Saltar apartados

Seu universitària de la Vila Joiosa

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

11/11/2019
INAUGURACIÓ DE LA SEU UNIVERSITÀRIA DE LA VILA JOIOSA

Inauguració de la Seu Universitària de la Vila Joiosa
La Universitat d'Alacant i l'Ajuntament de la Vila Joiosa es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació de la Seu Universitària de La Vila Joiosa, que tindrà lloc el pròxim dia 13 de novembre a les 19.00 hores a Vilamuseu.
En aquest acte, es pronunciarà la conferència inaugural "Arqueología, patrimonio y enseñanza universitaria en el mundo actual" a càrrec del Dr. Claude Domergue, professor emèrit a l'Université de Toulouse-Le Mirail.
A continuació tindrà lloc l’actuació del Quartet de Corda de l’OFUA (Orquestra filharmònica de la Universitat d’Alacant).
En finalitzar l’acte se servirà un vi d’honor.
Confirmeu l’assistència abans del dia 11 de novembre al telèfon 96 590 39 06 – A/e: protocol@ua.es

17/10/2019
JORNADA EL PECIO BOU FERRER: APORTACIONES A LA ARQUEOLOGÍA ROMANA Y LA GESTIÓN INTEGRAL DEL PATRIMONIO

Jornada el pecio Bou Ferrer: aportaciones a la arqueología romana y la gestión integral del patrimonio
Data: 16 de novembre de 2019
Curs de 0,70 crèdits ECTS.
Lloc de realització: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Edifici Vilamuseu. C/ Colón, 57
Preinscripció: oberta fins al 14 del novembre

28/10/2019
CONFERÈNCIA: "ESCAPISMO MATEMÁTICO"

Conferència: "Escapismo matemático"
Data: 19 de novembre de 2019
Hora: 19:00 h
Lloc: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Vilamuseu. C/ Colón, 57. La Vila Joiosa (Alacant)
Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.
Coordinat per Ángela Buforn Lloret, professora del Departament d'Innovació i Formació Didàctica. Didàctica de la Matemàtica (Universitat d'Alacant) en el context del projecte "Vilamàtiques".
Aquest projecte té com a principal objectiu fer que les matemàtiques siguen agradables i amenes per al públic. Per a aconseguir-ho, s'intenta oferir una altra visió d'aquesta ciència i fer entendre d'una manera divertida i atractiva com les matemàtiques impregnen el món que ens envolta.

28/10/2019
CONFERÈNCIA: "DESTINOS TURÍSTICOS INTELIGENTES"

Conferència: "Destinos turísticos inteligentes"
Data: 21 de novembre de 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Vilamuseu. C/ Colón, 57. La Vila Joiosa (Alacant)
Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.
Conferència a càrrec de Josep Ivars Baidal, professor del Departament d'Anàlisi Geogràfica Regional i Geografia Física de la Universitat d'Alacant.
La conferència té per objectiu analitzar l'enfocament de les destinacions turístiques intel·ligents com a eina de planificació i gestió de les destinacions. S'aborden els factors que afavoreixen aquest enfocament, els programes públics que ho fomenten i les dificultats i avantatges que presenta una perspectiva de planificació que ha de basar-se més en una adequada governança que en la mera aplicació de les tecnologies de la informació i comunicació al sector turístic.

06/11/2019
CONFERÈNCIA: "LES DONES I LA TECNOLOGIA: FENT HISTÒRIA"

CONFERÈNCIA: "Les dones i la tecnologia: fent història"
Data: 28 de novembre de 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Vilamuseu. C/ Colón, 57. La Vila Joiosa (Alacant)
Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.
Conferència a càrrec de Teresa Signes Pont, professora titular del Departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant.
La conferència comença amb un recordatori d'algunes dones que han dedicat i dediquen la seua vida a la tecnologia, i que no són tan poques com es creu. Precisament el silenci que ha envoltat les seues aportacions és el motiu de la conferència. En la segona part, es fa el balanç de la situació actual de les dones en el camp de la informàtica i al final es fa una anàlisi crítica de les mesures que existeixen per a pal·liar les deficiències.

07/11/2019
CONFERÈNCIA: "EFECTO SONORO DEL VEHÍCULO ELÉCTRICO EN ENTORNOS URBANOS Y SU PAPEL EN LOS NUEVOS PAISAJES SONOROS DE LAS CIUDADES INTELIGENTES""

Conferència:"Efecto sonoro del vehículo eléctrico en entornos urbanos y su papel en los nuevos paisajes sonoros de las ciudades inteligentes"
Data: 12 de desembre de 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Vilamuseu. C/ Colón, 57. La Vila Joiosa (Alacant)
Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.
Conferència a càrrec de Pedro Poveda Martínez, professor associat del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d'Alacant.
Els vehicles elèctrics suposen un gran pas a l'hora de reduir l'emissió de gasos contaminants, millorant la qualitat de l'aire i permetent estalviar recursos energètics no renovables. Per tant, representen una part molt important en la solució contra la contaminació ambiental en zones urbanes. Al seu torn, l'ús de sistemes de propulsió elèctrics redueix considerablement el soroll emès en comparació dels vehicles de combustió interna, alguna cosa que compleix amb les expectatives socials relatives a la contaminació acústica en ciutats.

Aquest treball té per objecte estudiar la influència del vehicle elèctric en els mapes sonors a partir de models de predicció. De la mateixa manera, s'analitzen les implicacions que suposen l'ús d'aquest tipus de transport en la seguretat viària i els possibles canvis en el paisatge sonor de zones urbanes.

19/09/2019
CONCURS D'IDEES PER A LA CREACIÓ DEL LOGOTIP DE LA SEU UNIVERSITÀRIA DE LA VILA JOIOSA

Amb motiu del reconeixement de la Vila Joiosa com a Seu de la Universitat d’Alacant, es convoca un concurs per al disseny del logotip que d’ara endavant identificarà i distingirà la nova Seu Universitària de la Vila Joiosa. El nou logotip acompanyarà la difusió de tots els actes que d’ara endavant faça la Seu Universitària de la Vila Joiosa.

El termini de presentació de treballs començarà l’endemà de publicar-se aquesta convocatòria en el BOUA i finalitzarà el 31 d’octubre del 2019.

Text de la convocatòria en el BOUA

 

 

Seu Universitària de la Vila Joiosa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464