Saltar apartados

MARIDAJE, GASTRONOMÍA E IMAGINACIÓN

INFORMACIÓ GENERAL

CURS AJORNAT
NOVES DATES DE REALITZACIÓ: del 2 al 5 de febrer de 2015

Data: 20, 21, 22 i 23 d'octubre de 2014
Organitza: Seu Universitària de la Nucia
Lloc de realització: Hall-Cafeteria del Centre Cultural de la Mediterrània
Coordinació:
Vicent Martines Peres
Professorat: Javier Velasco Ventura
Crèdits: 2 (vàlids tant per a graus com per a titulacions a extingir)
Hores ICE: 20
Llengua vehicular: castellà
Import:

  • General: 65 euros
  • Alumnes ESN: 58,50 euros

Destinataris: alumnes de la Universitat d'Alacant o qualsevol persona interessada
Requisits per a l'obtenció del diploma o certificat: assistir almenys el 80% de les sessions i elaboració d'una memòria sobre els continguts del curs que ha de ser avaluada pel professor.

Matrícula: oberta fins a l'1 de febrer

  • A través del formulari

  • Telefònica: - De 9 a 14 hores: 966 89 77 33 - Seu Universitària de la Nucia

                         - De 9 a 14 hores: 965 90 93 23 - Secretariat de Seus Universitàries

  • Presencial: - De 9 a 14 hores: Seu Universitària de la Nucia. Antic col·legi Sant Rafael. Av. Porvilla, 8. La Nucia (Alacant)

                      - De 9 a 14 hores: En el Secretariat de Seus Universitàries. Edifici Germà Bernàcer, planta baixa. (Campus de Sant Vicent del Raspeig)

 

* Si el nombre d'alumnes matriculats en el curs no supera el mínim establit, el Secretariat de Seus Universitàries pot resoldre la no-realització d'aquest.

PROGRAMA
Cartell en castellà
Cartell en anglès

L'horari serà de 16.30 a 21.30 h.

Dilluns 2 de febrer de 2015

Presentación del curso.
Descripción de conocimientos básicos para el maridaje.
Ensayo dinámico por grupos.

Dimarts 3 de febrer de 2015

Maridaje por afinidad, por contraste, por colores o por épocas del año.
Ensayo dinámico por grupos.

Dimecres 4 de febrer de 2015

Utilización de la gastronomía de la Comunidad Valenciana, así como sus vinos.
Cata individual de diferentes tipos de maridajes.

Dijous 5 de febrer de 2015

Describir los principales maridajes con vinos,cervezas y destilados.
Ensayo dinámico por grupos.

 

Seu Universitària de la Nucia


Antic Col·legi Sant Rafael, Av. Porvilla, 8
03530 La Nucia (Alacant)

Tel: (+34) 96 689 7733 / 96 590 9323

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/SeuLaNuciaUA

Facebook: https://www.facebook.com/LaNuciaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464