Saltar apartados

Seu Universitària de Torrevella

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/07/2018
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la seu podem enviar-te-les per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització.

24/09/2020
ARQUITECTURES EFÍMERES TORREVELLA

Arquitectures Efímeres Torrevella
Lloc: A l'aire lliure, en carrer Joaquín Chapaprieta (des de carrer Ramón Gallud fins a plaça Waldo Calero)
Dates: del 3 al 31 d'octubre del 2020
El conjunt d'instal·lacions que conformaran l'acció de "Arquitectures Efímeres" a Torrevella gira entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, tema ineludible en l'agenda mundial i prioritari per a les entitats participants com Agamed, la UA a través de la seua Seu Universitària de Torrevella i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella. Els seus principals objectius han sigut promoure la participació activa d'estudiants, comerciants, institucions, empreses i ciutadans en l'arquitectura i el disseny i involucrar a l'entorn en un procés de col·laboració i de compromís públic.
L'esdeveniment comptarà amb vuit instal·lacions que aborden diferents temàtiques relacionades amb els ODS. La disposició de totes elles planteja un itinerari d'anada i volta al llarg del carrer Joaquín Chapaprieta, promovent d'aquesta forma la seua revitalització com a eix comercial important de la ciutat.
Les instal·lacions seran realitzades per estudiants d'Arquitectura de la Universitat d'Alacant sota la supervisió de la professora Adriana Figueiras, així com de joves arquitectes i arquitectes diplomats de la Universitat d'Alacant.

Cartell

20/10/2020
SEMINARIO ON-LINE MONOGRÁFICOS. EnClave TURÍSTICA TORREVIEJA

Seminario on-line monográficos. EnClave Turística Torrevieja
Ens complau anunciar-vos que els seminaris, on es presentaran els resultats més rellevants dels monogràfics, tindran lloc el dimecres 21 i dijous 22 d'octubre de 2020 de 18.15 a 21.00 hores.

A causa de la situació de la Covid-19, els seminaris es realitzaran de manera on-line. D'aquesta manera, si us interessa "assistir", heu de registrar-vos en https://forms.gle/dDZxEbh6bEgy57fB9

23/09/2020
SMARTERS IDEATHON. TORREVELLA TRANSFORMA LA TEUA IDEA

Smarters Ideathon. Torrevella transforma la teua idea
¡Primera edició de Smarters Ideathon!

Uneix-te i transforma la teua idea a Torrevella.
Busquem solucions orientades a:
- Turisme intel·ligent
- Mobilitat
- Sanitat
- Energia
¡És l'oportunitat per a presentar la teua idea i evolucionar-la amb el suport que necessites!
L'esdeveniment es realitzarà en 2 parts: la fase de formació serà en línia del 5 al 23 d'octubre i la fase de mentorització serà en línia i presencial del 26 d'octubre al 6 de novembre. Després tindrem una fase de hackathon de la qual informarem en breu.
¡Registra't abans del 30 de setembre!
Més informació i inscripcions en bit.ly/IdeathonTorrevieja

09/09/2020
EnClave TURÍSTICA TORREVIEJA

L'Estratègia de Desenvolupament Turístic de Torrevella presenta la seua pàgina web i els avanços realitzats pel personal investigador. La plataforma Web, accessible en l'adreça web https://estrategia.turismodetorrevieja.com/ inclou diferents continguts de l'Estratègia Turística de la ciutat, així com una secció de participació ciutadana on qualsevol persona que conega el municipi puga deixar els seus comentaris i suggeriments. Aquesta eina digital suposa un pas important per a l'Estratègia Turística de Torrevella, ja que pretén fomentar la col·laboració públic-privada i la comunicació dels treballs realitzats amb tots els agents de la ciutat. Igualment, aquesta plataforma afavoreix la interacció ciutadana, en permetre rebre suggeriments i comentaris que poden ser incorporats, un aspecte clau del projecte. Quant als monogràfics desenvolupats, s'aniran incorporant a aquesta Web juntament amb el document d'Estratègia final. A més s'estan organitzant una sèrie de conferències i tallers en l'àmbit del turisme.

Enclavament Turística Torrevella és un conjunt d'activitats organitzades per la Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella conjuntament amb l'Ajuntament de Torrevella, a través de la seua regidoria de Turisme.

L'Ajuntament de Torrevella anima a tots els residents, visitants i/o turistes, a col·laborar amb el projecte. Per a això es pot accedir a la secció de "Participació Ciutadana" de la web (disponible fent clic ací) i emplenar una breu enquesta sobre el municipi. D'entre tots els participants, se sortejaran entrades a concerts.

22/07/2020
CURSOS DE VALENCIÀ PRIMER QUADRIMESTRE 2020/2021 A TORREVELLA

Cursos de valencià primer quadrimestre 2020/2021 a Torrevella
El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos no presencials de 60 hores.
Horari: Hi haurà una videoclasse a la setmana en un dia i hora determinada.
Dedicació horària: Com a curs no presencial, els horaris de dedicació a casa se'ls marcarà l'alumnat seguint les pautes del professorat del curs. Excepte les videoclasses, que caldrà assistir-hi en l'horari determinat. La faena global és, aproximadament, de 60 hores. Tots els cursos tenen dues hores setmanals de videoclasse síncrona; és a dir, l'alumnat s'hi ha de connectar en les hores indicades per a seguir les classes del professorat.
Certificat d'assistència i matrícula a les proves d'acreditació de valencià: Cal completar el 80% de les activitats obligatòries del curs i assistir al 80% de les videoclasses per a tindre dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.
Sessions de conversa en línia: servirà com a reforç del curs i serà opcional (a pesar que és recomanable). Seran gestionades pel Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del campus de Sant Vicent (CAU).
Nivell: B1 y C1
Preinscripció: del 3 a l'11 de setembre de 2020
Dates de realització del curs: del 21 de setembre al 22 de desembre de 2020.
Horari:
- B1: dilluns, 16.00-18.00 h, en línia
- C1: dimarts, 16.00-18.00 h, en línia
Preus de matrícula:
- 50 € 
per a l'alumnat / Alumni UA.
- 60 € per a entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.
- 80 € per al públic en general.
- Gratuït per al PDI de la UA i els treballadors de les empreses de la UA.
Tota la informació disponible així com el formulari de preinscripció el pots trobar en el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.
Qualsevol dubte la pots resoldre en el telèfon 96 590 3485.

Cartell

 

Seu Universitària de Torrevella


Centre Cultural Virgen del Carmen
Carrer del Mar, 28
03182 Torrevella (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Twitter: https://twitter.com/TorreviejaUA/

Facebook: https://www.facebook.com/TorreviejaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464