Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Setembre, 2020

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Setembre, 2020
 • Dimarts, 29
 • Fernando Maestre

  CONFERÈNCIA INAUGURAL - SALVAGUARDAR LES TERRES SEQUES, CLAU PER A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

  17/09/2020, dijous 19.00 h.

  Ja tenen a la seua disposició la Conferència Inaugural que va tenir lloc dijous passat amb el títol "Salvaguardar les terres seques, clau per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible" a càrrec de Fernando Tomás Maestre Gil, Investigador distingit de l'Institut Multidisciplinari per a l'Estudi del Mig "Ramón Margalef" i Departament d'Ecologia. Universitat d'Alacant. Presenta: Jordi Cortina Segarra, Catedràtic d'Ecologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  29/09/2020, dimarts

  Ja tenen a la seua disposició la primera sessió del taller online CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA “Com funciona la nostra memòria? Pensem que tenim bona o mala memòria? Exercicis pràctics per a millorar-la”. Docent: Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dissabte, 26
 • Entrena't per a calmar la teua ment

  ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT

  02/10/2020, divendres 10.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Continua el taller ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT. Docent: María José Ribera Caballer, Llicenciada en psicopedagogia especialitzada en Artteràpia. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 25
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (28 SETEMBRE Al 8 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 28 de setembre al 8 d'octubre.

 • Els poetes li canten a la mar

  ELS POETES LI CANTEN A LA MAR

  08/10/2020, dijous

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle online ELS POETES LI CANTEN A LA MAR, amb la sessió "La mar en la poesia espanyola i hispanoamericana". En aquesta primera sessió es farà un recorregut per la història literària espanyola des de l'Edat mitjana fins al segle XX, a través dels versos de poetes espanyols i hispanoamericans que versionen la mar des de diverses perspectives. Ponent: Consuelo Jiménez de Cisneros. Els enllaços a les sessions es penjaran els dies que corresponguen. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Situació límit - Mª Dolores Mul·là

  PRESENTACIÓ LLIBRE-CATÀLEG EXPOSICIÓ SITUACIÓ LÍMIT

  08/10/2020, dijous 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre-catàleg de l'exposició "Situació Límit" de Mª Dolores Mulá. En aquesta mostra l'artista crea a partir del sofriment, traient d'ell la força per a continuar creant, expulsant mitjançant l'art el dolor. Intervenen: Carles Cortés, Vicerector de Cultura, Esport i Llengües; Mª Isabel Blanco, Doctora en Filosofia i Lletres; Pilar Santos, Directora Mèdica de l'Hospital de la Vega Baixa; i María Marco, Comissària de l'exposició “Situació Límit”. Coordina: María Marco.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html

 • Aula de debat feminista 5 octubre

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  05/10/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista amb el títol LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL. Sessió sobre el llibre "El putero español" a càrrec de Joan Pons. Coordinadores: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revolta, Mari Sigüenza i Josefina Carreño. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista. Més informació.

  Inscripció per a assistir presencialment:
  https://forms.gle/U4HZV7fRmY9PUbeQ8
  Enllaç de la sessió:
  https://us04web.zoom.us/j/74337301940?pwd=ajJ2UnNjVlF2NXNhZUlLdElTMzl6UT09

 • Manuel Antón

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

  05/10/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES V que, de nou, ens descobrirà la figura de personatges de la nostra província que van aconseguir una gran fama en diverses facetes i avui dia el seu record és a penes percebut per la societat. El primer d'ells serà Manuel Antón Ferrándiz, Pare de l'Antropologia a Espanya. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Entrada lliure fins a completar l'aforament (18 persones). Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  05/10/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió "Una vesprada amb Billy Wilder: 70 anys del crepuscle dels déus i 60 de l'apartament" a càrrec de Pascual Gozálvez, divulgador cinematogràfic i escriptor. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • exposició art rupestre

  PINTURA RUPESTRE I ART IBÈRIC

  05/10/2020, dilluns

  Les imatges es publicaran el 5 d'octubre.

  Exposició Virtual del Taller de Pintura a l'aire lliure PINTURA RUPESTRE I ART IBÈRIC. Amb motiu del Dia Europeu de l'Art Rupestre Prehistòric que es commemora el 9 d'octubre, el Taller de Pintura a l'aire lliure impartit per la professora Mª Dolores Mulá ret homenatge a una de les manifestacions artístiques més antigues, que posa de manifest com l'ésser humà, des de la prehistòria, va organitzar un sistema de representació artística. Coordina: Mª Dolores Mulá.

 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL %u201CCOVIDVIDO%u201D UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  28/09/2020, dilluns 18.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/uqz-rmqc-mhe.

  Finalitza el taller VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA amb la sessió en directe "L'evolució cap a l'essencial, un nou paradigma?". Docents: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas, i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Universitat Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 23
 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  23/09/2020, dimecres - Finalitza 28/09/2020

  Quarta sessió del taller de salut online VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA, "Lliures i responsables de triar". Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant) i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Uni­veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 22
 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  23/09/2020, dimecres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió %u201CEl fracàs de la %u201Cporta del cel%u201D o el final del New Hollywood%u201D a càrrec d'Israel Gil, Aula de cinema de la UA. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 21
 • Fonambulista

  LLUITA DE GEGANTS

  30/09/2020, dimecres 19.00 h.

  Continua el cicle LLUITA DE GEGANTS, trobades virtuals i didàctiques entre cantautors, amb la sessió a càrrec de cantant i compositor Fonambulista. Presenta: Vicky Gastelo. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  21/09/2020, dilluns - Finalitza 18/09/2020

  Tercera sessió del taller de salut online VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA, "Submergir-se en la realitat". Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant) i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Uni­veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dissabte, 19
 • Entrena't per a calmar la teua ment

  ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT

  25/09/2020, divendres 10.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Continua el taller ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT. Docent: María José Ribera Caballer, Llicenciada en psicopedagogia especialitzada en Artteràpia. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Modernes d'època La història que resen les dones

  SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES

  02/10/2020, divendres

  Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen.

  Continua el SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES, amb la conferència online "Dones ¿Apoderades? de la reforma protestant" a càrrec de Lidia Rodríguez, Universitat de Deusto %u2013 Associació de Teòlogues d'Espanya. Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Marta Blanco Fernández, Fernando Herranz Velázquez i Maite Ávila Martínez. Organitzen i col·laboren: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere, CEFIRE i CC.OO.

  Enllaç per a visualitzar les ponències:
  https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/edicion-2020/ponencias/

  Més informació: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/

 • Divendres, 18
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (21 SETEMBRE Al 3 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 21 de setembre al 3 d'octubre.

 • Lectura Tirant lo Blanc

  V LECTURA DEL TIRANT LO BLANC

  03/10/2020, dissabte 11.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  V LECTURA DEL TIRANT LO BLANC amb motiu del 9 d'octubre. La Comissió Foguera La Ceràmica ha triat l'obra de Joanot Martorell per a presentar la cultura valenciana. Organitza: Associació Cultural Foguera La Ceràmica.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  29/09/2020, dimarts

  Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen.

  Comença el taller online CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA amb la sessió "Com funciona la nostra memòria? ¿Pensem que tenim bona o mala memòria? Exercicis pràctics per a millorar-la". Docent: Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Andrés Suárez

  LLUITA DE GEGANTS

  23/09/2020, dimecres 19.00 h.

  Comença el cicle LLUITA DE GEGANTS, trobades virtuals i didàctiques entre cantautors, amb la sessió a càrrec d'Andrés Suárez. Presenta: Vicky Gastelo. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 17
 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  21/09/2020, dilluns 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió "Kirk Duglas, etern. Un repàs a la seua carrera" a càrrec de David Fuentes Coso, Col·laborador del programa “Más que cine” d'Informació TV. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 16
 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  16/09/2020, dimecres - Finalitza 18/09/2020

  Segona sessió del taller de salut online ¿VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? HO “COVIDVIDO” UNA EXPERIÈNCIA MESTRA, "Què fer quan se'ns acaben els mapes?". Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant) i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Uni­veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 15
 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  16/09/2020, dimecres 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió "Les millors pel·lícules sobre l'exploració espacial" a càrrec d'Ángeles Gómez, divulgadora científica, creadora de "Feedback ciencia" i autora del llibre "¡Poyejali!", sobre exploració espacial al cinema. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 11
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (14 A 26 SETEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 14 al 26 de setembre.

 • unicómic XXII

  UNICÓMIC XXII

  25/09/2020, divendres 17.00 - 21.30 h. - Finalitza 26/09/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  UNICÓMIC XXII. Les jornades del còmic de la Universitat d'Alacant compleixen la seua edició XXII, adaptada a les circumstàncies actuals. Com és habitual, enguany també combinant presentació d'obres, taules redones, seminari d'investigació i trobada amb autores i autors, hi haurà una taula redona especial en homenatge a Antonio Escolano. Coordina: Joan Miquel Rovira. Organitza: UNICÓMIC.

  L'acte es podrà continuar online en el següent enllaç: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html

 • Inici curs La Cívica

  INICI DE CURS DE LA CÍVICA - ESCOLA VALENCIANA DE L'ALACANTÍ

  24/09/2020, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte d’inici de curs de LA CÍVICA – ESCOLA VALENCIANA DE L’ALACANTÍ amb el títol “Els tres estats de les llengües. Sòlides, líquides i gasoses. Situació actual de l’ensenyament i llengua”. Hi intervé: Ferran Oltra Llin, Mestre i exassessor de formació i llengües de la Conselleria i exprofessor de la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant; Ignasi Carbonell, mestre de llengües i membre de la Unitat per a l’Educació Multilingüe de la Universitat d’Alacantí. Per assistir a l'acte s'ha de fer reserva per motius de protocol COVID-19 a Escola Valenciana mitjançat: a/e lacivica.cat@gmail.com Tel. 607930565. Organitza: La Cívica - Escola Valenciana de l'Alacantí.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html.

 • Clarinet òpera

  LA MÚSICA QUE ET SONA V - CLARINET ÒPERA

  23/09/2020, dimecres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Concert “Clarinet Òpera” del cicle LA MÚSICA QUE ET SONA V. Per motius de seguretat només estarà disponible un vint per cent de l'aforament de la sala. Intèrprets: Carlos Casanova, clarinet, i València String Quartet. Directors artístics del cicle: Daniel Curichagua i Victoria Marco. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Inscripció completa.

  També es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html.

   

 • Fundació Jorge Alió

  CUIDA EL TEU COR

  22/09/2020, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Cuida el teu cor" a càrrec de la Dra. Mercedes Núñez del Castillo, ex professora de ciències de la salut de la UA. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió.

 • Aula de Grècia - Melina Mercuri

  AULA DE GRÈCIA - LA CALLES I JO. ASSAIG SOBRE LA POÈTICA D'UN MITE

  21/09/2020, dilluns 19.00 h. - ACTE TANCAT Al PÚBLICO

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Inauguració de l'AULA DE GRÈCIA amb la conferència “La Calles i jo. Assaig sobre la poètica d'un mite” a càrrec de Marcelo Buscaino, director d'òpera. La seua proposta és convidar-nos a participar en la seua pròpia aventura personal amb el propòsit d'entendre les emocions i els processos que el mite de María Callas suscita en ell. Comptant amb l'assistència del Cònsol Honorari de Grècia a Espanya. Coordina: Juan Francisco Mesa, María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Piedra papel tijera

  PIEDRA PAPEL TIJERA_ALC - PARLAR EN ART

  19/09/2020, dissabte 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://www.youtube.com/watch?v=-8evrrumalk.

  Taula redona online dins del projecte “PIEDRA PAPEL TIJERA_ ALC” amb la sessió "Parlar en Art" amb Emma Brasó i els artistes: Javier Sáez, Miguel Ángel Tornero, Marta Pinilla, Isabel León, i Edu Comelles. Coordina: Ana Pastor. Més informació: http://www.piedrapapeltijera-alc.com. Organitza: Pedra Paper Tisora_ Alc 2020.

 • Entrena't per a calmar la teua ment

  ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT

  18/09/2020, divendres 10.00 - 12.00 h. - Finalitza 16/10/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Reprenem el taller ENTRENA'T PER A CALMAR LA TEUA MENT. ACTIVITATS D'ATENCIÓ PLENA: LÚDIQUES, ARTTERÀPIA I RESPIRACIÓ CONSCIENT. Docent: María José Ribera Caballer, Llicenciada en psicopedagogia especialitzada en Artteràpia. Inscripció completa. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fernando Maestre

  CONFERÈNCIA INAUGURAL - SALVAGUARDAR LES TERRES SEQUES, CLAU PER A ACONSEGUIR ELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

  17/09/2020, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/fet-wdpt-pna.

  Conferència Inaugural online "Salvaguardar les terres seques, clau per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible" a càrrec de Fernando Tomás Maestre Gil, Investigador distingit de l'Institut Multidisciplinari per a l'Estudi del Mig "Ramón Margalef" i Departament d'Ecologia. Universitat d'Alacant. Presenta: Jordi Cortina Segarra, Catedràtic d'Ecologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarrades divulgatives cinema

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020

  14/09/2020, dilluns 20.15 h. - Finalitza 07/10/2020

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comencen les XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA SETEMBRE - OCTUBRE 2020, amb la sessió "40 anys sense Hitchcock. Les seues millors pel·lícules" a càrrec de Francisco J. Ortiz, Professor de la UA i divulgador. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Viure un format de vida o viure la vida

  VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? EL "COVIDVIT" UNA EXPERIÈNCIA MESTRA

  14/09/2020, dilluns - Finalitza 18/09/2020

  A partir d'avui (14 setembre) tenen disponible la primera sessió del taller de salut online ¿VIURE UN FORMAT DE VIDA O VIURE LA VIDA? HO “COVIDVIDO” UNA EXPERIÈNCIA MESTRA, "L'impacte de l'inesperat". Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant) i Gema Pomares Alemany, Llicenciada en Filologia Hispànica amb l'especialitat de Literatura per la Facultat de Filologia de la Uni­veure­sidad Complutense de Madrid. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

   

 • Fernando Valladares

  ECOLOGIA EN TEMPS DE PANDÈMIA I CANVI CLIMÀTIC

  Ja tenen a la seua disposició la conferència online que va tenir lloc dimecres passat sobre "Ecologia en temps de pandèmia i canvi climàtic", a càrrec de Fernando Valladares Ros, professor d'investigació del CSIC. Museu Nacional de Ciències Naturals Organitza. Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimecres, 9
 • Covid-19 en eixir de casa

  MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL CORONAVIRUS A l'AULA DE SALUT

  Nova informació sobre la COVID-19 en la pàgina web de l'Aula de Salut de la Seu, en l'apartat de "Notícies sobre el coronavirus": recomanacions per a prevenir el contagi en reunions familiars, acord del Ministeri de Sanitat i les Comunitats Autònomes per a controlar la transmissió, què hem de fer en eixir de casa i duració de la infectivitat del SARS-COV-2.

 • Dimarts, 8
 • Modernes d'època La història que resen les dones

  SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. LA HISTÒRIA QUE RESEN LES DONES

  18/09/2020, divendres - Finalitza 04/12/2020

  Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen.

  Conferència online "Una santa vida, una bona mort. Itineraris en l'espiritualitat de les dones protestants angleses" a càrrec d'Antonella Cagnolati, Universitá degli Studi di Foggia. Direcció científica: Imnaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Marta Blanco Fernández, Fernando Herranz Velázquez i Maite Ávila Martínez. Organitzen i col·laboren: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estucios de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere, CEFIRE i CC.OO.

  Enllaç per a visualitzar les ponències:
  https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/edicion-2020/ponencias/

  Més informació: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/

 • Dissabte, 5
 • Breviario de ética social

  BREVIARIO DE ÉTICA SOCIAL. SOBRE LA FUNDAMENTACIÓN DE LA ÉTICA

  10/09/2020, dijous 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Breviario de Ética Social. Sobre la fundamentación de la Ética”. Autor: Cecilio Nieto, Doctor i Catedràtic de Filosofia, i Professor Associat de la UA. Intervenen: Juan Mesa, Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres; i Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (7 A 19 SETEMBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 7 al 19 de setembre.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464