Saltar apartados

Seu Universitària de Torrevella

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/07/2018
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la seu podem enviar-te-les per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització.

27/02/2019
PROGRAMACIÓ SEGON QUADRIMESTRE 2018-2019

Programació subjecta a canvis.
Per a més informació consulte la notícia concreta.

16/05/2019
CONVOCATÒRIA DE PREMIS SOBRE TREBALLS FINAL DE MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA. SEU UNIVERSITÀRIA DE TORREVELLA

Gràcies al conveni entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Torrevella per a l’establiment d’una Seu Universitària, s’estan fent diverses activitats de foment en l’àmbit del turisme juntament amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torrevella. Amb aquesta finalitat, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües convoca l’edició del curs 2018/2019 dels premis als millors Treballs Final de Màster (TFM) del MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA APLICADA a través de la Seu de la Universitat d’Alacant a Torrevella en col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torrevella.

Aquests premis tenen com a objectiu principal fomentar l’excel·lència acadèmica i el talent dels estudiants de la Universitat d’Alacant alhora que es genera coneixement al voltant de temes d’interès per al municipi de Torrevella.

El termini per a presentar sol·licituds comença l’endemà de la publicació en el BOUA d’aquestes bases.
La data límit de presentació de treballs queda fixada per al dia 30 de maig del 2019 a les 23:59 hores (GMT+2).

ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA EN EL BOUA

17/05/2019
PRIMERA EDICIÓN DEL CONCURSO DE FOTOGRAFÍA "TORREVIEJA EN UN INSTANTE" (Encuentra la inspiración en cualquier rincón de Torrevieja)

La Universitat d'Alacant, a través de la Seu Universitària de la Universitat d'Alacant a Torrevella, juntament amb l'Associació de Fotografia de Torrevella i la col·laboració de l'Ajuntament de Torrevella i el projecte T´AVALEM II, especialitat "Promoció Turística Local i Informació al Visitant", convoquen la:

PRIMERA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA "TORREVELLA EN UN INSTANT" (Troba la inspiració en qualsevol racó de Torrevella).

El termini per a presentar les obres començarà l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOUA, i finalitzarà l'11 de juny a les 23:59 hores.

Aquesta publicació té caràcter provisional i pot estar subjecta a canvis fins a la seua publicació definitiva en el BOUA.

15/05/2019
CICLE DE XARRADES SOBRE ADDICCIONS EN ADOLESCENTS

Cicle de xarrades sobre addiccions en adolescents:

-Dijous 16 de maig de 2019 a les 18.00h
"Como prevenir la adicción a las redes sociales", a càrrec de Patricia Juan (Investigadora de la Universitat d'Alacant)

-Dissabte 18 de maig de 2019 a les 11.00h
"Padres desorientados, hijos conectados", a càrrec de José José Gil (creador de adiccionesadolescentes.com)

-Divendres 24 de maig de 2019 d'11.00h a 14.00h
Xarrades dirigides a adolescents d'1º i 2º de ESO sobre addiccions en l'IES Mare Nostrum de Torrevella, a càrrec de José José Gil

-Divendres 31 de maig de 2019 a les 18.00h
"Ciberacoso en adolescentes: el papel de la educación y la conciencia social", a càrrec de Patricia Juan (Investigadora de la Universitat d'Alacant)

-Dissabte 1 de juny de 2019 a les 11.00h
"Sexo, Alcohol y Porros", a càrrec de José José Gil (creador de adiccionesadolescentes.com)

Lloc: Seu Universitària de Torrevella. Centre Cultural Virgen del Carmen. Carrer del Mar, 28. Torrevella (Alacant).
Entrada lliure fins a completar aforament.

26/03/2019
ARQUITECTURAS EFÍMERAS. SALINAS Y PATRIMONIO COMERCIAL

La Universitat reflexiona sobre les salines i el patrimoni comercial de Torrevella. L'arquitectura efímera s'instal·la en espais comercials de Torrevella.
Setze instal·lacions realitzades per estudiants de la Universitat d'Alacant estrenyeran vincles entre l'arquitectura, la indústria, el paisatge i el comerç de la ciutat.
Setze instal·lacions d'arquitectura efímera transformaran, per segon any consecutiu, els comerços del centre de Torrevella amb l'objectiu de revaloritzar el patrimoni comercial i provocar una reflexió sobre la ciutat i la seua relació amb la indústria i el paisatge saliners. Mitjançant aquesta acció, els espais comercials d'una ciutat essencialment turística, reclamen el seu paper en la configuració de la imatge de la ciutat, sense oblidar que constitueixen un sector productiu que demanda atenció i impuls.
Quaranta-vuit estudiants de segon, tercer i quart curs d'Arquitectura de la Universitat d'Alacant, sota la direcció de la professora Adriana Figueiras i la col·laboració de l'arquitecta Carolina Gómez treballen en projectes que giren entorn de la sal com a element vertebrador del paisatge el qual, des del respecte mediambiental, reclama una presència en l'espectre comercial de la ciutat.
Taller de propostes i comunicació 22 de març.
Inauguració d'Instal·lacions 10 de maig.
Organitzen i col·laboren: Universitat d'Alacant, Seu Universitària de Torrevella, Escola Politècnica Superior, Arquitectura Politècnica Superior UA, Generalitat Valenciana, AFIC, Ajuntament de Torrevella, Salines de Torrevella.

26/02/2019
PROYECTOS ZERO

Des dels estudis d'arquitectura de la Universitat d'Alacant, Projectes Zero es proposa com una activitat iniciàtica per als estudiants de primer curs. Consisteix en la immersió continuada durant un semestre en un territori concret, Torrevella, caracteritzat per un conjunt heterogeni d'històries, conflictes i realitats que componen un paisatge carregat de possibilitats per a un futur més sostenible.

El semestre es compon de 12 tallers dirigits per arquitectes i arquitectes emergents del panorama nacional que projecten cadascuna de les seues maneres de fer arquitectura sobre Torrevella, per a proposar 12 pràctiques diferenciades que permeten als 120 estudiants projectar-se sobre aquest municipi i trobar-se amb ell a partir de pràctiques arquitectòniques compromeses amb el territori i les seues gents.

El semestre s'ofereix com una experiència immersiva, alegre i optimista, alhora que crítica i compromesa amb el futur de Torrevella. S'ofereix també com una experiència que relaciona diferents institucions públiques, universitat i ajuntament, amb l'objectiu comú de despertar en els estudiants d'arquitectura l'interès per un municipi tan particular en la seua diversitat, les seues indústries i els seus habitants com aquest.

Professors coordinadors:
Juan Antonio Sánchez Morales i Enrique Nieto Fernández
Col·laboradors:
Joaquín Lucas, Diego Abellán i Mar Melgarejo

10/01/2019
CURSOS DE VALENCIÀ SEGON QUADRIMESTRE 2018/2019 A TORREVELLA

Els nivells B1 i B2 es cancel·len

El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos semipresencials de 100 hores:
- 60 h presencials de continguts lèxics i gramaticals
- 40 h de treball en línia
Nivells: B1, B2, C1
Preinscripció: del 21 al 28 de gener de 2019
Dates de realització del curs: de l'11 de febrer al 29 de maig 2019
Horari:
- B1: dilluns i dimecres, de 17.00 a 19.00 h
- B2: dimarts i dijous, de 17.00 a 19.00 h
- C1: dilluns i dimecres, de 19.00 a 21.00 h
Lloc: IES Las Lagunas
Preus de matrícula:
- 50 €
per a l'alumnat / Alumni UA.
- 60 € per a membres d'entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.
- 80 € per al públic en general.
- Gratuït per al PDI de la UA.
Tota la informació disponible així com el formulari de preinscripció ho pots trobar en el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.

24/10/2018
UNIVERSITAT PERMANENT DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT A TORREVELLA

 

Oferta de cursos per a 2018/2019 dirigits a persones majors de 50 anys:

-Aprovecha al máximo tu Smartphone, Tablet y Redes Sociales (Cód.: 90712-3)
Coordinadora:
Estela Saquete Boro (Dpto. Llenguatges i Sistemes Informàtics)
Descriptor: Telèfons mòbils, tabletes i altres dispositius s'empren cada vegada més per a accedir a internet. L'estar permanentment connectats té ja unes implicacions en el món de la informació. En aquesta assignatura explotarem al màxim les seues possibilitats, centrant-nos en dispositius Android.
Horari: Dimarts i Dijous de 16,00 h. a 20,00 h.
Dates: Novembre: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29
            Desembre: 11, 13

-Torrevieja, la Vega Baja y el mundo del mar en la Edad Media (Cód.: 91099-1)
Coordinador:
Juan Leonardo Soler Milla (Dpto. Història Medieval, Història Moderna i Ciències i Tècniques Historiogràfiques - UA)
Descriptor: Assignatura que tracta tots els aspectes marítims del passat medieval de les seues costes i gents: pirates, corsaris, oficials, mercaders, pescadors, captius, paisatges, salines, etc.
Horari: Dilluns i Dimecres de 16,30 h. a 19,30 h.
Dates: Gener: 14, 16, 21, 23, 25, 30
            Febrer: 1, 6, 8, 13

-Los palacios en la Edad Media peninsular: la arquitectura del poder (Cód.: 90666-2)
Coordinador:
José Luis Simón García (Dpto. Prehistòria, Arqueologia, Història Antiga, Filologia Grega i Filologia Llatina - UA)
Descriptor: Es pretén acostar a l'alumnat a les línies de recerca històrica més rellevants actualment, en relació a la formació i desenvolupament dels models palatins de l'Edat Mitjana Peninsular, tant d'Al-Àndalus com dels regnes cristians.
Horari: Dimarts i Dijous de 16,30 h. a 19,30 h.
Dates: Febrer: 26, 28
            Març: 5, 7, 12, 14, 21, 26, 28
            Abril: 2, 4, 9, 11, 16

-Gimnasia para la mente y estimulación de la memoria (Cód.: 90610-2)
Coordinador:
Alberto Plaza Salán (Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant - UA)
Descriptor: Seguint la màxima "ment sana i cos sa", aquesta assignatura pretén estimular diverses funcions mentals com a atenció, percepció o tots els tipus de raonaments, i dedica una atenció especial a la memòria, una de les funcions més importants i necessària en la nostra vida quotidiana.
Horari: Dilluns i Dimecres de 16,30 h. a 19,30 h.
Dates: Maig: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29
            Juny: 3, 5, 10, 12, 17, 19

Lloc de realització dels cursos: Centre Cultural Virgen del Carmen. Carrer del Mar, 28. Torrevella
Preu per curs:
30 €
Termini per a matricular-se:
fins al 5 de novembre de 2018
Procediment de matrícula:
El procés de matrícula es podrà fer:
-A través de la web:

https://web.ua.es/va/seus/torrevieja/
https://web.ua.es/es/upua/sedes/sede-torrevieja.html
Una vegada emplenat l'imprès de matrícula cal lliurar-ho en la Seu de Torrevella, Centre Cultural Virgen del Carmen, C/ del Mar, 28, 3ª planta (dilluns a divendres d'11,00 a 14,00 hores, preguntar per Adrián).

-De forma presencial en la Seu de la UA a Torrevella: Centre Cultural Virgen del Carmen, C/ del Mar, 28, 3ª planta (dilluns a divendres d'11,00 a 14,00 hores, preguntar per Adrián).

Imprès de matrícula

 

 

Seu Universitària de Torrevella


Centre Cultural Virgen del Carmen
Carrer del Mar, 28
03182 Torrevella (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Fax: (+34) 96 590 3839

Twitter: https://twitter.com/TorreviejaUA/

Facebook: https://www.facebook.com/TorreviejaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464