Saltar apartados

Seu Universitària de Torrevella

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/07/2018
EN MENYS D'UN MINUT

Si vols estar al dia de les activitats que organitza la seu podem enviar-te-les per correu electrònic i així no se t'escaparà res. Només has d'emplenar aquest senzill formulari d'autorització.

14/01/2021
CURSOS DE VALENCIÀ SEGON QUADRIMESTRE 2020/2021 A TORREVELLA

Cursos de valencià segon quadrimestre 2020/2021 a Torrevella
El Servei de Llengües (SL) de la Universitat d'Alacant organitza cursos no presencials de 60 hores.
Horari: Hi haurà una videoclasse en la setmana en un dia i hora determinada.
Dedicació horària: Com a curs no presencial, els horaris de dedicació a casa se'ls marcarà l'alumnat seguint les pautes del professorat del curs. Excepte les videoclasses, que caldrà assistir-hi en l'horari determinat. La faena global és, aproximadament, de 60 hores. Tots els cursos tenen dues hores setmanals de videoclasse síncrona; és a dir, l'alumnat s'hi ha de connectar en les hores indicades per a seguir les classes del professorat.
Certificat d'assistència i matrícula a les proves d'acreditació de valencià: Cal completar el 80% de les activitats obligatòries del curs  i assistir al 80% de les videoclasses per a tindre dret a la matrícula automàtica a la prova d'acreditació i a un certificat d'assistència.
Sessions de conversa en línia: servirà com a reforç del curs i serà opcional (a pesar que és recomanable). Seran gestionades pel Centre d’Autoaprenentatge de Valencià del campus de Sant Vicent (CAU).
Nivells: B1 i C1
Preinscripció: del 22 al 27 de gener de 2021.
Dates de realització del curs: del 8 de febrer al 25 de maig de 2021.
Horari:
- B1: dilluns, 16.00-18.00 h, en línia
- C1: dilluns, 18.00-20.00 h, en línia
Preus de matrícula:
- 50 €
per a l'alumnat / Alumni UA.
- 60 € per a entitats sense ànim de lucre o entitats amb conveni amb la UA.
- 80 € per al públic en general.
- Gratuït per al PDI de la UA i els treballadors de les empreses de la UA.
Tota la informació disponible així com el formulari de preinscripció el pots trobar en el Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.
Qualsevol dubte la pots resoldre en el telèfon 96 590 3485.

Cartell

20/11/2020
CONVOCATÒRIA DE PREMIS "HACKEA TU DESTINO!" 2020

Presentacions de projectes i lliurament de premis Hackea tu destino! 2020
Hackea tu destino! és un hackathon que se celebra aquest any en línia per a contribuir a resoldre els reptes turístics de la ciutat de Torrevella. Les presentacions es realitzaran el 28 de novembre de 2020 a les 18:00 h. En aquest esdeveniment, els participants desenvolupen noves idees, serveis o aplicacions que ajuden a resoldre problemes en l'àmbit turístic, satisfent necessitats existents, creant noves comunitats, desenvolupant col·laboracions entre institucions públiques, privades i tercer sector, etc. Tot el que contribuïsca a millorar una destinació turística mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació.
Lloc de celebració: en línia a través de l'enllaç: https://meet.google.com/mty-eomo-hvz
Data: 28 de novembre de 2020 a les 18.00 h
Bases:   https://www.boua.ua.es/pdf.asp?pdf=6051.pdf
El termini de lliurament dels projectes serà el 26 de novembre de 2020 a les 18.00 h a través del formulari habilitat en http://www. hackeatudestino.org/

Cartell 

Anunci de la convocatòria en el BOUA

09/09/2020
EnClave TURÍSTICA TORREVIEJA

L'Estratègia de Desenvolupament Turístic de Torrevella presenta la seua pàgina web i els avanços realitzats pel personal investigador. La plataforma Web, accessible en l'adreça web https://estrategia.turismodetorrevieja.com/ inclou diferents continguts de l'Estratègia Turística de la ciutat, així com una secció de participació ciutadana on qualsevol persona que conega el municipi puga deixar els seus comentaris i suggeriments. Aquesta eina digital suposa un pas important per a l'Estratègia Turística de Torrevella, ja que pretén fomentar la col·laboració públic-privada i la comunicació dels treballs realitzats amb tots els agents de la ciutat. Igualment, aquesta plataforma afavoreix la interacció ciutadana, en permetre rebre suggeriments i comentaris que poden ser incorporats, un aspecte clau del projecte. Quant als monogràfics desenvolupats, s'aniran incorporant a aquesta Web juntament amb el document d'Estratègia final. A més s'estan organitzant una sèrie de conferències i tallers en l'àmbit del turisme.

Enclavament Turística Torrevella és un conjunt d'activitats organitzades per la Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella conjuntament amb l'Ajuntament de Torrevella, a través de la seua regidoria de Turisme.

L'Ajuntament de Torrevella anima a tots els residents, visitants i/o turistes, a col·laborar amb el projecte. Per a això es pot accedir a la secció de "Participació Ciutadana" de la web (disponible fent clic ací) i emplenar una breu enquesta sobre el municipi. D'entre tots els participants, se sortejaran entrades a concerts.

20/01/2020
CONCURS DE CURTMETRATGES "TORRERÍFICO" FETS MITJANÇANT TELÈFON MÒBIL (2020)

Concurs de curtmetratges "Torrerífico" fets mitjançant telèfon mòbil (2020)
Gràcies al conveni entre la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament de Torrevella per a l’establiment d’una seu universitària, s’estan duent a terme una sèrie d’activitats de diversa temàtica per a fomentar la creació cultural entre els joves, i ajudar a augmentar la qualitat de les produccions de joves creadors i creadores en el sector audiovisual. Amb aquesta finalitat, el Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües convoca el Concurs de Curtmetratges “Torrerífico” a través de la Seu de la Universitat d’Alacant a Torrevella en col·laboració amb les Regidories de Joventut i Cultura de l’Ajuntament de Torrevella i l’Associació Juvenil La Comarca.
El termini de presentació dels treballs comença el dia de la publicació en el BOUA d'aquesta convocatòria i acaba el 8 de març de 2020 a les 23.59 h.

Anunci de la convocatòria en el BOUA

 

Seu Universitària de Torrevella


Centre Cultural Virgen del Carmen
Carrer del Mar, 28
03182 Torrevella (Alacant)

Tel: (+34) 96 590 9323

Twitter: https://twitter.com/TorreviejaUA/

Facebook: https://www.facebook.com/TorreviejaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464