. Docent en el Màster en Adreça de Màrqueting i Comunicació de la Universitat Politècnica de València. Coach Associat i Certificat per ASESCO. Màster en Programació Neurolingüística acred. per R. Bandler. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dissabte, 9
 • El Renaixement a Espanya

  EL RENAIXEMENT A ESPANYA

  15/03/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL RENAIXEMENT A ESPANYA amb la sessió "Connexions entre Llevant i Andalusia en el Renaixement espanyol" a càrrec del Dr. Pedro Galera Andreu, catedràtic d'Història de l'Art de la Universitat de Jaén. Coordinador: Alejandro Cañestro Donoso. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 8
 • Antonio Calvo Roy

  PERIODISME CIENTÍFIC, UNA ESPECIALITAT PER Al SEGLE 21

  22/03/2019 , divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Periodisme científic, una especialitat per al segle 21" a càrrec d'Antonio Calvo Roy, periodista científic i President de l'Associació Espanyola de Comunicació Científica. Coordina: Marina Limiñana. Més informació: https://www.aecomunicacioncientifica.org. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Nadó en cap

  CINEMA EN VALENCIÀ

  22/03/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Finalitza el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció del “El Nadó en Cap” (per a tots els públics). Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant.

 • Cafè filosòfic 2019

  VI OLIMPÍADA DE FILOSOFIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  22/03/2019, divendres 17:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cafè Filosòfic amb l'alumnat premiat en la VI Olimpíada de Filosofia de la Universitat d'Alacant. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Futbol la nova religió pagana del segle XXI

  ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI?

  21/03/2019, dijous 19:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI? amb la sessió "Quina amenaces i quines esperances vivim avui?" Com hem arribat fins a ací? Quins valors estan en joc? Què estem guanyant? Què estem perdent? Taula redona: Jesús Herrero, escriptor, i José Luis Cifuentes Honrubia, Catedràtic d'Universitat Llengua Espanyola de la Universitat d'Alacant i exmilitante polític del PSOE i Ciutadans. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe - Cultura de la Diòcesi Oriola - Alacant.

 • Unicòmic 2019

  UNICÒMIC 2019. XXI JORNADES DEL CÒMIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  21/03/2019, dijous 19:00 h. - Finalitza 23/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  UNICÒMIC 2019. XXI JORNADES DEL CÒMIC DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. Coordina: Joan Miquel Rovira. Organitza: Associació Unicómic. Jornades del còmic de la Universitat d'Alacant.

 • Sin Ayer

  SIN AYER

  20/03/2019, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació de la novel·la “Sin ayer” a càrrec de Cristina Sarrió Arnau i Mayte Sierra Amado. Autor: Tomás Ferrando Agulló.

 • Mester de Clerecía

  MEMÒRIA DE LA POESIA ESPANYOLA

  14/03/2019, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Recital Poètic dins de la serie MEMÒRIA DE LA POESIA ESPANYOLA, amb el títol "Mester de Clerecía, Segles XIII i XIV". Presenta: Francisco Burló i José A. Asensio. Organitza: Grup Amarilis, Associació Espejo de Alicante.

 • Planes para mañana

  CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR

  14/03/2019, dijous 17:30 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA I SALUT. SOMIAR, VIURE, SENTIR, amb la projecció de la Pel·lícula “Planes para mañana”. Tema: Dona i vida. Ponent: Macarena Quesada, mèdica CSSyR. Coordina: Nieves Antón Tavira, Centre de Salut Campoamor. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Arquitectura i art la construcció de la modernitat

  ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT

  14/03/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT. 1950-2000, amb la conferència "Després de la modernitat": Solucions diverses; La restauració en arquitectura; Recuperar la ciutat; Formes noves; Camins d'internalización. Coordinador i docent: Santiago Varela Botella, arquitecte i doctor en Arquitectura. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 7
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DE L'11 AL 24 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana de l'11 al 24 de març.

 • Vicente Ramos

  HOMENATGE A VICENTE RAMOS PÉREZ EN EL SEU CENTENARI

  20/03/2019, dimecres 19:00 h. - Finalitza 24/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el Seminari HOMENATGE A VICENTE RAMOS PÉREZ EN EL SEU CENTENARI amb la conferència inaugural "Vicente Ramos, historiador, cronista i polític. Una vida de passió per l'estudi" a càrrec de Joaquín Santo. A continuació tindrà lloc la Taula Redona "Vicente Ramos. Estudis literaris alacantins". Intervenen: Miguel Ángel Lozano, Aitor Larrabide, José Payá, i Juan Antonio Ríos Carratalá. Coordina: Consuelo Jiménez de Cisneros. Podeu consultar la resta del programa en l'enllaç adjunt. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Incubadora de Valors

  Recollida d'aliments de març - INCUBADORA DE VALORS

  11/03/2019, dilluns - Finalitza 13/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Els pròxims dies 11, 12, 13 i 14 de març tindrà lloc la Convocatòria de Solidaritat i Recollida d'Aliments. Convidem a tots a ser solidaris amb aquelles persones que més ho necessiten. En l'enllaç adjunt els informem dels horaris i els punts de recollida. Gràcies per la seua col·laboració.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ

  13/03/2019, dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE - REPETICIÓ. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "L'alimentació mediterrània: la nostra millor aliada per a una vida saludable", i la segona "Generar habilitats per a posar en pràctica la cuina mediterrània". Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; Irene Guirao Sánchez, nutricionista de Cookpad; i Ana Zaragoza Martí, nutricionista Universitat d'Alacant i Sotsdirectora de Gasterra. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant), Cookpad i Gasterra.

 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  12/03/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT que consisteix en sessions d'exercici físic que milloren la mobilitat, força i elasticitat dels membres superiors i inferiors, així com l'equilibri i estabilitat corporal. El taller consta de dues parts: la primera amb el títol "Taller de tonificació i enfortiment", i la segona "Millora de la condició física de l'adult major mitjançant l'exercici". Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant de l'Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant.

 • Dimarts, 5
 • TALLER: EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL 2

  EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (MARÇ)

  11/03/2019, dilluns 9:30 - 11:30 h. i 18:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taller EL MEU TELÈFON MOVIL, AQUEIX ESTRANY QUE M'ACOMPANYA SEMPRE. DESCOBREIX TOT EL SEU POTENCIAL (MARÇ). Destinat a aquelles persones que desitgen traure-li el màxim partit al seu telèfon. Docent: Aixa Escudero Morales. Coordina: Daniel Ruíz. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció completa.

 • Divendres, 1
 • Miguel Hernández Romàntic

  MIGUEL HERNÁNDEZ ROMÀNTIC

  15/03/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert "Miguel Hernández Romàntic". Intèrprets: Manuel Ramos, piano i Oriana Quintero, soprano. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. El concert es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Música contemporània en a l'UA

  MÚSICA CONTEMPORÀNIA EN LA UA

  15/03/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle MÚSICA CONTEMPORÀNIA EN LA UA, amb el concert "Simbelar per a una Metamorfosi". Cynthia Luque (actriu) i Jacobo Díaz (oboè). Organitza: Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant.

 • Celia Sánchez Ramos

  PRIMERES SOLUCIONS DELS DANYS OCULARS PER L'ÚS DE PANTALLES LEDs: FONAMENT CIENTÍFIC

  14/03/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "Primeres solucions dels danys oculars per l'ús de pantalles LEDs: Fonament científic". Ponent: Celia Sánchez Ramos, Doctora en Ciències de la Visió i Medicina Preventiva. Fundadora del Laboratori de Neurocomputación i Neurorobótica de la Universitat Complutense de Madrid. Modera: Pedro José Boj Giménez, Catedràtic Escola d'Òptica. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia, Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Parlem de poesia metapoesia

  DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA. PARLEM DE POESIA METAPOESÍA

  13/03/2019, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA "Parlem de Poesia metapoesía". Presenta: Antonio Mula. Coordina: José Luis Rico. Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala. Organitza: Universitat Permanent. Grup Verse a Vers.

 • El litoral i el model de ciutat

  EL LITORAL I EL MODEL DE CIUTAT

  12/03/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona "El litoral i el model de ciutat". Intervenen: Francisco Leiva, Arquitecte Grup Aranea; Andrés Silanes, Arquitecte Equipe Subarquitectura; Jordi Cortina, Catedràtic d'Ecologia UA; Carlos Arribas, Ecologistes en Acció. Modera: Jorge Olcina, Catedràtic de Geografia UA. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat d'Alacant de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Curs cuidadores en l'àmbit familiar

  CURS DE CUIDADORES EN L'ÀMBIT FAMILIAR

  12/03/2019 dimarts 16:00 - 20:00 h. - Finalitza 20/03/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el CURS DE CUIDADORES EN L'ÀMBIT FAMILIAR. El programa abasta temes com la dependència i atenció en domicili, procés d'envelliment i atenció a persones amb Alzheimer i altres demències. Intervenen: José Ramón Martínez Riera, infermer comunitari i professor UA; Paco Millán Robles, fisioterapeuta; Arántzazu González Manchado, psicòloga Centre de psicologia Tucumán; Jorge López-Gómez, infermer comunitari; i Encarni Muñoz, treballadora social. Inscripcions: info@manospararespirar.com especificant nom, cognoms, telèfon i correu electrònic de contacte. Organitza: Manos para Respirar.

 • Teatre Alacant

  REVISIÓ MÈDICA A la CULTURA ALACANTINA

  11/03/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cicle REVISIÓ MÈDICA A la CULTURA ALACANTINA, amb la sessió "Situació de les Webs culturals d'Alacant". Intervenen: Jon López Dávila, Alacant Live Music; Juanjo Cervetto, LoBlanc; María Gilabert, Alacant MAG. Coordina: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Altres alacantins il·lustres III - 2

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III

  11/03/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES III, amb la conferència dedicada a Joaquín Agrasot Juan (Oriola 1836 - València 1919). Un pintor històric i costumista entre Oriola, Alacant i València. Coordina: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Veu de dóna

  VEU DE DONA. LA DONA EN LA FESTA

  08/03/2019, divendres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona sobre la dona en la festa amb el títol VEU DE DONA. Coordina: Beatriz Botella. Organitza: Foguera Port d'Alacant.

 • El Renaixement a Espanya

  EL RENAIXEMENT A ESPANYA

  08/03/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL RENAIXEMENT A ESPANYA amb la sessió “En labor sumptuoso…y en propiedad ageno” Antonio de Guevara, Juan de Juni i el grup del Sant Enterrament, a càrrec del Dr. Manuel Arias Martínez, Sotsdirector del Museu Nacional d'Escultura. Coordinador: Alejandro Cañestro Donoso. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Arquitectura i art la construcció de la modernitat

  ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT

  07/03/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari ARQUITECTURA I ART, LA CONSTRUCCIÓ DE LA MODERNITAT. 1950-2000, amb la conferencia "Integració entre arquitectura i art": Els espais urbans; L'arquitectura religiosa i la participació en les esglésies de Colonització; Santa María del Mar a Xàbia. Coordinador i docent: Santiago Varela Botella, arquitecte i doctor en Arquitectura. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Futbol la nova religió pagana del segle XXI

  ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI?

  07/03/2019, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ÉS EL FUTBOL LA NOVA RELIGIÓ PAGANA DEL SEGLE XXI? amb la sessió "Cap a on va aquesta relació? Quins valors han d'aflorar? Avui afloren nous paradigmes i ens podem preguntar: Amb quins valors estan vivint aquesta qüestió les noves generacions? Quin futur s'endevina amb les noves tecnologies? Taula Redona: Jesús Llor, doctor en informàtica, treballant en projectes per a l'EUIPO, i Ramón Mínguez Vallejos, professor titular de teoria de l'educació de la Universitat de Múrcia. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe - Cultura de la Diòcesi Oriola - Alacant.

 • Novel·la històrica

  ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA

  06/03/2019, dimecres 17:30 - 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller ESCRIUREM UNA NOVEL·LA HISTÒRICA, a càrrec de Manuel Avilés Gómez, escriptor. Amb aquest curs l'alumne tindrà un coneixement "interessant" del segle XIX espanyol i podrà participar en la novel·la històrica que volem escriure sobre aquesta època. Col·labora: Editorial ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Pacient Actiu

  PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II

  06/03/2019, dimecres 10:00 - 12:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller PRENENT CONTROL DE LA TEUA SALUT II del programa de Conselleria Pacient Actiu. Es tracta d'un programa de suport a les persones que viuen amb alguna malaltia crònica. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A RATLLA" - REPETICIÓ

  05/03/2019, dimarts 18:30 - 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT "A ratlla" (Repetició). Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (DEL 4 Al 16 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 4 al 16 de març.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464