Saltar apartados

Seu Universitària de Torrevella

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/07/2018
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la seu podem enviar-te-les per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització.

02/02/2021
TORREVIEJA ZERO: COCINANDO TORREVIEJA

Torrevieja Zero: Cocinando Torrevieja
On line a través de la plataforma Google Meet
Enllaç:
https://meet.google.com/rqm-omfw-dpv

- 5 de febrer de 2021
(Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Presentació
Llliçó inaugural. Convidada: María Diago: "Cómo afrontar la sostenibilidad ambiental desde la actividad restauradora"

- 12, 19 i 26 de febrer de 2021 (Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Taller 1: "Dieta Mediterránea", a càrrec de Mireia Luzárraga i Álex Muino. Convidada: Esther Vivas.

- 5, 12 i 26 de març de 2021 (Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Taller 2: "Cocinar al sol", a càrrec de Javier Peñas i Andrés Silanes. Convidat: Javier de Andrés

- 16, 23 i 30 d'abril de 2021 (Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Taller 3: "Tupí or not tupí, that is the question", a càrrec de Juan A. Sánchez i Joaquín García. Convidats: Polea (Proyecto Alba, CB).

- 7, 14 i 21 de maig de 2021 (Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Taller 4: "Territorios comestibles", a càrrec d'Iván Capdevila i Paco Leiva. Convidat: Dani Frías (21 de maig)

28 de maig de 2021 (Dues sessions per jornada, a les 13.00 h i a les 19.00 h)
Acció conjunta final "Cocinando Torrevieja"

En el segon semestre d'aquells alumnes de primer curs que comencen Arquitectura es troben amb la primera experiència del projecte. Una experiència d'inici, de contacte, d'immersió que ens agrada dir Projectes Zero. Cerquem una forma de trobada amb el projecte que siga amable, festiva, emocional, còmoda. Cerquem crear unes condicions de celebració per a aqueixa trobada, perquè aqueixa primera cita siga tot un esdeveniment.
I enguany serà especial, com tots, però tindrà la particularitat que amb ell s'aconsegueix la desena edició d'un format docent amb el qual, forçat des del seu origen a la constant reinvenció, a una experimentació progressiva, es comença a construir el model pedagògic propi que denominem Arquitectura a Alacant.
El col·lectiu format per diferents tutor@s, diversos profesor@s i el conjunt dels alumn@s, comparteixen el mateix entorn d'aprenentatge, on es van desenvolupant seqüencialment diferents pràctiques que permeten, d'entrada, experimentar la contingència i la subjectivitat pròpies del projecte.
L'estudiant articularà un trànsit per l'assignatura que li força a establir compromisos personals amb les propostes que formula, descobrint, així, també les dimensions política i ètica vinculades a tota pràctica arquitectònica.
Finalment, els alumnes, en afrontar una sèrie d'experiències arquitectòniques en un continuum d'intensitat i constància, començaran a manejar múltiples eines i desenvolupar diferents aprenentatges que els impulsen cap als projectes arquitectònics que els seguiran.

Programa general

16/03/2021
II CICLO: DIÁLOGOS EN EL TERRITORIO

II Ciclo: Diálegos en el territorio
Videoconferència: "Ciencia abierta: la importancia de los datos abiertos para la I+D"
Data: 26 de març de 2021
Hora: 19.00 h
Ponents: Fernanda Peset. Catedràtica de la Universitat Politècnica de València i Antonia Ferrer. Professora Titular de la Universitat Politècnica de València i Directora de la Càtedra de Transparència i Participació.
En aquesta sessió interactiva parlarem de la ciència oberta. Un dels seus pilars és l'obertura de les dades que es produeixen durant la investigació científica. Alliberar aquestes dades en el context de les dades obertes, beneficia l'avanç de la ciència i la seua reproducibilitat. L'estandardització de la gestió de les evidències científiques suposa una oportunitat inigualable per a impulsar el desenvolupament científic. La xarrada oferirà un panorama del que fan els investigadors a Espanya, fruit d'una enquesta directa. Això és la base per a saber com s'han de gestionar les dades per a complir amb les recomanacions de les revistes científiques i amb les obligacions dels finançadors públics (Pla I+D+i). Durant el debat es tractaran temes com què s'ha de posar en obert, com es fa, què és un pla de gestió de dades, com protegir-los durant el curs de la investigació, quines són les obligacions de la comunitat científica si rep finançament, etc.
Online a través de la plataforma Google Meet.
Enllaç: https://meet.google.com/upc-xvnk-mgd
Les conferències no tenen límit d'assistents. No és necessària la inscripció.
També pots accedir a través de la pàgina de Seus Online.

Videoconferència: "Los estudios previos en los proyectos de restauración arquitectónica: el ejemplo de las Eras de la Sal de Torrevieja"
Data: 16 d'abril de 2021
Hora: 19.00 h
Ponent: Yolanda Spairani. Professora Titular de la Universitat d'Alacant. Directora del Grup d'Investigació en Restauració Arquitectònica de la Universitat d'Alacant.
Online a través de la plataforma Google Meet.
Enllaç: https://meet.google.com/hcm-pnso-ztw
Les conferències no tenen límit d'assistents. No és necessària la inscripció.
També pots accedir a través de la pàgina de Seus Online.

Des de la pàgina de Seus Online pots accedir a totes les activitats online organitzades per la Seu de Torrevella, així com per la resta de Seus Universitàries de la Universitat d'Alacant.

14/01/2021
CURSOS DE VALENCIÀ SEGON QUADRIMESTRE 2020/2021 A TORREVELLA

Cursos de valencià segon quadrimestre 2020/2021 a Torrevella
El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos no presencials de 60 hores.
Horari: Hi haurà una videoclasse en la setmana en un dia i hora determinada.
Dedicació horària: Com a curs no presencial, els horaris de dedicació a casa se'ls marcarà l'alumnat seguint les pautes del professorat del curs. Excepte les videoclasses, que caldrà assistir-hi en l'horari determinat. La faena global és, aproximadament, de 60 hores. Tots els cursos tenen dues hores setmanals de videoclasse síncrona; és a dir, l'alumnat s'hi ha de connectar en les hores indicades per a seguir les classes del professorat.
Certificat d'assistència i matrícula a les proves d'acreditació de valencià: Cal completar el 80% de les activitats obligatòries del curs  i assistir al 80% de les videoclasses per a tindre dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.
Sessions de conversa en línia: servirà com a reforç del curs i serà opcional (a pesar que és recomanable). Seran gestionades pel Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del campus de Sant Vicent (CAU).
Nivells: B1 i C1
Preinscripció: del 22 al 27 de gener de 2021.
Dates de realització del curs: del 8 de febrer al 25 de maig de 2021.
Horari:
- B1: dilluns, 16.00-18.00 h, en línia
- C1: dilluns, 18.00-20.00 h, en línia
Preus de matrícula:
- 50 €
per a l'alumnat / Alumni UA.
- 60 € per a entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.
- 80 € per al públic en general.
- Gratuït per al PDI de la UA i els treballadors de les empreses de la UA.
Tota la informació disponible així com el formulari de preinscripció el pots trobar en el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.
Qualsevol dubte la pots resoldre en el telèfon 96 590 3485.

Cartell

20/01/2020
CONCURS DE CURTMETRATGES "TORRERÍFICO" FETS MITJANÇANT TELÈFON MÒBIL (2020)

Concurs de curtmetratges "Torrerífico" fets mitjançant telèfon mòbil (2020)
Gràcies al conveni entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Torrevella per a l’establiment d’una seu universitària, s’estan duent a terme una sèrie d’activitats de diversa temàtica per a fomentar la creació cultural entre els joves, i ajudar a augmentar la qualitat de les produccions de joves creadors i creadores en el sector audiovisual. Amb aquesta finalitat, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües convoca el Concurs de Curtmetratges “Torrerífico” a través de la Seu de la Universitat d’Alacant a Torrevella en col·laboració amb les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Torrevella i l’Associació Juvenil La Comarca.
El termini de presentació dels treballs comença el dia de la publicació en el BOUA d'aquesta convocatòria i acaba el 8 de març de 2020 a les 23.59 h.

Anunci de la convocatòria en el BOUA

 

Seu Universitària de Torrevella


Centre Cultural Virgen del Carmen
Carrer del Mar, 28
03182 Torrevella (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Twitter: https://twitter.com/TorreviejaUA/

Facebook: https://www.facebook.com/TorreviejaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464