Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Octubre, 2019

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre
Notícies publicades en Octubre, 2019
 • Divendres, 18
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (21 Al 31 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 21 al 31 d'octubre.

 • Vega baixa inundada

  LA VEGA BAIXA INUNDADA

  30/10/2019, dimecres 19:00 h. - Finalitza 04/11/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Cicle LA VEGA BAIXA INUNDADA amb la Taula Redona "La Vega Baixa (Alacant) inundada, aspectes tècnics i administratius". Hi intervenen: Jorge Marquínez, INDUROT, Universitat d'Oviedo; Jesús Garrido, Universitat de Granada; Jorge Olcina, Universitat d'Alacant. Modera: José Miguel Andreu. Coordina: Salvador Ordóñez. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia UA.

 • Salut dones i gènere 2019-2020

  SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020

  30/10/2019, dimecres 18:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el SEMINARI SALUT, DONES I GÈNERE 2019-2020 amb la conferencia "Malalties reumáticas: Més freqüents amb l'edat en la dona?" a càrrec de Paloma Vela, Hospital General d'Alacant. Coordina: Carmen Vives Cases, Vicedegana d'Investigació, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut i Catedràtica de Salut Pública. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Xarrades de Divulgació cinematogràfiques

  XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA

  28/10/2019, dilluns 20:15 h. - Finalitza 11/11/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comencen les XARRADES DE DIVULGACIÓ CINEMATOGRÀFICA, amb la sessió "30 anys de l'estrena de “Cuando Harry encontró a Sally”. Les millors comèdies romàntiques". Intervé: Flavia Bernárdez, Dissenyadora web i Màrqueting Cultural. Coordina: Luis López Belda, Professor Departament de Comunicació i Psicologia Social. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Centenari correu aeri Alacant

  CENTENARI DE L'ARRIBADA DEL CORREU AERI A la CIUTAT D'ALACANT

  28/10/2019, dilluns 20:00 h. - Finalitza 30/10/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle CENTENARI DE L'ARRIBADA DEL CORREU AERI A la CIUTAT D'ALACANT. Intervindran en les jornades: Francisco Moreno Sáez, Doctor en Història, professor i escriptor; Bernard Bacquié, escriptor, historiador i excomandante d'Air France; i Montse Morata. periodista i escriptora, autora del lliure Aviones de Papel, la biografia d'Antoine de Saint-Exupéry. Poden consultar el programa en l'enllaç adjunt. Coordina: José Luis Cabrera. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Manteniment del benestar emocional

  MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL

  30/10/2019, dimecres 18:00 - 20:00 h. - Finalitza 11/12/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller MANTENIMENT DEL BENESTAR EMOCIONAL, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida a través de l'atenció conscient. Coordinadora i docent: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • La Bauhaus una utopia moderna

  LA BAUHAUS, UNA UTOPIA MODERNA (1919-2019)

  28/10/2019, dilluns 19:00 h. - Finalitza 04/11/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comença el cicle LA BAUHAUS, UNA UTOPIA MODERNA (1919-2019), amb la conferencia "Constel·lació Bauhaus" a càrrec d'Ángela Molina, Crítica d'Art del diari EL PAÍS. Coordina: Jorge Olcina i José Ramón Navarro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  24/10/2019, dijous 17:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller "El riure com a eina terapèutica per al canvi", dirigit a persones que vulguen millorar la seua qualitat de vida a través del riure, considerant el riure com a actitud positiva, creativa, beneficiosa i saludable. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  23/10/2019, dimecres 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dijous, 17
 • Món i formes del flamenc

  MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. 10 ANYS DESPRÉS: EL FLAMENC A ALACANT. CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA

  22/10/2019, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle MÓN I FORMES DEL FLAMENC: LA MEMÒRIA QUE ENS UNEIX. 10 ANYS DESPRÉS: EL FLAMENC A ALACANT. CONFERÈNCIES FLAMENQUES PER Al PROFESSOR BERNICOLA, amb la conferència "El ball flamenc en els cafès cantants", a càrrec de Juan Vergillos, Doctor en Filologia per la Universitat d'Huelva, escriptor, director i guionista d'espectacles. Premi Nacional Flamencologia. Coordina: Josefa Samper García. Patrocina: Cajamar, Caixa Rural. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fargo

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE

  22/10/2019, dimarts 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERRAN. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Frances McDormand". Projecció de la pel·lícula "Fargo" (Joel Coen, 1996). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  22/10/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA a càrrec de Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària, amb la col·laboració de María Luisa Cascales Pérez, Infermera Comunitària, i Ana Martín Pujol, resident d'Infermeria Familiar i Comunitària. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dilluns, 14
 • Jesús Mosterín y Javier Sádaba

  JESÚS MOSTERÍN Y JAVIER SÁDABA. UNA ÚLTIMA CONVERSACIÓN

  25/10/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Jesús Mosterín y Javier Sádaba. Una última conversación” de María del Olmo Ibáñez. Editorial Apeiron. Presenta: Jorge Olcina, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant. Intervenen: Fernando Pérez Herranz, Professor de Filosofia de la UA, i María del Olmo Ibáñez, autora del llibre. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Descubriendo la luz experimentos divertidos de óptica

  DESCUBRIENDO LA LUZ: EXPERIMENTOS DIVERTIDOS DE ÓPTICA

  25/10/2019, divendres 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Presentació del llibre “Descubriendo la luz: Experimentos divertidos de óptica” a càrrec d'Augusto Beléndez, Catedràtic de la UA i Director de la Revista Espanyola de Física (editada per la RSEF). Intervenen: María Viñas, Investigadora del Consell Superior d'investigacions Científiques i coordinadora del llibre; Mario García, Investigador del Centre National de la Recherche Scientifique; Clara Benedí, Investigadora del Consell Superior d'investigacions Científiques; Pablo Pérez, Investigador de l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz; i Daniel Puerto, Professor de la Universitat d'Alacant. A continuació es realitzarà un petit taller amb alguns dels experiments del llibre.

 • Fundaluce

  XXI JORNADES DE RECERCA DE FARPE-FUNDALUCE 2019

  25/10/2019, divendres 17:00 - 21:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  XXI JORNADES DE RECERCA DE FARPE-FUNDALUCE 2019, amb el lema "El nostre punt de mira, és la investigació" i lliurament del Premi a la Investigació FUNDALUCE, Fundació Lluita contra la Ceguesa, al projecte del Dr. Nicolás Cuenca, Catedràtic del Departament de Fisiologia, Genètica i Microbiologia de la UA. Coordina: Mª Almudena Amaya Rubio, Presidenta de FARPE. Organitza: FUNDALUCE (Fundació Lluita contra la Ceguesa) i FARPE (Federació d'Associacions de Distròfies Hereditàries de Retina d'Espanya).

 • Divendres, 11
 • Desdejuni Networking - Jovempa

  DESDEJUNI NETWORKING

  25/10/2019, divendres 9:00 - 11:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Desdejuni Networking amb JOVEMPA. Durant aquesta trobada els participants tindran l'oportunitat de conèixer-se i ampliar la seua xarxa de contactes professionals en un magnifique ambient. Ponència "Assegura la continuïtat del teu negoci" a càrrec d'Arturo Albaladejo i Juan Torres. Coordina: Begoña Mira Rodero, Coordinadora Jovempa Alacantí. Organitza: JOVEMPA.

 • Fernando Marías i Manuel Vilas

  LITERATURA EN LA SEU. DE BAT A BAT

  24/10/2019, dijous 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle LITERATURA EN LA SEU. DE BAT A BAT, amb la sessió titulada "Inferns Comuns" a càrrec de Manuel Vilas i Fernando Marías. Coordina: Marina Vicente. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Hijos del alma

  HIJOS DEL ALMA

  23/10/2019, dimecres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació del llibre “Hijos del alma” editat per Llibres Indie. Arreplega passatges de la vida d'una dona desconeguda, nascuda en 1891, que va viure els difícils anys de la II República, la Guerra Civil i la postguerra. Intervenen: Pedro Morales i José Manuel Mojica, autor del llibre.

 • Miele

  CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI

  23/10/2019, dimecres 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40.

  Continua CINEMA CLUB DE CASA MEDITERRANI, amb la projecció de "Miele" (any 2013), Direcció Valeria Golino, Itàlia. Versió original amb subtítols en espanyol. Coordina: Luis López Belda. Organitza: Casa Mediterrani.

 • Congrés Internacional El públic i el privat

  EL PÚBLIC I EL PRIVAT, GÈNERE, COMPROMÍS I TRANSGRESSIÓ ENTRE EL SEGLE XIX I EL XXI

  23/10/2019, dimecres 9:00 - 20:30 h. - Finalitza 25/10/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Congrés Internacional EL PÚBLIC I EL PRIVAT, GÈNERE, COMPROMÍS I TRANSGRESSIÓ ENTRE EL SEGLE XIX I EL XXI. Direcció: Mónica Moreno, Professora Titular d'Història Contemporània, Departament d'Humanitats Contemporànies. Més informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Projecte d'investigació "Gènere, compromís i transgressió a Espanya, 1890-2016" (Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats-Fons FEDER).

 • Rosa Spireti

  CLÀSSICS DE SEMPRE

  21/10/2019, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Concert CLÀSSICS DE SEMPRE. Intèrpret: Rosa Spiteri, Soprano lírica formada en la prestigiosa Coral Stela Maris. Coordina: María Marco Such. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Todo va a salir bien

  TODO VA A SALIR BIEN

  21/10/2019, dilluns 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació de la novel·la “Todo va a salir bien”, de David García Marín, premi de novel·la en els III Premis Literaris UNED Màlaga, amb la participació d'Ana Rosser Limiñana i Laura F. Asensi Pérez, professores de la Universitat d'Alacant. Coordina: Raúl García Sáenz d'Urturi. Organitza: Servei de Cultura UA.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (14 Al 26 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 14 al 26 d'octubre

 • Dijous, 10
 • El cinema explicat en imatges

  EL CINEMA EXPLICAT EN IMATGES

  18/10/2019, divendres 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Continua el cicle EL CINEMA EXPLICAT EN IMATGES, amb la sessió "La indústria de l'entreteniment". Presenta i coordina: Luis López Belda, Professor del Departament de Comunicació i Psicologia Social - Àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitat Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Fundació Jorge Alió

  INTRUSISME PROFESSIONAL I PUBLICITAT ENGANYOSA

  17/10/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4

  Taula Redona "Intrusisme professional i publicitat enganyosa". Tenim la suficient informació per a saber en qui podem confiar la nostra salut? És fiable la compra per internet? Són tan bons els productes que ens anuncien en TV? Obri l'acte: Alejandra Amesty, Oftalmóloga, membre de VISSUM. Intervenen: Carmelo Hernández, Psicòleg de l'Audiència Provincial d'Alacant i Professor de la UA; i Miguel Alvado Pérez, Farmacèutic. Organitza: Fundació Jorge Alió.

 • Contar las cuarenta

  CONTAR LAS CUARENTA

  15/10/2019, dimarts 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Contar las cuarenta” a càrrec de Consuelo Jiménez de Cisneros. Intervenen: Miguel Ángel Moreta-Lara, autor dels textos, i María Jesús Campos, autora de les il·lustracions. Editorial El Desvelo. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Hidden agenda

  CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE

  15/10/2019, dimarts 19:00 h. - Finalitza 17/12/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Comença el cicle CINEMA EN VERSIÓ ORIGINAL EN SEU SANT FERNANDO. OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE. Aquest mes dedicat a "Frances McDormand". Projecció de la pel·lícula "Hidden agenda" ("Agenda oculta", Ken Loach, 1990). Entrada lliure. Per als interessats en certificat és obligatòria la matrícula. Més informació: 965 90 37 25. Organitza: Servei de Cultura de la UA - Aula de Cinema de la UA.

 • La universitat espanyola en el tardofranquisme

  LA UNIVERSITAT ESPANYOLA EN EL TARDOFRANQUISMO

  14/10/2019, dilluns 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle LA UNIVERSITAT ESPANYOLA EN EL TARDOFRANQUISME amb la conferència "La Dictadura perd el futur: El formiguer universitari", a càrrec de Nicolás Sartorius, advocat, polític, periodista i escriptor. Presenta: Manuel Alcaraz, professor titular del Departament de Dret Constitucional de la UA i exconseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana. Coordina: Elías Alonso. Col·labora: Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 8
 • Vértigo

  LES DONES EN L'IMAGINARI CINEMATOGRÀFIC "APODERAMENT FEMENÍ"

  08/10/2019, dimarts 18:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el cicle LES DONES EN L'IMAGINARI CINEMATOGRÀFIC "APODERAMENT FEMENÍ", amb la projecció “Vértigo” (Estats Units. 1958) Director Alfred Hitchcock. Presenta: Luis López Belda, escriptor i divulgador cinematogràfic. Organitza: IMAJOVEN.

 • Divendres, 4
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ QUINZENAL D'ACTIVITATS DE LA SEU (7 Al 19 OCTUBRE)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 7 al 19 d'octubre.

 • Dijous, 3
 • Natalia Ruiz Zelmanovitch

  COM DIVULGAR I COMUNICAR CIÈNCIA (ASTRONOMIA) AMB ART: COBLES APARTE

  18/10/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Conferencia "Com divulgar i comunicar Ciència (Astronomia) amb art: cobles aparte" a càrrec de Natalia Ruiz Zelmanovitch, Llicenciada en Traducció i Interpretació, Experta en planificació i gestió cultural, i en comunicació i divulgació social de la ciència. Coordina i presenta: Marina Limiñana Gregori. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Ricardo Vilar i Nedre y el jardín-escuela Altamira de Alicante

  RICARDO VILAR I NEGRE Y EL JARDÍN-ESCUELA ALTAMIRA DE ALICANTE

  17/10/2019, dijous 20:15 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació del llibre “Ricardo Vilar i Negre y el jardín-escuela Altamira de Alicante” d'Ignacio Ramos Altamira. Intervé: Rafael Sebastiá, Professor de la UA i autor del Pròleg; i Ignacio Ramos Altamira, autor. Organitza: Publicacions Universitat d'Alacant.

 • Les relíquies de la Passió

  OBSERVATORI D'ESTUDIS DE LA SETMANA SANTA D'ALACANT

  17/10/2019, dijous 20:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Presentació de l'OBSERVATORI D'ESTUDIS DE LA SETMANA SANTA D'ALACANT, amb la conferència "Les relíquies de la Passió" a càrrec del Dr. José Manuel Cruz Valdovinos, Catedràtic Emèrit de la Universitat Complutense de Madrid. Intervé: Alfredo Llopis, President de la Junta Major; i Alejandro Cañestro, Coordinador de l'Observatori. Organitza: Junta Major de Germanors i Confraries de Setmana Santa d'Alacant i l'Aula d'Art de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Bajo el crepúsculo de los insectos

  BAJO EL CREPÚSCULO DE LOS INSECTOS. CLIMA, PLAGAS Y TRASTORNOS SOCIALES EN EL REINO DE GUATEMALA (1768-1805)

  17/10/2019, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal 4.

  Dins del XIV SEMINARI INTERNACIONAL HISTÒRIA I CLIMA, es presentarà el llibre “Bajo el crepúsculo de los insectos. Clima, plagas y trastornos sociales en el reino de Guatemala (1768-1805)” del professor Luis A. Arrioja. Coordina: Armando Alberola. Organitza: Organitza: Grup de recerca en Història i Clima (Universitat d'Alacant) Àrea d'Història Moderna (Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques).

 • XIV Seminari Internacional Història i Clima

  XIV SEMINARI INTERNACIONAL HISTÒRIA I CLIMA

  16/10/2019, dimecres 9:30 - 20:00 h. - Finalitza 18/10/2019

  Lloc: Seminari 2 del Dept. Història Medieval i Moderna 2ª Planta Ed. Historia, en horari de matí, i Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4, en horari de vesprada.

  XIV SEMINARI INTERNACIONAL HISTÒRIA I CLIMA. "Clima, risc, catàstrofe i crisi a banda i banda de l'Atlàntic durant la petita Edat del Gel". Directors: Armando Alberola Romá, Cayetano Mas Galvañ i Jorge Olcina Cantos. Inscripció gratuïta en el Departament d'Història Medieval, Història Moderna i CC. i TT. Historiogràfiques, Tel. 965 90 34 43, e-mail: dhmno@ua.es. Organitza: Grup d'investigació en Història i Clima (Universitat d'Alacant) Àrea d'Història Moderna (Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques).

 • María Vallet

  A LA RECERCA DE SOLUCIONS PER A LES MALALTIES DE L'OS

  15/10/2019, dimarts 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Conferència "A la recerca de solucions per a les malalties de l'os" a càrrec de María Vallet, Catedràtica de Química Inorgànica de la Universitat Complutense de Madrid, membre de les Acadèmies Espanyoles de Farmàcia i Enginyeria. Modera: Francisco Rodríguez Reinoso, Catedràtic de Química Inorgànica de la Universitat d'Alacant. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Escola d'esquena

  ESCOLA D'ESQUENA

  16/10/2019, dimecres 17:30 - 19:30 h. - Finalitza 21/11/2019

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller ESCOLA D'ESQUENA. Es tracta d'un programa d'exercici físic, dirigit a la millorança de l'esquena. Docent: Jone Montiel Higuero, Fisioterapeuta del Centre de Salut Sant Vicent 2. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

  Inscripció completa.

 • Formació política bàsica per a un activisme eficaç

  FORMACIÓ POLÍTICA BÀSICA PER A UN ACTIVISME EFICAÇ

  18/10/2019, divendres 19:00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Curse "Formació Política bàsica per a un activisme eficaç", amb la sessió "¿Com funciona el sistema?" a càrrec de José Luis Escobar Rierol, Advocat i humanista. Coordina: Carmen Sánchez Brufal. Informació i inscripcions en l'enllaç adjunt. Organitza: Associació Controvèrsia.

 • Cuidant la teua memòria

  CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA

  15/10/2019, dimarts 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Continua el taller CUIDANT LA TEUA MEMÒRIA a càrrec de Julia Segura Martínez, Infermera Comunitària, amb la col·laboració d'Ana Martín Pujol, resident d'Infermeria Familiar i Comunitària. Dirigit a persones majors de 60 anys sense deterioració cognitiva i/o mobilitat. Coordina: Adela Alonso Gallecs, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Dimecres, 2
 • Miquel Grau

  PREMI MIQUEL GRAU

  07/10/2019, dilluns 20:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Compromís per Alacant celebra el lliurament del "Premi Miquel Grau", que enguany ret homenatge a la professora Lola Mollá. El premi Miquel Grau té per objectiu reivindicar la memòria d'aquest defensor de les llibertats. Organitza: Compromís per Alacant.

 • Dimarts, 1
 • El riure com a eina terapèutica

  EL RIURE COM A EINA TERAPÈUTICA PER Al CANVI

  17/10/2019, dijous 17:30 - 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40.

  Taller EL RIURE COM A EINA TERAÉUTICA PER Al CANVI. Docents: Isabel López Molina, psicòloga, i Mª Isabel Terol Andrés, psicòloga. Coordina: Adela Alonso Gallegos, Adjunta d'Infermeria d'Atenció Primària en el Departament de Salut Alacant-Hospital General. Inscripció completa. Organitza: Aula de la Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Hospital General (Departament de Salut Alacant).

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464