Saltar apartados

equipo humano smart university

FRANCISCO MACIÁ PÉREZ

Vicerector de Tecnologies de la Informació de la Universitat d'Alacant durant el període 2012-2016 i Professor Titular d'Universitat en el Departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant, del com va ser director durant més de set anys. És també Doctor Enginyer en Informàtica per la Universitat d'Alacant, membre de l'Institut Universitari de Recerques en Informàtica, així com responsable del grup de recerca en Xarxes i Middleware, GrupoM, de la Universitat d'Alacant. La seua recerca s'ha desenvolupat fonamentalment en l'àmbit dels sistemes distribuïts, des dels aspectes més tecnològics, relacionats amb les xarxes de computadors, la seguretat, els sistemes embeguts, la computació ubiqua o la computació en el núvol, fins als més conceptuals, com la provisió de serveis semàntics, els sistemes de gestió de processos o el negoci electrònic. Ha participat en nombrosos projectes de recerca i de transferència tecnològica com a investigador principal; és autor i editor d'un ampli nombre d'articles científics, patents i de llibres especialitzats; ha participat en comitès de programes científics i va dirigir durant vuit anys un programa de DoctoradoInternacional que va aconseguir l'esment de qualitat i en el qual ha dirigit una quinzena de tesis doctorals.
Ha sigut el responsable de les polítiques i estratègies que la Universitat d'Alacant durant la seua etapa com a Vicerector de TU, en la qual va suposar el màxim aprofitament de les Tecnologies de la Informació aplicades a tots els àmbits de la universitat: Universitat Oberta, Govern TU, reutilització de la informació, difusió de les tecnologies, afavoriment de l'emprendimiento, Educació Digital del Futur i Smart University.

pmacia@ua.es @paco_macia

JOSÉ VICENTE BERNÁ MARTÍNEZ

Doctor en Enginyeria Informàtica i Professor Ajudant Doctor en el departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant des de 2006, és membre de l'Institut Universitari de Recerca en Informàtica des de 2011 i membre del grup de recerca Xarxes i Middleware, GrupoM. La seua recerca s'ha centrat en els sistemes distribuïts i grans aplicacions de xarxa, els sistemes
bioinspirados i la seua aplicació en el camp de la robòtica i als sistemes distribuïts, el desenvolupament de sistemes ubics i els serveis avançats multimèdia, i el desenvolupament de la Smart City i Smart Community i la gobernanza TU. Ha participat en diversos projectes de recerca i transferència tecnològica com a investigador o investigador principal; és autor de més de quaranta articles de recerca, diversos llibres docents i especialitzats i una patent; ha participat en comitès científics i dirigit durant diversos anys les Jornades per al Desenvolupament de Grans Aplicacions de Gestió de Xarxa. Actualment és el coordinador científic i investigador principal del projecte Smart University que està desenvolupant-se en la Universitat d'Alacant i que té com a objectiu implementar sobre el campus universitari els principis conceptuals de Smart City, fent de la universitat la maqueta perfecta per a la creació de les comunitats intel·ligents.

jvberna@dtic.ua.es @jvberna

JOSÉ MANUEL SÁNCHEZ BERNABÉU

Enginyer Superior en Informàtica, Màster en Tecnologies de la Informàtica i doctorant de la Universitat d'Alacant. Actualment pertany al grup de recerca de Xarxes i Middleware del departament de Tecnologia Informàtica i Computació de la Universitat d'Alacant. És investigador del projecte Smart University emmarcat en una de les línies estratègiques TU de la Universitat d'Alacant i coordinador de l'equip de desenvolupament. Ha realitzat publicacions en revistes de recerca i de difusió relacionades amb les Smart Cities i l'ocupació de tecnologia per a la millora de la qualitat de vida. El seu camp de recerca són les xarxes M2M, sistemes distribuïts, computació ubiqua i Smart Cities.

jmsanchez@dtic.ua.es @jmsbernabeu

ANTONIO MARTINEZ SIRVENT

asdas

CARLOS CANO ESPINOSA

asdsa

UA Smart University


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/uasmart

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464