Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Febrer, 2021

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març
Notícies publicades en Febrer, 2021
 • Divendres, 26
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (1 Al 13 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana de l'1 al 13 de març.

 • Unicómic 2021

  UNICÓMIC XXIII. II CONGRÉS INTERNACIONAL D'ESTUDIS UNIVERSITARIS SOBRE EL CÒMIC

  13/03/2021, dissabte 9.00 - 21.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  UNICÓMIC XXIII. II CONGRÉS INTERNACIONAL D'ESTUDIS UNIVERSITARIS SOBRE EL CÒMIC, amb les sessions IX i X, i la conferència de clausura "Canvi de paradigma en les teories gràfic-narratives. D'Eisner a Sousanis" a càrrec de José Manuel Trabado Casado, Universitat de Lleó. Presenta: Álvaro Pons, Universitat de València. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt.Organitza: UNICOMIC

 • Les cançons guanyadores dels oscars

  LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS

  11/03/2021 dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS amb la sessió "Entre Ríos de lluna i escura-xemeneies". El període clàssic de Hollywood ens portarà de “Desayuno con diamantes” i el seu “Moonriver” d'Henry Mancini a "Mary Poppins". Presenta: Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • III Edició Poetry Eslam

  POETRY ESLAM

  11/03/2021, dijous 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua la III Edició de POETRY ESLAM %u2013 Alacant, un torneig de poetes que es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d'emocions. Aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients. Coordina: Àgora Reix. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'alicante. Organitza: Poetry Eslam Alacant.

  L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Llegir a Alacant

  LLEGIR A ALACANT

  11/03/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/qjo-hxyd-uis.

  Taula redona online LLEGIR A ALACANT. Reflexió conjunta entre responsables de la política cultural i els llibreters sobre la cultura de la lectura entre els ciutadans. Intervenen: Antonio J. Manresa Balboa, Regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alacant; Antonio Oliver Jaén, Tècnic Coordinador de biblioteques Municipals d'Alacant; Josefa Ors Ferrández, Directora de la Biblioteca Pública Azorín d'Alacant; Carmen Juan, llibreria %u201C80Mundos%u201D d'Alacant; Pepe Aracil, llibreria %u201CPynchon%u201D d'Alacant. Moderador: José Ramón Navarro Vera. Coordinadors: Jorge Olcina i José Ramón Navarro Vera. Organitza: Aula de la Ciutat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Vanessa Teba 2

  HOMENATGE A la DONA CANTAORA

  09/03/2021, dimarts 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

  Concert online HOMENATGE A la DONA CANTAORA. Recital on es fa un homenatge recordant els cantes d'alguna de les dones flamenques. Intèrprets: Vanessa Teba, cantaora; Valentín Rosa, guitarra. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Per a no deixar a ningú arrere

  PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA

  10/03/2021, dimecres 19.15 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e2b75344be511047232e40c9228fd1a46.

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle online PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA, amb la Conferència "Vida comunitària per a avançar junts%u201D, Reflexions des de Fratelli %u201CTutti". Intervé: Domingo García, Professor de Teologia, Centre d'Estudis Eclesiàstics. Presentat per Carmen Chicote, Professora de Religió en ensenyament Primari. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe-Cultura de la Diòcesi Orihuela-Alacant.

 • José Iváñez Baldó

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

  08/03/2021, dilluns 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES V amb la sessió dedicada a José Iváñez Baldó. (Xixona, 1906 - Alacant, 1994). Un arquitecte enfront del caos urbanístic del desenvolupisme alacantí. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  L'acte també es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

 • Fundació Jorge Alió

  RECITAL DE POESIA

  05/03/2021, divendres 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Recital de poesia. Moderen i presenten: Consuelo Giner i Belén Estevan. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA-2

  GASTRONOMIA VI I CINEMA

  04/03/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

  Continua l'II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA "Dels grans banquets del Rei Sol a les revoltes del pa", amb la conferència/cinefórum A PROPÒSIT DE LA PEL·LÍCULA VATEL, ELS BANQUETS DEL REI SOL I LA CIÈNCIA EN LA CUINA. Intervenen: Josep Bernabeu Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA UA- Dénia i de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic; i María Tormo, professora de la Universitat d'Alacant departament d'Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva, Salut Pública i Història de la Ciència. Coordinen: Antonio Romero, Joaquín Juan Penalva, Ángeles Ruiz i Luis Mira Organizan: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Centre de Gastronomia del Mediterrani UA - Dénia GASTERRA. Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Fundació Jorge Alió

  QUINA VACUNA ÉS MILLOR? ÉS MENOR VACUNAR-SE O ESPERAR?

  04/03/2021, dijous 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Quina vacuna és millor? És millor vacunar-se o esperar?" Modera i presenta: Ricardo Sinde Cendra, Metge de família i epidemiòleg. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • Sobre malalties respiratòries

  SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

  04/03/2021, dijous

  Continua el taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb la sessió "Presa d'inhaladors, cambres, nebulitzadors, vacunació, llavats de mans i rentades nasals" a càrrec de Lidia Iglesias Vecino, Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Paisatges de guerra i cultura de defensa

  PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA

  02/03/2021, dimarts 12.00 h. - Finalitza 29/04/2021

  Lloc: Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres.

  Comença el cicle de conferències PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA, amb la conferència "El Comandament d'Operacions Especials i la cultura de Defensa" a càrrec de Raimundo Rodríguez Roca, General Cap de Comandament d'Operacions Especials. Coordina: Rafael Zurita Aldeguer, Catedràtic d'Història Contemporània. Es podrà veure en directe en el següent enllaç: http://vertice.cpd.ua.es/237184. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Grup investigació Paisatges de Guerra Universitat d'Alacant.

 • Volent-me més i millor

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA?

  02/03/2021, dimarts

  Continua el taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR ¿QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de la sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 25
 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  01/03/2021, dilluns

  Ja tenen al seu disposicion la segona sessió del taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERAZGO. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de la sessions es publicaran el dia que corresponga. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Alfredo Corell

  COVID-19: VACUNES DE SPRINT O DE MARATÓ?

  Si es van perdre la conferència online "Covid-19: Vacunes de sprint o de marató?" ja la tenen disponible en l'enllaç adjunt. Conferenciant: Alfredo Corell Almuzara, Catedràtic d'Immunologia d'Universitat Valladolid i Divulgador Científic Espanyol. Presenta: José Miguel Sempere, Catedràtic d'Immunologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 22
 • Seminari Mediterrani diàlegs entre Orient i Occident

  MEDITERRANI: DIÀLEGS ENTRE ORIENT I OCCIDENT

  26/02/2021 divendres 10.00 - 12.30 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e848b5eb640d3aca1dc0f3da24cdeb631

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA].

  Continua el Seminari Permanent Interdepartamental MEDITERRANI: DIÀLEGS ENTRE ORIENT I OCCIDENT, amb la conferència online "El viatge dels llibres grecs d'Orient a Occident" a càrrec d'Inmaculada Pérez Martín, Consell Superior d'Investigacions Científiques. Coordina: Mari Paz López, Àrea de Filologia Grega Facultat de Filosofia i Lletres, i Alberto Rodríguez-Lifante, Àrea de Lingüística General Facultat de Filosofia i Lletres. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres.

 • VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL-3

  VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  26/02/2021, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen les VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT, amb la sessió a càrrec de Roberto Romeo, productor cinematogràfic (El hijo perdido, La vaca, La rueda gira…). Coordina: John Douglas Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA-2

  II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA

  25/02/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

  Continua l'II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA "Dels grans banquets del Rei Sol a les revoltes del pa", amb la Projecció/Cinefórum "Les millors bambolles i el raïm de la sort" Saps com és el procés d'elaboració del cava i d'on procedeixen el raïm que consumim la nit de cap d'any? Intervenen: Pablo Ossorio. Cellers Hispà Suïssa. Elaboradors del Tantum Ergo Rosé, premi millor Cava d'Espanya de l'Associació Espanyola de Periodistes i escriptors del Vi; José Bernabeu, President Consell Regulador de la Denominació d'Origen Raïm embossat del Vinalopó; i Beatriz Rocamora, Directora del CRDO Raïm Embossat del Vinalopó. Coordinen: Antonio Romero, Joaquín Juan Penalva, Ángeles Ruiz i Luis Mira. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Centre de Gastronomia del Mediterrani UA - Dénia GASTERRA. Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Divendres, 19
 • Traduciendo ...

  IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES

  05/03/2021, divendres - Finalitza 03/12/2021

  Comença l'IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES, amb la ponència "Emocions règies. Dues reines i una emperadriu" a càrrec deª M Ángeles Pérez Samper, Universitat de Barcelona. Es tracta de sessions gravades que estaran disponibles des del dia indicat i durant un mes. Es podran visualitzar a través de la pàgina https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com en l'apartat "ponències". Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Maite Ávila Martínez, Sonia Beltrán Pastor i Yasmín Bernuz Rodríguez. Més informació i inscripcions: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere i CEFIRE.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (22 FEBRER Al 6 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 22 de febrer al 6 de març.

 • Rosa Spireti

  EL MERAVELLÓS JAZZ

  05/02/2021, divendres 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

  Concert online EL MERAVELLÓS JAZZ. Interprete: Rosa Spiteri, Soprano lírica formada en la prestigiosa Coral Stella Maris. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 18
 • Juan José Rodríguez

  MARÇ DE GUITARRA. JUAN JOSÉ RODRÍGUEZ

  03/03/2021, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comencen els recitals "Març de Guitarra a la Seu" a càrrec de Juan José Rodríguez, alumne del Màster. Coordina: Malena Durán. Organitza: Màster Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant.

  El concert també es retransmetrà en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Enero y nómada

  GENER I NÒMADA

  04/03/2021, dijous 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Enero y nómada” (Poesia 1980-2013). Autor: José Luis Rico Martí. Presenta: José Luis Ferris. Organitza: Universitat Permanent.

 • Les violències invisibles

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  01/03/2021, dilluns 20.00 h.

  Enlace de la sesión: https://us02web.zoom.us/j/87866390174

  Continúa el ciclo de debates del Aula de Formación y Debate Feminista LA CUARTA OLA CONTRA LA VIOLENCIA SEXUAL, con la mesa redonda "Las violencias invisibles derivadas de la pandemia COVID". Intervienen: Yaissel Sánchez, Maite López, Viki Criado y Elena Reig. Coordinadoras: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revuelta, Mari Sigüenza y Josefina Carreño. Organiza: Aula de Formación y Debate Feminista.

   

 • Divendres, 12
 • Catedrals d'Espanya

  CATEDRALS D'ESPANYA (I)

  25/02/2021, dijous 19.00 h.

  Sessió en directe en el següent enllaç: https://us02web.zoom.us/j/4693108302.
  (ID. 469 310 8302) Codi d'accés: 6eVwaV.

  Continua el cicle de conferències online CATEDRALS D'ESPANYA (I), amb la sessió "En la cruïlla d'ultramar. Arquitectura i patrimoni de la catedral de Las Palmas de Gran Canaria". Ponent: Dr. Juan Alejandro Lorenzo Lima, Institut d'Estudis Canaris. Coordina: Alejandro Cañestro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Volent-me més i millor

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA?

  25/02/2021, dijous - Finalitza 18/03/2021

  Ja tenen a la seua disposició la primera sessió del taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS ESO DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Per a no deixar a ningú arrere

  PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA

  24/02/2021, dimecres 19.15 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/hum-fari-zcz.

  Continua el cicle PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA, amb la Conferència "Altres formes d'ocupació per a no quedar-se arrere ¿T'atreveixes?" Intervenen: Antonio Tay, inspector de treball; Sofía García, graduada en direcció d'empreses i màrqueting; Manuel Copé, sindicalista, militant de l'HOAC. Modera: José Miguel Pareja, orientador educatiu i professional. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe-Cultura de la Diòcesi Orihuela-Alacant.

 • Jornada de didàctica de la Geografia

  II JORNADA DE DIDÀCTICA DE LA GEOGRAFIA

  24/02/2021, dimecres 17.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Enllaç per a alumnes i públic que vulga interactuar plantejant qüestions i preguntes:
  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e8e12e570ef38515064144b60da5be0b5
  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  II JORNADA DE DIDÀCTICA DE LA GEOGRAFIA "Nous desafiaments i recursos en la docència de la Geografia en l'era del canvi global". Intervenen: Xosé Manuel Soto; Isabel María Gómez; Emilia María Tonda i Rafael Sebastiá; Jorge Olcina i Álvaro-Francisco Morote. Col·laboren: Universitat d'Alacant i Universitat de València. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Associació Espanyola de Geografia, Grup de recerca i d'innivació en Educació Geogràfica i Històrica.

  Es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  24/02/2021, dimecres - Finalitza 15/03/2021

  Ja poden visualitzar la primera sessió del taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Un viatge pel temps

  UN VIATGE PEL TEMPS

  23/02/2021, dimarts 19.30 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

  Concert online UN VIATGE PEL TEMPS. Intèrprets: Agatha Martínez Soria (soprano); Shlomo Rodríguez (piano). Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escriptors de l'experiència - Víctor del Árbol

  MÀSTER CLASS ESCRIPTORS DE L'EXPERIÈNCIA. DOSTOIEVSKI COM A RITU DEL TRAUMA

  23/02/2021, dimarts 19.00 h.

  Màster Class online "Escriptors de l'experiència. Dostoievski com a ritu del trauma". Professor: Víctor del Árbol. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: 17 Muses i Agència Mankell.

 • Sobre malalties respiratòries

  SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

  23/02/2021, dimarts - Finalitza 16/03/2021

  Ja tenen a la seua disposició la primera sessió del taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb el títol "Malalties respiratòries Asma i Epoc, diagnòstic i tractament" a càrrec de Belén Colás Martínez, Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Adolescència en aquests moments difícils

  L'ADOLESCÈNCIA EN AQUESTS MOMENTS DIFÍCILS

  22/02/2021, dilluns 20.15 h.

  Enllaç de la sessió:
  https://us02web.zoom.us/j/81175357320?pwd=sfb1nfpez3jowtjdv2e5l0zsbfczut09
  ID de reunió: 811 7535 7320
  Codi d'accés: 155202

  Continua el Seminari-taller online MESA CAMILLA. Espai de reflexió interprofessional sobre la infància i els seus entorns, amb la sessió online dedicada a "L'adolescència en aquests moments difícils". Ponent: Félix Crespo Ramos, Metge de família, Psiquiatra, Psicoterapeuta. Presenta: Cecilia Maraschio, Psicòloga. Coordinadora d'INFÀNCIES. Organitza: Grup Infàncies.

 • tertúlies de cinema

  TERTÚLIES DE CINEMA 2021

  22/02/2021, dilluns 19.30 h. - Finalitza 20/04/2021

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle TERTÚLIES DE CINEMA 2021, amb la sessió "Entorn dels Goya". Ponents: Gonzalo Eulogio; Augusto González Braña; Raúl Cornejo i Daniel Gallego. Coordina: Antonio Sempere. Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II

  22/02/2021, dilluns 18.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/ser-mfbb-bcn

  Comença el taller de salut online MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Fundació Jorge Alió

  EPIDÈMIES HISTÒRIQUES

  19/02/2021, divendres 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Epidemias históricas". Hace un siglo que no teníamos una epidemia de estas características, pero ¿cómo han sido otras? ¿Cómo salir de ellas? Conferenciante: José Luis García Martínez, psicólogo, escritor y pintor. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • Dijous, 11
 • Alfredo Corell

  COVID-19: BOVINES DE SPRINT O DE MARATÓ?

  18/02/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?MTID=e4c37a97af4e4afd7c6d77a80109c7ea9

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Conferència online “Covid-19: Vacunes de sprint o de marató?” a càrrec d'Alfredo Corell Almuzara, Catedràtic d'Immunologia d'Universitat Valladolid i Divulgador Científic Espanyol. Presenta: José Miguel Sempere, Catedràtic d'Immunologia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 9
 • El desafío de la Covid-19 en Alicante

  EL DESAFIAMENT DE LA COVID-19 A ALACANT. EFECTES EN LA SALUT I RESISTÈNCIA CIUTADANA DURANT EL CONFINAMENT

  03/02/2021, dimecres 19.30 h.

  Ja poden visualitzar la presentació de la monografia "El desafiament de la COVID-19 a Alacant. Efectes en la salut i resistència ciutadana durant el confinament" de María Teresa Ruiz Cantero i Carlos Álvarez Dardet que va tenir lloc dimecres passat 3 de febrer. Treball desenvolupat per la Universitat d'Alacant des del grup d'investigació de Salut Pública i en el marc de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i les altres seus universitàries de la província. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Més informació sobre la monografia.

 • Enginyeria i medicina

  ENGINYERIA I MEDICINA: UN FUTUR PRESENT

  04/02/2021, dijous 19.00 h.

  Per als qui es van perdre la taula redona online "Enginyeria i medicina: un futur present" ja la tenen a la seua disposició en l'enllaç adjunt. Intervenen: Ana Marín, Enginyer Superior de Telecomunicacions i empresària d'Enginyeria Biomèdica; i María Teresa Arredondo Waldmayer, Catedràtica d'Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de Madrid. Modera: Daniel Ruiz, Coordinador Acadèmic del Grau en Enginyeria Biomèdica de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Eines per a la transició a l'economia circular

  EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR

  12/02/2021, divendres 17.30 - 19.00 h.

  Finalitza el curs online EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR. Cada acció formativa constarà d'una part teòrica i una altra part pràctica. Coordina: Mayra Lacruz, Directora General de SEN Innova. Més informació i inscripcions: https://bit.ly/386jlsw. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: SEN INNOVA.

 • Dissabte, 6
 • Eines per a la transició a l'economia circular

  EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR

  08/02/2021, dilluns 17.30 - 19.00 h.

  Continua el curs online EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR. Cada acció formativa constarà d'una part teòrica i una altra part pràctica. Coordina: Mayra Lacruz, Directora General de SEN Innova. Més informació i inscripcions: https://bit.ly/386jlsw. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: SEN INNOVA.

 • Divendres, 5
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (8 A 20 FEBRER)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 8 al 20 de febrer.

 • Per amor a Manzanero. Contigo aprendí

  PER AMOR A MANZANERO. CONTIGO APRENDÍ

  19/02/2021, divendres 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

  Concert online PER AMOR A MANZANERO. CONTIGO APRENDÍ. Concert íntim on es rendeix tribut al llegat del mestre Armando Manzanero. El cantant i autor Marvin Labara i el músic Omar García ens ofereixen un concert ple de sentiment on s'interpretaran cançons del mestre Manzanero. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fundació Jorge Alió

  LLIURA PREMIS POESIA

  18/02/2021, dijous 18.30 h. - Finalitza 19/02/2021

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Lliurament de premis de poesia Julia. Promociona la família Burló/Giner. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Associació Espejo Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • Associacions i voluntariats

  VOLUNTARIATS PER A JOVES EUROPEUS

  18/02/2021, dijous 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Voluntariats per a joves europeus". Ponent: Rubén Hernández Romero, Biòleg emprenedor. L'acte també es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA-2

  II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA

  18/02/2021, dijous 19.00 h. - Finalitza 11/03/2021

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

  Comença l'II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA "Dels grans banquets del Rei Sol a les revoltes del pa". En la primera sessió tindrà lloc la Conferència/Cinefórum "Escenes gastronòmiques per a degustar mos a mos. Un recorregut sobre cinema i gastronomia". Intervé: Israel Gil, coordinador de l'Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. Coordinen: Antonio Romero, Joaquín Juan Penalva,  Ángeles Ruiz y Luis Mira. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Centre de Gastronomia del Mediterrani UA - Dénia GASTERRA. Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Els plagis en el rock

  ELS PLAGIS EN EL ROCK

  11/02/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/ivj-azme-cgk.

  Xarrada online "Els plagis en el rock" a càrrec d'Israel Gil, Aula de Cinema de la Universitat d'Alacant. És fàcil distingir la imitació causal i la premeditada? A vegades els tribunals han hagut de decidir. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 2
 • El futur s'escriu amb r-quadrada

  EL FUTUR S'ESCRIU AMB R

  Exposició virtual cedida per la Fundación Mutua de Levante que presenta l'empremta de l'ésser humà sobre el planeta. La contaminació per l'abús de materials inorgànics és un fet dramàtic. Des que va començar la fabricació del plàstic en 1950 s'han produït més de 8 mil milions de tones. Molts articles fabricats amb aquest material s'usen de manera efímera, però la seua desaparició dura dècades. Coordinació: Fundación Mutua de Levante.

 • Eines per a la transició a l'economia circular

  EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR

  05/02/2021, Divendres 17.30 - 19.00 h.

  Continua el curs online EINES PER A la TRANSICIÓ DE L'ECONOMIA CIRCULAR. Cada acció formativa constarà d'una part teòrica i una altra part pràctica. Coordina: Mayra Lacruz, Directora General de SEN Innova. Més informació i inscripcions: https://bit.ly/386jlsw. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: SEN INNOVA.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464