Saltar apartados

Certificats i diplomes

Els diplomes dels cursos amb reconeixement de crèdits (tant per a graus com per a titulacions a extingir) seran expedits pel Vicerectorat d'Estudis i Formació amb el pagament previ de la taxa corresponent. Més informació.

Els certificats acadèmics i diplomes se sol·licitaran i es tramitaran directament a través d'UA-Cloud (IMPORTANT: solament poden demanar-se per aquesta via els certificats, diplomes i fitxes a partir del curs acadèmic 14-15. Els duplicats de títols de cursos anteriors se sol·licitaran en la secretaria del Centre de Formació Contínua).

Per a obtenir el corresponent certificat s'exigirà l'assistència i l'adequat aprofitament del curs, a més de superar l'avaluació que s'indique en cada cas.

INCORPORACIÓ DELS CRÈDITS A l'EXPEDIENT DE L'ALUMNE

La incorporació a l'expedient acadèmic de l'alumne dels crèdits obtinguts per la realització de cursos especials es farà segons la Normativa sobre Ensenyaments Propis de la Universidad d'Alacant  aprovada en Consell de Govern de 14 d'abril de 2014 (BOUA 15 d'abril de 2014), i les seues possibles actualitzacions.

 

 

Secretariat d'Extensió Universitària


Edifici Germà Bernàcer (planta baixa)
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9323

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464