Saltar apartados

Online

Nota important

Des dels enllaços d'aquesta pàgina podreu accedir a les activitats en línia desenvolupades des de la Seu Universitària de la Marina de la Universitat d'Alacant. Abans d'accedir a les sales de Google Meet on tindran lloc les diferents activitats, tingueu en compte que:

  1. Les sessions podran ser gravades per a facilitar posteriorment el seu contingut al públic a través de les webs i xarxes socials de la Universitat d'Alacant.
  2. Es recomana a les persones que hi assisteixen que desactiven i inhabiliten la càmera i el micròfon del seu dispositiu si no desitgen ser gravades ni visualitzades per la resta de les persones participants.
  3. Es prega a les persones que hi assisteixen que accedisquen a la sala uns minuts abans de l'hora d'inici de l'activitat per a no interrompre el seu normal desenvolupament. Una vegada començada l'activitat es podrà negar l'accés a la sala.
  4. Queda prohibida la captació o l’enregistrament de la sessió, com també la reproducció o la difusió, total o parcial, siga quin siga el mitjà o el dispositiu utilitzat. Qualsevol actuació indeguda comportarà una vulneració de la normativa vigent, de la qual poden derivar-se les responsabilitats legals pertinents.

També podeu accedir des d'ací a la  programació d'activitats en línia de tota la xarxa de seus universitàries  de la Universitat d'Alacant.

 

Vídeos d'activitats en línia passades  

Activitats en línia programades

 

Torneu dalt - Torneu a l'inici de les activitats

Vídeos d'activitats en línia passades

En aquesta secció es publiquen les gravacions en vídeo de les activitats al llarg dels dies posteriors a la seua celebració.

 

Torneu dalt - Torneu a l'inici de les activitats - Torneu a l'inici dels vídeos d'activitats passades

 

Seu Universitària de la Marina


C/ Puríssima, 57-59
03720 Benissa (Alacant)

Tel: (+34) 96 573 3562

Fax: (+34) 96 573 0422

Twitter: https://twitter.com/SeuLaMarinaUA

Facebook: https://www.facebook.com/LaMarinaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464