Saltar apartados

WORKSHOP CEGOS Las 3 E's del directivo

 

La Seu Universitària de Biar,  Cegos i la Càtedra Prosegur organitzen el Workshop "Las 3E’s del Directivo"

 WORKSHOP CEGOS

 

Els assistents tindran l'oportunitat de posar en pràctica les seues capacitats i habilitats directives en un taller molt dinàmic i participatiu. El Workshop dissenyat pels experts de Cegos, està orientat a l'engegada d'una nova empresa. Per a açò cada participant haurà de posar-se en la pell d'un directiu i exercir com a tal, per a aconseguir els objectius proposats.

El Workshop va tenir lloc el 8 de Març i en ell, van participar 85 alumnes, formant equips de treball i competint entre si, a través d'una pedagogia amena i enriquidora.

Els participants, de la mà de Cegos, van treballar en les diferents proves, les 3 competències essencials i diferencials que caracteritzen als directius d'èxit d'avui dia. Al mateix temps podran experimentar les situacions a les quals s'enfronten les empreses, des de diferents punts de vista com el Màrqueting, les Finances, les Vendes o la Gestió de Recursos Humans.

Seu Universitària de Biar


Casa de Cultura
Plaça del Convent, s/n
03410 Biar (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Fax: (+34) 96 590 3464

Facebook: https://www.facebook.com/SeuBiarUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464