Saltar apartados

Seu Universitària de Torrevella

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

01/06/2020
PROJECTE DE SALUT PÚBLICA, COM ENS AFECTEN LA PANDÈMIA I EL CONFINAMENT?

Projecte de Salut Pública, Com ens afecten la pandèmia i el confinament?
Projecte de Salut Pública dirigit a la població en general. Amb aquest estudi es pretén analitzar com aquesta pandèmia i el confinament afecten les nostres vides. En l'enllaç adjunt li convidem a participar en el projecte i així contribuir al coneixement i anàlisi de la seua opinió. Li agraïm per endavant la seua participació.
L'Equip de Direcció: José Norberto Mazón i Ana Laguna.

23/07/2018
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la seu podem enviar-te-les per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització.

22/07/2020
CURSOS DE VALENCIÀ PRIMER QUADRIMESTRE 2020/2021 A TORREVELLA

Cursos de valencià primer quadrimestre 2020/2021 a Torrevella
El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos no presencials de 60 hores.
Horari: Hi haurà una videoclasse a la setmana en un dia i hora determinada.
Dedicació horària: Com a curs no presencial, els horaris de dedicació a casa se'ls marcarà l'alumnat seguint les pautes del professorat del curs. Excepte les videoclasses, que caldrà assistir-hi en l'horari determinat. La faena global és, aproximadament, de 60 hores. Tots els cursos tenen dues hores setmanals de videoclasse síncrona; és a dir, l'alumnat s'hi ha de connectar en les hores indicades per a seguir les classes del professorat.
Certificat d'assistència i matrícula a les proves d'acreditació de valencià: Cal completar el 80% de les activitats obligatòries del curs i assistir al 80% de les videoclasses per a tindre dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.
Sessions de conversa en línia: servirà com a reforç del curs i serà opcional (a pesar que és recomanable). Seran gestionades pel Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del campus de Sant Vicent (CAU).
Nivell: B1 y C1
Preinscripció: del 3 a l'11 de setembre de 2020
Dates de realització del curs: del 21 de setembre al 22 de desembre de 2020.
Horari:
- B1: dilluns, 16.00-18.00 h, en línia
- C1: dimarts, 16.00-18.00 h, en línia
Preus de matrícula:
- 50 € 
per a l'alumnat / Alumni UA.
- 60 € per a entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.
- 80 € per al públic en general.
- Gratuït per al PDI de la UA i els treballadors de les empreses de la UA.
Tota la informació disponible així com el formulari de preinscripció el pots trobar en el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.
Qualsevol dubte la pots resoldre en el telèfon 96 590 3485.

Cartell

04/06/2020
ECLOSIÓN...UN ITINERARIO PARA EL EMPRENDIMIENTO Y LA INNOVACIÓN EN TORREVIEJA

Eclosión...Un itinerario para el emprendimiento y la innovación en Torrevieja
Projecte per a empreses i emprenedors en modalitat d'aula virtual en directe.
Des de la setmana 08/06/2020 fins a la setmana 14/09/2020.
Inscripció i informació enviant un whatsapp al: 617 133 668

05/05/2020
CONVOCATÒRIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT, EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER A LA REALITZACIÓ D'UNES PRÀCTIQUES BECADES EN EL SECRETARIAT DE SEUS UNIVERSITÀRIES DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. REFERÈNCIA: PRA-40/2019-2020

Convocatòria de la Universitat d'Alacant, en règim de concurrència competitiva, per a la realització d'unes pràctiques becades en el Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant. Referència: PRA-40/2019-2020
L'objecte de la convocatòria oferir unes pràctiques becades al Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d´Alacant, amb la finalitat de facilitar a  l´alumnat la possibilitat d´aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica, afavorint l´adquisició de competències que el prepare per a l´exercici d´activitats professionals, en facilite l´ocupabilitat i en fomente la capacitat d´emprenedoria.
Les sol·licituds es podran presentar només a través de l'E-administració en UACloud en el termini de 5 dies hàbils comptadors a partir del següent de la  publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant (BOUA), és a dir, del 29 d'abril al 6 de maig de 2020 inclòs.
La llista de sol·licituds admeses i excloses es publicaran en la pàgina web de la Unitat de Pràctiques.
Tots els requisits per a poder sol·licitar aquestes pràctiques, criteris de selecció i terminis, es poden consultar a més d'en les bases publicades en el BOUA, en la pàgina web de la Unitat de Pràctiques.

05/05/2020
CONVOCATÒRIA DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA PER A LA REALITZACIÓ D'UNES PRÀCTIQUES BECADES EN EL SECRETARIAT DE SEUS UNIVERSITÀRIES DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT. REFERÈNCIA: PRA-41/2019-2020

Convocatòria de la Universitat d'Alacant en règim de concurrència competitiva per a la realització d'unes pràctiques becades en el Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant. Referència: PRA-41/2019-2020
L'objecte de la convocatòria és oferir unes pràctiques becades al Secretariat de Seus Universitàries de la Universitat d´Alacant, amb la finalitat de facilitar a l´alumnat la possibilitat d´aplicar i complementar els coneixements adquirits durant la seua formació acadèmica, afavorint l´adquisició de competències que el prepare per a l´exercici d´activitats professionals, en facilite l´ocupabilitat i en fomente la capacitat d´emprenedoria.
Les sol·licituds es podran presentar només a través de l'E-administració en UACloud en el termini de 5 dies hàbils comptadors a partir del següent de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Universitat d'Alacant (BOUA), és a dir, del 29 d'abril al 6 de maig de 2020 inclòs.
La llista de sol·licituds admeses i excloses es publicaran en la pàgina web de la Unitat de Pràctiques.
Tots els requisits per a poder sol·licitar aquestes pràctiques, criteris de selecció i terminis, es poden consultar a més d'en les bases publicades en el BOUA, en la pàgina web de la Unitat de Pràctiques.

20/01/2020
CONCURS DE CURTMETRATGES "TORRERÍFICO" FETS MITJANÇANT TELÈFON MÒBIL (2020)

Concurs de curtmetratges "Torrerífico" fets mitjançant telèfon mòbil (2020)
Gràcies al conveni entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Torrevella per a l’establiment d’una seu universitària, s’estan duent a terme una sèrie d’activitats de diversa temàtica per a fomentar la creació cultural entre els joves, i ajudar a augmentar la qualitat de les produccions de joves creadors i creadores en el sector audiovisual. Amb aquesta finalitat, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües convoca el Concurs de Curtmetratges “Torrerífico” a través de la Seu de la Universitat d’Alacant a Torrevella en col·laboració amb les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Torrevella i l’Associació Juvenil La Comarca.
El termini de presentació dels treballs comença el dia de la publicació en el BOUA d'aquesta convocatòria i acaba el 8 de març de 2020 a les 23.59 h.

Anunci de la convocatòria en el BOUA

 

Seu Universitària de Torrevella


Centre Cultural Virgen del Carmen
Carrer del Mar, 28
03182 Torrevella (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Twitter: https://twitter.com/TorreviejaUA/

Facebook: https://www.facebook.com/TorreviejaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464