Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Març, 2021

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril
Notícies publicades en Març, 2021
 • Dimecres, 31
 • Francisco Veiga La novel·la d'espionatge

  LA NOVEL·LA D'ESPIONATGE

  29/04/2021, dijous 19.00 h. - Finalitza 30/04/2021

  Curs online "La novel·la d'espionatge" a càrrec de Francisco Veiga, historiador espanyol. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • L'almadrava de Tabarca

  L'ALMADRAVA DE TABARCA: UN MITJÀ DE VIDA ENTRE LA HISTÒRIA I LA LLEGENDA

  28/04/2021 dimecres

  Conferència online "L'Almadrava de Tabarca: Un mitjà de vida entre la història i la llegenda" a càrrec d'Armando Parodi, autor del llibre “Crónicas de Nueva Tabarca”. Si hi ha un factor que ha marcat l'ocupació, la vida i l'evolució dels tabarquinos des del mateix moment de la seua arribada a Nova Tabarca és sens dubte la pesca, especialment de la tonyina, i en concret fent ús d'arts de pesca massiva com és l'almadrava. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • sobre diabetis en atenció primària

  DIABETIS EN ATENCIÓ PRMARIA

  27/04/2021, dimarts - Finalitza 12/05/2021

  Comença el taller de salut online DIABETIS EN ATENCIÓ PRMARIA, amb la sessió "Diabetis Tipus I i II, diagnòstic i tractament" a càrrec de Cristina Gisbert Sellés, Especialista en Medicina de Família i Comunitària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços de les sessions es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Félix Berenguer de Marquina Fitz-Gerald

  ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES

  26/04/2021, dilluns 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle ALTRES ALACANTINS IL·LUSTRES V amb la sessió dedicada a Félix Berenguer de Marquina Fitz-Gerald (Alacant 1733-1826). Marí, governador de Filipines i virrei de Nova Espanya. Coordinador i docent: Joaquín Santo Matas. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

 • 120 aniversari Real Lliga Naval Espanyola

  BUSSEGEM AMB L'ARMADA, UME, GUÀRDIA CIVIL, BOMBERS I PROFESSIONAL ESPORTIU

  22/04/2021, dijous 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Amb motiu del seu 120 aniversari la Real Liga Naval Española organitza la conferència "Bussegem amb l'Armada, UME, Guàrdia Civil, Bombers i Professional Esportiu". Intervenen: Sr. Antonio Badias Alonso, Tinent de Navili (RV) amb destinació en el CBA (Centre de Busseig de l'Armada); Sr. Jorge Aurensanz Lamarca, Capità de l'III Batalló d'Intervenció en Emergències de la UME; Sr. Antonio García Sánchez, Brigada del Grup Especialitat d'Activitats Subaqüàtiques de la Guàrdia Civil; Sr. Francisco García Martínez, Cap d'Equip de Busseig del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant; Sr. Antonio Busto Fernández, bus professional, instructor de busseig i Cap de Departament Didàctic d'Activitats Subaqüàtiques de l'Institut Politècnic Marítim Pesquer del Mediterrani; i Sr. Juan Carlos Esteve Sala, bussejador recreatiu i vocal de la Secció d'Activitats Subaqüàtiques del Real Club de Regates d'Alacant. Coordina: Pascual Rosser Limiñana. Organitza: Delegació de la Real Liga Naval Española de Alicante.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

 • Comunicació Assertiva

  COMUNICACIÓ ASSERTIVA: UNA EINA PER A MILLORAR LES NOSTRES RELACIONS I EL NOSTRE BENESTAR PERSONAL

  26/04/2021, dilluns - Finalitza 13/05/2021

  Comença el taller de salut online COMUNICACIÓ ASSERTIVA: UNA EINA PER A MILLORAR LES NOSTRES RELACIONS I EL NOSTRE BENESTAR PERSONAL. Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Els enllaços es publicaran els dies que corresponguen. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Juan Vidal Ramos

  JUAN VIDAL RAMOS, UNA ARQUITECTURA EMBLEMÀTICA

  23/04/2021, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferència "Juan Vidal Ramos, una arquitectura emblemàtica". Coordina i imparteix: Carlos Galiana Ramos, vicepresident i secretari de l'Associació Cultural La Maison de France d´Alacant, La Casa de França d'Alacant, des de 2014. Organitza: La Maison de France d'Alacant. Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Fundació Jorge Alió

  SIMILITUDS I DIFERÈNCIES ENTRE LES TRES GRANS RELIGIONS MONOTEISTES

  22/04/2021, dijous 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Tertúlia "Similituds i diferències entre les 3 grans religions monoteistes: judaisme, cristianisme, islam i diferències que expliquen la situació actual i valoració del viatge del Papa Francesc a l'Iraq". Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'Alacant Costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • III Edició Poetry Eslam

  POETRY ESLAM

  22/04/2021, dijous 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua la III Edició de POETRY ESLAM Alacant, un torneig de poetes que es va crear perquè la poesia no acabara en el paper. Són molts els poetes que decideixen usar la veu per a arribar a una audiència àvida d'emocions. Aquesta trobada mensual fa que el públic puga viure la poesia des dels seus seients. Coordina: Àgora Reix. Més informació: https://poetryslamalicante.com. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'alicante. Organitza: Poetry Eslam Alacant.

  L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Plaça del llibre

  5a PLAÇA DEL LLIBRE D'ALACANT

  23/04/2021, divendres 10:00 - 14:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Activitats Plaça del Llibre d’Alacant dirigides a centres educatius: Contacontes infantil i primer cicle primària a càrrec d’Eva Andújar, Fundació Sambori; Conferència “Dones que escriuen: la cara oculta de la literatura” (secundària i batxillerat) a càrrec d’Irene Mira-Navarro professora de la Universitat d'Alacant; Contacontes segon i tercer cicle de primària a càrrec d’Eva Andújar, Fundació Sambori. L'acte es podrà seguir en STREAMING entrant en el següent enllaç: https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html. Organitza: Fundació Sambori i Plataforma Alacant pel Valencià.

 • Curs Biligüismo i educació bilingüe

  EL BILINGÜISME I L'EDUCACIÓ BILINGÜE

  26/04/2021, dilluns 19.00 - 20.30 h. - Finalitza 29/04/2021

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e5b8ef00e7347bb33c48d46afb69f0ac9

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Comença el curs EL BILINGÜISME I L'EDUCACIÓ BILINGÜE dirigit a professionals de l'educació, pares i adults en general que estiguen interessats a conèixer el tema del bilingüisme i l'educació bilingüe. Ponent: Lorena Muñoz Izarra, professora titular de la Facultat de traducció i interpretació. Universitat de Viena. Coordina: Elena Serrano Bertos. Organitza: Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat de Viena i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Inscripcions per a les persones que vulguen justificant d'assistència en l'enllaç adjunt.

 • La cuestión vasca dos miradas Joseba Azkarraga y Javier Sádaba

  LA CUESTIÓN VASCA, DOS MIRADAS: JOSEBA AZKARRAGA Y JAVIER SÁDABA

  22/04/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e3e902c1ccfd3d618bc1ecc9cc3890c73
  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Presentació online del llibre “La cuestión Vasca, dos miradas: Joseba Azkarraga y Javier Sádaba” de María de l'Olmo Ibáñez. Intervenen: Joseba Azkárraga Rodero, polític basc; Javier Sádaba Garay, Catedràtic d'Ètica en la Universitat Autònoma de Madrid; i María de l'Olmo Ibáñez, autora del llibre. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Aula de la Ciutat

  FEMS I CANVI CLIMÀTIC

  20/04/2021, dimarts 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://meet.google.com/syw-twei-nqd

  Taula redona online "Fems i canvi climàtic". Intervenen: Manuel Villar , Regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Alacant; Carlos Arribas, Ecologistes en Acció del País Valencià; Vicente Gozálvez, Enginyer de Camins, expert en gestió de residus; i Jorge Olcina, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica de la UA. Modera: José Ramón Navarro. Coordinen: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Aula de la Ciutat de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 30
 • Catedrals d'Espanya

  CATEDRALS D'ESPANYA (I)

  22/04/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?MTID=eb16509ce0c4a88ba22d09b3b185bf877

  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle de conferències online CATEDRALS D'ESPANYA (I), amb la sessió "La magna hispalensis i Murillo". Ponent: Dr. Jesús Rojas-Marcos González, Universitat de Sevilla. Coordina: Alejandro Cañestro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Paisatges de guerra i cultura de defensa

  PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA

  21/04/2021, dimecres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle de conferències PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA, amb la conferència "La defensa d'Alacant durant la guerra de la Independència" a càrrec de Javier Wagener Cuenca, Comandant del Comandament d'Operacions Especials i Miguel Alfonso García Monllor, Capità reservista. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Grup investigació Paisatges de Guerra Universitat d'Alacant.

  Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • tertúlies de cinema

  TERTÚLIES DE CINEMA 2021

  20/04/2021, dimarts 19.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle TERTÚLIES DE CINEMA 2021, amb la sessió "Entorn dels Oscar". Ponents: Gonzalo Eulogio; Augusto González Braña; Luis López Belda i Daniel Gallego. Coordina: Antonio Sempere. Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Rosa Cobo Bedía

  LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL

  19/04/2021, dilluns 20.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e8d8ae27a01c92b748299d0aae0228d3a

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle de debats de l'Aula de Formació i Debat Feminista LA QUARTA ONA CONTRA LA VIOLÈNCIA SEXUAL, amb la xarrada a càrrec de Rosa Cobo sobre la pornografia i presentació de la seua última obra. Presenta: Mar Esquembre. Coordinadores: Lydia Sellés, Covadonga Peremarch, Guillermina Revolta, Mari Sigüenza i Josefina Carreño. Organitza: Aula de Formació i Debat Feminista.

 • El Quixot com a joc

  EL QUIXOT COM A JOC

  19/04/2021, dilluns 19.00 h.

  Conferència online “El Quixot com a joc” a càrrec de José Luis Ferris, escriptor. Coordina: Marina Vicente. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dilluns, 29
 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  29/03/2021, dilluns

  Ja tenen a la seua disposició la quarta sessió del taller de salut online ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. La pràctica regular d'exercici físic ens reporta múltiples beneficis a nivell físic i emocional, que repercutiran de manera positiva en la salut en general. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Diumenge, 28
 • Francisco J Doblas-Reyes

  MODELITZACIÓ MATEMÀTICA DE LA INFORMACIÓ CLIMÀTICA PER A UNA TRANSICIÓ ENERGÈTICA JUSTA I EFICIENT: DEL BYTE A la COP

  Si es van perdre la conferència online "Modelització matemàtica de la informació climàtica per a una transició energètica justa i eficient: del byte a la COP" ja la tenen disponible en l'enllaç adjunt . Ponent: Francisco Doblas-Reis, director del Departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputación (BSC-CNS). Modera: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 26
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (29 DE MARÇ Al 5 D'ABRIL))

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 29 de març al 5 d'abril.

 • IX Modernes d'època

  IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES

  05/04/2021, dilluns

  Enllaç a la sessió: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com/edicion-2021/ponencias/

  Continua l'IX SEMINARI PERMANENT MODERNES D'ÈPOCA. EMOCIONS QUE VAN DONAR VIDA A les DONES, amb la ponència online "Dissonàncies afectives: emocionalitat, feminitat i sentit comú. Un recorregut cultural" a càrrec de Luisa Elena Delgado (Universitat d'Illinois). Es tracta de sessions gravades que estaran disponibles des del dia indicat i durant un mes. Direcció científica: Inmaculada Fernández Arrillaga. Coordinació: Maite Ávila Martínez, Sonia Beltrán Pastor i Yasmín Bernuz Rodríguez. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Institut Universitari d'Investigació en Estudis de Gènere (IUIEG), Associació Klías d'Investigació en Estudis de Gènere i CEFIRE.

  Més informació i inscripcions: https://www.modernasdeepoca.kliascultura.com.

 • Dijous, 25
 • pòster 00

  GEONIGHT 2021. WOMEN GEOGRAPHERS AND SCIENCE. GEÒGRAFES I CIÈNCIA

  Exposició virtual vinculada amb el 9 d'abril-Geonight 2021 o Geonuit 2021, "La nit de la Geografia". Els cartells d'aquesta exposició van ser elaborats per a la Trobada científica de joves geògrafes celebrat el 9 de febrer de 2021, amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Durant aquest segle, són diverses les dones viatgeres que van realitzar descripcions dels llocs que visitaven i, fins i tot, elaboraven la cartografia. Obres amb tal rigor científic que van arribar a ser presentades en congressos de Geografia. Més informació: https://www.geonight.net.

 • Dimecres, 24
 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  24/03/2021, dimecres

  Ja poden visualitzar la tercera sessió del taller de salut online ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. La pràctica regular d'exercici físic ens reporta múltiples beneficis a nivell físic i emocional, que repercutiran de manera positiva en la salut en general. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 22
 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  22/03/2021, dilluns

  Ja tenen disponible la segona sessió del taller de salut online ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. La pràctica regular d'exercici físic ens reporta múltiples beneficis a nivell físic i emocional, que repercutiran de manera positiva en la salut en general. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Volent-me més i millor 2

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA?

  31/03/2021, dimecres 18.00 h.

  Repetim la sessió en directe del passat dijous del taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció per a rebre l'enllaç de la sessió disponible a partir del 22 de març a les 9.30 h. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 19
 • Les cançons guanyadores dels oscars

  LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS

  23/03/2021, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS amb la sessió "Del Titanic a la Tierra Media". El canvi de segle ens porta a una volta a les cançons i el cinema èpics... Presenta: Pascual Gozalvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 18
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (22 Al 31 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 22 al 31 de març.

 • La mora cautiva

  LA MORA CAUTIVA

  31/03/2021, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “La Mora Cautiva” Ambientada en l'època de la Conquesta i Reconquesta. Presenta: Liliana del Roso i Nacho Gisbert Colomina. Autora: Remedios de Los Angeles.

 • Chalas divulgatives gener maig 2020

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA GENER-MAIG 2021

  30/03/2021, dimarts 19.30 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=ead3bddda273ee8e73bc754fdf44e0061

  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA GENER-MAIG 2021, amb la sessió online "Hollywood (1977 - 1985): Entre Star Wars i els Goonies: segona part, el cinema del quotidià". Convidada: Flavia Bernárdez, Dissenyadora i divulgadora cinematogràfica. Coordina i modera: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Conferència Enrique Cortés Grupo Infancias

  DESIG, SEXUALITAT I CREATIVITAT EN EL COVID

  29/03/2021, dilluns 20.15 h.

  Continua el Seminari-taller TAULA BRASER. Espai de reflexió interprofessional sobre la infància i els seus entorns, amb la sessió online dedicada a "Desig, sexualitat i creativitat en el Covid". Ponent: Enrique Cortés, Piscoanalista. Presenta: Cecilia Maraschio, Psicòloga. Coordinadora d'INFÀNCIES. Inscripcions al següent correu electrònic: joanapavia@gmail.com. Organitza: Grup Infàncies.

 • Miguel Hernández la memòria escrita

  EL TEMPS FINAL DE MIGUEL HERNÁNDEZ I L'AUTOBIOGRAFIA POÈTICA

  26/03/2021, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Amb motiu de l'aniversari de la mort del Poeta Miguel Hernández, tindrà lloc la conferència "El temps final de Miguel Hernández i l'autobiografia poètica" a càrrec de José Carlos Rovira Soler, Catedràtic de Literatura Espanyola. Organitza: Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

 • Curse llengua fenícia

  LA LLENGUA I LES INSCRIPCIONS FENOPÚNICAS

  26/03/2021, divendres 10.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=eb9c0eb4d21214a63e6abc7e887ff2832

  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Conferència inaugural del CURS D'INTRODUCCIÓ A la LLENGUA FENÍCIA, amb el títol "La llengua i les inscripcions fenopúnicas", a càrrec de Maria Josepa Espanyol Fonts, Doctora en Filologia Semítica per la Universitat de Barcelona. Coordinen: Mari Paz López Martínez i Alberto Rodríguez Lifante. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres.

 • Març de guitarra Alfredo Amezcua

  MARÇ DE GUITARRA EN LA SEU. ALFREDO AMEZCUA

  24/03/2021, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen els recitals "Març de Guitarra en la Seu" a càrrec d'Alfredo Amezcua, alumne del Màster. Coordina: Malena Durán. Organitza: Màster Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant.

  El concert també es retransmetrà en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Dimecres, 17
 • Les cançons guanyadores dels oscars

  LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS

  18/03/2021, dijous 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS amb la sessió "Hits ochenteros abans de l'hegemonia Disney". En aquesta xarrada es repassarà la divertidíssima música dels 80 i les primeres cançons de la nova etapa de Disney. Presenta: Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Divendres, 12
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (15 Al 27 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 8 al 27 de març.

 • Stoyan Paskov Guanyador Intercentres Melòman

  LA MÚSICA QUE ET SONA

  26/03/2021, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LA MÚSICA QUE ET SONA V amb el concert a càrrec de Stoyan Paskov, guanyador del Certamen Internacional "Intercentres Melòman" 2019. Directors artístics del cicle: Daniel Belloni i Victoria Marco. Coordina: María Marco Such. Inscripció per a assistir presencialment disponible a partir del 15 de març a les 9.30 h. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Es retransmetrà en directe en el següent link: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Chalas divulgatives gener maig 2020

  XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA GENER-MAIG 2021

  25/03/2021, dijous 19.30 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=ed7d605e0b3b54447d649df49096b7379

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle XARRADES DIVULGATIVES DE CINEMA GENER-MAIG 2021, amb la sessió online "Hollywood (1977 - 1985): Entre Star Wars i els Goonies: primera part, rareses de la indústria". Convidat: Iván Escoda, escriptor i divulgador cinematogràfic. Coordina i modera: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Catedrals d'Espanya

  CATEDRALS D'ESPANYA (I)

  25/03/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e03bdc9140037752c75f0e4fe1136da9f

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Continua el cicle de conferències online CATEDRALS D'ESPANYA (I), amb la sessió "La Catedral de Múrcia. Els seus més brillants moments artístics". Ponent: Sr. Germán Ramallo Asensio, Catedràtic emèrit de la Universitat de Múrcia. Coordina: Alejandro Cañestro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II

  23/03/2021, dimarts 18.00 h.

  Continua el taller de salut online MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL II, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció per a rebre l'enllaç de la sessió disponible a partir del 15 de març a les 9.30 h. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Paisatges de guerra i cultura de defensa

  PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA

  22/03/2021, dilluns 12.00 h.

  Lloc: Caserna del Comandament d'Operacions Especials, Sant Vicent del Raspeig

  Continua el cicle de conferències PAISATGES DE GUERRA I CULTURA DE DEFENSA, amb la conferència "La memòria de la guerra de la Independència en els camps de batalla" a càrrec de Rafael Zurita Aldeguer, Catedràtic d'Història Contemporània de la Universitat d'Alacant. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Grup investigació Paisatges de Guerra Universitat d'Alacant.

 • Les cançons guanyadores dels oscars

  LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS

  16/03/2021, dimarts 20.15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle LES CANÇONS GUANYADORES DELS OSCARS amb la sessió "Gotes de pluja abans de l'últim ball directe a la Fama". La modernitat inclou el "Gotes de pluja cauen sobre el meu cap" de "Dos hombres y un destino", l'auge de la música disco i el fenomen de Fama. Presenta: Pascual Gozálvez. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dijous, 11
 • Homenatge a Lluís Avellà

  HOMENATGE A LLUÍS AVELLÀ

  18/03/2021, dijous 18:00 h.

  LLoc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Homenatge a Lluís Avellà. Intervenen: Antonio Sánchez Pérez, membre del Nanos d’En Romeu i creador del contingut del web; i Marià Sánchez Soler, escriptor. Presenta: Marinela Garcia, Alacant pel Valencià i directora del Departament de filologia catalana de la Universitat d’Alacant. Per a asistir a l’acte, s’ha de fer reserva per motius de protocol COVID19 a Alacant pel Valencià: a/e lacivica.cat@hotmail.com Tel. 607930565. Organitza: Plataforma Alacant pel valencià.

  L’acte es podrá seguir en STREAMING entrant al següent enllaç:  https://si.ua.es/va/videostreaming/seu.html

 • Volent-me més i millor 2

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA?

  18/03/2021, dijous 18.00 h.

  Per a obtenir l'enllaç de la sessió serà necessari inscriure's prèviament. Inscripció gratuïta disponible en l'enllaç adjunt.

  Finalitza el taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant %u2013 Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Per a no deixar a ningú arrere

  PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA

  17/03/2021, dimecres 19.15 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=ef2446f14591f47b319434cf39d07a753

  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Finalitza el cicle online PER A NO DEIXAR A NINGÚ ARRERE.VIURE, CONVIURE I SOBREVIURE, JUNTS, EN LA PANDÈMIA, amb la Conferència "Altres formes d'ocupació per a no quedar-se arrere ¿T'atreveixes?" Intervenen: Antonio Tay, inspector de treball; Sofía García, graduada en direcció d'empreses i màrqueting; Manuel Copé, sindicalista, militant de l'HOAC. Modera: José Miguel Pareja, orientador educatiu i professional. Coordina: Ginés Pardo. Organitza: Comissió Diàleg Fe-Cultura de la Diòcesi Orihuela-Alacant.

 • Escola de tonificación i enfortiment

  ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT

  17/03/2021, dimecres - Finalitza 30/03/2021

  Ja té a la seua disposició la primera sessió del taller de salut online ESCOLA DE TONIFICACIÓ I ENFORTIMENT. La pràctica regular d'exercici físic ens reporta múltiples beneficis a nivell físic i emocional, que repercutiran de manera positiva en la salut en general. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Sobre malalties respiratòries

  SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

  16/03/2021, dimarts 18.00 h.

  Per a obtenir l'enllaç de la sessió serà necessari inscriure's prèviament. Inscripció gratuïta disponible en l'enllaç adjunt.

  Finalitza el taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb una taula redona. Intervenen: Belén Colás Martínez, Lidia Iglesias Vecino, i Alejandro Álvarez Sevillano i amb la participació d'algun pacient. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  15/03/2021, dilluns 18.00 h.

  Per a obtenir l'enllaç de la sessió serà necessari inscriure's prèviament. Inscripció gratuïta disponible en l'enllaç adjunt.

  Finalitza el taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autolideratge personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Volent-me més i millor 2

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA?

  11/03/2021, dijous

  Ja poden visualitzar la quarta sessió del taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 10
 • Sobre malalties respiratòries

  SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA

  10/03/2021, dimecres

  Ja tenen a la seua disposició la tercera sessió del taller de salut online SOBRE MALALTIES RESPIRATÒRIES: ASMA I EPOC EN ATENCIÓ PRIMÀRIA, amb el títol “Exercici físic i gimnàstica respiratòria” a càrrec d'Alejandro Álvarez Sevillano, Fisioterapeuta d'Atenció Primària. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General Universitari (Departament de Salut Alacant).

 • Dimarts, 9
 • Volent-me més i millor 2

  VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA?

  09/03/2021, dimarts

  Ja està disponible la tercera sessió del taller de salut online VOLENT-ME MÉS I MILLOR. QUÈ ÉS AIXÒ DE L'AUTOESTIMA? Docent: Mª Ángeles Torres Alfosea. Psicòloga Clínica, Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Departament de Salut Alacant - Hospital General. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 8
 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  08/03/2021, dilluns

  Ja tenen a la seua disposició la quarta sessió del taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autolideratge personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Divendres, 5
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (8 Al 20 DE MARÇ)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a la setmana del 8 al 20 de març.

 • María Zúñiga Antón

  ENTREVISTA A MARÍA ZÚÑIGA ANTÓN. LA GEOGRAFIA I L'ALERTA SANITÀRIA COVID-19

  18/03/2021, dijous 16.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e6daef7ca7aaa69bb134c9069b978f4e3

  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Des de l'espai obert de divulgació EL RACÓ DE LES GEÒGRAFES, tindrà lloc l'entrevista "La Geografia i l'alerta sanitària COVID-19" a la geògrafa María Zuñiga Antón, Professora contractada doctora de la Universitat de Saragossa. Coordinen: María Ascensión Padilla Blanco i Ana Espinosa Seguí. Organitza: El Racó de les Geògrafes, Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Francisco J Doblas-Reyes

  MODELITZACIÓ MATEMÀTICA DE LA INFORMACIÓ CLIMÀTICA PER A UNA TRANSICIÓ ENERGÈTICA JUSTA I EFICIENT: DEL BYTE A la COP

  17/03/2021, dimecres 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e321d4a9671f0cacdc6a9c8926b65a053

  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Conferència online "Modelització matemàtica de la informació climàtica per a una transició energètica justa i eficient: del byte a la COP". Ponent: Francisco Doblas-Reis, director del Departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center-Centre Nacional de Supercomputación (BSC-CNS). Modera: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Aula de la Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Hon Ho-Nam

  MARÇ DE GUITARRA A LA SEU. HON HO-NAM

  17/03/2021 dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continuen els recitals "Març de Guitarra a la Seu" a càrrec d'Hon Ho-Nam, alumne del Màster. Coordina: Malena Durán. El concert també es retransmetrà en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html. Organitza: Màster Interpretació de Guitarra Clàssica de la Universitat d'Alacant.

 • VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL-3

  VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

  12/03/2021, divendres 20.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les VI JORNADES PROFESSIONALS DEL CINEMA ESPAÑOL DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT, amb la sessió a càrrec d'Antxón Gómez, disseny de producció (La voz humana, Dolor y gloria, Che: Guerrilla). Coordina: John Douglas Sanderson. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Es podrà seguir en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Seminari Mediterrani diàlegs entre Orient i Occident

  MEDITERRANI: DIÀLEGS ENTRE ORIENT I OCCIDENT

  12/03/2021, divendres 10.00 - 12.30 h.

  Enllaç de la sessió:

  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e7ed2fefe27587a91c7246b5fccb6d257
  [ATENCIÓ: EMPLENEU ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUEU LA CONTRASENYA]

  Finalitza el Seminari Permanent Interdepartamental MEDITERRANI: DIÀLEGS ENTRE ORIENT I OCCIDENT, amb la conferència online "El farsi i les fronteres culturals del món persa" a càrrec de José Cutillas Ferrer, Universitat d'Alacant. Coordina: Mari Paz López, Àrea de Filologia Grega Facultat de Filosofia i Lletres, i Alberto Rodríguez-Lifante, Àrea de Lingüística General Facultat de Filosofia i Lletres. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Organitza: Facultat de Filosofia i Lletres.

 • II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA-2

  II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA

  11/03/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

  Finalitza l'II CICLE GASTRONOMIA VI I CINEMA %u201CDels grans banquets del Rei Sol a les revoltes del pa%u201D, amb la Conferència/Cinefórum A propòsit DE LA PEL·LÍCULA SQUILLACE %u201CCrisis agràries i motins de subsistència a l'Espanya del segle XVIII: l'abast de les protestes%u201D. Intervenen: Armando Alberola, professor de la Universitat d'Alacant, Catedràtic d'Història Moderna. Coordinen: Antonio Romero, Joaquín Juan Penalva, Ángeles Ruiz i Luis Mira. Organitzen: Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Centre de Gastronomia del Mediterrani UA %u2013 Dénia GASTERRA. Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic.

 • Dimecres, 3
 • Habilitats d'autolideratge

  VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE

  03/03/2021, dimecres

  Ja tenen disponible la tercera sessió del taller de salut online VAIG O VINC. QUÈ FAIG AMB LA MEUA VIDA? HABILITATS D'AUTOLIDERATGE. Es tracta d'adquirir habilitats d'Autoliderazgo personal que ens permeten triar com ser, estar, sentir i actuar en la nostra vida. Docent: Inés Montiel Higuero, Mèdic Atenció Primària Centre de Salut de Sant Blas (Alacant), Responsable Departamental de SIA Abucasis Departament Alacant Hospital General Universitari, i Col·laborador Docent de l'Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut en temes de desenvolupament professional i personal. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464