Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Setembre, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2019
 • Dilluns, 30
 • Espanya a Amèrica

  ACCIÓ D'ESPANYA A AMÈRICA

  11/10/2019, dilluns 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taula Redona “Acció d'Espanya a Amèrica”. Intervenen: Agustín Bermúdez Aznar, President honorari de l'Institut Internacional d'Història del Dret Indiano; i Manuel Rodríguez Maciá, Ex-coordinador de la Fundació desenvolupe Municipal Centroamericano de l'AECID. Modera: Fernando López de Rego, Ex-diplomàtic de la UE. Organitza: Grup d'Estudis Actualitat d'Alacant (GEA).

 • Divendres, 27
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (30 SETEMBRE A l'11 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 30 de setembre a l'11 d'octubre.

 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  30/09/2019 dilluns 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Finalitza el taller VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la­Uni veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Nacidas para sufrir

  XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA

  11/10/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA, amb la projecció de la pel·lícula %u201CNascudes per a patir%u201D del director Miguel Albaladejo. Presenta: Mª Elena Tarapow, psicoanalista, Membre de la Xarxa Psicoanalítica d'Alacant. Coordina: Aurora Morilla, Psicòloga clínica, psicoanalista, Membre del Fòrum Psicoanalític de Madrid del Camp Lacaniano, Alacant. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Associació Internacional Anàlisi Freudiano, C.O. %u201CEl Molinet%u201D (Centre d'Orientació sociolaboral i Clínica).

 • Miquel Grau 53/1977

  MIQUEL GRAU 53/1977

  10/10/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació de la primera edició lliure "Miquel Grau 53/1977" de Llum Quiñonero. Acte que coincideix amb la commemoració del 9 d'octubre i amb el 41 aniversari de la mort de Miquel Grau a Alacant. Intervenen: Rubén Martínez Dalmau, Vicepresident de la Generalitat Valenciana; Carles Dolç, arquitecte i urbanista; Ciprià Ciscar, Advocat de l'Acció Popular en la causa contra Panadero Sandoval; Celia Ibañez, llibretera i part de l'Acció Popular; i Llum Quiñonero, autora del llibre. Organitza: Editorial Pruna Llibres.

 • Aula de la Ciutat

  AULA DE LA CIUTAT. D'OCTUBRE A NOVEMBRE

  08/10/2019, dimarts 19:00 h. - Finalitza 15/11/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle de l'Aula de la Ciutat d'octubre a novembre, amb la sessió "Escoltar i transformar la ciutat. Urbanisme Col·laboratiu i participació Ciutadana". Intervenen: Pilar Díaz, Arquitecta, i Iñaki Romero, Arquitecte. Membres de l'equipe Paisatge Transversal. Madrid. Coordina: José Ramón Navarro i Jorge Olcina. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Microfísica del poder sexual

  LA QUARTA ONA AMB LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  07/10/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista amb el títol LA QUARTA ONA AMB LA VIOLÈNCIA SEXUAL. Aquesta sessió estarà dedicada a “Microfísica del poder sexual: el cas Alcàsser i la construcció del terror”. Ponent: Nerea Barjola. Coordinadores: Lydia Sellés i Covadonga Peremarch. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Buscando al señor Goodbar

  LES DONES EN L'IMAGINARI CINEMATOGRÀFIC "APODERAMENT FEMENÍ"

  07/10/2019, dilluns 18:00 h. - Finalitza 31/10/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle LES DONES EN L'IMAGINARI CINEMATOGRÀFIC "APODERAMENT FEMENÍ", amb la projecció “Buscando al señor Goodbar” (Estats Units. 1977) Director Richard Brooks. Presenta: Luis López Belda, escriptor i divulgador cinematogràfic. Organitza: IMAJOVEN.

 • Dijous, 26
 • La universitat espanyola en el tardofranquisme

  LA UNIVERSITAT ESPANYOLA EN EL TARDOFRANQUISMO

  07/10/2019, dilluns 20:00 h. - Finalitza 14/10/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle LA UNIVERSITAT ESPANYOLA EN EL TARDOFRANQUISME amb la conferència "Dolores González, Enrique Ruano, Javier Sauquillo: El FLP III en la Universitat", a càrrec de Javier Padilla, escriptor premiat amb el Premi Cometes 2019. Coordina: Elías Alonso. Col·labora: Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. L'acte es retransmetrà en directe en l'enllaç adjunt.

 • Foguera La Ceràmica

  IV LECTURA DEL TIRANT LO BLANC

  05/10/2019, dissabte 9:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  IV LECTURA DEL TIRANT LO BLANC amb motiu del 9 d’octubre. La comissió foguera La Ceràmica ha triat l’obra de Joanot Martorell per a presentar la cultura valenciana. Organitza: Associació Cultural Foguera La Ceràmica.

 • Dimecres, 25
 • Món i formes del flamenc

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX

  15/10/2019, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Ja està disponible el formulari d'inscripció al cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA. 10 ANYS DESPRÉS: EL FLAMENC A ALACANT. En aquesta edició, commemorant els deu anys de marxa, intervindran: Cristina Creues Roldán, Juan Vergillos, Raquél Bermejo Álvarez, Roberto Sabater Boix, Alejandro Hurtado, Montse Madridejos, Treball Piñana, Miguel López Castro i Gènesi García Gómez. Coordina: Josefa Samper García. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 23
 • Trobada amb la comunitat romanesa resident a Alacant

  TROBADA AMB LA COMUNITAT ROMANESA RESIDENT A ALACANT

  30/09/2019, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Trobada de la Unió d'escriptors de Romania (USR) amb la comunitat romanesa d'Alacant. Participaran una vintena d'escriptors romanesos. Modera: Varujan Vosganian, escriptor vicepresident USR, i Diputat en el Parlament Romanés, i Catalina Iliescu, Professora Titular Departament Traducció UA. Organitza: ARIPI.

 • Divendres, 20
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (23 SETEMBRE Al 5 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 23 de setembre al 5 d'octubre.

 • El cinema explicat en imatges

  EL CINEMA EXPLICAT EN IMATGES

  04/10/2019, divendres 20:15 h. - Finalitza 13/12/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Comença el cicle EL CINEMA EXPLICAT EN IMATGES, amb la sessió “El nacimiento del séptimo arte”. Presenta: Pascual Gozálvez, escriptor i divulgador cinematogràfic. Coordina: Luis López Belda, Professor del Departament Comunicació i Psicologia Social. Col·labora: Imajoven. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant

 • logo UA

  75 CURIOSITATS DE MIGUEL HERNÁNDEZ

  03/10/2019, dijous 20:00 h. - Finalitza 30/10/2019

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4

  Exposició 75 CURIOSITATS DE MIGUEL HERNÁNDEZ. Aquesta exposició mostra pintures de l'artista de Jaén Santiago Ydáñez, premi de Pintura BMW 2018. Comissari: José Manuel Carcasés.

 • Caramel

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  03/10/2019, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb la projecció de "Caramel" títol original Sukkar Banat (any 2007), Director Nadine Labaki, Líban. Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Crisi Social el desafiament verd

  CRISI SOCIAL: EL DESAFIAMENT VERD

  02/10/2019, dimecres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació Associació Democràcia en Verda "Crisi social: el desafiament verd". Presenta: Jorge Olcina Cantos, Catedràtic de Geografia i Director del Laboratori de Climatologia de la UA. Intervenen: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta de DE_V i Julià Álvaro, Vicepresident de DE_V. A continuació, tindrà lloc la Conversa "Emergència climàtica i emergència política". Participa: Miguel Ángel Pavón, Activista en defensa del medi ambient. Organitza: Associació Democràcia en Verd.

 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  23/09/2019, dilluns 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua el taller VAIG O VINC, QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autolideratge personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Universitat Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Es pot usar l'art per a divulgar ciència

  ES POT USAR L'ART PER A DIVULGAR LA CIÈNCIA?

  25/09/2019, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Es pot usar l'art per a divulgar la ciència?" a càrrec de José Manuel López Nicolás, Catedràtic en Ciències Químiques i investigador de la Universitat de Múrcia (UMU) i Coordinador de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) de la UMU. Presenta: Julio Mulero, Investigador i Professor del Departament de Matemàtiques de la UA. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 19
 • A la vida vidita bona - sense mesura

  A la VIDA, VIDITA BONA... MÚSICA BARROCA ESPANYOLA PER EUROPA

  02/10/2019, dimecres 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Concert "A la vida, vidita bona... Música barroca espanyola per Europa" a càrrec del grup Sense Mesura. El grup pren com a intenció principal oferir al públic obres i autors poc usuals dins del camp de l'anomenada "Música Antiga". Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Estratègies per a la qualitat i la regeneració de la democràcia

  ESTRATEGIAS PARA LA CALIDAD Y LA REGENERACIÓN DE LA DEMOCRACIA

  01/10/2019, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del lliure “Estrategias para la calidad y la regeneración de la Democracia” publicat per l'Editorial Comares de Granada. Intervenen: José Manuel Canales, Professor de la Universitat d'Alacant; Ángel València Sáiz, professor de la Universitat de Màlaga, i Amparo Navarro, Vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement. Coordina: José Manuel Canales.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  01/10/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 29/10/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el taller CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA a càrrec de Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària, amb la col·laboració de María Luisa Cascales Pérez, Infermera Comunitària, i Ana Martín Pujol, resident d'Infermeria Familiar i Comunitària. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Intèrprets pioneres (1900-1953)

  INTÈRPRETS PIONERES (1900-1953)

  30/09/2019, dilluns 20:00 h. - Finalitza 30/10/2019

  Lloc: Sala Miguel Hernández, C/ Ramón y Cajal, 4

  Exposició INTÈRPRETS PIONERES (1900-1953). TENDINT PONTS. Aquesta mostra tracta de posar en relleu algunes situacions en les quals dones bilingües o políglotas van ser reclamades per persones o institucions per a prestar serveis lingüístics necessaris per al desenvolupament de determinats trobades i esdeveniments, en temps de guerra i en temps de pau. Comissari: Jesús Baigorri.

 • Portada Seu 2016

  PROGRAMACIÓ 2019-2020 DE LA SEU UNIVERSITÀRIA CIUTAT D'ALACANT

  Ja està disponible la programació de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant per al curs acadèmic 2019-2020. Anirem completant el programa conforme vaja avançant el curs. Més informació: 965 14 53 33.

 • Dilluns, 16
 • Canvia el món no el clima

  CANVIA EL MUNDO NO EL CLIMA

  17/09/2019, dimarts 18:50 - 21:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència %u201CCanvia el món no el clima. Debat sobre lluites, reptes i alternatives%u201D. Intervenen: Jorge Olcina, Catedràtic de Geografia i director del Laboratori de Climatologia de la Universitat d'Alacant; Héctor Manuel Espinosa Ferrer, representant de Fridays for Future, Alacant; Andrés Ortega Felipe, representant de Colla Ecologista d'Alacant. Organitza: Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Paz, Fridays for Future, Alacant, i Colla Ecologista d'Alacant/Ecologistes en Acció.

 • Divendres, 13
 • Avís

  AVÍS DE CESSAMENT DE TOTA ACTIVITAT EN LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  Davant la persistència de l'avís per alerta roja decretada per part de l'AEMET i la recrudescència de les condicions meteorològiques adverses, se SUSPÈN TOT TIPUS D'ACTIVITAT en la UA para el divendres, dia 13. Tots els edificis de la Universitat d'Alacant romandran tancats.

 • Dijous, 12
 • Guillermo Roz

  AUTOFICCIONS, AUTOBIOGRÀFIQUES NO AUTORITZADES

  27/09/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Conferència "Autoficcions, Autobiogràfiques no autoritzades" a càrrec de Guillermo Roz, Escriptor argentí. Presenta: Eva Valero Juan, Directora del Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i CeMab.

 • Tenim dret a una mort digna

  TENIM DRET A UNA MORT DIGNA?

  27/09/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Debat públic "¿Tenim dret a una mort digna?" Introdueix el debat Marisa Velasco, representant de l'Associació DMD a Alacant. Presenta: Carmen Sánchez Brufal, Presidenta Associació Controvèrsia. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • CEFIRE

  HISTÒRIA DE LA FILOSOFIA ORIENTAL

  27/09/2019, divendres 17:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Curs HISTORIA DE LA FILOSOFIA ORIENTAL dirigit a professorat no universitari de la Comunitat Valenciana. Finalitza el termini d'inscripció el 16 de setembre. Coordina: Sergio Ferreres Codorniu. Inscripcions en l'enllaç adjunt. Calendari: 27 de setembre a les 17:00 h. i 28 de setembre a les 10:00 h. Organitza: CEFIRE.

 • Com contribuïm a l'agenda 2030

  COM CONTRIBUÏM A l'AGENDA 2030?

  25/09/2019 dimecres 18:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Col·loqui "¿Com contribuïm a l'Agenda 2030?" Ponència a càrrec de Carlos Gómez Gil amb el títol "Acostant-nos a una millor comprensió dels ODS: límits i possibilitats per a la transformació". A continuació hi haurà un taller participatiu "Destí Agenda 2030: Formes d'avaluar el nostre progrés". Inscripcions: http://www.redsanitariasolidaria.org. Organitza: Xarxa Sanitària Solidària d'Alacant.

 • Ethel Bonet

  L'ÚLTIM GENOCIDI DEL POBLE YAZIDÍ. ELS ADORADORES DEL DIABLE

  23/09/2019, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "L'últim genocidi del poble Yazidí. Els adoradores del diable" a càrrec d'Ethel Bonet, periodista alacantina establida a Orient Mitjà des de fa dues dècades, que treballa per a diferents mitjans espanyols i llatinoamericans informant sobre aquesta regió, una de les més convulses del món. Coordina: Francisco Franco Sánchez. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Poesia barroca

  POEMES DEL SEGLE XVII. POESIA BARROCA

  16/09/2019, dilluns 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital poètic "POEMES DEL SEGLE XVII. POESIA BARROCA" a càrrec del grup AMARILIS. Coordina: José Antonio Asensio. Organitza: Grup Poètic Amarilis de l'Associació Espill d'Alacant.

 • Avís

  POEMES DEL SEGLE XVII. POESIA BARROCA

  Els informem que el Recital poètic %u201CPoemes del segle XVII. Poesia Barroca%u201D a càrrec del Grup Amarilis s'ajorna al dilluns 16 de setembre a les 20:15 h. Disculpen les molèsties.

 • Divendres, 6
 • setembre 2019

  PROGRAMACIÓ SETEMBRE EN LA SEU 2019

  Programació setembre en la Seu 2019. Poden consultar el programa en l'enllaç adjunt.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (9 Al 21 SETEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 9 al 21 de setembre.

 • L'Algérie de 1830 à 1962

  REALITZACIONS ECONÒMIQUES I ESTRUCTURALS A ALGÈRIA DES DE 1830 FINS A 1962

  20/09/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Realitzacions econòmiques i estructurals a Algèria des de 1830 fins a 1962" a càrrec de Jean-Marc Veyron, d'origen franc-espanyol amb estudis agrícoles i culminant la carrera en la indústria com a director d'empresa. És president del Cercle Algérianiste de la regió Centre Val de Loire (França). Organitza: La Maison de France.

 • Poemario Te llevaré a las playas de conchas dormidas

  TE LLEVARÉ A LAS PLAYAS DE CONCHAS DORMIDAS

  20/09/2019, divendres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del poemari “Te llevaré a las playas de conchas dormidas” de Julián Llorca. Presenta: José Luis Ferris. Acompanyament violoncel a càrrec de Laura Vidal Climent. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Impacte i valor econòmic del valencià

  IMPACTE I VALOR ECONÒMIC DEL VALENCIÀ

  19/09/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte d’inici de curs de la La Cívica - Escola Valenciana de l’Alacantí amb el títol “Impacte i valor econòmic del valencià”. Hi intervé: Fernando Pascual Lavilla, tècnic d’investigació de l’IVIE; i Ignaci Carbonell, Mestre de llengües i membre de la Unitat per a l’Educació Multilingüe, Universitat d’Alacant. Organitza: La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí.

 • Francisco Juan Martínez Mójica

  OBERTURA DEL CURS - CONFERENCIA A càrrec de FRANCISCO JUAN MARTÍNEZ MÓJICA

  19/09/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Obertura del curs de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i de l'Aula de Ciència i Tecnologia, amb la conferència sobre Tecnologia CRISPR a càrrec de Francisco Juan Martínez Mójica, Professor Titular del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la Universitat d'Alacant i precursor de l'eina d'edició genètica CRISPR. Intervenen: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d'Alacant; Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; y Salvador Ordóñez, Director de l'Aula de Ciència i Tecnologia. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fundació Jorge Alió

  PRESENTACIÓ LLIURE DE POESIA DE JOSÉ FERNÁNDEZ

  18/09/2019, dimecres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre de poesia de José Fernández i Homenatge a Dª. Pisda Abad, Professora de Castanyola, i a D. José Fernández. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió.

 • Associació d'Alzheimer d'Alacant

  JORNADA DIA MUNDIAL ALZHEIMER AFA ALACANT

  18/09/2019, dimecres 18:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  JORNADA DIA MUNDIAL ALZHEIMER AFA ALACANT amb el títol "Avances, prevenció i Jornada Portes Obertes Unitat de Neurologia Hospital de Sant Vicent". Introduirà la jornada i presenta: Mª Luz Rodríguez del Campo, Presidenta de l'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alacant. Intervenen: Inmaculada Abellán Miralles, Cap de Secció de Neurologia i Coordinadora de la Unitat de Neurologia de la conducta i Demències; Natalia Pérez Carmona, Neuròloga de la Unitat de Neurologia de la conducta i Demències; i Gloria González Caballero; Neuròloga Unitat de Neurologia de la conducta i Demències. Organitza: Associació d'Alzheimer d'Alacant.

 • Carrie

  CINECAFETAZO AMB HENAR ÁLVAREZ

  14/09/2019, dissabte 11:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cinemacafé amb Henar Álvarez, Cadena Ser i ex-presentadora de Dies de Cinema en RTVE, amb projecció i debat del film "Carrie". Coordina: Luis López Belda. Organitza: Imajoven

 • 20 Aniversari Col·legi de Geògrafs

  JORNADA 20 ANIVERSARI COL·LEGI DE GEÒGRAFS D'ESPANYA

  13/09/2019, divendres 10:00 - 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  JORNADA 20 ANIVERSARI COL·LEGI DE GEÒGRAFS D'ESPANYA, amb el títol "Passat, present i futur de la nostra professió". Inscripcions: inscripcion@geografos.org. Més informació: http://www.geografos.org. Organitza: Col·legi de Geògrafs d'Espanya.

 • Conferència Javier Vallhonrat

  PRESENTACIÓ CATÀLEG EXPOSICIÓ "DISCONTÍNUA" I CONFERÈNCIA DE JAVIER VALLHONRAT

  12/09/2019 dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Conferencia “Petjades, dipòsits, sediments” a càrrec de Javier Vallhonrat, Premi Nacional de Fotografia, i presentació del Catàleg de l'exposició "Discontínua" de Cayetano Ferrández. Coordina: Enric Mira, comissari de l'exposició "Discontínua". Organitza: Curs d'Expert en Fotografia, Departament de Comunicació i Psicologia Social, i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464