Saltar apartados

Seu universitària de la Vila Joiosa

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

07/11/2019
CONFERÈNCIA: "EFECTO SONORO DEL VEHÍCULO ELÉCTRICO EN ENTORNOS URBANOS Y SU PAPEL EN LOS NUEVOS PAISAJES SONOROS DE LAS CIUDADES INTELIGENTES""

Conferència:"Efecto sonoro del vehículo eléctrico en entornos urbanos y su papel en los nuevos paisajes sonoros de las ciudades inteligentes"
Data: 12 de desembre de 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Seu Universitària de la Vila Joiosa. Vilamuseu. C/ Colón, 57. La Vila Joiosa (Alacant)
Entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.
Conferència a càrrec de Pedro Poveda Martínez, professor associat del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal de la Universitat d'Alacant.
Els vehicles elèctrics suposen un gran pas a l'hora de reduir l'emissió de gasos contaminants, millorant la qualitat de l'aire i permetent estalviar recursos energètics no renovables. Per tant, representen una part molt important en la solució contra la contaminació ambiental en zones urbanes. Al seu torn, l'ús de sistemes de propulsió elèctrics redueix considerablement el soroll emès en comparació dels vehicles de combustió interna, alguna cosa que compleix amb les expectatives socials relatives a la contaminació acústica en ciutats.

Aquest treball té per objecte estudiar la influència del vehicle elèctric en els mapes sonors a partir de models de predicció. De la mateixa manera, s'analitzen les implicacions que suposen l'ús d'aquest tipus de transport en la seguretat viària i els possibles canvis en el paisatge sonor de zones urbanes.

 

Seu Universitària de la Vila Joiosa


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464