Saltar apartados

Seu Ciutat d'Alacant - Notícies publicades en Juny, 2021

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny
Notícies publicades en Juny, 2021
 • Dijous, 17
 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (21 DE JUNY Al 3 DE JULIOL)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 21 de juny al 3 de juliol.

 • Revista digital El Cantanaro

  PRESENTACIÓ REVISTA DIGITAL "EL CANTARANO"

  02/07/2021, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Presentació de la Revista Digital de Literatura, Arts, Ciències i Pensament "El Cantarano". Un projecte cultural d'accés lliure i gratuït que inclou edicions i reedicions de llibres, articles d'actualitat, efemèrides, entrevistes, ressenyes, exposicions, experiències de viatges, visites i descobriments, i textos de creació literària. Intervenen: Jorge Olcina Cantos, Director de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant; Consuelo Jiménez de Cisneros y Baudin, editora del Cantarano; Francisco Mas-Magro y Magro, assessor i col·laborador del Cantarano; Ana Satorre Pérez, directora de la Casa de Cultura de Crevillent. Coordina: Consuelo Jiménez de Cisneros y Baudin. Col·labora: Seu Universitària Ciutat d'Alacant i Casa de Cultura de Crevillent. Organitza: Revista digital %u201CEl Cantarano%u201D.

  L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • acció cultural del país valencià

  HOMENATGE A EMILI RODRÍGUEZ BERNABEU

  01/07/2021, dijous 19:30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d’Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Acte d’homenatge a Emili Rodríguez Bernabeu en el seu 80è aniversari. Intervenen: Antoni Prats, Vida i literatura; Jaume Pérez Montaner, Paraules sobre Emili; Joan Borja, L’edició de la poesia d’Emili. Lectura de poemes a càrrec de Joaquim Espinós, Enric Balaguer, Lliris Picó, Marinela Garcia, Gràcia Jiménez. Aforament limitat. Inscripció prèvia a alacant@acpv.cat o al telèfon 690617547 (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 h). Col·labora: Servei de Llengües UA. Departament de Filologia Catalana de la UA. IEC. Organitza: ACPV Alacant.

 • AMASVE

  DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE. HOMENATGE A FEDERICO GARCÍA LORCA

  30/06/2021, dimecres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  DIA INTERNACIONAL DEL TEATRE amb la celebració d'un homenatge especial al nostre poeta i dramaturg Federico García Lorca. Coordina: Miriam Álvarez Flores. Organitza: AMASVE (Associació de Dones per l'Aliança Soci Cultural Veneçuela Espanya).

  Es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html

 • Asteroid Day

  ASTEROID DAY 2021

  30/06/2021, dimecres 11.00 - 20.00 h.

  Enllaç de la sessió:
  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=edaef0b3bf9805dc40e8565023342daf9
  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA].

  Jornada ASTEROID DAY amb motiu del DIA DE L'ASTEROIDE (30 de juny) declarat per Nacions Unides. Intervenen: Paula Benavídez Lozano, Toni Santana Ros, Laura M. Parro, Adriano Campo Begatín i Rafael Alemañ Berenguer, doctores Grup d'investigació en Astronomia i Astrofísica de la UA (línia de ciències Planetàries). Coordina: Adriano Campo Bagatín i Laura M. Parro. Organitza: Grup d'investigació en Astronomia i Astrofísica de la UA (línia de ciències Planetàries).

 • Rumb a Grècia un viatge litarario

  RUMB A GRÈCIA. UN VIATGE LITERARI

  28/06/2021, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitzen les activitats de l'AULA DE GRÈCIA, amb l'activitat RUMB A GRÈCIA. UN VIATGE LITERARI i la presentació del llibre de poemes “Periplos, periploi” (UJA Editorial, 2020) de Salvador García Ramírez. Coordinadors: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou.Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

 • Dimarts, 15
 • El Rey Lear

  ELS CLÀSSICS SÓN AVUI

  21/06/2021, dilluns 19.00 h.

  Continua el cicle online LECTURES/MASTERCLASS ELS CLÀSSICS SÓN AVUI a càrrec de Víctor de l'Árbol, amb la sessió "El Rei Lear" (Shakespeare). Coordina: Marina Vicente. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/courses/los-clasicos-hoy-el-rey-lear/.

 • Divendres, 11
 • Fundació Jorge Alió

  GAL·LA FI DE CURS ACADÈMIA PUCCINI

  22/06/2021, dimarts 18.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Gal·la fi de curs de l'Acadèmia Puccini. Coordina: Belén Estevan. Organitza: Fundació Jorge Alió. Fundació de serveis familiars de la Comunitat Valenciana. Espill Alacant. Club Lleons d'alicante costa Blanca. Grup Sacex i SODEPA.

 • Fogueres en el NO-DO

  ELS FOGUERES DE SANT JOAN EN EL NO-DO

  21/06/2021, dilluns

  Conferència online "Les Fogueres de Sant Joan en el NO-DO". El NO-DO, acrònim de "Noticiari i Documentals" (1942-1981), forma part de la història audiovisual del nostre país. Entre els més de 4.000 documents que va generar, no podia faltar la presència de les nostres Fogueres de Sant Joan. Coordina i imparteix: Armando Parodi. L'enllaç a la sessió es publicarà el dia 21 de juny. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Olleta callosina de llegums

  II VÍDEO-TALLERS PRÀCTICS DE CUINA SALUDABLE I SOSTENIBLE

  11/06/2021, divendres

  Ja tenen a la seua disposició la cinquena i última sessió del cicle II VÍDEO-TALLERS PRÀCTICS DE CUINA SALUDABLE I SOSTENIBLE amb la temàtica "Incorporar els llegums a la nostra alimentació", i amb la sessió "Aprendre a preparar Ensalada de fesols blancs". Coordina: Ángeles Ruiz García, Coordinadora tècnica Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic i Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA. Docent col·laboradora: Cristina Jaime Gallart. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant en col·laboració amb Centre Majors Salut, GASTERRA Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia, i Càtedra d'Estudis de Sabor Gastronòmic.

 • Dimarts, 8
 • últimes conferencies aula ciència

  ÚLTIMES CONFERÈNCIES D'AULA DE LA CIÈNCIA: EXOESQUELETS BIÒNICS I VEHICLES ZERO EMISSIONS

  Ja tenen a la seua disposició les últimes conferències que van tenir lloc fa uns dies: "Exoesquelets biònics: un nou horitzó en la teràpia de les malalties neurològiques" a càrrec d'Elena García Armada; i "Vehicles Zero Emissions" a càrrec de José María López Martínez. Organitza: Aula de Ciència i Tecnologia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • La Ilíada

  ELS CLÀSSICS SÓN AVUI

  14/06/2021, dilluns 19.00 h.

  Continua el cicle LECTURES/MASTERCLASS ELS CLÀSSICS SÓN AVUI a càrrec de Víctor de l'Arbre, amb la sessió "La Ilíada" (Homero). Coordina: Marina Vicente. Organitza: Agència Mankell i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Més informació i inscripcions: https://espacio17musas.com/courses/los-clasicos-son-hoy-la-iliada/.

 • Divendres, 4
 • Avís

  PRESENTACIÓ DE LA REVISTA DIGITAL "EL CANTARANO"

  18/06/2021, divendres 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Us informem que la presentació de la Revista Digital de Literatura, Arts, Ciències i Pensament “El Cantarano” se suspèn. Pròximament publicarem la nova data. Disculpen les molèsties.

 • Catedrals d'Espanya

  CATEDRALS D'ESPANYA (I)

  17/06/2021, dijous 19.00 h.

  Enllaç de la sessió:
  https://ua1.webex.com/ua1/onstage/g.php?mtid=e17b06a1132531cd0707f3bfc42258d83
  [ATENCIÓ: EMPLENE ÚNICAMENT NOM, COGNOMS I CORREU ELECTRÒNIC I NO MODIFIQUE LA CONTRASENYA]

  Finalitza el cicle de conferències online CATEDRALS D'ESPANYA (I), amb la sessió "La Catedral de València: principi i fi del Sant Calze". Ponent: Dr. Jaime Sancho Andreu, Delegat de Patrimoni de la Catedral de València i de l'Arquebisbat de València. Coordina: Alejandro Cañestro. Organitza: Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • El intelectual plebeyo

  EL INTELECTUAL PLEBEYO. VOCACIÓN Y RESISTENCIA DEL PENSAR ALEGRE

  17/06/2021, dijous 18.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  Presentació del llibre “El Intelectual Plebeyo. Vocación y resistencia del pensar alegre”. Intervenen: Antoni de Múrcia, Universitat d'Alacant; Nuria Sánchez Madrid, Universitat Complutense de Madrid; Reme Perni, Universitat d'Alacant i Javier López Alós, autor del llibre. Coordina: Elena Nájera. Organitza: Aula de Filosofia. Seu Universitària Ciutat d'Alacant

  L'acte es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

 • Rumb a Grècia un viatge litarario

  AULA DE GRÈCIA. RUMB A GRÈCIA. UN VIATGE LITERARI

  14/06/2021, dilluns 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Fernando, 40

  Continuen les activitats de l'AULA DE GRÈCIA, amb l'activitat RUMB A GRÈCIA. UN VIATGE LITERARI i la presentació del llibre “Mil viajes a Ítaca: Una visión personal sobre Grecia” (Ediciones Casiopea, 2017) d'Ana Capsir. Coordinadors: María Paz López Martínez i Konstantinos Mitrou. Organitza: Aula de Grècia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant, Comunitat Grega d'Alacant i Facultat de Filosofia i Lletres.

  Es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

 • Recitals guitarra fi de màster

  RECITALS DE GUITARRA FI DE MÀSTER

  14/06/2021, dilluns 18.00 h. - Finalitza 17/06/2021

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Comencen els RECITALS DE GUITARRA FI DE MÀSTER. Poden consultar els intèrprets i els programes en l'enllaç adjunt. Coordina: Malena Durán. Organitza: Màster en Interpretació Guitarra Clàssica.

 • Seu Universitària Ciutat d'Alacant2

  BUTLLETÍ D'ACTIVITATS DE LA SEU (7 Al 19 DE JUNY)

  Ja poden consultar el Butlletí d'activitats de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant corresponent a les setmanes del 7 al 19 de juny.

 • Olleta callosina de llegums

  II VÍDEO-TALLERS PRÀCTICS DE CUINA SALUDABLE I SOSTENIBLE

  04/06/2021, divendres

  Ja tinenen a la seua disposició la quarta sessió del cicle II VÍDEO-TALLERS PRÀCTICS DE CUINA SALUDABLE I SOSTENIBLE amb la temàtica "Incorporar els llegums a la nostra alimentació", i amb la sessió "Aprendre a preparar Hummus de fesols rojos". Coordina: Ángeles Ruiz García, Coordinadora tècnica Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic i Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA. Docent col·laboradora: Cristina Jaime Gallart. Organitza: Aula de Salut de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant en col·laboració amb Centre Majors Salut, GASTERRA Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia, i Càtedra d'Estudis de Sabor Gastronòmic.

 • Qüestions actuals sobre la reflexió feminista IV

  QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA IV. INCLUSIONS/EXCLUSIONS DINS DEL FEMINISME

  04/06/2021, divendres 16.30 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Sant Ferran, 40

  Finalitza el cicle QÜESTIONS ACTUALS DE LA REFLEXIÓ FEMINISTA IV. INCLUSIONS / EXCLUSIONS DINS DEL FEMINISME, amb les sessions "Els sexes en temps del gènere" i "Què ocorre quan diem <nosaltres>? Sobre el subjecte del feminisme". Coordina: Elena Nájera i Antonio de Murcia. Inscripcions per a assistir presencialment en l'enllaç adjunt. Inscripcions per al professorat a través del CEFIRE d'Alacant. Organitza: Aula de Filosofia de la Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Retransmissió en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/seden.html.

 • Dimecres, 2
 • 00 portada 2

  GEONIGHT 2021. WOMEN GEOGRAPHERS AND SCIENCE. GEÒGRAFES I CIÈNCIA

  Exposició virtual vinculada amb el 9 d'abril-Geonight 2021 o Geonuit 2021, "La nit de la Geografia". Els cartells d'aquesta exposició van ser elaborats per a la Trobada científica de joves geògrafes celebrat el 9 de febrer de 2021, amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència. Durant aquest segle, són diverses les dones viatgeres que van realitzar descripcions dels llocs que visitaven i, fins i tot, elaboraven la cartografia. Obres amb tal rigor científic que van arribar a ser presentades en congressos de Geografia. Més informació: https://www.geonight.net.

 • Infotografos XI

  INFOTOGRAFOS XI

  08/06/2021, dimarts 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Finalitza el cicle INFOTOGRAFOS XI, amb la conferència "Estenograma" a càrrec d'Ilan Wolf. Coordina: Javier Serrano. Inscripció per a assistir presencialment completa. Es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

 • Dimarts, 1
 • Infotografos XI

  INFOTOGRAFOS XI

  01/06/2021, dimarts 19.00 h.

  Lloc: Seu Universitària Ciutat d'Alacant, C/ Ramón y Cajal, 4.

  Continua el cicle INFOTOGRAFOS XI, amb la conferència "El fenomen del PHOTOBOOK" a càrrec de Gabriel Díaz. Coordina: Javier Serrano. Inscripció per a assistir presencialment completa. Organitza: Associació Escriptors de Llums (ELUA) i Seu Universitària Ciutat d'Alacant.

  Es retransmetrà en directe en el següent enllaç: https://si.ua.es/es/videostreaming/sede.html.

 • Tornar al tauler principal

Seu Universitària Ciutat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Av. Doctor Ramón y Cajal, 4
C/ San Fernando,40
03001 Alacant (Spain)

Tel: (+34) 965 14 53 33 / 965 14 59 52

Fax: (+34) 965 14 59 58

Twitter: https://twitter.com/SedeAlicante_UA

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sede-Ciudad-de-Alicante-Universidad-de-Alicante/127978287284043

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464