Saltar apartados

COCINANDO FELICIDAD. PEDAGOGÍA SISTÉMICA, PROGRAMACIÓN NEUROLINGÜÍSTICA Y PSICOLOGÍA POSITIVA EN LA RESOLUCIÓN DE CONFLICTOS. ESTRATEGIAS PRÁCTICAS APLICADAS

INFORMACIÓ GENERAL

CANCEL·LAT

Data: del 17 d'abril al 4 de maig de 2018
Curs en línia amb avaluació presencial. L'avaluació presencial es realitzarà en l'edifici de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant.
La durada del curs és de 100 hores. Es podran incorporar 6 crèdits a l'expedient (vàlids per a titulacions de grau).
Coordinadora:
Mª Carmen Martínez Monteagudo
Professorat: Nélida Pérez Pérez, directora de Genius Minds School S.L.; Alfred Figueras, director de Genius Minds School S.L.
Llengua vehicular: castellà
Import: 175 euros
Objectius:
Adquirir coneixements, eines i recursos que ajuden en el dia a dia a nivell individual o a nivell grupal, a aconseguir metes, a aprendre a resoldre conflictes, a aprendre a pensar bé i a sentir bé.
Per açò és necessari adquirir coneixements, estratègies i recursos del camp de la neurociencia, a fi de reconèixer aqueixos neuromitos, així com comprendre alguns aspectes interessants i bàsics sobre el funcionament de la nostra ment. A través de la teoria sistémica i complexa, per a entendre la influència dels contextos, a més, aprendrem els pilars bàsics de la piscología positiva, les seues tècniques i estratègies que ens ajudaran a millorar la nostra vida i la dels altres. Juntament amb un coneixement sobre la PNL (Programació Neuro-lingüísitca) que ens dote d'habilitats comunicatives, persuasives i eficaces per a aconseguir les nostres metes i ajudar al fet que uns altres les aconseguisquen. ¡Genialízate!
Destinataris: curs general, obert i adequat per a tots els estudiants i professionals.
Requisits per a l'obtenció del diploma o certificat: realització d'una prova pràctica final de forma presencial.
Incompatibilitats: incompatible amb edicions anteriors d'aquest mateix curs.

 

Preinscripció: oberta fins al 16 d'abril

Si està interessat en aquest curs ha de PREINSCRIURE'S en aquest formulari.
En uns dies rebrà un correu electrònic amb instruccions.

 

* Si el nombre d'alumnes matriculats en el curs no supera el mínim establit, el Secretariat de les Seus Universitàries pot resoldre la no-realització d'aquest.

PROGRAMA

MODULO 1. Entender los pilares de la psicología positiva. Aprender técnicas para mejorar el bienestar personal y favorecer el éxito individual.
MÓDULO 2. Conocer las bases de la teoría sistémica, técnicas e intervenciones.
MÓDULO 3. Integrar la perspectiva neurológica del ser humano. Aprender la relación y conexión entre el cuerpo y la mente. Neuromitos.
MODULO 4. Conocer las bases de la programación neurolingüística (PNL). Aprender técnicas y estrategias de PNL a nivel individual y grupal para alcanzar las metas propuestas.

 


 

Seu Universitària de Cocentaina


Centre Cultural El Teular
Plaça El Teular, s/n
03820 Cocentaina (Alacant)

Tel: (+34) 96 559 0214

Fax: (+34) 96 559 0214

Facebook: https://www.facebook.com/cocentainaUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464