Saltar apartados

Seu Universitària de Dénia

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

18/10/2017
CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE ARQUEO-GASTRONOMIA

Cicle de conferències que ens acosten a la nostra cuina, realitzant un recorregut per la història de l'alimentació de la mà d'experts en diferents matèries.
Les conferències es recolzen en els nostres costums culinaris, en els productes, en la indústria agroalimentària i els espais arqueològics relacionats amb aquesta.
Alhora que descobrim el perquè dels nostres hàbits alimentaris i la dieta mediterrània, ens endinsem en la història de les civilitzacions que van habitar els nostres pobles i ciutats.

-El rebost verd: herbes bordes utilitzades en gastronomia.
Dijous 26 d'octubre de 2017, a les 18:00 h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec de Fernando Martínez Flores, doctor en Botànica i expert en consum d'herbes silvestres.

-L'alimentació dels nostres avantpassats prehistòrics.
Dijous 30 de novembre de 2017, a les 18:00 h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec de Mauro Hernández, catedràtic de Prehistòria de la Universitat d'Alacant.

-Mites de la gamba roja.
Dijous 21 de desembre de 2017, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec d'Alfonso Ramos, catedràtic de Biologia Marina de la Universitat d'Alacant.

-Dénia durant l’edat moderna: centre històric en producció i exportació de Vins.
Dimecres 24 de gener de 2018, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec d'Armando Alberola, professor del Departament d'Història Medieval, Història Moderna i Ciències Tècniques Historiogràfiques.

-La indústria de la pansa, un producte tradicional i internacional.
Dijous 22 de febrer de 2018, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec de Josep A. Gisbert,  arqueòleg municipal de Dénia.

-L’alimentació en temps dels moriscs.
Dijous 29 de març de 2018, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec de Santiago La Parra López, professor del Departament de Comunicació Audiovisual, Documentació i Història de l'Art.

-Visió Històrica nutricional de la nostra alimentació.
Dijous 26 d'abril de 2018, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec d'Ana Zaragoza, professora del Departament d'Infermeria, Àrea de Nutrició i Dietètica.

-Arqueologia i dieta mediterrània.
Dijous 31 de maig de 2018, a les 18:00h, en la Sala del Castell de Dénia.
Ponència a càrrec de Josep A. Gisbert, arqueòleg municipal de Dénia.

Assistència gratuïta limitada a l'aforament de la sala. Per a rebre més informació inscriu-te en el següent formulari.

21/11/2017
COMPETENCIAS PARA EL MERCADO DIGITAL

Data: del 14 al 28 de febrer de 2018
Lloc de realització: Seu Universitària de Dénia. Escola Oficial d'Idiomes. C/ Joan Fuster, 44. 03700 Dénia (Alacant).
Preinscripció: oberta fins al 12 de febrer

18/10/2017
COMPETITIVIDAD EN LA ECONOMÍA DIGITAL

NOVES DATES DE REALITZACIÓ: del 17 de gener al 7 de febrer de 2018

Data: del 16 de novembre al 7 de desembre de 2017
Lloc de realització: Seu Universitària de Dénia. C/ Joan Fuster, 44. Dénia (Alacant).
Preinscripció:
oberta fins al 15 de gener de 2018

18/01/2018
CONCERT DE GUITARRA

Concert de guitarra a càrrec dels alumnes del V Màster en Interpretació de Guitarra Clàssica.

Data: 18 de maig de 2018
Hora: 20.30 h
Lloc: Centre Social de Dénia

Seu Universitària de Dénia


C/ Joan Fuster, 44
03700 Dénia (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Fax: (+34) 96 590 3839

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464