Saltar apartados

A.O.C CHAMPAGNE VS D.O. CAVA 2ª EDICIÓN

INFORMACIÓ GENERAL

CANCEL·LAT

Data: 22, 23 i 24 de setembre de 2015
Organitza: Seu Universitària de La Nucia
Lloc de realització: Centre d'Educació Mediambiental El Captivador. Ptda. Captivador, SN. Mapa
Referència de l'Ermita de Sant Vicent que queda proper al CEM
Coordinació:
Vicent Martines Peres
Professorat: Javier Velasco Ventura
Crèdits: 1,5 (vàlid tant per a graus com per a titulacions a extingir)
Hores ICE: 15
Llengua vehicular: castellà
Import:

  • General: 40 euros
  • Alumnes ESN: 36 euros

Objectius: el principal objectiu d'aquest taller serà conèixer els diferents tipus de vins espumosos i aprendre les diferències entre un cava i un champagne.
Destinataris: afeccionats al vi que els agrade el Cava i/o el Champagne, vulguen aprendre el seu tast, elaboració i criança o persones que vulguen conèixer el món d'aquests dos vins singulars des del principi.
Requisits per a l'obtenció del diploma o certificat: assistència a totes les classes.
Incompatibilitats: no convalidable per a l'alumnat que haja fet algun d'aquests cursos amb anterioritat i pel qual haja obtingut crèdits:
-A.O.C. CHAMPAGNE VS D.O. CAVA. Cod. 20140045; Cº Gob. 24/03/2014

Matrícula: oberta fins al 18 de setembre

  • A través del formulari

  • Telefònica: - De 9 a 14 hores: 966 89 77 33 - Seu Universitària de La Nucia

                          - De 9 a 14 hores: 965 90 93 23 - Secretariat de Seus Universitàries

  • Presencial: - De 9 a 14 hores: Seu Universitària de La Nucia. Antic col·legi Sant Rafael. Av. Porvilla, 8. La Nucia (Alacant)

                     - De 9 a 14 hores: En el Secretariat de Seus Universitàries. Edifici Germà Bernàcer, planta baixa. (Campus de Sant Vicent del Raspeig)

 

* Si el nombre d'alumnes matriculats en el curs no supera el mínim establit, el Secretariat de Seus Universitàries pot resoldre la no-realització d'aquest.

PROGRAMA
Cartell

Dimarts 22 de setembre

9.00 h Presentación del curso.
9.30 - 12.30 h Elaboración clásica del método champagnoise.
12.30 - 14.00 h Ensayo dinámico por grupos.

Dimecres 23 de setembre

9.00 - 12.30 h Descripción de los varietales, condicionantes del territorio y climatología .
12.30 - 14.00 h Cata comparativa.

Dijous 24 de setembre

9.00-12.30 h El champagne y la historia.
12.30 - 14.00 h Gastronomía y champagne.

 

 

Seu Universitària de la Nucia


Antic Col·legi Sant Rafael, Av. Porvilla, 8
03530 La Nucia (Alacant)

Tel: (+34) 96 689 7733 / 96 590 9323

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/SeuLaNuciaUA

Facebook: https://www.facebook.com/LaNuciaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464