Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Octubre, 2020

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Notícies publicades en Octubre, 2020
 • Divendres, 30
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (2 AL 14 NOVEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 2 al 14 de novembre.

 • La cultura a Alacant

  LA CULTURA A ALACANT

  11/11/2020, dimecres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cicle LA CULTURA A ALACANT, amb la conferència "Com ajudem a recuperar l'autoestima dels professionals de la cultura alacantina? Ponent: Rafa Burgos, Periodista i escriptor. Coordina: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Francisco Figueras Pacheco

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

  09/11/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES V que, de nou, ens descobrirà la figura de personatges de la nostra província que van aconseguir una gran fama en diverses facetes i avui dia el seu record és a penes percebut per la societat. El segon d'ells serà Francisco Figueras Pacheco, geògraf, arqueòleg i cronista d'Alacant durant mig segle. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Entrada lliure fins a completar l'aforament (18 persones). Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  L'acte també es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html

 • The bad and the beautiful

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. KIRK DOUGLAS ETERNO

  03/11/2020, dimarts 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Continua CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. KIRK DOUGLAS ETERNO, amb la projecció "The Bad and the beautiful" (Captius del malament, Vincente Minnelli, 1952). Coordina: Israel Gil, Aula de Cinema de la UA. Organitza: Aula de Cinema de la UA.

 • El cinema contat en imatges II

  EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES

  02/11/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES, amb la sessió "El cinema compromès dels anys 80" a càrrec de Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Rififi

  JULES DASSIN I MELINA MERCOURI

  02/11/2020, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de cinema en V.O.S. JULES DASSIN I MELINA MERCOURI amb la projecció de "RIFIFI" (França 1955). Jules Dassin i Melina Mercouri es van conèixer en el Festival de Cannes en 1955 i des de llavors van ser inseparables, en el personal i en el professional. Col·labora: Israel Gil, Aula de cinema de la UA. Coordina: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant, Facultat de Filosofia i Lletres, i Aula de Cinema de la UA.

 • Dijous, 29
 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  29/10/2020, dijous

  Ja tenen disponible la tercera sessió del seminari online CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA, amb els següents continguts: L'almadrava "Illa de Tabarca" (Una forma de vida entre la història i la llegenda); L'església de Sant Pere i Sant Pau i la religió (La Setmana Santa tabarquina); La torre de San José (Afusellaments en Nova Tabarca); Bloqueig i rendició de Nova Tabarca (Un almirall de l'avior). Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz.. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 28
 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL

  15/10/2020, dijous 18.00 h.

  Ja tenen a la seua disposició l'enregistrament de la primera sessió del taller de salut online MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL, "Què passa en la meua ment?. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Els professionals sanitaris enfront de la COVID 19

  ELS PROFESSIONALS SANITARIS ENFRONT DE LA COVID-19. HISTÒRIA D'UN DESAFIAMENT CLÍNIC, CIENTÍFIC I SOCIAL

  21/10/2020, dimecres 19.00 h.

  Ja tenen a la seua disposició l'enregistrament de la taula redona online que va tenir lloc dimecres passat amb el títol "Els professionals sanitaris enfront de la COVID-19. Història d'un desafiament clínic, científic i social". Intervenen: Justo Menéndez Fernández, Cap del Departament d'Urgències. Grup HM Hospitals; Ricard Ferrer Roca, Cap del Servei d'Intensius de l'Hospital Vall d'Hebron; Inmaculada Dapena Romero, Infermera del Servei de Medicina Interna de l'Hospital General Universitari d'Alacant i coautora del Protocol de les Unitats Hospitalàries COVID-19; Isabel Gutiérrez Pérez, Metge de Família de Sacyl. Centre de Salut Delícies I Valladolid Oest. Responsable de Qualitat. Moderador: Joaquín Portilla Sogorb, Cap del Servei de Medicina Interna i Malalties infeccioses de l'Hospital General Universitari d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  28/10/2020, dimecres

  Ja poden visualitzar la quarta sessió del taller de salut online L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE, "Aproximació als macronutrients i micronutrientes" . Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 27
 • Aula de debat feminista 2 novembre

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  02/11/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL, amb la sessió "Quarta ona: Reflexió i anàlisi de les violències masclistes" per part dels col·lectius: Lluna de Villena i l'Associació Feminista Isabel Alonso Candela de Crevillent. Coordinadores: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revolta, Mari Sigüenza i Josefina Carreño. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.
  Enllaç al formulari d'inscripció per a assistir presencialment:
  https://forms.gle/jXgxb4tqVHyUSdWG8.
  Enllaç de la sessió online:
  https://us04web.zoom.us/j/74943737936?pwd=yvzrbgkzrg1vzxfdsxfdbelwnnnzdz09

 • Dilluns, 26
 • Aula de la Ciutat

  CIUTAT DE LA COVID: LES PERSONES MAJORS

  20/10/2020, dimarts 19.00 h.

  Ja tenen a la seua disposició l'enregistrament de la taula redona online que va tenir lloc dimarts passat, amb el títol CIUTAT DE LA COVID: LES PERSONES MAJORS. Intervenen: Concha Bru, Col·laboradora Honorifica de la UA i Adjunta primera al Sindic de Greuges de la Comunitat Valenciana; Alfonso Soler, President de la Societat Gerontològica d'Alacant; Álvaro Prieto, Doctor en Medicina, especialista en Geriatria; Pablo Muñoz, Exconcejal d'Urbanisme de l'Ajuntament de Saragossa. Moderador: José Ramón Navarro Vera, Col·laborador Honorifico d'Urbanisme de la UA. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  26/10/2020, dilluns

  Ja està disponible la tercera sessió del taller de salut online L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE, "Comprendre l'etiquetatge dels aliments". Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 23
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (26 OCTUBRE Al 7 NOVEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 26 d'octubre al 7 de novembre.

 • Presentació libro En la cuerda floja

  Presentació del llibre EN LA CUERDA FLOJA. NARCOTRÁFICO EN MALLORCA

  06/11/2020, divendres 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “En la cuerda Floja. Narcotráfico en Mallorca”. Autor: Manuel Avilés. Intervenen: José Asensi, Catedràtic de Dret Constitucional en la UA. Senador; Manuel Desantes, Catedràtic de Dret Internacional Privat en la UA; Francisca de Castro, Lletrada cap del servei d'advocacia UHM: Miriam Celdrán, Farmacèutica hospitalària. Editorial ECU. L'acte també es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://vertice.cpd.ua.es/230558. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Monarquia parlamentària més necessària que mai

  MONARQUIA PARLAMENTÀRIA, MÉS NECESSÀRIA QUE MAI

  04/11/2020, dimecres 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Monarquia Parlamentària, més necessària que mai" a càrrec de Carlos Rico Mira. Coordina: Pascual Rosser Limiñana. Organitza: Cercle Monàrquic d'Alacant.Es podrà seguir l'acte en directe en el següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/6188303536

 • JUAN JOSÉ BADIOLA

  LA PANDÈMIA COVID-19, UNA EFERMEDAD TRANSMISSIBLE EMERGENT D'ORIGEN ANIMAL I UNA EXPERIÈNCIA PER A FUTURES EPIDÈMIES

  04/11/2020, dimecres 19.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://meet.google.com/osg-ozyn-wav.

  Conferència "La pandèmia Covid-19, una malaltia transmissible emergent d'origen animal i una experiència per a futures epidèmies" a càrrec de Juan José Badiola Díez, Catedràtic de Sanitat Animal. Departament de Patologia Animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat de Saragossa. Presenta: Ana María Madariaga O'Ryan, Directora de l'Animalario de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Aprenent a mantenir l'ansietat a ratlla

  APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT A RATLLA

  03/11/2020, dimarts

  Comença el taller de salut online APRENENT A MANTENIR L'ANSIETAT A RATLLA. Es treballaran els continguts de manera amena i participativa, ensenyant conceptes i tècniques de Teràpia Cognitiva, avalats per l'evidència clínica, i assequibles al públic general. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea, Psicòloga Clínica. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • certamen i exposició virtual artistes plàstics

  I CERTAMEN I EXPOSICIÓ VIRTUAL D'ARTISTES PLÀSTICS DE L'ASSOCIACIÓ ESPILL D'ALACANT

  30/10/2020, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  I Certamen i Exposició Virtual d'Artistes Plàstics de l'Associació Espill d'Alacant. Organitzen i patrocinen: Associació espill d'Alacant i Diputació d'Alacant.

 • Modernes d'època La història que resen les dones

  SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES

  30/10/2020, divendres

  SEMINARI PERMANENT ONLINE MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES, amb la conferència "El culte invisible: imatges de la bruixa" a càrrec de Cristina Perales, Glastonbury Godess Temple, UK. Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Marta Blanco Fernández, Fernando Herranz Velázquez i Maite Ávila Martínez. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitzen i col·laboren: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere, CEFIRE i CC.OO.

  Enllaç per a visualitzar les ponències:
  https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/edicion-2020/ponencias/

  Més informació: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  27/10/2020, dimarts 18.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://meet.google.com/sxj-kbfg-wbj

  Finalitza el taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Oportunitats de l'economia circular

  OPORTUNITATS DE L'ECONOMIA CIRCULAR PER Al DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE D'ALACANT

  27/10/2020, dimarts 9.30 - 13.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-oportunidades-de-la-economia-circular-para-el-desarrollo-urbano-sostenible-125735802169.

  Jornades OPORTUNITATS DE L'ECONOMIA CIRCULAR PER Al DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE D'ALACANT. La jornada se centrarà en el sector de la construcció i tota la seua cadena de valor, des de la indústria extractiva de materials de construcció fins a la gestió de residus de demolició i construcció. Intervenen: Jorge Olcina Cantos, Andrés Pedreño Muñoz, Ignacio Casals del Bust, Nuria Matarredona Desantes i Miguel Ángel Sánchez Navarro. Coordina: Mayra Lacruz. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Circular Economy Club Alacant i SEN INNOVA.

 • Els poetes li canten a la mar

  ELS POETES LI CANTEN A la MAR

  23/10/2020, divendres

  Ja està disponible la tercera i última sessió del cicle online ELS POETES LI CANTEN A la MAR, "Els nostres poetes canten a la mar". En aquesta tercera sessió es llegiran i comentaran poemes relacionades amb la mar d'una selecció de poetes valencians clàssics i moderns, des del segle XV al segle XX. Ponent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Ponent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 22
 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  22/10/2020, dijous

  Ja tenen disponible la segona sessió del seminari online CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA, amb els següents continguts: El primer pla de nova Tabarca; Toponímia tabarquina; La rendició dels captius (Cronologia d'un rescat tan oportú com reeixit); i L'arribada a Alacant (La Matrícula dels tabarquinos i els dificultosos primers anys). Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz.. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  22/10/2020, dijous

  Ja tenen a la seua disposició la quarta sessió del taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 21
 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  21/10/2020, dimecres

  Ja poden visualitzar la segona sessió del taller de salut online L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE, "Quantitats saludables, menús saludables". Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 20
 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  20/10/2020, dimarts

  Ja tenen a la seua disposició la tercera sessió del taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • El cinema contat en imatges II

  EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES

  23/10/2020, divendres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES, amb la sessió "El primer cinema de multisalas. Cultura popular a Orient i Occident" a càrrec de Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 19
 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  19/10/2020, dilluns - Finalitza 02/11/2020

  Ja poden visualitzar la primera sessió del taller de salut online L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE, "¿Què necessite menjar per a estar saludable?". Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 16
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (19 Al 31 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 19 al 31 d'octubre.

 • Cinema en versió original - Ace in the hole

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. KIRK DOUGLAS ETERNO

  27/10/2020, dimarts 19.00 h. - Finalitza 24/11/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  Comença CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL. KIRK DOUGLAS ETERNO, amb la projecció "Ace in the hole" (El Gran Carnaval, Billy Wilder, 1951). Coordina: Israel Gil, Aula de Cinema de la UA. Organitza: Aula de Cinema de la UA.

 • Cicle cinema Aula de Grècia

  JULES DASSIN I MELINA MERCOURI

  26/10/2020, dilluns 19.00 h. - Finalitza 16/11/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle de cinema en V.O.S. "JULES DASSIN I MELINA MERCOURI" amb la projecció de la “La ciudad desnuda” (els EUA, 1948). Jules Dassin i Melina Mercouri es van conèixer en el Festival de Cannes en 1955 i des de llavors van ser inseparables, en el personal i en el professional. Col·labora: Israel Gil, Aula de cinema de la UA. Coordina: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant, Facultat de Filosofia i Lletres, i Aula de Cinema de la UA.

 • El cinema contat en imatges II

  EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES

  19/10/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES, amb la sessió "Directors radicals. El cinema que volia canviar el món" a càrrec de Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Avís

  SARSUELA SENSE FRONTERES

  28/10/2020, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Els informem que el concert SARSUELA SENSE FRONTERES s'ha anul·lat. Sentim les molèsties.

 • Els poetes li canten a la mar

  ELS POETES LI CANTEN A la MAR

  16/10/2020, divendres

  Ja està disponible la segona sessió del cicle online ELS POETES LI CANTEN A la MAR, "Els poetes andalusos canten a la mar". En aquesta segona sessió es farà un recorregut per la història literària de la comunitat autònoma andalusa que compta amb grandíssims poetes %u2013des de Góngora a Alberti, inclosos dos Premi Novell de Literatura: Juan Ramón Jiménez i Vicente Aleixandre- que van cantar a la mar a través dels segles amb diferents temes, estils i intencions. Ponent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 15
 • Aula de la Ciutat

  CIUTAT DE LA COVID: LES PERSONES MAJORS

  20/10/2020, dimarts 19.00 h.

  Enllaç a la sessió en directe: https://meet.google.com/dhx-kkqn-tmj

  Taula redona CIUTAT DE LA COVID: LES PERSONES MAJORS. Intervenen: Concha Bru, Col·laboradora Honorifica de la UA i Adjunta primera al Sindic de Greuges de la Comunitat Valenciana; Alfonso Soler, President de la Societat Gerontològica d'Alacant; Álvaro Prieto, Doctor en Medicina, especialista en Geriatria; Pablo Muñoz, Exconcejal d'Urbanisme de l'Ajuntament de Saragossa. Moderador: José Ramón Navarro Vera, Col·laborador Honorifico d'Urbanisme de la UA. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  15/10/2020, dijous

  Ja tenen disponible la primera sessió del seminari online CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA, amb els següents continguts: Presentació del Seminari (La Utopia tabarquina; Nova Tabarca, una joia patrimonial); Introducció a l'illa: ¿Què és Nova Tabarca?; Els orígens del periple tabarquino; jurisdicció i població. Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz.. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  16/10/2020, divendres 18.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://meet.google.com/knh-hqmh-krw.

  Continua el taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 14
 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  14/10/2020, dimecres

  Ja poden visualitzar la primera sessió del taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Fundació Jorge Alió

  ANSIETAT I CORONAVIRUS

  15/10/2020, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Ansietat i coronavirus". Ponent: Germán Ricardo, Dr. en Psicologia, coordinador del telèfon de l'esperança d'Alacant. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Telèfon de l'Esperança. Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis Familiars de la Comunitat Valenciana. Grup SACEX. Espill d'Alacant. Club Lleons Costa Blanca d'Alacant i SOEPA.

 • El cinema contat en imatges II

  EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES

  16/10/2020 divendres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES, amb la sessió "El nou cinema de Hollywood" a càrrec de Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 8
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (13 Al 24 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 13 al 24 d'octubre.

 • Aula de Grècia

  CLUB DE LECTURA - AULA DE GRÈCIA

  23/10/2020, divendres 19.00 h. - Finalitza 15/01/2021

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les activitats del primer quadrimestre de l'Aula de Grècia, amb el CLUB DE LECTURA “Escritoras Griegas”, Antología de relatos (Icària Editorial, 2004). Coordinadors: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

 • Somos las que estábamos esperando

  Presentació llibre SOMOS LAS QUE ESTÁBAMOS ESPERANDO

  21/10/2020, dimecres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Somos las que estábamos esperando. Mujeres que no se rinden”. Ponents: Aurora Sales, Aparadora de calçat a Elx; i Yolanda García, Activista social Les Kellys Benidorm. Per a assistir enviar un e-mail: kellysmarinabaixa@gmail.com. Organitza: CGT Alacant.

 • Els professionals sanitaris enfront de la COVID 19

  ELS PROFESSIONALS SANITARIS ENFRONT DE LA COVID-19. HISTÒRIA D'UN DESAFIAMENT CLÍNIC, CIENTÍFIC I SOCIAL

  21/10/2020, dimecres 19.00 h.

  Enllaç a la sessió en directe: https://meet.google.com/zxw-vbyr-phk

  Taula redona online "Els professionals sanitaris enfront de la COVID-19. Història d'un desafiament clínic, científic i social". Intervenen: Justo Menéndez Fernández, Cap del Departament d'Urgències. Grup HM Hospitals; Ricard Ferrer Roca, Cap del Servei d'Intensius de l'Hospital Vall d'Hebron; Inmaculada Dapena Romero, Infermera del Servei de Medicina Interna de l'Hospital General Universitari d'Alacant i coautora del Protocol de les Unitats Hospitalàries COVID-19; Isabel Gutiérrez Pérez, Metge de Família de Sacyl. Centre de Salut Delícies I Valladolid Oest. Responsable de Qualitat. Moderador: Joaquín Portilla Sogorb, Cap del Servei de Medicina Interna i Malalties infeccioses de l'Hospital General Universitari d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La cultura a Alacant

  LA CULTURA A ALACANT

  20/10/2020, dimarts 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Cicle LA CULTURA A ALACANT, amb la conferència "Els professionals de la cultura en temps de crisi". Ponent: Marina Torreta, professional de la comunicació especialitzada en arts escèniques. Coordina: Antonio Sempere. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Espècies l'univers del sabor

  Exposició ESPÈCIES. L'UNIVERS DEL SABOR. USE CULINARI, PODER COSMÈTIC I REMEI MEDICINAL

  20/10/2020, dimarts 19.00 h. - Finalitza 14/01/2021

  Lloc: Sala Juana Francés, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició ESPÈCIES. L'UNIVERS DEL SABOR. USE CULINARI, PODER COSMÈTIC I REMEI MEDICINAL. A simple vista, per la seua aparença insignificant i la seua escassa grandària, ningú diria que les espècies han tingut tant de poder a l'hora d'influir en la nostra història. A més d'aportar sabor i personalitat als nostres plats, han servit com a moneda de canvi, impulsat la conquesta de territoris, provocat guerres i transformat els nostres hàbits socials. Comissariat: Ángeles Ruiz i Josep Bernabeu.

 • Aula de Grècia - Melina Mercuri

  AULA DE GRÈCIA - GRANS GREGUES - MELINA MERCOURI. MOLT MÉS QUE UNA ACTRIU

  19/10/2020, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les activitats del primer quadrimestre de l'Aula de Grècia, amb el títol GRANS GREGUES, i la conferència "Melina Mercouri. Molt més que una actriu" a càrrec d'Amor López Jimeno, Professora Departament Filologia Clàssica de la Universitat de Valladolid. Coordinadors: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • L'alimentació mediterrània 2

  L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE

  19/10/2020, dilluns - Finalitza 02/11/2020

  Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen.

  Comença el taller de salut online L'ALIMENTACIÓ MEDITERRÀNIA: LA NOSTRA MILLOR ALIADA PER A UNA VIDA SALUDABLE, amb la sessió "Què necessite menjar per a estar saludable?". Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  08/10/2020, dijous

  Ja està disponible la quarta i última sessió del taller online CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA "Activitat física i memòria. Brain Gym (gimnàstica cerebral). Meditació, respiració i risoterapia. Exercicis pràctics". Docent: Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Els poetes li canten a la mar

  ELS POETES LI CANTEN A la MAR

  08/10/2020, dijous

  Ja poden visualitzar la primera sessió del cicle online ELS POETES LI CANTEN A la MAR, "La mar en la poesia espanyola i hispanoamericana". En aquesta primera sessió es farà un recorregut per la història literària espanyola des de l'Edat mitjana fins al segle XX, a través dels versos de poetes espanyols i hispanoamericans que versionen la mar des de diverses perspectives. Ponent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Rulo

  LLUITA DE GEGANTS

  14/10/2020, dimecres 19.00 h.

  Continua el cicle LLUITA DE GEGANTS, trobades virtuals i didàctiques entre cantautors, amb la sessió a càrrec de l'artista Rulo. Presenta: Vicky Gastelo. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 6
 • Entrena't per a calmar la teua ment

  ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT

  16/10/2020, divendres 10.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  Finalitza el taller ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT. Docent: María José Ribera Caballer, Llicenciada en psicopedagogia especialitzada en Artteràpia. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Modernes d'època La història que resen les dones

  SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES

  16/10/2020, divendres

  SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES, amb la conferència "Entre lectures i oracions. La complexa religiositat dels fesols i converses valencianes" a càrrec de Juan Antonio Barrio, Universitat d'Alacant. Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Marta Blanco Fernández, Fernando Herranz Velázquez i Maite Ávila Martínez. Organitzen i col·laboren: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere, CEFIRE i CC.OO.

  Enllaç per a visualitzar les ponències:
  https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/edicion-2020/ponencias/

  Més informació: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  06/10/2020, dimarts

  Ja tenen a la seua disposició la tercera sessió del taller online CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA "Alimentació i memòria. La importància d'evitar hàbits tòxics. Exercicis pràctics". Docent: Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  07/10/2020, dimecres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió "Les dones impulsen noves històries en les sèries de televisió" a càrrec de Flavia Bernárdez, gestora cultural. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 5
 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL

  15/10/2020, dijous 18.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://meet.google.com/aoo-fcry-ffy

  Comença el taller de salut online MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. El títol d'aquesta sessió és "Què passa en la meua ment?. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 2
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (5 Al 17 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 5 al 17 d'octubre.

 • La música que et sona Appassionato

  LA MÚSICA QUE ET SONA V - APPASSIONATO

  16/10/2020, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA V, amb el concert, "Appassionato". Intèrprets: Laura Ortega, clarinet; Miguel Ángel Ros, violoncello; i Victoria Marco, piano. Directors artístics del cicle: Daniel Belloni i Victoria Marco. Coordina: María Marco Such. Inscripció per a assistir presencialment: Completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Crónicas de Nueva Tabarca

  CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA

  15/10/2020 dijous - Finalitza 19/11/2020

  Comença el seminari online CRÒNIQUES DE NOVA TABARCA, la primera sessió de la qual tindrà els següents continguts: Presentació del Seminari (La Utopia tabarquina; Nova Tabarca, una joia patrimonial); Introducció a l'illa: ¿Què és Nova Tabarca?; Els orígens del periple tabarquino; jurisdicció i població. Coordina i imparteix: Armando Parodi Arróniz. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El segle de Marcelino Camacho

  EL SEGLE DE MARCELINO CAMACHO. EL SEGLE DEL TREBALL I ELS DRETS

  14/10/2020, dimecres 18.00 h. - Finalitza 25/11/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Exposició EL SEGLE DE MARCELINO CAMACHO. EL SEGLE DEL TREBALL I ELS DRETS. La mostra pretén reconèixer la figura de qui fóra fundador i primer secretari general de CCOO i la lluita per les llibertats democràtiques. Comissariat: Ana Abelaira, Susana Alba i José Babiano. Adaptació al País Valencià - Comissariat: Alberto Gómez Roda i Ferran V. Garcia Ferrer.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  14/10/2020, dimecres - Finalitza 27/10/2020

  Comença el taller de salut online ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millora de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • 17 Festival Internacional de cinema d'Alacant

  TROBADES AMB REALITZADORS ALACANTINS

  13/10/2020, dimarts 18.00 h. - Finalitza 14/10/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  TROBADES AMB REALITZADORS ALACANTINS. En aquestes trobades assistiran joves alacantins que actualment estan preparant projectes audiovisuals on comptaran les seues experiències de Rodar a Alacant i futurs projectes. Coordina: Vicente Seva. Més informació: http://www.festivaldealicante.com/. Calendari: 13 i 14 d'octubre. Organitza: Festival de Cinema d'Alacant

 • Fundació Jorge Alió

  COVID-19. LLUMS I INCERTESES. COM AFRONTAR-LES

  13/10/2020, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Covid-19. Llums i incerteses. Com afrontar-les" a càrrec de Dr. Sr. Ricardo Sinde, Mèdic epidemiòleg. Conferencia %u201CCovid-19 i autoocupació. Com afrontar la greu crisi que estem travessant i que eixides tenim%u201D a càrrec de Sr. Diego Menor Hernández, Secretari general de la federació d'autònoms de la Comunitat Valenciana FAESCV. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió.

 • El cinema contat en imatges II

  EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES

  13/10/2020, dimarts 20.15 h. - Finalitza 13/11/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle EL CINEMA COMPTAT EN IMATGES, amb la sessió "Nous directors, noves formes en els anys 60" a càrrec de Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  28/09/2020, dilluns

  Cinquena i última sessió del taller de salut online VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL “COVIDVIT” UNA EXPERIÈNCIA MESTRA, "L'evolució cap a l'essencial. Un nou paradigma?". Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant) i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Uni­veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 1
 • Portada Seu 2016

  PROGRAMACIÓ 2020-2021 DE LA SEU UNIVERSITÀRIA CIUTAT D'ALACANT

  Ja està disponible la programació de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant per al curs acadèmic 2020-2021. Anirem completant el programa conforme vaja avançant el curs. Més informació: 965 14 53 33.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  01/10/2020, dijous

  Ja tenen a la seua disposició la segona sessió del taller online CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA "Estrès i memòria. Els oblits benignes. Gimnàstica Neuróbica. Exercicis pràctics". Docent: Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Conchita

  LLUITA DE GEGANTS

  07/10/2020, dimecres 19.00 h.

  Continua el cicle LLUITA DE GEGANTS, trobades virtuals i didàctiques entre cantautors, amb la sessió a càrrec de Conchita. Presenta: Vicky Gastelo. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464