Saltar apartados

SISTEMA NOTIFICACIÓN ESTANCIA A TRAVÉS DE CÓDIGO BIDI

Des de SmartUA hem desenvolupat una aplicació d'escaneig de codis QR per a l'accés a les instal·lacions universitàries, aquesta nova eina complementarà el registre que s'ha de fer en l'actualitat per a poder accedir de manera presencial en la universitat.

L'objectiu és que els codis, que s'instal·laran a les portes d'accés a totes les estades del campus, puguen substituir als actuals formularis d'accés i aconseguir, d'aquesta manera i d'una manera molt més eficient i ràpida, millorar traçabilitat de cara a un possible contagi.

 

Requeriments d'ús:
  • Disposar de cambra en el terminal.
  • Dispositius Android: recomanat el navegador predeterminat Chrome.
  • Dispositius IOS: recomanat el navegador predeterminat Safari.
Passos a seguir per a fer un ús correcte de l'Aplicació Presència QR i poder notificar l'estada:

En obrir per primera vegada l'aplicació de Presència QR el navegador sol·licitarà els permisos de la cambra amb les amb les opcions permetre o bloquejar. Triar Permetre.

  

 

En el cas que la cambra aquest en blanc i sense imatge i el navegador(Chrome o Safari) és l'encarregat d'assegurar que els permisos de la cambra estan habilitats com es mostra en les següents imatges (en cas d'Android):

             

 

 

En el cas contrari, permetre els permisos de cambra del navegador i tancar el navegador i tornar obrir l'aplicació.

IMPORTANT. Si no és la primera vegada que es fa ús de l'Aplicació de Presència QR assegure's que l'aplicació d'escaneig no està oberta en una altra pestanya anterior. A causa de la seguretat del navegador bloquejarà l'accés a la cambra com es mostra en les següents imatges:

 

 * Si és el cas haurà de tancar les pestanyes del navegador que continguen l'aplicació d'escaneig i tornar obrir des de la UApp l'Aplicació de Presència QR.

A l'hora d'escanejar un codi QR per a notificar una estada el procés és senzill s'haurà d'apuntar amb la cambra sobre el codi amb una distància de 15cm aproximadament. És important que el terminal estiga alineat en paral·lel al codi evitant asi la inclinació del terminal. Quan es realitza l'escaneig apareixerà el codi Sigua de l'estada en un requadre verd. Finalment prema el botó verd Acceptar.

 

 

En el cas que no es puga escanejar, pot notificar de manera manual prement en el botó introduir codi i teclejant el text que apareix davall del codi QR en l'adhesiu de la porta.

 

Qualsevol altre dubte o suggeriment pots contactar-nos a través de l'email (smartua@dtic.ua.es) o de la pàgina de contacte.

UA Smart University


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/uasmart

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464