Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Febrer, 2020

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Notícies publicades en Febrer, 2020
 • Divendres, 28
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (2 A 14 MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 2 al 14 de març.

 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  04/03/2020, dimecres 17.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. Docent: Jone Montiel Higuero. Fisioterapeuta des del 2001. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Taller literari del segle XIX

  II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA

  02/03/2020, dilluns 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua l'II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA. Quaranta anys d'història d'aquest impressionant país per a gaudir estudiant i escrivint sobre ells. Una nova novel·la que depèn enterament de "nosaltres". Professor: Manuel Avilés Gómez, Escriptor. Col·labora ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 25
 • Pacient Actiu

  PROGRAMA PACIENT ACTIU

  02/03/2020, dilluns 10.00 - 12.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el "Programa Pacient Actiu". Un programa de suport a les persones que viuen amb una malaltia crònica i a persones cuidadores de pacients dependents, per a adquirir una millor autocura de la seua salut. Docents: María José Valls Torrecillas i María José Martínez del Castell. Coordina: Adela Alonso Gallegos, adjunta d'infermeria. Direcció d'Atenció Primària. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 24
 • El cinema contat en imatges II

  CINEMA COMPTAT EN IMATGES II

  06/03/2020, divendres 20.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CINEMA COMPTAT EN IMATGES II, amb la sessió dedicada a "Les noves ones europees". Imparteix: Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tras las huellas de René Quinton

  TRAS LAS HUELLAS DE RENÉ QUINTON

  06/03/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “Tras las huellas de René QUINTON”, la seua vida, la seua obra, la seua posterioritat a França i a Espanya. Amb la participació dels autors: Jean-François Dray, periodista d'investigació, fotògraf; i Diana Quattrocchi-Woisson, doctora en història de la Universitat de París, investigadora del CNRS. Intervenen: Xavier Ferrand, José Miguel Sempere, Francisco Xavier Coll i la presidència del senador José Asensi Sabater. Organitza: Fundacion René Quinton Alacant i AGAMI Editions París.

 • Javier Reverte y Javier Moro

  LITERATURA A LA SEU. DE BAT A BAT

  06/03/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LITERATURA A LA SEU. DE BAT A BAT, amb la sessió titulada "Viatges" a càrrec de Javier Moro i Javier Reverte. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Re-construyendo la ciudad

  RE-CONSTRUYENDO LA CIUDAD. EL ESPACIO PÚBLICO COMO LUGAR DE SIMETRÍA, DIÁLOGO Y TRASCENDENCIA

  05/03/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Re-construyendo la ciudad. El espacio público como lugar de simetría, diálogo y trascendencia”. Autor: Augusto Serrano. Intervenen: Francisco Sevillano, Doctor en Història; Elena Nájera, Doctora en Filosofia; Antonio de Murcia Conesa, Doctor en Filosofia. Organitza: Servei de Publicacions Universitat d'Alacant.

 • Avís

  ALACANT-VALÈNCIA: UN DIÀLEG POSSIBLE

  05/03/2020, dijous 20.00 h. - AJORNAT

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els informem que la primera sessió del cicle ALACANT-VALÈNCIA: UN DIÀLEG POSSIBLE, s'ha ajornat. En breu els comunicarem la nova data. Disculpen les molèsties.

 • divulgArte

  DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (5a EDICIÓ)

  04/03/2020, dimecres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua DIVULGAR-TE. CICLE DE TROBADES ENTRE CIENTÍFIC-INVESTIGADOR I ARTISTA (5ª EDICIÓ), amb la sessió dedicada a "Turisme i Art" a càrrec de José Fernando Vera Rebollo, Catedràtic Regional i Coordinador del Programa de Doctorat en Turisme de la UA; i María Moldes, Artista visual. Coordina: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Jornades de la Càtedra Interuniversitària Avant-gv

  JORNADES DE LA CÀTEDRA INTERUNIVERSITÀRIA AVANT-GV

  04/03/2020, dimecres 16.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comencen les JORNADES DE LA CÀTEDRA INTERUNIVERSITÀRIA AVANT-GV. Despoblació en el món rural propostes des de la comunitat valenciana. Amb la ponència "Ciutats agropolitanes i llogarets cosmopolites: responsabilitats conjuntes i noves funcions territorials" a càrrec de Jaime Izquierdo Vallina, Director General del Comissionat per al Repte Demogràfic. Govern del Principat d'Astúries, i la Taula Redona "El problema de la despoblació en els territoris valencians. Perspectives diferenciades, propostes condicionades". Coordina: Antonio Martínez Puche, Coordinador de la Càtedra Interuniversitària AVANT-GV en la Universitat d'Alacant i Director del Màster de Desenvolupament Local i Innovació Territorial (DELIT-UA). Calendari: 4 de març (Seu Universitària Ciutat d'Alacant) i 5 de març (Seu Universitària de Cocentaina). Organitza: Càtedra Interuniversitària AVANT-GV.

 • Todas las sombras del mundo homenaje póstumo a Enrique Cerdán Tato

  TODAS LAS SOMBRAS DEL MUNDO. HOMENAJE PÓSTUMO A ENRIQUE CERDÁN TATO

  03/03/2020, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Presentació del llibre “Todas las sombras del mundo. Homenaje póstumo a Enrique Cerdán Tato”, a càrrec de Joaquín Juan Penalva i Manuel Valero Gómez, coordinadors. Presenta: José Carlos Rovira, Catedràtic de Literatura Hispanoamericana de la Universitat d'Alacant. Organitzen: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengua, Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Centre d'Estudis Literaris Iberoamericans Mario Benedetti.

 • Azorín les confessions d'un xicotet filòsof

  AZORÍN, LES CONFESSIONS D'UN XICOTET FILÒSOF

  03/03/2020, dimarts 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  La Mirada d'Orfeu presenta el concert AZORÍN, LES CONFESSIONS D'UN XICOTET FILÒSOF. Intervenen: Inmaculada Navarro Ruano, Mezzosoprano i Alfonso Carrascosa Clement, Pianista. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Logo Aula feminista

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  02/03/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista amb el títol LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL. Coordinadores: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revuelta, Mari Sigüenza i Josefina Carreño. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • Pedro Terol

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES IV

  02/03/2020, dilluns 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES IV que de nou ens descobrirà la figura de cinc personatges de la nostra província que van aconseguir una gran fama en diverses facetes i avui dia el seu record és a penes percebut per la societat. El tercer d'ells serà Pedro Terol, Baríton de fama universal. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarrades divulgatives oscars goyas i una dècada de cinema que s'acaba

  XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA

  28/02/2020, divendres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA amb la sessió dedicada a "Les rareses, les joies ocultes i el cinema Indie en la dècada (2010-2019)". Intervenen: Rubén Santana Onrubia, podcaster i cinèfil. Modera i coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La societat literària y el pastís de pela de patata

  CINEMA EN VALENCIÀ

  28/02/2020, divendres 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció de “La Societat Literària i el Pastís de pela de patata” (no recomanada per a menors de set anys). Entrada lliure limitada a l’aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d’Alacant.

 • Divendres, 21
 • Seminari Sociologia ciència i veritat

  I SEMINARI SOBRE SOCIOLOGIA DEL CONEIXEMENT I DE LA CIÈNCIA. CIÈNCIA I VERITAT

  25/02/2020, dimarts 18.45 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença l'I SEMINARI SOBRE SOCIOLOGIA DEL CONEIXEMENT I DE LA CIÈNCIA. CIÈNCIA I VERITAT, amb la conferència "En defensa de la racionalitat sociològica" a càrrec del Professor Cristóbal Torres Albero, Catedràtic de Sociologia i President del CIS durant el període 2016-2018. Presenta: Benjamín Oltra i Martín de los Santos, Catedràtic de Sociologia i Col·laborador Emèrit Honorífic del Departament de Sociologia I. Direcció: Benjamín Oltra i Martín de los Santos, Pablo de Gracia Soriano i Diana Jareño Ruiz. Més informació i inscripcions: https://web.ua.es/es/dsoc1. Calendari: 25 de febrer, en la Seu C/ Sant Ferran, 40; i 26 de febrer, a la Biblioteca Max Weber del Departament de Sociologia I. Organitza: Departament Sociologia I.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (24 FEBRER A 7 MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 24 de febrer al 7 de març.

 • Entrena't per a calmar la teua ment

  ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT

  06/03/2020 divendres 10.00 h. - Finalitza 01/04/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. Activitats d'atenció plena: lúdiques, artteràpia i respiració conscient. Taller per a focalitzar l'atenció on tu vols i no on la teua ment et porta. Coordina i imparteix: María José Ribera Caballer, Llicenciada en psicopedagogia. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripció completa.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ

  03/03/2020, dimarts 17.30 h. - Finalitza 24/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI - REPETICIÓ, dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure. Docents: Isabel López Molina, psicòloga clínica, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  02/03/2020, dilluns 17.30 h. - Finaliza23/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE. Coordinadores: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General; i Alejandra Martín Muñiz, nutricionista. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • XXV Aniversari estudis de turisme

  XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA

  24/02/2020, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu del XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA, tindrà lloc la conferència "La internacionalització del sector hoteler en els últims anys: canvis i tendències de futur" a càrrec de Rosario Andreu Guerrero i Laura Rienda García. Coordina: Fernando Vera. Col·labora: Héctor Rubio. Organitza: Universitat d'Alacant, Facultat de Filosofia i Lletres.

 • Gastronomia, vi i cinema

  GASTRONOMIA, VI I CINEMA

  27/02/2020, dijous 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el cicle GASTRONOMIA, VI I CINEMA. Un espai de trobada en el qual una personalitat de rellevància en el món de la gastronomia, l'agricultura, la pesca, la viticultura i l'àmbit acadèmic, dialogarà amb el públic assistent. En l'última sessió tindrà lloc la conferència "I en cada llentilla un Déu" a càrrec de Kiko Moya, Xef Restaurant L'Escaleta (Dues estreles Michelin). Coordinen: Joaquín Juan Penalva, Antonio Romero i Ángeles Ruiz García. Col·labora: Aula de Cinema de la UA. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Gasterra-Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia i Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  27/02/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el Seminari CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA. Intervé Felio Lozano Quijada, Servei de Manteniment i Protecció de la Reserva Marina Illa de Tabarca, amb la conferència "Els fons marins i curiositats de l'Illa: Viatge a través del Vadum Maris Nova Tabarca Insulae". Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 19
 • Modernes d'època La història que resen les dones

  MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES

  28/02/2020, divendres 17.00 - 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el Seminari Permanent MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES, amb la sessió "Creences religioses de dones àrabs" a càrrec de Naima Benaicha Ziani, Universitat d'Alacant. Direcció: Inmaculada Fernández Arrillaga, Àrea d'Història Moderna UA. Coordinació: Marta Blanco Fernández, Maite Ávila Martínez i Fernando Herranz Velázquez.

 • Religión cultura sociedad Empatía y discernimiento crítico

  RELIGIÓN, CULTURA, SOCIEDAD. EMPATÍA Y DISCERNIMIENTO CRÍTICO

  27/02/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Religión, cultura, sociedad. Empatía y discernimiento crítico”. Intervenen: José Luis Mira Conca, autor del llibre, escriptor i catedràtic; Juan María Tellería, escriptor i catedràtic; i Rubén Legidos, director de la col·lecció Teologia & Llibertat. Organitza: Església Espanyola Reformada Episcopal.

 • Concert Vicky Gastelo

  CICLE POETES I CANTAUTORS

  27/02/2020, dijous 19.00 h. - Finalitza 19/06/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el CICLE POETES I CANTAUTORS, amb l'actuació de Vicky Gastelo, considerada una de les millors compositores del nostre país. Entrada lliure fins a completar l'aforament. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • José Miguel Mulet

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020

  27/02/2020, dijous 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020 amb la conferència "Que no ens enganyen. Estratègies de la publicitat d'aliments dirigits a cura de la salut de les dones" a càrrec de José Miguel Mulet, Titular del Departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València i Director d'una línia d'investigació en l'Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP). Coordina: Carmen Vives Cases, Vicedegana d'Investigació, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut i Catedràtica de Salut Pública. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 18
 • Concatedral de San Nicolás

  SANT NICOLÁS, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS

  26/02/2020, dimecres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari SANT NICOLÁS, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS. La Catedral de Sant Nicolás alberga les relíquies del Sant i Patró d'Alacant, a partir del qual sorgeix la tradició de Papà Noel en el món. La quarta sessió estarà dedicada a "L'erecció en Col·legiata de Sant Nicolás: un enfrontament ciutadà". Coordina i imparteix: Pablo Rosser Limiñana, arqueòleg i Tècnic Conservador Patrimoni Cultural Municipal. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Las maestras de la República

  LAS MAESTRAS DE LA REPÚBLICA

  24/02/2020, dilluns 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Projecció/debat del llargmetratge “Las Maestras de la República” de Pilar Pérez Solano. Aquest documental a través de la recreació d'una mestra de l'època, i imatges d'arxiu inèdites, ens descobreix el meravellós llegat que ens han deixat les mestres republicanes i que ha arribat fins als nostres dies. Organitza: Projecta en Igualtat 2020

 • Taller literari del segle XIX

  II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA

  24/02/2020, dilluns 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua l'II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA. Quaranta anys d'història d'aquest impressionant país per a gaudir estudiant i escrivint sobre ells. Una nova novel·la que depèn enterament de "nosaltres". Professor: Manuel Avilés Gómez, Escriptor. Col·labora ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Pacient Actiu

  PROGRAMA PACIENT ACTIU

  24/02/2020, dilluns 10.00 - 12.30 h - Finalitza 30/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el "Programa Pacient Actiu". Un programa de suport a les persones que viuen amb una malaltia crònica i a persones cuidadores de pacients dependents, per a adquirir una millor autocura de la seua salut. Docents: María José Valls Torrecillas i María José Martínez del Castell. Coordina: Adela Alonso Gallegos, adjunta d'infermeria. Direcció d'Atenció Primària. Organitza: Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Lunas de miel

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  20/02/2020, dijous 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb "El recent cinema serbi-albanès" i la projecció de“Lunas de Miel” ("Medeni mesec (Honeymoons)" Sèrbia- Albània 2009). Direcció: Goran Paskaljevic. Presenta: Pascual Gozálvez, escriptor i divulgador cinematogràfic. Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Tècniques d'il·luminació fotogràfica

  TÈCNIQUES D'IL·LUMINACIÓ FOTOGRÀFICA EN INTERIOR I EXTERIORS

  02/03/2020, dilluns 11.00 h. - Finalitza 26/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Taller TÈCNIQUES D'IL·LUMINACIÓ FOTOGRÀFICA EN INTERIOR I EXTERIORS. La primera sessió tractarà sobre el "Repàs de conceptes fonamentals. La il·luminació. Qualitats de la llum, intensitat, qualitat". Coordinador i docent: Vicente Viana. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripció completa.

 • Dilluns, 17
 • Conversa amb Ximo Caturla

  CONVERSA AMB XIMO CATURLA

  25/02/2020, dimarts 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Conversa amb Ximo Caturla” de Laura Soler. Participen a l’acte: Manuel Palomar Sanz, Rector de la Universitat d’Alacant; Carles Cortés,  Vicerector de Cultura, Esport i Llengües; Vicent Vidal Lloret, Professor de la Universitat d’Alacant; Ximo Caturla, escriptor; i Laura Soler, autora del llibre. Organitza: Càtedra Enric Valor, Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

 • Dissabte, 15
 • Toy Story 4

  CINEMA EN VALENCIÀ

  21/02/2020, divendres 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció de "Toy Story 4" (per a tots els públics). Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant.

 • Xarrades divulgatives oscars goyas i una dècada de cinema que s'acaba

  XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA

  21/02/2020, divendres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA amb la sessió dedicada a "El millor de la dècada (2010-2019) al cinema Europeu i de la resta del món". Intervenen: David Fuentes Coso, Cinèfil i col·laborador del programa “Más que cine” . Modera i coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 14
 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  26/02/2020 dimecres 17.30 h. - Finalitza 18/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. Docent: Jone Montiel Higuero. Fisioterapeuta des del 2001. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • La mort digna i il·lustrada

  I AL FINAL TU MATEIX...DIGNITAT I AUTONOMIA AL FINAL DE LA VIDA

  02/03/2020, dilluns - Finalitza 25/03/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Jornades I AL FINAL TU MATEIX...DIGNITAT I AUTONOMIA AL FINAL DE LA VIDA, amb el títol "Com et sentiràs amb 30 anys més? L'experiència si es fes major", a càrrec de Eva Gabaldón Bravo. Es faran grups xicotets i se'ls citarà a una hora concreta per a així poder viure aquesta experiència. Equip coordinador: Mª José Cabañero, Manuel Fernández, Eva Gabaldón , Sofía García i Marisa Velasco. Organitza: Universitat d'Alacant i Associació Dret a Morir Dignament (DMD).

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (17 Al 29 FEBRER)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 17 al 29 de febrer.

 • Dijous, 13
 • Gastronomia, vi i cinema

  GASTRONOMIA, VI I CINEMA

  20/02/2020, jueves19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle GASTRONOMIA, VI I CINEMA. Un espai de trobada en el qual una personalitat de rellevància en el món de la gastronomia, l'agricultura, la pesca, la viticultura i l'àmbit acadèmic, dialogarà amb el públic assistent. En la cinquena sessió es projectarà la pel·lícula“La cocinera del Presidente”. Intervé: María José San Román, Xef restaurant Monastrell d'Alacant. Coordinen: Joaquín Juan Penalva, Antonio Romero i Ángeles Ruiz García. Col·labora: Aula de Cinema de la UA. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Gasterra-Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia i Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Dimecres, 12
 • Aprenent a ser feliços, enfortint la nostra autoestima

  APRENENT A SER FELIÇOS, ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA

  18/02/2020, dimarts 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el taller APRENENT A SER FELIÇOS, ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant-Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 11
 • Músiques de la Mediterrània

  MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA

  21/02/2020, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA. Andrés Beneit ens presenta un repertori de cançons pertanyents al seu nou treball anomenat "El que queda del mi". Intèrprets: Andreu Beneit, veu i guitarra; Rafa Semper, saxo i clarinet; Benjamín Sun, piano; Miguel Angel Pérez, bateria; Iván Mitov, baix i acordió. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • V Jornades Professionals del cinema espanyol

  V JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL

  21/02/2020, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitzen les V JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL, amb la sessió a càrrec de Rosana Pastor (Interpretació). Actriu cinematogràfica (Tierra y libertad, Juana la Loca) i televisiva (Cartas de Sorolla, Amar es para siempre), recentment nomenada membre del Consell Valencià de Cultura. Coordina: John Douglas Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La profesora de historia

  XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA

  21/02/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle XIV CICLE-COL·LOQUI DE CINEMA, PSICOANÀLISI I CULTURA, amb la projecció de la pel·lícula “La profesora de Historia”, Directora: Marie-Castille Mention-Schaar (2014). Presenta: Isabel Cerdán, Psicoanalista, Membre d'Anàlisi Freudiana i de la Xarxa Psicoanalítica d'Alacant. Coordina el cicle: Roque Hernández. Col·labora: Aula de Cinema. Universitat d'Alacant. Organitza: Centre d'Orientació Sociolaboral i Clínica "El Molinet" i l'Associació Internacional Anàlisi Freudiana.

 • Crónicas de Nueva Tabarca

  SEMINARI CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  20/02/2020, dijous 20.15 h. - Finalitza 02/04/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Seminari CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA. Intervenen en la presentació: Pablo Rosser Limiñana, Cap Dpto. Memòria Històrica i Democràtica Ajuntament d'Alacant; José Manuel Pérez Burgos, Cap Dpto. de Patrimoni Integral i Unitat de l'Illa de Nova Tabarca Ajuntament d'Alacant; Armando Parodi Arróniz, autor del llibre "Cròniques de Nova Tabarca". Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripció completa.

 • XXV Aniversari estudis de turisme

  XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA

  20/02/2020, dijous 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu del XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA, tindrà lloc la conferència "El turisme esportiu" a càrrec de José Antonio Pérez Turpín. Coordina: Fernando Vera. Col·labora: Héctor Rubio. Organitza: Universitat d'Alacant, Facultat de Filosofia i Lletres.

 • Taller literari del segle XIX

  II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA

  17/02/2020, dilluns 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua l'II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA. Quaranta anys d'història d'aquest impressionant país per a gaudir estudiant i escrivint sobre ells. Una nova novel·la que depèn enterament de "nosaltres". Professor: Manuel Avilés Gómez, Escriptor. Col·labora ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dóna regna solta al mestre que portes dins

  SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN

  17/02/2020 dilluns 17.30 - 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Finalitza el taller SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN. Docents: Inés Montiel Higuero, Metge de l'Equip d'Atenció Primària en el Centre de Salut Sant Blas, i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica i Professora de Llengua Castellana i Literatura de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Sagrat Cor HH Maristes d'Alacant. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 10
 • Arte y Creencias

  ART I CREENCES

  19/02/2020, dimecres 19.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle ART I CREENCES amb la conferència "Diferents maneres de veure l'art religiós". Ponent: María Trinidad Herrero Ezquerro, Presidenta de la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia de la regió de Múrcia. Modera: Ana Pampliega, Doctora en Neurologia. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe-Cultura de la Diòcesi Orihuela-Alacant.

 • Didàctica dels riscos naturals

  DIDÀCTICA DELS RISCOS NATURALS I PROBLEMES SOCI-AMBIENTALS

  18/02/2020, dimarts 17.30 - 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  En la Jornada DIDÀCTICA DELS RISCOS NATURALS I PROBLEMES SOCI-AMBIENTALS, tindrà lloc la conferència "L'ensenyament funcional i actiu. Educar per als riscos geogràfics" a càrrec de Rafael Sebastiá Alcaraz, i la taula redona "Ensenyament i formació del professorat. Una educació per al risc". Modera: María Hernández Hernández. Intervenen: Emilia María Tonda Monllor, Álvaro-Fco. Morote Seguido, Enrique Alfonso Moltó Mantero i Jorge Olcina Cantos. Coordina: Álvaro-Fco. Morote Seguido. Organitza: Associació Espanyola de Geografia i Grup de Recerca i d'Innovació en Educació Geogràfica i Històrica.

 • El cinema contat en imatges II

  CINEMA COMPTAT EN IMATGES II

  17/02/2020, dilluns 20.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle CINEMA COMPTAT EN IMATGES II, amb la sessió dedicada a "El melodrama i els grans gèneres". Imparteix i coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'home més perillós d'Europa

  EL HOMBRE MÁS PELIGROSO DE EUROPA, OTTO SKORZENY EN ESPAÑA

  17/02/2020, dilluns 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Projecció del documental “El hombre más peligroso de Europa, Otto Skorzeny en España”. Presenta: Juan Antonio Ríos Carratalá, Catedràtic de la Universitat d'Alacant. Intervenen: Pedro de Echave i Pablo Azorín Williams, directors del documental. Coordina: Juan Antonio Ríos Carratalá. Organitza: Quindrop Produccions.

 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II

  19/02/2020, dimecres 18.00 h. - Finalitza 25/05/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II. Docent i coordinadora: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • Dissabte, 8
 • Besties fantàstiques els crims de Grindelwald

  CINEMA EN VALENCIÀ

  14/02/2020, divendres 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VALENCIÀ amb la projecció de “Besties fantàstiques. Els crims de Grindelwald” (no recomanada per a menors de 7 anys). Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala. Per a sessions matinals concertades amb col·legis contacteu amb La Civica-Escola Valenciana: lacivica@lacivica.cat, 607 93 05 65. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la Universitat d'Alacant.

 • Divendres, 7
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (10 Al 22 FEBRER)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 10 al 22 de febrer.

 • Arquitectures en l'arquitectura

  ARQUITECTURES EN L'ARQUITECTURA

  13/02/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el seminari ARQUITECTURES EN L'ARQUITECTURA. Al llarg del temps els edificis han passat per diferents alteracions amb canvis d'usos. Això ha portat a intervenir amb noves arquitectures en l'arquitectura d'origen. La cinquena jornada versarà sobre "Museus". Coordinador i docent: Santiago Varela, arquitecte i doctor en Arquitectura. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Gastronomia, vi i cinema

  GASTRONOMIA, VI I CINEMA

  12/02/2020, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle GASTRONOMIA, VI I CINEMA. Un espai de trobada en el qual una personalitat de rellevància en el món de la gastronomia, l'agricultura, la pesca, la viticultura i l'àmbit acadèmic, dialogarà amb el públic assistent. En la quarta sessió tindrà lloc la conferència "Música per a imatge i paladar" a càrrec de Luis Ivars, Compositor de música per a imatge, Vicepresident de l'Aliança Europea de Compositors de Cinema. Coordinen: Joaquín Juan Penalva, Antonio Romero i Ángeles Ruiz García. Col·labora: Aula de Cinema de la UA. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Gasterra-Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia i Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Dijous, 6
 • Pàl·lid punt blau

  LA MISSIÓ VOYAGER 1 I LA SEUA PERCEPCIÓ DEL PLANETA BLAU

  14/02/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  En el marc del Centenari de la Unió Astronòmica Internacional, dins del projecte "Pàl·lid punt blau", tindrà lloc la primera conferència "La missió Voyager 1 i la seua percepció del planeta blau". Ponent: Rubén García Lozano, Grup d'Investigació d'Astronomia en Raigs X. Coordina: José Joaquín Rodes, Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal. Organitza: Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal i Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies.

 • Magallanes - El Cano

  DE LA VOLTA Al MÓN DE MAGALLANES-ELCANO A la VOLVO OCEAN RACE

  14/02/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taula redona "De la volta al món de Magallanes-Elcano a la Volvo Ocean Race". Intervenen: Francisco Martín, Capità de la Marina Mercant; Tomás Mazón, investigador i enginyer; Samuel Piñeiro, Director de Tecnologia de The Ocean Race. Coordinador: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 5
 • Aprenent a ser feliços, enfortint la nostra autoestima

  APRENENT A SER FELIÇOS, ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA

  11/02/2020, dimarts 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el taller APRENENT A SER FELIÇOS, ENFORTINT LA NOSTRA AUTOESTIMA. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant-Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 4
 • Taller literari del segle XIX

  II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA

  10/02/2020, dilluns 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua l'II TALLER LITERARI DEL SEGLE XIX. NOVEL·LA HISTÒRICA. Quaranta anys d'història d'aquest impressionant país per a gaudir estudiant i escrivint sobre ells. Una nova novel·la que depèn enterament de "nosaltres". Professor: Manuel Avilés Gómez, Escriptor. Col·labora ECU. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dóna regna solta al mestre que portes dins

  SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN

  10/02/2020, dilluns 17.30 - 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller SOLTA AL MESTRE QUE PORTES DINS. CLAUS PER A DESENVOLUPAR EL TEU ENTRENADOR INTERN. Docents: Inés Montiel Higuero, Metge de l'Equip d'Atenció Primària en el Centre de Salut Sant Blas, i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica i Professora de Llengua Castellana i Literatura de Secundària i Batxillerat en el Col·legi Sagrat Cor HH Maristes d'Alacant. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 3
 • Xarrades divulgatives oscars goyas i una dècada de cinema que s'acaba

  XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA

  14/02/2020, divendres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES. OSCARS, GOYAS I UNA DÈCADA DE CINEMA QUE S'ACABA amb la sessió dedicada a "El millor de la dècada (2010-2019) al cinema estatunidenc". Intervenen: David Méndez Alcaraz, cineasta i professor de la UA. Modera i coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ambiguus Proteus valor exceso y morfología

  AMBIGUUS PROTEUS. VALOR, EXCESO Y MORFOLOGÍA

  14/02/2020, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Ambiguus Proteus. Valor, exceso y morfología” de Fernando Miguel Pérez Herranz. Intervenen: Elena Nájera i Antonio de Murcia. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Marvin Labara - voldria parlar de l'amor

  VOLGUERA PARLAR DE L'AMOR. BALADES I BOLEROS

  13/02/2020, dijous 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert VOLGUERA PARLAR DE L'AMOR. Balades i boleros, dedicat a la setmana de Sant Valentín. Intèrpret: Marvin Labara. Coordina: María Marco. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Un salt avant en el disseny de les nostres ciutats

  AULA DE LA CIUTAT - UN SALT AVANT EN EL DISSENY DE LES NOSTRES CIUTATS: SOLUCIONS BASADES EN LA NATURALESA

  12/02/2020, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferència "Un salt avant en el disseny de les nostres ciutats: solucions basades en la naturalesa" a càrrec de Xavier Mayor Farguell, Doctor en Biologia, expert en Ecologia aplicada i en Sostenibilitat. Presenta: Jordi Cortina, Catedràtic del Departament d'Ecologia de la Universitat d'Alacant. Coordinen: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat d'Alacant de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Concatedral de San Nicolás

  SANT NICOLAU, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS

  11/02/2020, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el seminari SANT NICOLAU, EN L'ORIGEN DEL NUCLI URBÀ D'ALACANT, I DEL NADAL: ASSENTAMENT URBANO, TEMPLES, LLUITES I TRADICIONS. La Catedral de Sant Nicolau alberga les relíquies del Sant i Patró d'Alacant, a partir del qual sorgeix la tradició de Papà Noel en el món. La tercera sessió estarà dedicada a "Els problemes amb l'origen del temple de Sant Nicolau i el seu Patró a Alacant. El misteriós número tres". Coordina i imparteix: Pablo Rosser Limiñana, arqueòleg i Tècnic Conservador Patrimoni Cultural Municipal. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • XXV Aniversari estudis de turisme

  XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA - LA GASTRONOMIA I EL TURISME GASTRONÒMIC

  10/02/2020, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Amb motiu del XXV ANIVERSARI ESTUDIS DE TURISME DE LA UA, tindrà lloc la conferència "La gastronomia i el turisme gastronòmic" a càrrec de Josep Bernabeu Mestre. Coordina: Fernando Vera. Col·labora: Héctor Rubio. Organitza: Universitat d'Alacant, Facultat de Filosofia i Lletres.

 • V Jornades Professionals del cinema espanyol

  V JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL

  07/02/2020, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continuen les V JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL, amb la sessió a càrrec de Montxo Armendáriz (Direcció i Guió). Té una dilatada trajectòria cinematogràfica com a director i guionista: Rasio, las cartas de Alou, Historias del Kronen, Secretos del corazón, Silencio roto, Obaba, No tengas miedo. Coordina: John Douglas Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Karaula-Border Post

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  06/02/2020, dijous 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb "El recent cinema serbi-albanès" i la projecció de "Border Post" ("Karaula (Border Post)" Croàcia-Sèrbia i Montenegro-Bòsnia Hercegovina-Macedònia-Eslovènia-Regne Unit-Hongria-Àustria-França, any 2006). Direcció: Rajko Grlic. Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464