Saltar apartados

MAPPING PARTY ELDA: TALLER DE CARTOGRAFÍA COLABORATIVA CON LA FUNDACIÓN OPEN STREET MAP PARA LA MEJORA DE LA INFORMACIÓN GEOGRÁFICA PÚBLICA EN EL MUNICIPIO DE ELDA

INFORMACIÓ GENERAL

NOVES DATES DE REALITZACIÓ: 18 i 24 de febrer, 4 de març de 2017
LLOC DE REALITZACIÓ: Seu Universitària d'Elda. Av. Chapí, 36. Elda (Alacant)

Data: 19, 21 i 24 d'octubre de 2016
Coordinador: Alfredo Ramón Morte
Professorat: Alfredo Ramón Morte, professor Titular d'Universitat del departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant; Ángel Sánchez Pardo, Antonio Prieto Cerdán i José Manuel Mira Martínez, professors del departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant.
Crèdits: 1,7 (vàlids tant per a graus com per a titulacions a extingir).
Llengua vehicular: castellà
Import: 10 euros
Objectius:
A través de la preparació i desenvolupament d'una Jornada de cartografia col·laborativa amb la fundació Open Street Map contribuir a la millora de la informació geogràfica pública en el municipi d'Elda.
Arreplegar i manejar de dades GPS per grups de camp amb dispositius mòbils en sectors prèviament acordats de zones urbanes d'Elda.
Processar la informació arreplegada en el treball de camp per grups i contribuir amb ella al servidor de la fundació OSM per a millorar la visibilitat d'aquest municipi participant en una activitat de cartografia col·laborativa.
Destinataris: estudiants i egressats del Grau de Geografia i Ordenació de territori, Humanitats i Turisme, així com a persones que desitgen conèixer i participar en activitats de cartografia col·laborativa.
Requisits per a l'obtenció del diploma o certificat: assistència com a mínim al 80% de les sessions i avaluació del treball realitzat per cada grup i de l'anàlisi de la informació cartogràfica d'Elda publicada.

 

Matrícula: oberta fins al dia anterior a l'inici del curs

Si esteu interessat en aquest curs us heu de PREINSCRIURE en aquest formulari.
D'ací a uns dies rebreu un correu electrònic amb les claus d'accés i instruccions per a MATRICULAR-VOS EN LÍNIA.
Després de matricular-vos podreu PAGAR el rebut de matrícula.

 

* Si el nombre d'alumnes matriculats en el curs no supera el mínim establit, el Secretariat de les Seus Universitàries pot resoldre la no-realització d'aquest.

PROGRAMA
Cartell

Dissabte 18 de febrer
09.00-14.00 h
Jornada explicativa y organización de la campaña de trabajo: estudios de la zona en la que se va a trabajar, objetivos, explicación de método de trabajo y de las aplicaciones informáticas que se van a usar en dispositivos móviles.
Reparto de la documentación y determinación de las zonas de trabajo para dividirlas por grupos.
16.00-20.00 h
Desarrollo de la campaña de recogida de datos GPS por grupos de campo con dispositivos móviles en sectores previamente acordados de zonas urbanas de Elda.

Divendres 24 de febrer
10.00-14.00 h
Tratamiento y proceso de la información recogida en el trabajo de campo por grupos y subida al servidor de la fundación OSM en la sede de la Universidad de Alicante en Elda.

Dissabte 4 de març
10.00-14.00 h
Valoración de los resultados de la Jornada del día 18 de febrero, evaluación del trabajo realizado por cada grupo y análisis de la información cartográfica de Elda publicada. Comparación de la información en las zonas trabajadas antes y después de la campaña de “mapping party osm”. Análisis de la utilidad y aplicaciones de los datos obtenidos mediante la actividad de Cartografía Colaborativa.

 

 


 

Seu Universitària d'Elda


Avinguda Chapí, 36
03600 Elda (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Facebook: https://www.facebook.com/EldaUA/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464